Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Pohádky, aneb - co nám rodičové neřekli

Společenské dění u nás i ve světě.
anonymní králík
Nový člen

Pohádky, aneb - co nám rodičové neřekli

Příspěvek od anonymní králík »

Za devatero jadernými reaktory a desatero otrávenými řekami, žil, byl, poslední člověk na Zemi. Seděl si ve své chaloupce z radioaktivních panelů, na samotě u lesa slunečních kolektorů, když vtom někdo zaklepal na dveře . . . . . . . .

Barbucha
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 61 poděkování

Re: Pohádky, aneb - co nám rodičové neřekli

Příspěvek od Barbucha »

anonymní píše:Za devatero jadernými reaktory a desatero otrávenými řekami, žil, byl, poslední člověk na Zemi. Seděl si ve své chaloupce z radioaktivních panelů, na samotě u lesa slunečních kolektorů, když vtom někdo zaklepal na dveře . . . . . . . .
Vešel ovícený ministr zahraničí Ciril Svoboda a povídá " naše osvícená vláda zodpovědně rozhodla, že odedneška nebudeme říkat ozářený, ale osvícený, je to v podstatě stejné, notabene daleko výstižnější, stačí když si zhasnete a přišli jsme vás zachránit americkým radarem.

Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
anonymní králík
Nový člen

barbucha

Příspěvek od anonymní králík »

:laugh: :eclap: :laugh:
Apropo - co dělá Kuba Kubikula?

cestovatel

Re: Pohádky, aneb - co nám rodičové neřekli

Příspěvek od cestovatel »

Barbucha píše:
anonymní píše:Za devatero jadernými reaktory a desatero otrávenými řekami, žil, byl, poslední obyčejný člověk na Zemi. Seděl si ve své chaloupce z radioaktivních panelů, na samotě u lesa slunečních kolektorů, když vtom někdo zaklepal na dveře . . . . . . . .
Vešel ovícený ministr zahraničí Ciril Svoboda a povídá " naše osvícená vláda zodpovědně rozhodla, že odedneška nebudeme říkat ozářený, ale osvícený, je to v podstatě stejné, notabene daleko výstižnější, stačí když si zhasnete a přišli jsme vás zachránit americkým radarem.
Ten člověk ho tak poslouchá, a ne a ne mu věřit. Pak si stoupnul na zadní nohy a promluvil k němu zpívanou řečí :
Hele brácho, tys tady jěště chyběl, jsem už poslední z poddaných a ty
tu klapačku nezavřeš ? Zazpíval trochu jinak a proměnil ho v stín, tak jako
chvilku předtím obsluhu toho stroje s kopulí. Jěště tak aby šediváci věděli
jak to dělám. Odsunul uhlíkový poklop ,nastavil číselný kód a zmizel.

Barbucha
Zasloužilý člen

Re: barbucha

Příspěvek od Barbucha »

anonymní králík píše::laugh: :eclap: :laugh:
Apropo - co dělá Kuba Kubikula?
někde chlastá, prý se na to už nemůže ani dívat.

To víš, mi nežijeme tak zdravě jako králíci, takhle po ránu hned vstávat a cvičit. Tak maximálně na cizím těle to jo, ale jinak. Brrrrrrr, sportem k trvalé invaliditě.

Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
Aquarius1
Zasloužilý člen
Dostal: 20 poděkování

Příspěvek od Aquarius1 »

někde chlastá, prý se na to už nemůže ani dívat.

To víš, mi nežijeme tak zdravě jako králíci, takhle po ránu hned vstávat a cvičit. Tak maximálně na cizím těle to jo, ale jinak. Brrrrrrr, sportem k trvalé invaliditě.....

konstatoval Kubikula a švihnul sebou zpět do vyhřátého pelíšku vypolstrované sedačky,otevřel si dalšího lahváče a spustil oblíbený kanál TV s jedinečnými a zaručenými informacemi o příznivému vlivu ozařování některých tělesných oudů........

