Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
Isis

Kde kúpiť

Příspěvek od Isis »

Prosila by som informáciu, kde sa dá na Slovensku kúpiť samotnú chemikáliu NaClO2 ? Aj cez internet. Ďakujem.

habana

používání šťáv a džusů

Příspěvek od habana »

Jsem zatim na 10. kapce a nemám s odérem žádné větší problémy. Asi opravdu nejdůležitější při celé kúře je nenechat ten smrad zamořit svoje obydlí, kancelář, atd.
Tuto chybu jsem udělal poprvé a naposledy a pak celej byt smrděl k poblití.
Já to řešil tak, že MMS smíchávám s kyselinou zcela zásadně jen a pouze na balkóně , kde to nechám smrdět ty 3 minuty, pak tamtéž naředím vodou a tamtéž vypiju. Smrad se prostě nesmí pustit domů.
Zatím to jde i s tou vodou. :shock: :shock: :shock:
Naposledy upravil(a) habana dne stř 13 kvě 2009 14:36, celkem upraveno 1 x.

ondra
Nový člen

zkušenosti

Příspěvek od ondra »

Tak dnes jsem na 9-10kapkách( přidávám jednu denně)

Plně souhlasím s tím, že vypití na úplně lačný žaludek je dost drsné, dnes jsem měl ráno 10 kapek ještě před snídaní a pálil mne žaludek ještě 2-3hodiny, to samé minule když jsem si to dal nalačno..

jinak sloupání kůže na prstech o kterém jsem psal posledně zdárně pokračuje, už se mi sloupala celá dlaň, docela hustý....

z dalších projevů bych zmínil to, že jsem místo všemi popisované srajdy dostal již 3 denní zácpu :lol: no až to přijde tak to asi bude něco...

poslední pojev bych zmínil, že posledních několik dnů opravdu hodně spím(třeba i 9-10hodin) a jsem strašně unavený i přes den, pořád polehávám a do ničeho se mi nechce - naštěstí mám úplně shodou náhod tenhle týden původně nechtěnou dovolenou :P

Petr V.
Nový člen

Jdu do toho!

Příspěvek od Petr V. »

Ahoj všichni,

jdu do toho s vámi, dosud bezvýsledné obíhání doktorů už mě nebaví a nedobře je stále, tedy nezbývá než zkusit něco nového!!! :-))

Je mi 29 let, na přelomu roku 08/09 jsem prodělal nějakou "chřipku" nebo virózu a od té doby se to se mnou veze - asi měsíc jsem byl doma - noční pocení, nespavost, bušení srdce, lehce zvýš.teplota, třes rukou, vnitřní neklid, bušení srdce, divné pocity po celém těle nervový systém nevyjímaje, zažívací potíže (špatné trávení), deprese, úzkostlivé stavy, strach, celková slabost až nepřemožitelná únava ... krevní testy na vše možné od hepatitid po já nevím co všechno v pořádku, sono a další vyšetření všech důležitých orgánů také o.k., atd., ...nakonec jsem koncem 2/09 skončil u psychiatra/neurologa který mě též uznal zdravým a poslal mě zpět k obvodní doktorce s doporučením konzultací u psychologa. To mi došla trpělivost, neboť za duševně chorého se rozhodně nepovažuji!

Komu by bylo dobře do nervů, když o sebe máte strach, máte potíže, víte co zažíváte a NIKDO vás snad nebere vážně, protože doktoři zkrátka nemohou nalézt příčinu ?! Navíc jsem OSVČ a nepotřebuji neschopenku, tedy nemám důvod, proč bych si své zdrav.obtíže vymýšlel. Prášky na nervy, u kterých to skončilo, jsem odmítl a rozhodl jsem se od doktorů odklonit a zkusit něco jiného.

Následovaly nějaké zkušenosti s alternativní medicínou, ale tato sezení se mi zdála "předražená" a navíc ve mě nevzbuzovala důvěru, ale to by bylo na delší povídání.

Během té doby se můj stav trochu stabilizoval, přibývalo dní kdy mi bylo lépe a krize přicházely, nicméně stále potíže s trávením, různé neurčité a nezvyklé pocity a pod., než jsem před 3 dny dostal antibiotika na údajný "zánět krčních uzlin", neboť jsem se kvůli otoku a bolení krku (nikoliv mandlí) opět dostavil k lékaři ... No a opět ty divné pocity jako na přelomu roku, resp.v lednu, včera jsem se opět potil, budil, je mi divně, únava, zaléhání uší a spousta dalších drobných projevů že v mém organismu není něco v pořádku ...

