omlouvám se, že jsem se vecpala se svým dotazem tady, ale nevím, kam ho umístit a vlákno s podobným tématem jsem na fóru nenašla, ačkoliv jsem ho prošla křížem krážem. Jestli jsem špatně, stačí říct a já to smažu

Od pozdního jara do podzimu přebýváme na chatě. Před třemi roky si soused naproti (asi 70 - 80 m od nás) pořídil nového psa. Pejsek je větší kříženec vlčáka s ještě větším psem neznámé rasy. Jako hlídač budí respekt, ale velice teskní za páníčkem, který za ním jezdí asi 3 - 4x za týden, dá mu nažrat a jde zase pryč. Na psa v noci padá splín a kolem 23. hodiny do 3. hodin do rána si stěžuje: haf haf haf haf haf ......HAF! .......haf haf haf haf haf haf haf ......HAF! .......pořád dokola. Napřed jsem myslela, že štěká na měsíc, ale bohužel, štěká i když je zataženo, jenom za silného deště a bouřky ne

Letos se zase těším na chatu, radost mi ale kalí pomyšlení na probdělé noci, nebo bolavé uši, nebo obojí .... Tak mě napadlo, že se zeptám vědoucích a zkušených tady na fóru, jak tyhle situace řeší oni - to jest VY

Díky za každou radu.