Proti chlamydii (Cpn) bojuju s MMS asi dva měsíce, ze začátku velmi aktivně a posléze spíše chaoticky, avšak s velkými dávkami.
Zkušenosti mám takové, že první den je možné se dostat až na osm kapek - začít u jedné a co dvě hodiny navyšovat. Není to sice podle návodu (spíš je to hrubě proti doporučením), avšak v mém případě to bylo bez problémů. Druhý den jsem se cítil lehce oslaben a jako bych byl prolezený červotočem
V průběhu "uzdravování" (a to jsem zatím nikde nenapsal) jsem cítil, jako by se mi hlava lehce deformovala jakoby ze čtverce do kosočtverce
a tyto stavy sleduji pouze tehdy, kdy jsem dal vždy rekordní počet kapek.
Snažím se chodit na krevní testy, ale můj obvoďák odmítá dělat testy dřív jak po půl roce, naposledy jsem ho přemluvil po třech měsících a u toho se mrskal jako ryba na suchu, ikdyž jsem mu řekl, že si ty testy klidně zaplatím (říkal něco o tisícovce). Když jsem mu řekl svůj úmysl s MMS, tak mi s úsměvem řekl "Prvně zničíte sebe a pak až ty chlamydie". No přitom mi udělal krevní testy, avšak laboratoř testy nepodepsala (že by jim něco nesedělo?) a navíc den předem jsem si dal 2× po sobě 10 kapek v průběhu 15 minut, takže testy považuji za nevěrohodné:
Chlamydie - původní výsledky / nové výsledky:
IgM: 0,284 (NEG) / 0,383 (NEG) ---
lehce zvýšené
IgG: 0,941 (HRH) / 0,856 (NEG) ---
lehce snížené
IgA: 1,677 (POZ) / 1,983 (POZ) ---
zvýšené
Co se týče příznaků, tak jsem s výsledkem spokojen. Troufám si tvrdit, že se příznaky zmenšily asi na třetinu, né-li více, během těch dvou měsíců.
Jako poslední dávku jsem si dal včera 20 kapek.
Zajímalo by mě, za jakou dobu se protilátky uklidní po tom, co chlamydie z těla vyženu... Nevíte někdo?