Nejsem dobrej vypravěč, ale zkusim MMS a jsem Vážně zvědavej, jestli mi alespoň s některými mými potížemi pomůže, tedy rád se s Vámi podělím o své zážitky které budu sbírat v průběhu užívání MMS, ....dnes jsme si jej společně s knížkou objednal!!! :-)

Zatím všem přeji brzké uzdravení ať už s pomocí MMS nebo jiného faktoru a zůstávám s pozdravem!

Petr V.

Petr V.
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Skúsenosti

Příspěvek od Palo »

Hanka píše:...ako keby bol vypálený kyselinou.
Z vlastní zkušenosti mohu navrhnout při pocitu překyseleného žaludku kyselost regulovat běžným odstředěným mlékem (0,5 %) jen do pocitu "zneutralizování". Jen otázka, co s tím vyvede MMS.

Pro zajímavost:

běžbý chléb z obchodu => snad nejagresivnější pálení žáhy co znám (zřejmě díky kvasu zvaný BAS)
rajčata se solí => velmi silné pálení žáhy

trochu mléka popř. po částech => dobré snížení kyselosti
hodně mléka => silné pálení žáhy (tělo zřejmě přeregulovalo zásadité ph)
trochu tvrdého sýru (eidam apod.) => dobré snížení kyselosti
hodně tvrdého sýru => nepamatuji si nějaký významější vliv podobného mléku

Zásadité potraviny:
máslo, olej, sýr, mléko, tuk či tučné maso (hlavně teplé - kuře, kachna, vepřové...)...

Kyselost orgamismu je možné dle mých zkušeností paradoxně snížit i nakládanou zeleninou v octě (okurky, paprika)...

...snad to někomu k něčemu bude...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Jdu do toho!

Příspěvek od Palo »

Petr V. píše:...noční pocení, nespavost, bušení srdce, lehce zvýš.teplota, třes rukou, vnitřní neklid, bušení srdce, divné pocity po celém těle nervový systém nevyjímaje, zažívací potíže (špatné trávení), deprese, úzkostlivé stavy, strach, celková slabost až nepřemožitelná únava...
Ááá vítej do klubu Chlamydie Pneumoniae :D
Mám příznaky stejné, prý to může vyvrátit serologické vyšetření na Chlamydii, což by měl být odběr krve z ruky...

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Kde kúpiť

Příspěvek od chiq »

Isis píše:Prosila by som informáciu, kde sa dá na Slovensku kúpiť samotnú chemikáliu NaClO2 ? Aj cez internet. Ďakujem.
Ak chceš podnikať s predajom MMS, použi Google...

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Zkušenosti

Příspěvek od poota »

Pokud se zmiňuji o kapkách, jedná se samozřejmě o kapky MiMiSu a k nim odpovídající počet kapek aktivátoru, které pro stručnost nezmiňuji. Začal jsem od 2 kapek, rovnou s ananasovým džusem a "vůně" aktivace mi nijak nevadí. Rozhodl jsem se hned od začátku, že nestojím o příležitost k vyprávění zkazek o tom, jak jsem to nestihl doběhnout. Takže postupuji zvolna a rozvážně tak, abych udržel stolici pod hranicí, kdy ji už nelze s klidným svědomím prohlašovat za formovanou. Tedy po necelých čtrnácti dnech jsem na 7mi kapkách. Osvědčilo se mi také používání ranní dávky o jednu kapku nižší, než večerní. Vzniká tím docela zajímavý "obkročák", který se pokusím nastínit takto: 2-2/2-3/2-3/3-4/3-4/3-4/4-5/4-5/4-5/5-6 atd. Samozřejmě, pokud "stolice zavelí", postupuji pomaleji.
Díky tomuto "opatrnému" postupu toho moc zajímavého líčit nemohu, pouze kolem čtvrté kapky jsem musel zvolnit nasazené tempo. Takto lze alespoň nerušeně sledovat postup čištění tělesné schrány. Jako první se začala pročišťovat játra, po nich následovaly ledviny současně se slezinou. Další byly klouby, které postupují od největších, tedy kyčelní, kolena, ramenní a kotníky. Lokty a zápěstí se nijak neprojevily, takže jsou ještě v použitelném stavu, nebo jsem si toho nevšiml, a nebo přijdou na řadu později. V současné době jsem na 7mi kapkách a čistí se drobné klouby na prstech rukou a nohou, a začíná se čistit páteř. Únava nebo malátnost téměř žádná, naopak sice zvolna, ale zato stále narůstající pocit volnosti a "hladšího fungování". Je docela možné, že se mezi tím, čeho jsem si všímal, čistilo i něco jiného, ale neprojevilo se to dostatečně "čitelně", takže to uniklo mé pozornosti.
S přáním trvalého zdraví - poota

