Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Všeobecná diskuze

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Re: Zrazeniny v roztoku kyseliny citrónovej

Příspěvek od lajos »

Kyselina citronová se ředí na příslušné procenta s destilovanou vodou, jsem ho měl asi rok a půl v kuchyni v tmavé lahvičce bez zakalení. Sople já i ty máme v nose, dále bez komentáře

la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

Příspěvek od la »

Cobra píše:spravil som si 10% roztok kyseliny citrónovej a po pár týždňoch sa mi tam vytvorili zrazeniny pripomínajúce sople, ktoré v ňom plávajú. ...

Nemůžeš ,musíš hold udělat druhej roztok ,mě to s obyč vodou vydrží asi tak 14dní.Citronovou kys. do velké zásoby nedělám .
:smoke:

NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Příspěvek od NAVAR »

Cobra píše:spravil som si 10% roztok kyseliny citrónovej a po pár týždňoch sa mi tam vytvorili zrazeniny pripomínajúce sople, ktoré v ňom plávajú. ...
Záleží čím jsi to ředil. Něco samozřejmě může být v kyselině citrónové. Ale spíše bych počítal s tím že vlivem ne úplně čisté vody se tam něco vysráželo.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od chiq »

Je to jedine z nekvalitnej vody. Používaj aspoň destilku z lekárne, ak to chceš dlhodobejšie skladovať zarobené. Lepšie Aqua pro injectione, alebo Aqua purificata, apod.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Jednodušší je pořídit si kyselinu chlorovodíkovou, klidně i technickou z drogerie, naředit si ji na 5% lékařské koncentrace (do 19ti dílů obyčejné vody dát pomalu 1 díl té kyseliny) a používat to místo kyseliny citrónové. Na aktivaci chloritanu v poměru 1:1 při třech minutách.
Zároveň se dá tatáž kyselina používat i do obyčejné vody na pití, stačí tak 3 kapky na 1 dcl vody. Na pálení žáhy používat po jídle, jinak před jídlem, a na solení používat sůl MARY. Zvířatům se dá přidávat pár kapek do vody na pití.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
bernolak
Nový člen

mms

Příspěvek od bernolak »

Aj ja si aktivujem mms 50% roztokom kysel.citrónovej a doteraz som vždy čakal 3min. Nevadilo to?

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: mms

Příspěvek od poota »

bernolak píše:Aj ja si aktivujem mms 50% roztokom kysel.citrónovej a doteraz som vždy čakal 3min. Nevadilo to?
Nám ne. :lol:
Ale vážně - zkus si totéž množství aktivovat jenom těch 20 vteřin a pokus se zjistit, jaký je v tom rozdíl.
Prakticky jde jenom o to, aby se chlordioxid stačil vytvořit a aby nestihnul z větší části vyprchat. Tvorbu chlordioxidu poznáš podle zežloutnutí roztoku a chlórového odéru. Při příliš dlouhé aktivaci roztok hnědne a současně odér slábne až mizí. Vyprchaný roztok bude nejspíš méně účinný, ale při správném dávkování to vůbec nevadí, protože se jenom dostaneš na vyšší počet kapek.
Jestli budeš přecházet na správnější aktivaci, tak raději sniž počet kapek, aby nedošlo k "překvapení".

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
muflon
Zasloužilý člen
Dostal: 32 poděkování

HCL k aktivaci

Příspěvek od muflon »

Předpokládám, že podobně jako u 50% kys.citronové, bude čas aktivace MMS pomocí HCL také kratší než 3min, možná také pod minutu(záleží nejspíš na tom jak koncentrovaná HCL se použije...- podstatné je opět žloutnutí a odér...). Už se tady někde o tom psalo.

