Základní informace

Informace jak se stát "Živým člověkem"
Zamčeno
Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1225
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 226 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Základní informace

Příspěvek od rival »

Diskuze k tématu zde: https://upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=4876




Živý člověk: Jak opustit lodní právo a přejít na zdrojové právo – Návod krok za krokem

monika baldovič - https://t.me/SomZivyClovek

https://bossmaker.com/

Návod Bossmaker.pdf
(1.24 MiB) Staženo 35 x

Živý člověk. Pravda, nebo fikce? Jak si ukážeme, tak existují skutečně lidé, kteří vystoupili z lodního práva, také známého jako otrocké právo, které omezuje svobodu a práva jednotlivce ve prospěch korporací a státu. Mnoho lidí se rozhodlo opustit tento systém a přejít na zdrojové právo, také známé jako boží právo. Pokud i vy se chcete vymanit z otrockého systému, pak jsme pro vás připravili s monikou baldovič (živý člověk), návod krok za krokem, jak opustit lodní právo a přejít na zdrojové právo.

Krok 1: Zjistěte více o lodním právu a zdrojovém právu Než začnete s procesem přechodu na zdrojové právo, je důležité si zjistit více informací o obou systémech práva. Existuje mnoho zdrojů, kde se můžete dozvědět o lodním právu a zdrojovém právu, včetně knih, článků a videí na internetu, jako třeba výše uvedené video. Živý člověk monika baldovic o vzdělávaní v tomto ohledu říká: „K Diplomatickému pasu živého člověka se dostanete přes platformu boosmaker.com, což je platforma nezávislých odborníků, která je určena pro členy, kteří jsou stejně nastavení a tedy pro komunitu stejně smýšlejících lidí a slouží jako sociální síť v necenzurovaném prostření, kde se prostřednictvím různých skupin, jazykových nebo tematických, dostanete k mnoha informacím a můžete se vzdělávat a komunikovat se stejně nastavenými lidmi. Takže jako člen budete vědět a dostanete se ke kurzům, kde se naučíte od A do Z základní informace, to znamená, jak se bránit, jak se chránit, až po ty praktické kroky.“

Krok 2: Zjistěte svá práva a svobody Důležitým krokem při opouštění lodního práva je zjistit, jaká jsou vaše práva a svobody, jako živého člověka. Tyto informace vám pomohou porozumět, že většina zákonů a nařízení jsou v tomto systému implementovány proto, aby lidé byli doslova zotročování.

Krok 3: Zrušte všechny smlouvy a závazky spojené s lodním právem Dalším krokem je zrušit všechny smlouvy a závazky, které vás vážou k lodnímu právu. To může zahrnovat zrušení zdravotního pojištění, odhlášení se ze všech daní a dalších závazků se státem, nebo zrušit smlouvy s podniky, které fungují na bázi lodního práva.

Krok 4: Vyberte si zdrojové právo a buďte živý člověk Zdrojové právo může být definováno různými způsoby, ale obecně se jedná o systém práva, který se opírá o přirozený zákon a Boží zákon. Existuje mnoho různých forem zdrojového práva, včetně common law, práva založeného na náboženství a zvykového práva. Vyberte si formu, která nejlépe odpovídá vašim potřebám a přesvědčením. Můžete to udělat oficiálně a zažádat o Diplomatický pas živého člověka. Tímto krokem v podstatě budete stát ve státě s vlastními pravidly. Už žádné daně, žádné povinné odvody, žádné placení pokut za nesmyslná nařízení, žádné prohlídky na letištích, žádné kontroly jestli máte Covid pas a spoustu dalších svobod. S diplomatickým statusem jste prakticky beztrestní a otrocký systém na vás nemůže. Některé zdroje říkají, že jako živý člověk máte automaticky nárok na rentu 995 EUR měsíčně od od královské koruny, která si vás vezme pod patronaci (tak jako tomu je běžně u elit) bez ohledu na to, kolik vyděláváte a jaké je vaše sociální zázemí. U živých lidí s diplomatickou imunitou tyto soukromé záležitosti úředníci nesmí řešit. Monika baldovic však říká že nic takového, jako bezpodmínečná renta živého člověka neexistuje: „Co se týká toho příjmu, tak nic takového neexistuje, abyste jako živý člověk dostavali příjem a to co existuje jako SPD tak slibuje svým členům, že jim bude vyplácet 1 500 EUR.“ Živý člověk monika baldovič ukazuje svůj diplomatický pas živého člověka (viz video výše). Svou nemovitost (dům, či byt) si můžete nahlásit jako diplovatickou rezidenci. Možná víte, že diplomaté za svoje rezidence neplatí daně. „Tím že si tyto kurzy koupíte, tak si můžete koupit další možnosti, jako například označit vaše bydlení jako ambasádu výhradného dědice. K tomu potřebujete Diplomatický pas živého člověka, který stojí 195 EUR + poštovné a jeho termín dodání je 6 – 8 týdnů od podaní žádosti“, říká monika baldovič. Krok 5: Získejte právní pomoc Při přechodu na zdrojové právo může být užitečné získat právní pomoc od odborníka na tento druh práva. Získání právní pomoci vám pomůže porozumět procesu přechodu na zdrojové právo a zajistí, že budete postupovat správně. Jsou právníci a právní firmy, které se na přechod z lodního na zdrojové právo specializují. Kontakty na ně můžete získat ve výše jmenované sociální síti Boss Maker.

Závěr

Opouštění lodního práva a přechod na zdrojové právo může být složitý proces, ale s tímto krok za krokem návodem byste měli být schopni uspět. Důležité je mít trpělivost, být informovaní a získat právní pomoc, pokud si na to sami netroufáte. Věřte svým právům a svobodě jako živého člověka a nechte se inspirovat tisíci dalšími lidmi, kteří už tento proces přechodu úspěšně dokončili. Pamatujte také na to, že pokud vůči vám stát, člověk, nebo jakákoliv instituce bude mít nějaké požadavky, tak ji odpovězte: "Nemám s vámi kontrakt." Pokud i přes to s vámi bude někdo zacházet jako s otrokem, tak budete vědět, díky vzdělání od Boos Maker, jak od tohoto útočníka žádat odškodné.

Převzato: https://www.tumbig.com/tag/monikabaldovic


Diskuze k tématu zde: https://upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=4876


rival - živý člověk
Zamčeno

Zpět na „Živý člověk“