Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Jiné vidění světa...

Společenské dění u nás i ve světě.
rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Jiné vidění světa...

Příspěvek od rival »

Docela mne překvapilo s jakým ohlasem se setkalo téma o pyramidách. A protože už od narození jsem takový šťoural a nevěřím na obecné pravdy a teze... Myslim, že dějiny světa a našeho bytí v něm jsou jiné než se učí ve školách. Myslím, že pravda ještě stále není samozřejmostí a musí se hledat. A také si myslím, že není na světě nic tak oblažujícího jako splynutí tělesné i duševní s opačným pohlavím (platí pro heterosexuály :) ) a pak posezení s přáteli, kdy výměna myšlenek člověku přivodí duševní orgasmus. Kdy vnitřně cítí, že to je konečně o "něčem". Já osobně jsem měl v životě to štěstí, že jsem aspoň pár takových lidí poznal. Byl to úžasný pocit s těmito lidmi komunikovat. Jejich ego bylo tak malé a sdělené myšlenky tak veliké...

Pojďme tedy zkusit komunikovat v podobném duchu, zcela bez úrážek o věcech a dějích kolem nás. Velmi by mne zajímalo, kde na Netu sbíráte informace a jaký je Váš názor na jednotlivé uveřejněné články. Já osobně rád zavítám na následující webové stránky: http://www.matrix-2001.cz , http://www.osud.cz , http://www.zvedavec.org Byl by zde zájem prodiskutovat i jiná témata než jen ta odborná energetická ? Těším se na Vaše reakce a postřehy.

rival - živý člověk - suverén
Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Na okraj

Příspěvek od Iv »

Tato témata jsou můj domov,ale teď napřed musím slpnit aspoň nějak úkol vodík,pak možná zbyde čas i na Astrologii ,Pyramidy a jiné,to je můj domov,snad mi rozumíš,určitě rozumíš...........

jeden
Stálý člen

Re: Jiné vidění světa...

Příspěvek od jeden »

Rival píše:Docela mne překvapilo ...

Pojďme tedy zkusit komunikovat v podobném duchu, zcela bez úrážek o věcech a dějích kolem nás. Velmi by mne zajímalo, kde na Netu sbíráte informace a jaký je Váš názor na jednotlivé uveřejněné články. .
Ak si mozem dovolit,pridam jeden link: http://www.saib.sk . Obsiahnute informacie dovolim si napisat z PRVEJ ruky do slova a do pismena. V mojom pripade po vcerajsku dvanasty rok (rocnik) tejto "laickej" filozofickej skoly. Aj ked by som najradsej a zrejme najtrefnejsie chcel a mal napisat "brutalne nadprofesionalnej" z pohladu cloveka az s tazko uveritelnou mierou hlbky poznania a chapania suvislosti a procesov univerza, co sa autora tyka.

kutz
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

kontakt

Příspěvek od kutz »

Rivale Ivane prosím kluci ozvěte se mi.
petr
kutzzavináčcentrum.cz
icq 67175674
602710225

conny
Starší člen
Dostal: 1 poděkování
Kontaktovat uživatele:

patenty a spol.

Příspěvek od conny »

Nedavno mi znamy rikal ze v USA je podana hromadna zaloba na vyrobce automobilu za zamerne zadrzovani patentu pro alternativni energie/zdroje paliva a jine pohony nez je benzinovy potazmo naftovy. Nemate nekdo odkaz?

Rad bych se jen utvrdil v tom,ze nejsme sami a dokonce uz verejnost zacina prohlizet demagogii kolem dokola a komerci spojenou s hamiznosti...

Tak kdyz uz H2 je mezi nami,ted je to o urazech.. :)
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: patenty a spol.

Příspěvek od Palo »

conny píše:Nedavno mi znamy rikal ze v USA je podana hromadna zaloba na vyrobce automobilu za zamerne zadrzovani patentu pro alternativni energie/zdroje paliva a jine pohony nez je benzinovy potazmo naftovy. Nemate nekdo odkaz?

Rad bych se jen utvrdil v tom,ze nejsme sami a dokonce uz verejnost zacina prohlizet demagogii kolem dokola a komerci spojenou s hamiznosti...
Podle mě za to výrobci nemůžou. Oni by rádi něco dělali, ale někdo jiný je v tom brzdí – naftařské společnosti?

Hehe nepodáme hromadně žalobu na výrobce automobilů, že úmyslně zamlžují přesnou rychlost automobilu na tachometru? :)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: patenty a spol. ...