Cizími zkušenostmi se málokdo poučí - co si kdo vyzkouší sám na sobě, tomu je ochoten věřit.(paradoxně Zakázané ovoce nejlíp chutná, proto říkám: "Raději to nikdo nezkoušejte ! - co kdyby to náhodou bylo šarlatánství... :-)
marmik
Nový člen

Re: mms

Příspěvek od marmik »

bernolak píše:Aj ja si aktivujem mms 50% roztokom kysel.citrónovej a doteraz som vždy čakal 3min. Nevadilo to?
Ja som to do teraz tiez aktivovala 50% kysel. citronovou 3 min. Pretoze nikde som sa nedocitala o tych 20 sekundach. Ani v knihe na tej 26str. to nemam, ako je to vyssie citovane. Zatial nepocitujem ziaden rozdiel, ak som aktivovala 3 min a teraz 20 sekund.

muflon
Zasloužilý člen
Dostal: 32 poděkování

Souvislosti

Příspěvek od muflon »

Vinc píše:... Já problém vidím tak, že tzv. Lékařská věda a mudrci už nejsou "lékaři", ale poslušní přisluhovači fermaceutických firem a tím pádem se ani neřídí Hipokratovým "hlavně neškodit". ...
O tom hodně mluvil "disident" mezi lékaři - MUDr.Hnízdil...viz také vlákno:
"Škodí nadměrná lékařská péče?"
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1943

Dnes(4.4.2011) jsem dal 2 příspěvky do vlákna Homeostáze,Prevence,Souvislosti....týká se to
účelovosti vzdělávání lékařů, kritiky akademického vzdělání, společenského ohlupování a propagandy, rizika manipulace ve vzdělávání(a to už i dětí... +
pár užitečných odkazů jak pro rodiče tak všechny co jim není lhostejný stav školství a jeho dopadu na nás....
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 4463#84463
:idea:

josifek
Nový člen

Nová stránka v AJ s informacemi o Chlamydiích a také o MMS.

Příspěvek od josifek »

Nová stránka v AJ s informacemi o Chlamydiích a také o MMS. Chlamydia-info.com

laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

"acetonovej zápach"

Příspěvek od laik »

Zdravím
zeptám se tady....
Myslím že se to nekdy už řešilo.....acetonovej, či snad něco jako octovej zápach z ust....
jde o jedno malé dítě (10měsícu) ještě kojené, ale už dostává zeleninové a zelenino-ovocné příkrmy a prej právě že mu je cejtit takhle z ust???..
a nechce moc přibírat....její doktorka prej "že to nic není"........ tak se jen tak ptám,čím to muže být zpusobené?...já bych to možná vyděl na to že některé ty příkrmy ještě neumí pořádně strávit a kazí se v žaludku ???...hmmm

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
ito
Stálý člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 30 poděkování

Re: "acetonovej zápach"

Příspěvek od ito »

ahoj

pravdepodobne ide o ketogenne spalovanie
organizmus sa prepne zo spalovania sacharidov na spalovanie tukov dochadza k tomu bezne po vycerpani zasob sacharidov v tele cize v peceni. zistit sa to da testovacim papierikom na pritomnost ketonov v moci.
nie je to nebezpecne deti takto prepinaju bezne, treba dodat sacharidy a bude po ketoze

ito

Ano, chce to sacharidy. Na toto je jednoduchý recept. Uvařte černý čaj a dokud je ještě horký, přeslaďte jej, co to jde. Nejlépe hroznovým cukrem. Pak nechte vychladnout a dejte do lednice. Podává se po lžičkách studené, tak 2 - 3 čajové lžičky před a po jídle. Tutéž službu udělá vychlazená originální coca cola (ne "lite"!!!). Mám vyzkoušeno na vlastních dětech, je to zaručeně funkční. M

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Nový čas aktivace

Příspěvek od sisa »

Ten nový čas 20 vteřin je z poslední knížky p. Humbla : MMS - Mistrovský Minerální Doplněk pro třetí tisíciletí a týka se aktivace 1:1 pomocí 50% kyseliny citronové. Při aktivaci 1:5 10% kyselinou citronovou je čas aktivace postaru, t.j. 3 minuty.

Lena231
Nový člen

Poradíte?

Příspěvek od Lena231 »

Chloritan mám koupený kousek od nás z chemické výroby, ale má 24,5 %. Tady všude čtu o 28% koncentraci. Není to, co mám málo, nemám nějak zvýšit dávkování? Nebo raději objednat ten doporučovaný? Dík za případnou odpověď. Lenka

Dávkování v "protokolech" je VŽDY jen orientační, každý si ho musí nastavit podle sebe. Neměla by se přelézat uváděná horní hranice, ale při 24,5 kapka navíc v celodenní dávce neškodí. M

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“