Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Varování - na co si dát pozor

Společenské dění u nás i ve světě.
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Varování - na co si dát pozor

Příspěvek od Palo »

Došel mi tento mail (a já, proč tolik podporují rodiny s dětmi v IKEA...):

Příběh z IKEA Praha!
O víkendu jsem se viděla se ségrou a vyprávěla mi docela příšernou příhodu.
Myslím, že je dobrý, aby se o tom vědělo, co se tu děje.
Takže se s váma musím podělit.
Moje mamka má kamarádku, který se to stalo.

Jela s rodičema a 3-letou dcerou do Prahy, do Ikey. Procházeli ji a malou hlídali na střídačku s rodičema, najednou se sešli a zjistili, že malá tam není. Máma myslela, že ji maj rodiče a rodiče, že ji má máma.... Tak ji chvíli hledali a nic, tak šli za ostrahou, která stála. Chlapík je okamžitě seřval a hned nařídil zavřít celou vč. nouzáku. Bylo jim to dost divný, že takhle jedná, ale tím líp. Malou našli na záchodě nadopovanou a uspanou, měla oholený vlásky (měla dlouhý blonďatý) a byla převlečená za chlapečka!!! Zní to příšerně co? Ale bohužel je to tak. Měli veliký štěstí, že se vše semlelo včas. No je naprosto jasný, že už se tam něco podobného muselo stát, když okamžitě zavřeli celou Ikeu. Takže to všude rozhlaste lidem, co tam chodí i s dětma, protože to asi není jen tak. Mně teda z toho běhá mráz po zádech. Nevím jakou to mělo dohru, vím jen to co jsem napsala.

Ing. Gabriela Zítková

Tato příhoda není žádnou novinkou. Podobná situace se odehrává ve všech větších obchodních centrech.
V Plzni se tato událost stala před rokem také. Maminka dávala synka do baby koutku. Malý si sundával boty a ona vypisovala lístek k přijetí. Než se ohlédla syn tam již nebyl. Zalarmovala duchapřítomně ostrahu a ta nechala ihned celé Tesco uzavřít. Malého našli také na dámském WC, kompletně převlečeného a stříhaného. Omámený nebyl, ale vyděšený byl k smrti. Není to opravdu žádný výmysl a trapné přeposílání čehosi. Toto je realita a ročně se takto ztratí v nenávratnu stovky dětí. Pouze se o tom v médiích nemluví. Děti tak končí jistě v organizacích s dětskou prostitucí a v rukou pedofilů.

Proto je opravdu nezbytně nutné děti střežit, obvzláště v takovýchto místech!

Díky vaší nepozornosti, byť jen chvilkové, tyto organizace využívají ve svůj prospěch. Dnes je hranice otevřená a tak než dojde policií k pátrání, dítě je již dávno v zahraničí! Není to blud! Je to skutečnost!

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
jarda ovčák svitavy

ano,

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Děti by měly být nedotknutelné.... Nemohou se bránit.Že se nepokusí někdo unést mně... Ostříhat mi fousy a vlasy někde na záchodě.....Převlíknout mě do sukýnky. Bylo by to férové, já se bránit můžu...... V jedné vísce u mohelnice přistihli pedofila u školky s holčičkou.....
Tři dny visel ve stodole za nohu a bušili do něj.Čtvrtý den mu k noze přivázali kolo od ventry a pověsili za krk.
byla to lidská bytost...? To jistě, měla právo na spravedlivý soud... A toho se mu dostalo.
Jak říkám, oni spoléhají na vlastní nedotknutelnost, s tou myšlenkou to dělají. Kdyby jen tušili, jaký konec můžou vzít, Nějaké peníze by pro ně ztratily na významu. Nemám rád žádné násilí, ovšem zde to neplatí.
Na děcka se nešahá. Nikdy a nijak.

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

spontánní rešení

Příspěvek od Akord »

Plne souhlasím, moc trefne napsané, v nekterých vecech se steží spolehnout na policii, až jí to dojde, bývají v ní často omezení lidé, neumející v dusledku odlišit obeť od pachatele.

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

UPOZORNĚNI

Příspěvek od Iv »

Pro zdejší komunitu:
Ahoj všichni, kdo máte CZ-mobily!!!!!!!!!!
Byla jsem dnes celý den pryč a po návratu domů jsem měla na mobilu 8 nepřijatých# hovorů v rozsahu tak hodinu mezilefonáty,vše z
telefonního čísla +420 477 100 111.
Protože mi to začalo být hodně podezřelé, začala jsem pátrat po
tomto telefonním # čísle na internetu, a narazila jsem na
diskusi,kde si lidé stěžují, že jim toto # číslo číslo volá taky pravidelně, a
když telefon zvednou, hovor se automaticky # přeruší, nicméně ve vyúčtování na konci měsíce mají tzv. dárcovské volání.
Takže, prosím, toto číslo si někam všichni napište, a když se objeví na
mobilu, # tak nezvedat!!!!!!!

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: UPOZORNĚNI

Příspěvek od martin11 »

Iv píše:Pro zdejší komunitu:
Byla jsem dnes celý den pryč a po návratu domů jsem měla na mobilu 8 nepřijatých# hovorů v rozsahu tak hodinu mezilefonáty,vše z
když telefon zvednou, hovor se automaticky # přeruší, nicméně ve vyúčtování na konci měsíce mají tzv. dárcovské volání.
....nerozumím telekomunikacím...ale ...to se nedá na toto tel. číslo....komu se objeví...podat stížnost...kdo že to je.....musí mít nějakého zřizovatele...ty peníze musí od nějakého operátora někam putovat...na nějaké konto....jen jestli není ve veřejném zájmu to nezjišťovat...což bych se ani moc nedivil....že....karkulka :oops:

... věřím, že se " TO " povede ......
aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování

Kopírky a laserové tiskárny mohou způsobovat rakovinu.

