Rival píše:Vysokofrekvenční elektromagnetická pole – reálná hrozba pro lidské zdraví?
Zdravím,
kdo je trochu technicky (rozuměj, abstraktně) vybaven, je mu jasné, že elektromagnetické pole musí mít nějaký vliv na veškerou hmotu, která se v něm nachází. Je úplně jedno, jestli je to živé nebo mrtvé, je to (jak píšeš jinde) hmota se svými náboji. A že EM pole s náboji interaguje velmi pěkně, víme z množství školních pokusů.
Přesto přeze všechno, povinnou školní docházkou postižená společnost vesele nosí malé soukromé mikrovlnky v kapse u kalhot (to abychom zajistili formování člověka už v genové výbavě) a v pravidelných intervalech si je přikládá k mozku, nejsložitější nám doposud známé organizované formě hmoty (to abychom zajistili formování člověků nedostatečně formovaných už od genů).
Aby toho nebylo málo a formování bylo dokonalé a důsledné (někteří omezení jedinci si odmítají ty mikrovlnky přikládat k hlavě), staví se houfně po celém obydleném území mnohonásobně výkonnější vykrývače, které pomohou s formováním i jinak neformovatelných jedinců. Ostatně proč ne, když si to sami zaplatí a nadšeně si pořizují stále nové verze ozařovačů.
Pak to dejte do souvislosti s horlivým nadšením proti radaru.... a mě se chce zase blejt, velebnosti. Většině totiž prý vadí právě to nebezpečné záření.
Jen abych nebyl zbytečně konfrontován. Proti radaru jsem jednoznačně, ale pouze z vojenských a politických důvodů. Ty technické mě nechávají v klidu.
Říkám tu svůj názor jako člověk, který je už pět let bez štítné žlázy, snad s dostatečnou elektrotechnickou abstrakcí, s velmi radikálním názorem na současnou společnost.
Nejenom že chlastáme vodu plnou ženských hormonů (nejdou odbourat a v prostředí jsou přítomny od chvíle, kdy je nějaká ženská polkne), ale až se časem dostanete na endokrynologii, podívejte se, kolik je tam chlapů. Dnes už víc jak ženských. A to do 80-tých let platilo celkem spolehlivě, že hormonálníma poruchama trpěly vesměs jen baby.
Řeknu vám, je to žalostný stav. Chlapi jsou na hormonální změny mnohem víc choulostiví než ženský. Když svou teorii někde řeknu, jsem za debila, ale mě už to může být celkem jedno. Děcka už mám, vyvádím je do světa, svůj úkol na tomto světě jsem už splnil. Kdybych byl včelí trubec, už jsem mrtvej.
Ještě k té vodě s hormonama. Ve vedlejší dědině je starý kaolinový lom, zatopený spodní vodou. Jaká to čistá křišťálová voděnka... I byla vysazena generace raka potočního (takovej ten obyč).
A japato velebnosti, že se ten rak nerozmnožuje ? Po osmi letech už by měla být z velké části dokonaná generační změna.
No když oni se všichni samovolně (jistojistě ne dobrovolně) změnili na samičky a nějak se nám nechtějí lesbicky pářit.
Ano, rak je v tomto ohledu geneticky vybaven (může měnit pohlaví), ale oběma směry, podle potřeby populace. Ta křišťálově čistá voda (jeho životní prostředí) mu ale zavelela DO SAMÍC TEĎ a hotovo vymalované.
Naše životní prostředí je taky jiné. Nezdá se vám, že se z diskuzí kolem homosexuálů dělá naprostá samozřejmost ? Vždyť je to přece úplně normální. Mě to nepřijde normální. V případě raků se jim do toho lesbickýho kroužku snažíme tlačit nové zástupce silnějšího pohlaví. V případě lidí je to normální.
Trochu jsem odbočil od hrozby vysokofrekvenčních EM polí. Ale zas tak moc ne. Chtěl jsem říct. NEUNIKNEME. Je to společenská objednávka tupých mas a jako jejich součást poneseme všechny důsledky.
Jak často říkám, nedá se chcát proti větru.
Kdyby to bylo v přírodě normální (sdílení informací v libovolné vzdálenosti a čase, stejně jako nezávazný a neřízený sex), příroda a evoluce by toho dosáhly taky, pokud by to bylo ku prospěchu věci. To přenášení informací vyžaduje strašný kvanta energie, včetně jejího vlivu na živostní prostředí a nás v něm. Ten nezávazný sex, když přestává plnit reprodukční roli, nám bude časem odepřen (znemožněn) úplně. Příroda to tak zařídí. To je evoluce. Dvě tři generace a bez zkumavek ani rána. Ale to MY už si budeme pěkně tlít.....
JiMi