měsíc zpátky v podvečer si tak jedu autem domů, kousek od domu na hlavní cestě opravovali půlku mostu a cesta byla řízená kyvadlově semafory, projel jsem na zelenou, tím si jsem 100% jistý protože barvičky jsem se učil poznávat už hodně dávno. ale za mnou se rozjelo policejní auto, majáčky a STOP, tak mě zastavili, hezky mi oznámili- pane řidiči, víte čeho jste se dopustil? říkám ne to nevím, tak sem se dozvědel že podle nich sem jel na červenou a řekli si o 2500kč a 5 bodíků dole, s tím jsem samozřejmě nesouhlasil což je viditelně vyvedlo z míry,pán mi řekl že z něj nikdo nebude dělat deb*la(na čož sem kontroloval že to nikdo ani nemusí,ale nedošlo mu to

ted mě zajímá co bude dál, byl jsem tam minulý čtvrtek, potvrdil svoji výpověd, a protože se lišila s tím co uvedli policajti tak tento čtvrtek tam jdu znova i s nima. oni byli bohužel dva a já jsem jel sám. ted se ptám co má člověk za šanci? pokud potkáte takové zm*y kteří vám budou neco tvrdit čím se má člověk vůbec ohradit? to mi taky příště mužou říct - nejste připoutám i když budu apod. taky musím říct že na tom místě dostalo spoustu známých stejným stylem pokutu, ale ti lidi jsou snad uplně vymazaní nikdo se s nima nechtěl hádat a každý radši sklopil uši a dělal ovečku.
vyfocené ani natočené to mít nemůžou protože pokud by to natočené měli tak by tu ZELENOU taky viděli.
je pro mě nějaká šance vyjít z toho s čistým štítem?? díky za vaše rady a názory