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Barbucha
Zasloužilý člen

Příspěvek od Barbucha »

Aquarius1 píše:
konstatoval Kubikula a švihnul sebou zpět do vyhřátého pelíšku vypolstrované sedačky,otevřel si dalšího lahváče a spustil oblíbený kanál TV s jedinečnými a zaručenými informacemi o příznivému vlivu ozařování některých tělesných oudů........
hele já nehraju, ty jsi se koukal.

Aquarius1
Zasloužilý člen

Příspěvek od Aquarius1 »

hele já nehraju, ty jsi se koukal.

řekl moderátor v telce a předal slovo osvícené moderátorce.Ta aniž měla páru o ozařování zazářila vyběleným chrupem z ozařovacího zubního střediska.A teď milý diváci a divačky bude zvířátko.....

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Barbucha
Zasloužilý člen

Příspěvek od Barbucha »

Aquarius1 píše:....A teď milý diváci a divačky bude zvířátko.....
Upozorňujeme vás však, že další pokračování tohoto pořadu je naprosto nevhodné pro děti do 18let, by pak příliš chytré a kecali by vám do toho. A nyní vám za pomoci našich komparzistů předvedeme in natura a detajlně ono zviřátko, jímž je pejsek se svou družkou.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Zpravodajství

Příspěvek od poota »

Před dalším pokračováním našeho pořadu ještě malé zpravodajství našim řidičům o tom, jak to dnes vypadá na našich silnicích.
Tak na našich silnicích, na těch to tedy vypadá!
A nyní, když už naši řidiči vědí, jak to na našich silnicích vypadá, můžeme pokračovat.

Barbucha
Zasloužilý člen

Re: Zpravodajství

Příspěvek od Barbucha »

Omluvte prosím poruch ve vysílání, závada není na vašich přímačích. EMP nám zničila většinu studiového zařízení. Po odstranění poruchy budeme pokračovat ve vysílání.

Aquarius1
Zasloužilý člen

Zpravodajství

Příspěvek od Aquarius1 »

zakončil svůj dialog a jedním z pěti chapadýlek si načechral hustou neposednou hřívu na zádech a mrknul prostředním okem na moderátorku..

Aquarius1
Zasloužilý člen

Během vysílání Zpravodajství....

Příspěvek od Aquarius1 »

Někde mimo vysílací studio.Tak se na to podívejte pánové,oni ti lidé na to ani moc nekoukají a když na to nekoukají jak uklazuje pípmetr tak co asi dělají sakra!No co asi ,ozval se z kouta agent pro potlačování svobodného myšlení.Určitě nějakou tu levárnu,však se nenechali načipovat všichni,někde na západě čech je komunita a ta věčně něco koumá je třeba je eliminovat a čipnout.Nejlepší by bylo je nechat at si dělaj na těch svejch vynálezech a my to je vláda spojených států evropy jim to pak seberem a prohlásíme za nebezpečné pro společnost.Řekl poradce pro nad národní bezpečnost.

Mezitím na obrazovce probíhala názorná demonstrace jak pejsek s kočičkou se kočkovali a že je to proti přírodě? vždyt už žádná není a dlouho nebude.Neozáření obyvatelé zírali na obrazovku a v její záři se třpitili jejich očiska a viděli zářivou budoucnost.

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

zpravodajství

Příspěvek od martin11 »

....šokující zpráva.....vědcům se podařilo naklonovat ALBERTA EINSTEINA... jelikož se takto stalo v nejmenované laboratoři nejmenovaného státu....jsou všechny mocnosti a vlády zděšeny......ropná a energetická lobi prodávají svoje akcie.....cena energií rapidně klesá...
...v tomto okamžiku bylo vysílání přerušeno.....a bylo slyšitelné jen na kristalkách posledních nadšenců elektrotechniky.....další zprávy přineseme později.... :lol: radio11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

A to mají recht. Takový naklonovaný Nikola Tesla by jim také zatopil. Je to nádherná představa vidět dav naklonovaných dr Rathů, Paroubků nebo Ransdorfů, eventuelně úlisných Bursíků. Bylo by jich tolik, že by mohli volit sami sebe...........nebo spolu válčit v otevřeném konfliktu.

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“