Příspěvek od A(&F) »

Palo píše: ... , ale někdo jiný je v tom brzdí – naftařské společnosti?
... výrobci automobilů ti by naopak byli rádi, pokud by mohli přijít s něčím novým, revolučním co nemá konkurence, ... ale tyto nebrzdí ani majitelé ropných polí a naftařské společnosti, přestože se to citelně dotkne jejich zisků (tak "holt" ten barel nebude stát 70,- USD, ale 70.000,- USD) ... ale je to především spotřební daň , ... ano ta to je, ... ona je totiž "nutná pro chod "většiny vyspělých společenství", neb z ostatních daní se to prostě "utáhnout" nedá, ... z SD jsou financovány státní rozpočty a národní důchody jednotlivých států ... tak to bohužel chodí ve všech zemích světa, bez výjimky ... teda kromě ČR (a několika dalších), ... tam si na to ještě navíc půjčují od ostatních :cry: ...

... společenství, kde to funguje jinak, se nacházejí v odlehlých koutech Austrálie, Afriky a uvnitř deštných pralesů ... popř. ještě ve sci-fi románech a vizích od různých autorů ... nebo v "komunistické utopistické teorii" , ... škoda jí, že se to nedotáhlo až do plánovaného konce, tak jak to bylo původně vymyšleno ... pozn. pro ty co mi teď začnou nadávat: doporučuji vám, abyste si tuto nejdříve řádně nastudovali a pochopili o čem je vlastně řeč ... vymyšlený to bylo docela dobře (reálné asi ne) ... bohužel i "někteří" soudruzi byli "nestydatě chamtiví" ...

... takže, zrušme peníze a teprve potom zaveďme volné energie pro všechny ... protože, pokud to uděláme naopak, tak to bude hodně velkej, celosvětovej "průser" ... ztkrátka, většina lidstva totiž ještě není na svět bez peněz vůbec připravena ... je to smutný, ale je to tak ... A(&F)

motto: ... proč, když to sakra funguje na všech obydlených planetách bez problémů ... tak zrovna v naší sluneční soustavě ne ??? ...

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: patenty a spol. ...

Příspěvek od Palo »

A(&F) píše:... výrobci automobilů...
... takže, zrušme peníze... A(&F)

motto: ... proč, když to sakra funguje na všech obydlených planetách bez problémů ... tak zrovna v naší sluneční soustavě ne ??? ...
Já ti úplně rozumím, ale problém je v tom, že někteří si energii nezaslouží... ...aneb stále tu je (v 'CR) menšina těch, které bych opravdu rád postřílel...

Mim
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

společenství a tak.....

Příspěvek od Mim »

Chlapci, myslím, že to vidíte moc černě. Myslím, že se docela dost lidí snaží s tím něco udělat. Bohužel to není tak jednoduché. Například zveřejnění jednoduchého návodu na efektivní elektrolýzu a to je jen jednoduchý příklad, dá za vznik spoustě karambolům, protože se to musí udělat fakt pečlivě. Nemyslím si, že to někdo brzdí. Pokud je něco ke koupi, tak to někdo koupí, co je na tom špatného. Pokud si to nechá v archivu, je to jeho věc. Udělejte to, především pro sebe. Ale snadnost všeobecnosti raději zapomeňte.

Však ono to půjde!!!
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Společenství a tak.....

Příspěvek od A(&F) »

Palo píše: Já ti úplně rozumím, ale problém je v tom, že někteří si energii nezaslouží... ...aneb stále tu je (v 'CR) menšina těch, které bych opravdu rád postřílel...
... Free Energy si zaslouží všichni bez rozdílu, ale jak píše Min "se to musí udělat fakt rozumně a opatrně" (je to tak doufám míněno???) ...

... k tomu obraznému "střílení" ... což "taghle na začátek" vyhradit část kontinentů pro ty, co se chtějí obklopovat majetkem a penězi ... a zbytek pro ty z nás, co by chtěli žít ve společnosti, kde všechno patří všem, kde každý si každý vezme podle svých potřeb, no a pracuje se, protože to je všeobecný standard, tudíž nemá vůbec smysl hromadit "světské statky" ... skončily by např. války, krádeže, snížila by se kriminalita všeobecně atd. ... samozřejmě, vznikly by zase jiné problémy, ale ty bychom snad vyřešili společnými silami ku prospěch nás všech ... tyto rozdílné světy neizolovat , ale ponechat věcem volný průběh ... budoucnost by potom sama ukázala, kudu povede další cesta lidstva ...

... ale bohužel je to pouze utopie (i když krásná) ... uznávám, že já jsem snílek velkej , ... no, ale snít se "přece musí" ... protože bez snů by realita nebyla tím, čím je ... A(&F)

PeS: ... peníze mi v principu vadí ... takže je beru pouze jako nutné zlo, protože v tomto typu "společenství" to zkrátka jinak nejde ...