Isis

Příspěvek od Isis »

chiq píše:Ak chceš podnikať s predajom MMS, použi Google...
Nechcem podnikat, chcem si pripravit MMS doma. Nieco som uz nasla, este zistim, ci sa da tato chemikalia kupit v malom.

http://www.investex-group.sk/techchem.html

Chcem to vyskusat-myslim uzivanie MMS, pretoze mam rozne zdravotne problemy. Potom napisem co a ako...
Zaujimalo by ma, ci pisatelia, ktori sem pisu svoje skusenosti uzivaju MMS zakupene ako uz hotovy roztok, alebo si ho niektori pripravili doma.

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od chiq »

Na vyskúšanie by som doporučil priamy nákup, napr.:
http://www.gartier.sk/e-mms/index.php?p ... &Itemid=79
a objavujú sa už aj domáci výrobcovia:
http://www.cxc.sk/sauning/zdravie.htm

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

To Isis: práškový chloritan sodný 80%ní pro přípravu mám od mahatmy, kterého najdeš na tomto fóru, přes tlačítko SZ (soukromé zprávy) nebo [email] mu můžeš poslat požadavek a domluvit se s ním o dodání. Aby se Ti tlačítka [SZ] a [email] u jeho příspěvků objevila, je třeba, aby ses na fóru zaregistrovala, jako anonymní soukromé zprávy posílat nemůžeš a také je nikdo nemůže posílat Tobě. Uživatele najdeš na Seznamu uživatelů, nejsnáz podle Jména. Mahatma je ze Slovenska, v Brně máš možnost se stejnou cestou domluvit s uživatelem Palo, který má MiMiSu již jako roztok.
Zdravím - poota

Isis

Příspěvek od Isis »

Ďakujem.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

MMS i poštou, ale dražší

Příspěvek od Palo »

Rozhodl jsem se, že umožním zaslat NaClO2 i poštou. Ovšem za jinou cenu. Osobní odběr 75 Kč za litr, poštou 200 Kč za litr + poštovné, balné.
Ber, nebo nech...

jeff
Zasloužilý člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 95 poděkování
Kontaktovat uživatele:

pomalu brzdíme

Příspěvek od jeff »

Jem na 16 a zítra končím na 17 kapičkách. Včera jsem konečně dostal takovou lehounkou srágorku, ale dnes je to už ok. od zítra dám tu pauzu na céčko a pak zase dál likvidovat ty patogeny, mám jich v sobě asi pěkných pár kilo, nějaké drobné změny přece jenom cítím, prostě ty patogeny musím vytáhnout až z paty.
Tak si říkám, že bych k tomu barelu MMS mohl ještě přibrat pytel kyseliny citronové, určitě se neztratí

Jeff

poota
Zasloužilý člen

Kyselina citronová

Příspěvek od poota »

V Kauflandu mají běžně žluté sáčky 20g za 6,50 Kč, ovšem včera jsem tam narazil na zelené sáčky 100g za 9,50. Zřejmě jim dochází lhůta, protože jsou trochu méně sypké, ale v roztoku to nevadí. A při naší spotřebě je rozdíl v ceně docela příjemný.
Zdravím - poota

Vzhled nehraje roli. Některé krystalky jsou drcené, takže je to pak sypké. Jinak je to totožná chemikálie. Pokud je balení v pořádku a obsah nezvlhne, je to prakticky neomezeně skladovatelné. Chemicky žádná faktická lhůta, možná obchodní.
Totéž platí u "suché" formy NaClO2 - mohou to být vločky nebo prášek podobný pískovému cukru. Je velmi hygroskopický, natahuje vzdušnou vlhkost, a po delší době se doslova sám rozpustí - stane se tekutým. Mám tady takové "pudlo" od Fluka. Po otevření (po mnoha letech) jsem se nestačil divit, šplouchá to
:)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“