Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

Magnea
Starší člen
Dal: 12 poděkování
Dostal: 27 poděkování

safari na zachode :)

Příspěvek od Magnea »

Takze dlasie pocudesne utvari.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Magnea
Starší člen

Motolica ?

Příspěvek od Magnea »

Dalsie zachodove prekvapenie.

Magnea
Starší člen

A toto?

Příspěvek od Magnea »

To by mohli byt cysty ci vajicka? alebo je zo zivocich? Motolice su tusim ploske....

Magnea
Starší člen

???

Příspěvek od Magnea »

a TOTO?

Magnea
Starší člen

Z blizkla

Příspěvek od Magnea »

zahada.

Magnea
Starší člen

Nuz

Příspěvek od Magnea »

SAFARI.
Taketo veci teda cely den nachadzam v zachode. Uskladnila som to v aboslut vodke, neviem ci je to dobry napad.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Magnea

Příspěvek od Palo »

Tu pásomnicu - tasemnici Ti nadiagnostikoval kdo? Celkem běžně se stává, že tasemnici, ikdyž jsi jí neviděla, tak mohla z těla zmizet. Zkus tu diagnostiku absolvovat znovu pro potvrzení, že ji stále máš...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Magnea
Starší člen

Palo

Příspěvek od Magnea »

Je mozne ze by pristroj nameral mrtvu pasomnicu?

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Magnea.

Příspěvek od hanka »

Magneo, za Tvůj přístup i dokumentaci si fakt zasloužíš + :good: :good: :good:! :lol:

Škoda, že Ti neumím poradit...

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Palo

Příspěvek od Palo »

Magnea píše:Je mozne ze by pristroj nameral mrtvu pasomnicu?
Těžko říct, Clarková píše, že frekvence zůstává i po smrti, ale dlouho ne... Takže buď byla "chvíli" po smrti, nebo byla ještě živá... Nebo jsem se někde ukop?

Pro zajímavost: Mo měla evidentní příznaky, kdy na pokožce byly nepříjemné svědivé fleky, tedy mrtví cizopasníci byly zrovna v těle rozkládáni.
Salvia nenaměřila jediného cizopasníka...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

blíže nespecifické objekty...

Příspěvek od Craft »

Magnea:
Psala jsi, že jsi jedla dlouhodobě ananas, dle mě to vypadá spíše jako nestrávené jeho zbytky. Nakonec je to vláknina a ta se vždy hůře tráví, tím spíše, když je trávicí systém pod silnou zátěží, jakou jsi měla z těch přípravků. Fakt to nemůže nikdo blíže pouze z fotky bez laboratorního ověření a dobrého mikroskopu poznat, ale dle mě to bude nejspíše ten ananas.

Palo:
Nedávno jsem do sebe nacpal 16 tobolek, ale již dříve nějakých 20. Reakce žádné a už vůbec nějaké nežádoucí.
Chápu Palo, ty jsi zvyklej do sebe všechno soukat v mega dávkách, jiní pomaleji, ale jistě. Položil sis někdy otázku, proč se u tvého megadávkování problémy mnoha lidem vracejí? Znám totiž několik těchto případů.
To pozvolné dávkování je zase odzkoušené jinýma, mě nevyjímaje a vypadá to, že funguje dobře. Navíc vychází ze schématu Clarkové a musím říci, že ne ve všem s touto autorkou souhlasím, ale její protiparazitní kůra funguje celkem dobře a to dávkování hřebíčku dle našich zkušeností opravdu stačí. Ale pokud tvrdíš že ne, hádat se kvůli tomu s tebou nebudu :)
Nicméně již u několika lidí jsem zaznamenal, že pokud všechno selhalo (antihelmitika, MMS, KS, hřebíček, pelyněk a další věci), co se střev týče, tak kupodivu pociťovali vždy znatelnou úlevu od potíží nebo zcela jejich vymizení při použití peroxidu hořčíku, (nezaměňovat s peroxidem vodíku!!!), dá se sehnat již v tobolkách pod názvem OXY-OXC, ale je to poněkud finančně náročnější záležitost. Dokonce mi jedna detox. poradkyně tvrdila, že se její klient pomocí těchto tablet zbavil i výsevu echinokoka, aspoň dle náměrů, ale tohle je pro mě pouze informace typu JPP.

Magnea
Starší člen

Craft

Příspěvek od Magnea »

Craft, neviem, mam to tu doma v misticke, ale mne sa to na ananas velmi nepodoba, ananas som jedla 4 dni, uz velmi davno, a do toho som robila Shankpraksalanu uspesne, teda creva som mala precistene raz dva... potom som mala este hnacky, lebo mam podozrenie na celiakiu,. liala sa zo man voda. Odtedy som ananas nemala, lebo usta som z toho mala poriadne doranane, ta dieta sa neda ani dlhsie. Napriklad to cervene na fotke, vyzera ako maso, pre mmna je to motolica, ma tam dokonca aj take ryhy ,ako maju slimaky. Aj ta druha fotka. Skoda ze to nemozem odfotit v 3 D forme, v akej to vidim ja nazivo. maso nejem uz rok. takze ten cerveny utvar nemoze byt ani kusok masa. Ananas nie je ako zelatina. Toto je vyslovene utvar, pripada mi to ako ked si zaba nakladie zubrienky vajicka. Nieco podobne.
Ale ked sa na to pozeram iba z hladiska fotky, opticky to vyzera ako ananas:) je mozne ze by v peceni alebo zlcniku mohlo byt taketo farbivo? napr. bilirubin alebo co....?

ghostik
Stálý člen

Re: 2 problémy

Příspěvek od ghostik »

mekac píše:čau, zkus tohle, osobně to vyzkoušený nemám, ale myslim, že by to mohlo pomoct, zvlášť, když by se to zkombinovalo zde již psanými metodami, jako hřebíček, šanka, a osobně bych ještě přidal půst.
to "TOHLE" je co? :)

jinak už jsem 3 týden bez roupů. vypadá to že jsem je porazil :) vždy se vraceli už po 10ti dnech

každopádně nafouknutost břicha na pravé straně přetrvává

Magnea
Starší člen

Ok, posledna fotka :)

Příspěvek od Magnea »

Ak si k predchadzajucej fotke IMG 1267 kde som utvar fotila z prednej strany dosadite tuto zadnu stranu, vyjde vam "slimak"....

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Ok, posledna fotka :)

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Magnea píše:Ak si k predchadzajucej fotke IMG 1267 kde som utvar fotila z prednej strany dosadite tuto zadnu stranu, vyjde vam "slimak"....
Nazdar Magneo.

Sakriš, já pořád kde jsem takový materiál viděl. Ananas to tutově není. Po něm zbývají vlákna, ale ne tohle. Jím je dost (tedy ananasy :D ) .

Tohle jsou, podle mne, cholesterolový kameny. To vypadá na žlučníkovou kůru, nebo možná ještě spíš játro-žlučníkovou. Možná tady máš Magneo něco přinejmenším stejně účinného jako Clarková, i když asi o dost dražšího. Jsou toho pěkné fláky. V porovnání s tím, co leze ven po Clarkové to vypadá jaksi čerstvě vytvořené.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“