Příspěvek od aNONym »

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
spaceball
Zasloužilý člen

Re: Kopírky a laserové tiskárny mohou způsobovat rakovinu.

Příspěvek od spaceball »

Azbest, který způsobuje rakovinu plic ve formě mesothelioma, tak uhlíková nanovlákna, nanočástečky způsobují totéž.
Velice jemné - mikroskopické částečky toneru lze přirovnat k nanovláknům....

Spaceball Obrázek
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Re: Kopírky a laserové tiskárny mohou způsobovat rakovinu.

Příspěvek od lajos »

Hlavně že jim nevadí mobily. Po osmi pivech si nemůžu vzpomenout na další dobrý příklad.

jarda ovčák svitavy

ano,

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Já si po ránu vzpoměl na cigára......Zvláštní je, že by ty cigarety měly zabíjet mnohem rychleji..... Vdechovat kouř do plic denně, pravidelně.... ten organismus vydrží strašně moc. Mobilní telefony jsou fajn stejně jako chlast, benzín , cigára... Plní státní kasu, takže budou nedotknutelné. Na rozdíl od prašivejch kopírek, který obsluhujou max bezpohlavní ouřadové.
Teda, laserovku mám doma taky. Dvě..... :oops: Du si zapálit.

ikr

Re: UPOZORNĚNI

Příspěvek od ikr »

....Je to telemarketingové číslo a navíc hoax (šířená poplašná zpráva), viz
http://www.hoax.cz/hoax/telefonaty-z-ci ... 7-100-111/

martin11 píše:
Iv píše:Pro zdejší komunitu:
....nerozumím telekomunikacím...ale ...to se nedá na toto tel. číslo....komu se objeví...podat stížnost...kdo že to je.....musí mít nějakého zřizovatele...ty peníze musí od nějakého operátora někam putovat...na nějaké konto....jen jestli není ve veřejném zájmu to nezjišťovat...což bych se ani moc nedivil....že....karkulka :oops:

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

to ikr

Příspěvek od Iv »

Takže když to shrnem, dnes nemohu považovat za důvěryhodné ani vysvětlení v poznámce redaktora. Jsou to dvě tvrzení proti sobě a kdo za koho kope, my nevíme. Co ale dnes s jistotou víme, že "čurbes" v této době je nepřekonatelný a nezbývá každému z nás, jen věřit své vlastní smrti, ikdyž pak už není proč věřit. A k tomu konkrétnímu číslu! Mazat slovíčko "Nebrat" nebudu, o marketingové obtěžování taky nemám zájem, takže to nakonec k něčemu bylo.Toto číslo neberu!
Tomu "čurbesu" odpovídá i tento příběh, níže v PDF
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: to ikr

Příspěvek od Palo »

Iv píše:...tomu "čurbesu" odpovídá i tento příběh, níže v PDF
Jo, takhle funguje iluminátskej systém. Zabijou člověka pro pár korun - stačí jen drobný dluh. Nic nového.

Hezky to máme nastavený...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od chiq »

Doporučujem dôkladne prečítať "Mein Kampf" (autor všeobecne známy) - nájdete tam odpovede na prípadné otázky - kto, prečo, za koľko ...

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Iv píše:Takže když to shrnem...
Iv najviac sa mi páči v tom pdf-ku tá posladná veta ,,Vezmime spravedlnosť do vlastných rúk". V dobách ešte nedávno minulých sa zlodejom ruky za krádež odtínali (velká škoda pre náš druh že toto už dnes neplaťí - hneď bi každý z nás vedel s kým má tú česť) . Velmi bi ma zaujímalo do akých rúk (nemám pocit že bi nášmu druhu dorastali odťaté končatiny) by táto opakovane a u toho istého kradnúca zlodejka (čierna jazda v MHD je svojím sposobom tiež krádež) chytala svoju spravodlivosť . Veď keby v minulosti sama neukradla a VEDOME TO NENECHALA DO DNEŠNÝCH DNÍ ,,KYSNÚŤ" (šak predsa rozumej , bola by blbá zaplať to keď už ,, oni zabudli") , dnes bi nemusela platiť ani exekútora ani ukradnuté . Nech sa nato pozriem z ktoréjkolvak strany vždy mi vychádza , že ak človek nezačne sám od seba tak jeho nekonečné výhovorky na tých druých sú mu prd platné . S touto smiešnou manipuláciou s ,,pospolitým ludom" nemá sistém nič spoločné keď že cele je to len o ,,Každému čoprávom patrí". Mimochodom naozaj by ma velmi zaujímalo , kolký z Vás ak bi ste prevádskovali MHD bi malo zlutovanie s čiernymi pasažiermi - tj. so zlodejmi ktory Vás vedome okrádajú . P

jeff
Zasloužilý člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 95 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Nevím,

Příspěvek od jeff »

jak jsi ten článek Pepo četl, ale stojí tam, že té ženě někdo před 10 roky v metru ukradnul doklady. Tudíž ty přestupky s pokutama neudělala ona, ale kdoví kdo. Přestože ztrátu OP nahlásila, tak na poliocii se tyto záležitosti uchovávají jenom 5 let, tak to už dnes nemůže nijak dokázat. Tobě se nemůže nic takového stát? Asi nejezdíš metrem. Staly se s ukradeným OP i horší věci, třeba že na základě falešné smlouvy a ukradeného OP převedli na katastru celou nemovitost.
Tramvaj sice nemám, ale když mi sem tam někdo nezaplatí pivo, tak se z toho taky nepo....

Jeff

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“