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Společenství a tak.....

Příspěvek od Palo »

A(&F) píše:... Free Energy si zaslouží všichni bez rozdílu, ale jak píše Min "se to musí udělat fakt rozumně a opatrně" (je to tak doufám míněno???) ...

... k tomu obraznému "střílení" ... což "taghle na začátek" vyhradit část kontinentů pro ty, co se chtějí obklopovat majetkem a penězi ... a zbytek pro ty z nás, co by chtěli žít ve společnosti, kde všechno patří všem, kde každý si každý vezme podle svých potřeb, no a pracuje se, protože to je všeobecný standard, tudíž nemá vůbec smysl hromadit "světské statky" ... skončily by např. války, krádeže, snížila by se kriminalita všeobecně atd. ... samozřejmě, vznikly by zase jiné problémy, ale ty bychom snad vyřešili společnými silami ku prospěch nás všech ... tyto rozdílné světy neizolovat , ale ponechat věcem volný průběh ... budoucnost by potom sama ukázala, kudu povede další cesta lidstva ...

... ale bohužel je to pouze utopie (i když krásná) ... uznávám, že já jsem snílek velkej , ... no, ale snít se "přece musí" ... protože bez snů by realita nebyla tím, čím je ... A(&F)

PeS: ... peníze mi v principu vadí ... takže je beru pouze jako nutné zlo, protože v tomto typu "společenství" to zkrátka jinak nejde ...
No, myslím, že bysme si měli udělat ostrov tak leda pro sebe...
...energie by mohla patřit všem, ale přesvědčete mě, že si ji opravdu zaslouží každý, a to zejména cigáni co kradou všem všechno za jakýhkoliv okolností...
...free energy neocení lidé co s ní kšeftují...
Ano, do budoucna se dá udělat svět, který by nabízel volnou energii všem, ale musí mít svá hodně ostrá pravidla a hodně pevné základy, je to otázka generací, než se něco takového dostane do rovnováhy. Není to žádná sranda, jelikož musíš stavět na tom, jací jsou lidé, né na tom, jací by měli být...

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Všechno je vývoj

Příspěvek od Iv »

Bavili jste se tady,jestli si někdo zaslouží nebo nezaslouží volnou energii.O tom to není,jestli ten nebo onen ji může mít.V první řadě se k ní budou cpát právě lidi materialističtí,kteří si budou myslet,že na ni zbohatnou.Jejich přirozená rvavost a hamižnost je k tomu povede automaticky.Až zjistí,že šlápli vedle,protože na ní nelze zbohatnout a každý šikovný si ji obstará,budou vymýšlet nové zákony a předpisy,jak ji mít pod kontrolou,ale to už bude pozdě.Tímto způsobem se celá společnost začne měnit a přecházet pozvolna na jiný systém a ti,kteří ovládali ostatní,právě díky těmto energiím jako plyn ,nafta,el.ener. budou najednou bez možnosti ovládání těch obyčejných lidí.To víte,že budou "kopat" a vymýšlet nemožné,ale tato energie tady začíná být a až se slije do velké řeky,všechny překážky smete a vy si konečně svobodně nadechnete.Já se už toho nedočkám,ale Vám mladým to přeji,aby jste své potomky vychovávali opravdu ve svobodném světě,tom skutečném,ne jen psaném.To je vývoj,a ten nezastaví ani mocní tohoto světa.
Iv

ekowatt
Stálý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 13 poděkování

Re: Všechno je vývoj

Příspěvek od ekowatt »

Iv píše:Bavili jste se tady,jestli si někdo zaslouží nebo nezaslouží volnou energii.O tom to není,jestli ten nebo onen ji může mít.V první řadě se k ní budou cpát právě lidi materialističtí,kteří si budou myslet,že na ni zbohatnou.Jejich přirozená rvavost a hamižnost je k tomu povede automaticky.Až zjistí,že šlápli vedle,protože na ní nelze zbohatnout a každý šikovný si ji obstará,budou vymýšlet nové zákony a předpisy,jak ji mít pod kontrolou,ale to už bude pozdě.Tímto způsobem se celá společnost začne měnit a přecházet pozvolna na jiný systém a ti,kteří ovládali ostatní,právě díky těmto energiím jako plyn ,nafta,el.ener. budou najednou bez možnosti ovládání těch obyčejných lidí.To víte,že budou "kopat" a vymýšlet nemožné,ale tato energie tady začíná být a až se slije do velké řeky,všechny překážky smete a vy si konečně svobodně nadechnete.Já se už toho nedočkám,ale Vám mladým to přeji,aby jste své potomky vychovávali opravdu ve svobodném světě,tom skutečném,ne jen psaném.To je vývoj,a ten nezastaví ani mocní tohoto světa.
Iv
Ahoj Iv uplne s tebou suhlasim od Bavili až po světa aj ja to tak citim. Okrem Já se už toho nedočkám :cry: je mi z toho smutno

