Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
PŘÁNÍ
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
RUDOLF II
...martin...zdraví všechny Rudolfy....Nevím ...kdo jste ..kdo...
..ale všem Rudolfům...jen to nej....
....bohužel jsem se nějak minul s Rudolfem II...jsem jeho příznivec....z titulu zběratelství, alchymie a rozvoje a podpory objevného vědění.....jinak hezký den všem...a oslavte Rudolfa.....ten druhej ...za to stojí....martin11
..ale všem Rudolfům...jen to nej....
....bohužel jsem se nějak minul s Rudolfem II...jsem jeho příznivec....z titulu zběratelství, alchymie a rozvoje a podpory objevného vědění.....jinak hezký den všem...a oslavte Rudolfa.....ten druhej ...za to stojí....martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
přání Jaroslavům
...tak klucí....doufám , že jste tady samí...." jako malej Jarda"...
.....zdravím a přeju....našemu Velkému Jardovi...ovčákovi...od Svitav....martin11
.....zdravím a přeju....našemu Velkému Jardovi...ovčákovi...od Svitav....martin11
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
-
- Zasloužilý člen
přání těm co dneska narodili...
...tak nevím ,jestli to je náhoda...ale naposledy jsme ti tady přáli k jmeninám....takže ...martin11 píše:...tak klucí....doufám , že jste tady samí...." jako malej Jarda"...
....dneska přejeme k narozeninám.....ne tobě , ale tomu tvýmu...Janovi....
...jo a starej se o něj dobře.....bude tě živit až budeš v penzi....
....také pozdrav mamince.....a mějte se rádi.....zdraví martin11
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
zrození
Zrození života je malej zázrak,sám jsem zažil,než přijela sanita dcerka byla na světě.Chlapi,asi v nás něco dřímá ale já věděl co dělat a když jsem tu mojí malou kotrmelínu(dnes jí je sedmnáct let) držel v rukách tak jsem až plakal.Kdož se narodil z lásky ale třeba i bez ní tomu přeji jen to nejkrásnější.Jindra
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Mnoho štěstí a zdraví přeji ...
... a především toho štěstí ... neb ten kdo je šťasten, tak ten potom má vše ... A(&F) ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
Ať jsou všechny bytosti šťastné...
Ahoj Jardo.jarda ovčák svitavy píše:Díky všem. Mám 22 letou dceru, dva syny po 16 letech a jednoho dvouapůlletého. Některých nejsem biologickým otcem, ale všechny jsou moje,i když vyženěné....... Moc nepiju jakže spíše rozjímám. Ať jsou všechny bytosti šťastné.........
Přeju Ti, ať potomek vyrůstá ve zdraví a k radosti celé rodiny. Je to v dnešní době jedno z mála štěstí, které může člověka potkat.
Tomáš.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
:D
Jardo, pripájam sa aj ja, želám hodne pevného zdravia a nervov, pohodovú výchovu a "klidné stáří!"
-
- Zasloužilý člen
Právo?
Zdravím Pepe.pepe píše:Čo má byť nech je , bo len každému čo právom patrí . Pepe
Aké právo máš na mysli? Pretože nie je právo ako právo. Zacituj z toho Tvojho práva. Prosím. Rád sa podučím.
Re: Právo?
Jedným zo základných práv je npr. nikým a ničím neovplivňované ,,Právo volby". PepeElektro píše:...Zacituj z toho Tvojho práva...
Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
-
- Zasloužilý člen
Re: Právo?
Zdravím Pepe.pepe píše:Jedným zo základných práv je npr. nikým a ničím neovplivňované ,,Právo volby". Pepe
Už len prostredie v ktorom žiješ, túto voľbu ovplyvňuje, a to nehovorím o ďalších vplyvoch ovplyvňujúcich voľbu jednotlivca (rodina, komunita, spoločnosť, štát, región v ktorom žiješ, ďalej škola, oznamovacie prostriedky, atd.). Také miesto alebo svet, kde je nikým a ničím neovplyvňované právo voľby môže existovať len v predstavách morálne mimoriadne silných jedincov (starých duší?...) a tých je prakticky mizivé percento.
Podľa mňa je hmotný svet určený na to, aby sa duša každého jednotlivca mala kde učiť a určovať svoje smerovanie, až kým nedosiahne vrchol (pozitívny alebo negatívny), kde splynie s harmóniou (Stvoriteľom "Absolútnou inteligenciou tvorivou"???) alebo chaosom ( Satanom "Absolútnou inteligenciou deštrukčnou"???). To ostatné medzi tým je učenie a ovplyvňovaná osobná voľba v smerovaní jednotlivca. A už len tým, že jednotlivec má hmotné a zraniteľné telo, je ovplyvnená voľba jednotlivca.
Toto je výlučne môj osobný názor na hmotný svet a život v ňom a nikomu ho nevnucujem. Každý nachádza svoju cestu a ja ponúkam svoj pohľad na svoju cestu a netvrdím, že je ten najsprávnejší. To je čiste otázka osobnej voľby jednotlivca.
Zdravím všetkých a želám príjemný zvyšok dňa.
Hmm...
Hmm... napísal si to pekne Elektro a z mojéj strani klobúk dole . No presto všetko vedz , že Ja poznám na téjto zemi bez rozdielu na pohlavie a vek len dva druhy ludí a to , ,,Otrokov a Slobodných" . O tom a len o tom je ,,Právo volby". Čo myslíš kam patrím Ja? Pepe
Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .