Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů II.
-
- Nový člen
- Dal: 1 poděkování
Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.
Zdravím vespolek, jsem zde nový, ale trvalo mi přes měsíc, než jsem vše o MMS na tomto foru
přečetl. Netvrdím, že nastudoval.
Přesto cítím povinnost poděkovat Palovi a dnes i Batlesovi za pomoc a rady. Pánové děkuji!
přečetl. Netvrdím, že nastudoval.
Přesto cítím povinnost poděkovat Palovi a dnes i Batlesovi za pomoc a rady. Pánové děkuji!
-
- Starší člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 10 poděkování
No sú to hlavičky ! Taktiež rád čítam ich príspevky.
PS : Jao žiješ ?
PS : Jao žiješ ?
Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 100 poděkování
- Dostal: 127 poděkování
Ahoj Milan,
Ďakujem za opýtanie.
Prežívam Začínam opatrne jesť a zatiaľ to ide. Večer trochu teplota, ale už to nieje také vyčerpávajúce. Už by sa to malo otáčať k lepšiemu. Dnes sme mali návštevu, tak som si dal aj zrnko domácej moravskej slivovice. To uškodiť nemôže. Či ?
Ďakujem za opýtanie.
Prežívam Začínam opatrne jesť a zatiaľ to ide. Večer trochu teplota, ale už to nieje také vyčerpávajúce. Už by sa to malo otáčať k lepšiemu. Dnes sme mali návštevu, tak som si dal aj zrnko domácej moravskej slivovice. To uškodiť nemôže. Či ?
Radšej byť špirálou, ako kruhom.
-
- Starší člen
Jao som rád, že si OK, držím palce
Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Proč "tvrdší" alkohol v malých dávkách pomáhá? Je to jednoduché - působí desinfekčně a lehce shazuje imunitu. Tímto imunitu trénuje, protože se musí zase "nahodit" - zesílit do normálu. Bohužel při větším množství imunitu shazuje příliš nízko a tím je možné riziko onemocnění nějakou dobu po konzumaci (když imunita není ještě úplně nahozená a alkohol v těle již není)jao píše:Už by sa to malo otáčať k lepšiemu. Dnes sme mali návštevu, tak som si dal aj zrnko domácej moravskej slivovice. To uškodiť nemôže. Či ?
Ale zase na druhou stranu jeho desinfekční účinek nemusí působit na plísně a tím pádem, v případě zaplísněného organizmu to není úplně ideální. No ty plísně se zas tolik nestíhají domnožit, tak je to takové trochu složitější
Tak teď víte, proč lidé, co si dají jednoho zdravotního panáčka denně žijí tak dlouho - průběžně trénují svoji imunitu Souhlasím s výrazem "spálit červa", ale zas v jistých mezích
Možná by byla zajímavá kombinace alkohol + HCl
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Zasloužilý člen
Milan:
Ako pokračuješ s liečením ? Daj nejakú fotku.
Palo:
Ako pokračuješ s liečením ? Daj nejakú fotku.
Palo:
Dobrý nápadMožná by byla zajímavá kombinace alkohol + HCl
- jani
- Zasloužilý člen
- Dal: 325 poděkování
- Dostal: 251 poděkování
Jao, moc děkuju, číst tak milučkou větičku bylo příjemné, upo se červenám .Palo píše:Taky jsem to asi před půl rokem zkoušel. Řekl bych, že to něco dělájao píše:Jani je náš poklad a studnica dobrých nápadov... ...tak som si ten drink vyskúšal. Nieje to žiadny Remy Martin, ale dá sa to vydržať. Po 20. minútach bola biela emulzia a ústa som mal ako prepláchnuté acetónom. Asi to naozaj funguje.
Přidám předvčerejší zkušenost asi herxka v podobě bolesti krku - brutální.
Jedu tedy "habaneros kůru" od Kelley Eidema, nemůžu si vynachválit, asi týden, jen v krátkosti - domácí chleba ( má být nepečený sušený - takže kompromis), pravé máslo z farmy, paprička habanero, česnek, vše sníst - super grááády, vylepšila jsem si to ještě špetičkou černé lávové soli, před konzumací této papky si mažu rtíky medovou vazelínou, fakt to mooc pálííí. Jinak na obídek mám ještě vývar s lžičkou cayenského pepříku nakopeček - mňam. To vše super prokrvuje, prohřívá organismus, čistí mi to znatelně plůca, což poznávám na výkonnosti s dechem a určo to neprospívá případným parazitům.
Předevčírem navečer lehké škrábání v krku, tak jsem vzala preventivně mms, ve tři ráno šílená bolest, krk napuchlý, plné mandle hnusných čepů, sliznice v krku rudé, nateklé a protkané jakýmasi bílým cárama v podobě hlenů, ale pod kůží, no fujtajbl a jakoby se to hnalo dolů na prudušky. Co ted? Bejt nemocná na vánoce,to tak ještě! Takže jsem dala co půl hodiny trochu KStříbra pod jazyk, ráno kolem páté vše začalo mizet - jupíííí - já štatná jak blecha i když nechápající - cayen jsem nedala, toho jsem měla přes den docela dost včetně habanera ( napadlo mě, jesti jsem to nepřehnala a nepopálila si sliznici tímto,ale to určitě ne, mě se to táhlo až do nosohltanu. Kolem páté jsem kloktala lugol, no a kolem 11té se krk uklidnoval - to jsem občas klokotala lugol, asi 2x žužlala olej, odpo jsem hodila kávovej klystýr, jinak štávu z mrkve a tak..... mumio .... no a večer koukám do krku -jen lehce načervenalej, mandle bez čepů, cáry asi hnisu či co to bylo zmizely.
Dnes ráno je všechno naprosto v normálu, jakoby nic ani neproběhlo. Rači preventivně nainhaluju KS ( nechtělo se mi chystat inhalátor ). Jinak časté aplikace magnetoterapie, nasvěcování biolampou a to i krku a kůra pod TDP lampou, pocení se na infračervené podložce.
Začínám hodně uznávat právě LUGOL, jinak pokud by toto všechno nezabralo, ve frontičce byl připraven peroxid, petrolej .....
-
- Starší člen
Ahojte, večer pridám foto.
Tu je priebeh :
09.12.2011 postrek 8* 20 kapiek 25ml. vody, dosť štípalo
10.12.2011 postrek 6* 10 kapiek 17ml.vody
11.12.2011 postrek 6* 8 kapiek 17ml. vody
12.12.2011 postrek 9* 8 kapiek 17ml. vody
13.12.2011 len mastim zinkovou masťou, asi 3x denne
14.12.2011 len mastim zinkovou masťou, asi 3x denne
15.12.2011 len mastim zinkovou masťou, asi 3x denne
16.12.2011 len mastim zinkovou masťou, asi 3x denne objavil sa mi 1 pluzgierik na exeme
večer kúpel v MMS 30 kvapiek, 30 minút
17.12.2011 len mastim zinkovou masťou, asi 3x denne
18.12.2011 večer kúpel v MMS 30 kvapiek, 30 minút
19.12.2011 začali štípať malé pluzgieriky pri umývaní mydlom
postrek 11* 10 kapiek 17ml. vody výborné
20.12.2011 postrek 7* 10 kapiek 17ml. vody výborné
MMS vytiahlo zase malé červené pluzgieriki, ale neštípe ani pri umývaní s mydlom. Určite to bude na dlhšie pokiaľ sa toho úplne zbavím.
Tu je priebeh :
09.12.2011 postrek 8* 20 kapiek 25ml. vody, dosť štípalo
10.12.2011 postrek 6* 10 kapiek 17ml.vody
11.12.2011 postrek 6* 8 kapiek 17ml. vody
12.12.2011 postrek 9* 8 kapiek 17ml. vody
13.12.2011 len mastim zinkovou masťou, asi 3x denne
14.12.2011 len mastim zinkovou masťou, asi 3x denne
15.12.2011 len mastim zinkovou masťou, asi 3x denne
16.12.2011 len mastim zinkovou masťou, asi 3x denne objavil sa mi 1 pluzgierik na exeme
večer kúpel v MMS 30 kvapiek, 30 minút
17.12.2011 len mastim zinkovou masťou, asi 3x denne
18.12.2011 večer kúpel v MMS 30 kvapiek, 30 minút
19.12.2011 začali štípať malé pluzgieriky pri umývaní mydlom
postrek 11* 10 kapiek 17ml. vody výborné
20.12.2011 postrek 7* 10 kapiek 17ml. vody výborné
MMS vytiahlo zase malé červené pluzgieriki, ale neštípe ani pri umývaní s mydlom. Určite to bude na dlhšie pokiaľ sa toho úplne zbavím.