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Iv píše:Bavili jste se tady,jestli si někdo zaslouží nebo nezaslouží volnou energii.O tom to není,jestli ten nebo onen ji může mít.
Iv
ekowatt píše: Ahoj Iv uplne s tebou suhlasim od Bavili až po světa aj ja to tak citim. Okrem Já se už toho nedočkám :cry: je mi z toho smutno
Kluci, já Vám úplně rozumím, jsem pro, aby civilizace nebyla postavena na placených energiích, protože je to také o čištotě ovzduší (spalovací benzínové a naftové detonační motory). Uvědomte si, že lidé chtějí slyšet jen to, že ekonomika kvete, ovšem to, co chceme my (vy) má opačnou tendenci, protože to zastavuje ekonomiku. Já osobně říkám, že ekonomika je můj nepřítel.
Tím, co zamýšlíte (a já s Vámi souhlasím) způsobíte, že uděláte to, co lidé nechtějí, ekonomika poklesne. To znamená, že budete dělat něco pro lidi (s dobrým úmyslem), ale může se Vám to vymstít. Většina lidí jsou naučeni na materializmus, chtějí slyšet že ekonomika vzkvétá atd atd. Jak je přesvědčíte, že to, co děláte je pro jejich dobro? Je to o tom, přesvědčit celý národ, že směr, kam směřuje civilizace, je špatný. To je to nejtěžší na světě, protože mě kolikrát dělá problémy přesvědčit například kuřáka, že pokud uvažuje vůbec někdy přestat kouřit, neměl by si kupovat tabák, který prošel Kutnou Horou – tam namíchají nějakej závisláckej sajrajt. Já jsem kouřil Kutnou Horu (LM, Petra atd.) a byl závislý. Začal jsem si kupovat holandskej tabák Samson (balil jsem si v ruce cigarety) a díky tomuto jsem přestal být závislý. Teď nekouřím a odnaučení bylo takto naprosto snadné. Zatím se mi nepodařilo přesvědčit jediného kuřáka, že je to správná cesta, ač to myslím pro něj dobře.
Národ na to není připravený a my musíme ukázat, že to, co je naší snahou je jediná správná cesta.

Já osobně navrhuji využít zákonů, využít možností a postavit kogeneračky na naši energii – pokud lidé poznají, že to má veliký význam, pořídí si je též. Bude lidí víc a víc, co nebudou platit elektřinu a bude nutné přestavět zákony k obrazu našemu. Nebudeme se muset snažit, svět se nám přizpůsobí sám. A my si to budeme užívat. Nebude nás to stát nervy a budeme v klidu, co vy na to? Je to špatná úvaha?

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Palo píše:...postavit kogeneračky na naši energii...
Předpokládám, že bych to měl vysvětlit!

Trochu jsem počítal a došel k závěru, že pokud funguje generátor el. energie non-stop do el. sítě, tzn. 8+16 hodin (silný+slabý provoz), měsíční průměr který vygeneruje je při použití kogeneračky do 1 MW je násobkem kW a 705 (výsledek v Kč). Při použití kogeneračky od 1-5 MW jde o násobek cca 690.
Tzn. pokud pořídíte kogeneračku o síle 8 kW, v průměru měsíčně to vychází na 5640 Kč. Při použití kogeneračky 2 MW to vychází cca na 1.386.900 Kč.
Jde o nezdaněnou částku, ovšem do stáří zařízení 5 let částku nemusíte danit.
Můžete namítnout, že jsem materialista, ale představte si, že každý čtvrtý člověk bude mít 2 MW kogeneračku. Tzn. tři lidé by na čtvrtého museli doplácet každý 462.000 Kč, takto jsou nastavené zákony. Tzn. chci tím říct, že pokud se rozmnoží kogeneračky, je NUTNÉ upravit zákony, tzn. cena za "natočené" kilowatty bude muset rapidně klesat.

Co bych pořídit za "natočené" peníze? Mým snem je soběstačný dům co se týče elektřiny i jídla (tzn. farma atd.) - prostě naprosto soběstačný dům, může jich být i více - i pro jiné lidi, kteří by o tom měli zájem. Kdyby se takto rozvinula civilizace, za chvíli by nikdo nevěděl, co to je "ekonomika".

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“