Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Selén - Základní fakta
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Selén - Základní fakta
Takže se podělím o něco, co se týče sice selénu, ale co se těžko trhá od jódu. Jenže je to i obráceně a snad se dostanu k něčemu jenom o selénu. Nechci to míchat s jódovým vláknem. Tohle se děsně a zaručeně týká kohokoliv se strumou a vůbec poruchou činnosti štítné žlázy, ale nemíjí to ani raka a pár dalších. Informace je stará pouze nějakých 10 až 20 let, tedy pro medicínu zbrusu nová, až futuristická.
Pokouknutí na Jód - Základní Fakta neuškodí.
Takže je zde příloha, i když pro hosty zahalená rouškou tajemnosti. Ahoj, Slávek.
Pokouknutí na Jód - Základní Fakta neuškodí.
Takže je zde příloha, i když pro hosty zahalená rouškou tajemnosti. Ahoj, Slávek.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Re: Selén - Základní fakta
Nazdar,
Zopakoval jsem včerejší doplnění selénem. Reakce zajímavá. Zaprve jsem se probudil s poněkud (malinko) napuchlým krkem a jaksi větší štítnou. Vrazil jsem do sebe dalších 200 mikrogramů tabletu selénu s formulí, stejně jako včera, vzkaz z 8.8.
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... &start=150
Reakce přišla později než včera a o hodně slabší. Taky rychleji přešla. Poté mi taky ten krk i štítná splaskly, ale zašalo mi škrábat v krku. HCl injekci jsem neměl 2 dny, sobota a neděle, abych si zjistil, co je asi tak nejdelší dobrá frekvence píchání (vypadá to na každé dva dny), takže to na ten selén nemělo moc vliv, pokud nějaký.
Ahoj, Slávek.
Zopakoval jsem včerejší doplnění selénem. Reakce zajímavá. Zaprve jsem se probudil s poněkud (malinko) napuchlým krkem a jaksi větší štítnou. Vrazil jsem do sebe dalších 200 mikrogramů tabletu selénu s formulí, stejně jako včera, vzkaz z 8.8.
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... &start=150
Reakce přišla později než včera a o hodně slabší. Taky rychleji přešla. Poté mi taky ten krk i štítná splaskly, ale zašalo mi škrábat v krku. HCl injekci jsem neměl 2 dny, sobota a neděle, abych si zjistil, co je asi tak nejdelší dobrá frekvence píchání (vypadá to na každé dva dny), takže to na ten selén nemělo moc vliv, pokud nějaký.
Ahoj, Slávek.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Nazdar,
Zde je další střípek o selénu.
Ahoj, Slávek.
Zde je další střípek o selénu.
Ahoj, Slávek.
- Igor
- Stálý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nový člen
- Dostal: 1 poděkování
Re: Selen..
Kdysi jsem bydlela v australii..
Kdyz jsem obcas preletala do CZ, tak jedine co po me jeden cizek emigrant chtel privest ze sve stare vlasti byl SELEN..
Selen by normalne.. v AU ZAKAZANEJ prodavat.. Nejak jsem to tenkrat moc nestudovala.. Vedela jsem jen, ze kdo chtel, tak si pro svou potrebu nejaky mohl poridit, ale BYL ZAKAZANEJ prodavat v AU. Jejich tehdejsi argument = ze se jednou nekdo nekde..predavkoval selenem..
<< typicke pro aussies..
Vite nekdo dalsi.. mozny duvod proc tomu tak bylo ? I pres to ze znam australaky TEMER DOKONALE.. zajimalo by me vic.. Co je selen a proc mohl byt zakazanej..
Kdyz jsem obcas preletala do CZ, tak jedine co po me jeden cizek emigrant chtel privest ze sve stare vlasti byl SELEN..
Selen by normalne.. v AU ZAKAZANEJ prodavat.. Nejak jsem to tenkrat moc nestudovala.. Vedela jsem jen, ze kdo chtel, tak si pro svou potrebu nejaky mohl poridit, ale BYL ZAKAZANEJ prodavat v AU. Jejich tehdejsi argument = ze se jednou nekdo nekde..predavkoval selenem..
<< typicke pro aussies..
Vite nekdo dalsi.. mozny duvod proc tomu tak bylo ? I pres to ze znam australaky TEMER DOKONALE.. zajimalo by me vic.. Co je selen a proc mohl byt zakazanej..
-
- Nový člen
- Dostal: 1 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Starší člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Kam až by jste šli s dávkováním selenu dejme tomu za účelem proti rakovině nebo pro vytahování rtuti a olova z těla?Tenhle týpek údajně doporučuje dodávat s jódem až 1gram selenu denně http://drsircus.com/medicine/selenium-m ... ook-launch
Uvažuju nad tim že to zkusim protože rtuti z amalgámu a olova a kadmia ze silnic mám v sobě hromadu.
A s jakým odstupem od léků na štítnou žlázu by jste aplikovali lugol a selen?Mamka už přistoupila na to že ji budu "léčit" ale stále se bojí vysadit prášky.Konkrétně bere Euterox nebo tak něco.
Uvažuju nad tim že to zkusim protože rtuti z amalgámu a olova a kadmia ze silnic mám v sobě hromadu.
A s jakým odstupem od léků na štítnou žlázu by jste aplikovali lugol a selen?Mamka už přistoupila na to že ji budu "léčit" ale stále se bojí vysadit prášky.Konkrétně bere Euterox nebo tak něco.
-
- Stálý člen
- Dal: 47 poděkování
- Dostal: 21 poděkování
Diky za informaci s tou rtuti, zajimave. Je hodne obsazena v ockovacich vakcinach, a tak jakykoliv zpusob jejiho zbavovani z tela ditete a vubec tezkych kovu vitame.
S pozdravem,
Roman
S pozdravem,
Roman
-
- Nový člen
- Dal: 31 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
prosím ,mám dilemu,kedy mám brať selén správne. Dostala sa mi do rúk kniha Mudr.Bukovského,kde píše,že sa má brať ráno na lačno.
Keďže ráno beriem askorbát+Lugol+MSM + lecitín -podľa fóra. Ako to brať , aby to bolo všetko na lačno,aby som
neoberala telo o očakávaný účinok.
Selén /200mcg /beriem normálne večer,nemá sa brať s jódom /5%-5 kv./.
Pocity teplého návalu a potenia sa mi objavujú častejšie ./ som dávno po menopauze/.Znižujem jód na 2 kv.
Ďakujem M.
Keďže ráno beriem askorbát+Lugol+MSM + lecitín -podľa fóra. Ako to brať , aby to bolo všetko na lačno,aby som
neoberala telo o očakávaný účinok.
Selén /200mcg /beriem normálne večer,nemá sa brať s jódom /5%-5 kv./.
Pocity teplého návalu a potenia sa mi objavujú častejšie ./ som dávno po menopauze/.Znižujem jód na 2 kv.
Ďakujem M.
-
- Stálý člen
- Dal: 128 poděkování
- Dostal: 52 poděkování
Selén a rakovina
J.Brozmanová. Selén a rakovina: Od prevencie k liečbe; štúdia