- jani
- Zasloužilý člen
K Cečku " malé počteníčko "Milan_Sk píše: Niečo som čítal, ak je vysadené MMS treba užívať veľké dávky C - čka. Údajne najlepšie C je JAMIESON 1000mg príklad tu je http://www.mojalekaren.sk/jamieson-vita ... mg-120tbl/.
http://www.darius.cz/archeus/LU_vitC.html
Nevím jak na SK, ale u nás je jednou z levnějších práškových forem cečka v DM drogerii, 100g 40 kč.
Já míchávám v případě nějakého průseru se zdravím cca 25 g cečka s 5ti rajčaty, rozmixovat, lepší odštavnit, dát do skleničky a na tři dávky vypít, třeba ráno, večer, ráno ..... zpravidla to řeší daný problém opravdu v nejbližších hodinách, je to podle recepisu p. Hromady / viz. článek ve spodním sloupci výše uvedeného odkazu /
No ale na bolavý krk je to docela brutální záběr ve formě pěknýho štípáku.
-
- Starší člen
Ďakujem Jani za rady
Vitamín C je rozhodne najlepšia voľba Jamieson, dávnejšie užívam a je to jednotka vo vitamíne C. Prášková forma z DM a podobne je síce tiež riešenie, no ako som sa dočítal na fórach je potrebné to neutralizovať so sódou, aby sme nezakysľovali organizmus, ak sa mýlim opravte ma prosím. Čo sa týka môjho stavu, že sa mi objavili pľuzgieriky, je len čisto moja chyba. Zatiaľ som sa s ničím lepším nestretol ako MMS na exém. Je veľa faktorov, čo mi to ovplyvňuje, nezdravá strava, každý deň hodina v kuse babranie vo vode (mám malé dieťa a kúpem ho denne), kopec kávy a cigariet a v poslednom rade som postrekoval exém len 4 dni a potom len zinková masť. Problém je aj v tom, že sa nedá celé dni len sedieť a postrekovať zasiahnuté miesta a nič iné nerobiť. Ďalšia vec je že MMS zatiaľ neužívam orálne. Čistím asi 3 dni zuby, prv s 2 aktivovanými kapkami teraz z 10 kvapkami. Na zuby taktiež paráda, manželka vraví, že všetok zubný kameň je už preč, mám ešte tmavé fľaky na zuboch po cigaretách a káve, ktoré taktiež ale pomalšie miznú. Meral som si už aj PH v moči, OK. Nečistil som si ešte ani pečeň a ani ľadviny. Snáť po sviatkoch aj na to príde Mám skoro 50 rokov a nikdy som sa nezaujímal o zdravú stravu a podobne. Nieje to tak jednoduché ako sa zdá, musím ešte veľa čítať a učiť sa o tom. Takže asi tak je to so mnou .....
Vitamín C je rozhodne najlepšia voľba Jamieson, dávnejšie užívam a je to jednotka vo vitamíne C. Prášková forma z DM a podobne je síce tiež riešenie, no ako som sa dočítal na fórach je potrebné to neutralizovať so sódou, aby sme nezakysľovali organizmus, ak sa mýlim opravte ma prosím. Čo sa týka môjho stavu, že sa mi objavili pľuzgieriky, je len čisto moja chyba. Zatiaľ som sa s ničím lepším nestretol ako MMS na exém. Je veľa faktorov, čo mi to ovplyvňuje, nezdravá strava, každý deň hodina v kuse babranie vo vode (mám malé dieťa a kúpem ho denne), kopec kávy a cigariet a v poslednom rade som postrekoval exém len 4 dni a potom len zinková masť. Problém je aj v tom, že sa nedá celé dni len sedieť a postrekovať zasiahnuté miesta a nič iné nerobiť. Ďalšia vec je že MMS zatiaľ neužívam orálne. Čistím asi 3 dni zuby, prv s 2 aktivovanými kapkami teraz z 10 kvapkami. Na zuby taktiež paráda, manželka vraví, že všetok zubný kameň je už preč, mám ešte tmavé fľaky na zuboch po cigaretách a káve, ktoré taktiež ale pomalšie miznú. Meral som si už aj PH v moči, OK. Nečistil som si ešte ani pečeň a ani ľadviny. Snáť po sviatkoch aj na to príde Mám skoro 50 rokov a nikdy som sa nezaujímal o zdravú stravu a podobne. Nieje to tak jednoduché ako sa zdá, musím ešte veľa čítať a učiť sa o tom. Takže asi tak je to so mnou .....
