Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

PŘÁNÍ

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

RUDOLF II

Příspěvek od martin11 »

...martin...zdraví všechny Rudolfy....Nevím ...kdo jste ..kdo...
..ale všem Rudolfům...jen to nej....
....bohužel jsem se nějak minul s Rudolfem II...jsem jeho příznivec....z titulu zběratelství, alchymie a rozvoje a podpory objevného vědění.....jinak hezký den všem...a oslavte Rudolfa.....ten druhej ...za to stojí....martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
martin11
Zasloužilý člen

přání Jaroslavům

Příspěvek od martin11 »

...tak klucí....doufám , že jste tady samí...." jako malej Jarda"...
.....zdravím a přeju....našemu Velkému Jardovi...ovčákovi...od Svitav....martin11 :lol:

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Příspěvek od Aquarius1 »

Připojuji se k přání a Jardovi ovčákovi ať se mu ty ovečky množí a množí ;)

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Elektro
Zasloužilý člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od Elektro »

Aquarius1 píše:Připojuji se k přání a Jardovi ovčákovi ať se mu ty ovečky množí a množí ;)
A ten v tom veľkom dome nech máš teplo za pár šupov.

martin11
Zasloužilý člen

přání těm co dneska narodili...

Příspěvek od martin11 »

martin11 píše:...tak klucí....doufám , že jste tady samí...." jako malej Jarda"...
.....zdravím a přeju....našemu Velkému Jardovi...ovčákovi...od Svitav....martin11 :lol:
...tak nevím ,jestli to je náhoda...ale naposledy jsme ti tady přáli k jmeninám....takže ...
....dneska přejeme k narozeninám.....ne tobě , ale tomu tvýmu...Janovi....
...jo a starej se o něj dobře.....bude tě živit až budeš v penzi....
....také pozdrav mamince.....a mějte se rádi.....zdraví martin11 :lol:

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

zrození

Příspěvek od Aquarius1 »

Zrození života je malej zázrak,sám jsem zažil,než přijela sanita dcerka byla na světě.Chlapi,asi v nás něco dřímá ale já věděl co dělat a když jsem tu mojí malou kotrmelínu(dnes jí je sedmnáct let) držel v rukách tak jsem až plakal.Kdož se narodil z lásky ale třeba i bez ní tomu přeji jen to nejkrásnější.Jindra

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Díky všem. Mám 22 letou dceru, dva syny po 16 letech a jednoho dvouapůlletého. Některých nejsem biologickým otcem, ale všechny jsou moje,i když vyženěné....... Moc nepiju jakže spíše rozjímám. Ať jsou všechny bytosti šťastné.........

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Mnoho štěstí a zdraví přeji ...

Příspěvek od A(&F) »

... a především toho štěstí ... neb ten kdo je šťasten, tak ten potom má vše ... A(&F) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
tbest
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování

Ať jsou všechny bytosti šťastné...

Příspěvek od tbest »

jarda ovčák svitavy píše:Díky všem. Mám 22 letou dceru, dva syny po 16 letech a jednoho dvouapůlletého. Některých nejsem biologickým otcem, ale všechny jsou moje,i když vyženěné....... Moc nepiju jakže spíše rozjímám. Ať jsou všechny bytosti šťastné.........
Ahoj Jardo.
Přeju Ti, ať potomek vyrůstá ve zdraví a k radosti celé rodiny. Je to v dnešní době jedno z mála štěstí, které může člověka potkat.
Tomáš.

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

:D

Příspěvek od chiq »

Jardo, pripájam sa aj ja, želám hodne pevného zdravia a nervov, pohodovú výchovu a "klidné stáří!" :D :pivko:

pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

jarda ovčák svitavy píše:...Ať jsou všechny bytosti šťastné.........
Čo má byť nech je , bo len každému čo právom patrí . Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
Elektro
Zasloužilý člen

Právo?

Příspěvek od Elektro »

pepe píše:Čo má byť nech je , bo len každému čo právom patrí . Pepe
Zdravím Pepe.
Aké právo máš na mysli? Pretože nie je právo ako právo. Zacituj z toho Tvojho práva. Prosím. Rád sa podučím. :dknow: :oops:

pepe
Zasloužilý člen

Re: Právo?

Příspěvek od pepe »

Elektro píše:...Zacituj z toho Tvojho práva...
Jedným zo základných práv je npr. nikým a ničím neovplivňované ,,Právo volby". Pepe

Elektro
Zasloužilý člen

Re: Právo?

Příspěvek od Elektro »

pepe píše:Jedným zo základných práv je npr. nikým a ničím neovplivňované ,,Právo volby". Pepe
Zdravím Pepe.
Už len prostredie v ktorom žiješ, túto voľbu ovplyvňuje, a to nehovorím o ďalších vplyvoch ovplyvňujúcich voľbu jednotlivca (rodina, komunita, spoločnosť, štát, región v ktorom žiješ, ďalej škola, oznamovacie prostriedky, atd.). Také miesto alebo svet, kde je nikým a ničím neovplyvňované právo voľby môže existovať len v predstavách morálne mimoriadne silných jedincov (starých duší?...) a tých je prakticky mizivé percento.
Podľa mňa je hmotný svet určený na to, aby sa duša každého jednotlivca mala kde učiť a určovať svoje smerovanie, až kým nedosiahne vrchol (pozitívny alebo negatívny), kde splynie s harmóniou (Stvoriteľom "Absolútnou inteligenciou tvorivou"???) alebo chaosom ( Satanom "Absolútnou inteligenciou deštrukčnou"???). To ostatné medzi tým je učenie a ovplyvňovaná osobná voľba v smerovaní jednotlivca. A už len tým, že jednotlivec má hmotné a zraniteľné telo, je ovplyvnená voľba jednotlivca.
Toto je výlučne môj osobný názor na hmotný svet a život v ňom a nikomu ho nevnucujem. Každý nachádza svoju cestu a ja ponúkam svoj pohľad na svoju cestu a netvrdím, že je ten najsprávnejší. To je čiste otázka osobnej voľby jednotlivca.
Zdravím všetkých a želám príjemný zvyšok dňa.

pepe
Zasloužilý člen

Hmm...

Příspěvek od pepe »

Hmm... napísal si to pekne Elektro a z mojéj strani klobúk dole . No presto všetko vedz , že Ja poznám na téjto zemi bez rozdielu na pohlavie a vek len dva druhy ludí a to , ,,Otrokov a Slobodných" . O tom a len o tom je ,,Právo volby". Čo myslíš kam patrím Ja? Pepe

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“