- jani
- Zasloužilý člen
O to všechno větší máš můj obdiv, máš snahu něco dělat, můj manža e-e, právě kvůli dennímu běžnému životu nepoužívá mms v žádné podobě, zkoušel to pár dní, ale prej časově to nešlo sladit a večer už byl pak tak unavený, že koupel v mms odmítal, protože ta naopak velmi nabuzuje organismus a manža potřeboval spát po celodenním shonu. To cečko s rajčaty je opravdu extrem, jinak co si dělám cečko asi tak dvě mocca lžičky do sklenky vody, tak pridávám asi půl lžičky mocca sody bikarbony, už jen kvůli chuti, kdesi jsem četla, že není v takovémto množství vůbec škodlivá, naopak ji doporučovali. Fleky na zubech řeší taky soda bikarbona, taktéž letité nánosy - kašička z oleje a sody bikarbony, přečistit zuby. Já si občas vyčistím zuby neředěnou půlkapičkou mms a přeleštím nimbovou pastou. Jinak prej zuby řeší brambora snězená zasyrova i se slupkou.
Já bych zkusila tomu dítěti dát do vody sodu bikarbonu, no odkyselovalo by se a pro tvůj exem by to bylo taky přínosem, manža se v ní koupává, když má zhoršení exemu. Jen nevím, zda denně by to bylo vhodné pro dítko, no ale taková lžíce na vaničku.... si myslím, že je pořád lepší, jak mýdla s chemikáliema.....
Držím pěstičky a samozřejmě sleduji co nového.
Já bych zkusila tomu dítěti dát do vody sodu bikarbonu, no odkyselovalo by se a pro tvůj exem by to bylo taky přínosem, manža se v ní koupává, když má zhoršení exemu. Jen nevím, zda denně by to bylo vhodné pro dítko, no ale taková lžíce na vaničku.... si myslím, že je pořád lepší, jak mýdla s chemikáliema.....
Držím pěstičky a samozřejmě sleduji co nového.
-
- Starší člen
Ďakujem Jani
Sľúbené foto môjho Exému. V deň keď mi višli také malé pľuzgieriky to nebolo skoro skoro vidno, no reagovalo to na mydlom a vodu. Mimochodom všetky mydla sme sme doma vyhádzali a používame nijaké bio s kokosovým olejom - vinikajúce na umývanie a nedráždi pokožku. Po striekaní MMS sa to zhorší, myslím opticky, ale následne to prestane svrbieť a akokeby to mms vytiahlo. Všimnite si ako sa pekne hojí pokožka tam kde už nevyšli pluzgieriky, na fotkách by to malo byť vidno. Ja sa s MMS iba zoznamujem a všímam si jeho účinky zatiaľ na pokožke a zubov. Jednu vec už viem dnes na isto, že MMS reaguje iba tam na pokožke kde s ňou niečo je a to nemusí byť vôbec vidno, MMS to proste vytiahne a začne tam štípať a ostane červená pokožka. Mám asi 3-4 miesta na pokožke kde mi niečo vyšlo. Inde MMS nereaguje ! Skúšal som si aj na vajcia nastriekať aktivované 10 kapky s 17ml. vody a nič. Chlapy vedia o čom píšem Raz sa mi vilial asi deci benzínu na vacia a to bolo šťastie, že som bol pri potoku a bolo leto, to len na pobavenie.
Sľúbené foto môjho Exému. V deň keď mi višli také malé pľuzgieriky to nebolo skoro skoro vidno, no reagovalo to na mydlom a vodu. Mimochodom všetky mydla sme sme doma vyhádzali a používame nijaké bio s kokosovým olejom - vinikajúce na umývanie a nedráždi pokožku. Po striekaní MMS sa to zhorší, myslím opticky, ale následne to prestane svrbieť a akokeby to mms vytiahlo. Všimnite si ako sa pekne hojí pokožka tam kde už nevyšli pluzgieriky, na fotkách by to malo byť vidno. Ja sa s MMS iba zoznamujem a všímam si jeho účinky zatiaľ na pokožke a zubov. Jednu vec už viem dnes na isto, že MMS reaguje iba tam na pokožke kde s ňou niečo je a to nemusí byť vôbec vidno, MMS to proste vytiahne a začne tam štípať a ostane červená pokožka. Mám asi 3-4 miesta na pokožke kde mi niečo vyšlo. Inde MMS nereaguje ! Skúšal som si aj na vajcia nastriekať aktivované 10 kapky s 17ml. vody a nič. Chlapy vedia o čom píšem Raz sa mi vilial asi deci benzínu na vacia a to bolo šťastie, že som bol pri potoku a bolo leto, to len na pobavenie.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
Do kelu, taký dlhý príspevok som sem doobeda napísal a neprešiel mi. Tak len v skratke.
Jani:
Pekne dávaš do zubov tým Tvojim spolubojovníkom. Máš guráž väčšiu, ako chlapi. Je super, že sem píšeš skúsenosti užívateľov. Hneď mám väčšiu odvahu sa pustiť do ďaľšieho boja.
Milan:
Zahoď cigarety a stres. Niečo zdravšie do žalúdka a bude to super. Inak je radosť pozerať, ako sa Ti to lepší, aj keď na to ideš len "zvonkajšku".
Inak muži majú semenníky a ženy vajíčka. Ale nech tam máme hocičo, benzín by som tam nechcel mať.
Dnes som si dal PIVO. Veď buď, alebo. Po vypití 10° som musel zaľahnúť, lebo som sa cítil totál opitý.
Po hodine som sa zobudil vporiadku a aj horúčka bola preč. Žalúdok to ustál a tak prechádzam na miernu diétu a malo by to byť somnou už dobre. Po novom roku začnem bojovať proti tej borelke. Už sa na to teším.
Jani:
Pekne dávaš do zubov tým Tvojim spolubojovníkom. Máš guráž väčšiu, ako chlapi. Je super, že sem píšeš skúsenosti užívateľov. Hneď mám väčšiu odvahu sa pustiť do ďaľšieho boja.
Milan:
Zahoď cigarety a stres. Niečo zdravšie do žalúdka a bude to super. Inak je radosť pozerať, ako sa Ti to lepší, aj keď na to ideš len "zvonkajšku".
Inak muži majú semenníky a ženy vajíčka. Ale nech tam máme hocičo, benzín by som tam nechcel mať.
Dnes som si dal PIVO. Veď buď, alebo. Po vypití 10° som musel zaľahnúť, lebo som sa cítil totál opitý.
Po hodine som sa zobudil vporiadku a aj horúčka bola preč. Žalúdok to ustál a tak prechádzam na miernu diétu a malo by to byť somnou už dobre. Po novom roku začnem bojovať proti tej borelke. Už sa na to teším.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
To pivo u někoho zlepšuje pocit, ale jak u koho. Možná to má něco společnýho s homocysteinem, ale při užívání B + kyseliny listové se to samé nestává. Možná tam hraje roli ještě ten chmeljao píše:Dnes som si dal PIVO. Veď buď, alebo. Po vypití 10° som musel zaľahnúť, lebo som sa cítil totál opitý.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
-
- Zasloužilý člen
No, neviem, či v tom pive čo teraz varia je ešte pravý chmelMožná tam hraje roli ještě ten chmel
Vyskúšal som to ako zmenu pitného režimu. Alkohol urobil svoje a po odbúraní zas ok.
Voda sa mi už nejako obpila