Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Rok 2012 - střípky poznání

Filosofie přírodních jevů.
Odpovědět
hajcman
Nový člen
Kontaktovat uživatele:

jak je to s rokem 2012...jinak?

Příspěvek od hajcman »

tady je velice zajímavý článek na téma 2012 doporučuji k přečtení

Kód: Vybrat vše

http://www.jinestranky.cz/clanky/doporuceni--vzdelavani--vyzvy/2012-nebo-2011---co-pred-nami-illuminati-taji-.html
malý úryvek

Není nám to všechno náhodou alespoň trošičku divné?

Není zvláštní, že se vše tak dokonale skládá dohormady a vrcholí v jediném datu? Mayové, Hopiové, Egyptské pyramidy, Indické védy, různí věštci a proroci, dávní Summerové i Atlantiďané...

Hned uvidíme, proč je dobré se nad tím vším pozastavit.

Moc dobře víme, co jsou schopna ve velkém udělat media a jak se jejich síla v rámci deformování či vytváření jednotného masového názoru veškeré populace běžně používá – více v tomto odkazu a o probíhající cenzuře více info zde.

Není nám alespoň trošičku podezřelé, že se nám již dlouhou dobu tak násilně tento termín doslova vrývá pod kůži, že jej pomalu bereme jako jednu z pravděpodobných realit, která ovlivní doslova celé lidstvo i naší planetu?

jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

MNO...

Příspěvek od jarda ovčák »

Pomaličku mi to dochází...
Systém potřebuje ilumináty, zednáře, opus dei, bubáky, kontrašpionáře, mimozemské raubíře....Lidé filtrují kopce informací, upínají se k tomu či onomu a budí se zpoceční strachy. STRACH....Ten je nejdůležitější. Přijdete o práci, o peníze, o bydlení, o budoucnost, O důstojný sklonek života, přijdete o erekci, o hydratovanou pokožku nebo o lesklou čupřinu bez lupů.
Je nesmírně důležité vyvolávat strach, nestabilitu, bezmoc, hrůzu z příštích let, obavy o živobytí.....
Pak se nenajde žádný svobodný člověk, co by pozvedl pěst i hlas a šel by proti těm, co to zaslouží.
Nechal jsem si udělat od právníka analýzu.....Co se stane, když někoho prokleju. nic. Vůbec nic se nestane, páč náš právní systém s tím nepočítá. tak jsem v dopise proklel ministra zemědělství. a Ejhle, byl odvolán. do pár dní. Náš osud tvoříme my sami, stejně jako štěstí či neštěstí. Každý bojujem po svém.
Bylo by pošetilé svádět svůj osud na někoho druhého. Jasně že mě ty parchanti štvou, ale nemůžou mi smáznout úsměv ze rtu.
Nenechte se vyděsit. Stejně všichni umřem, Je jen otázkou kdy. Žijte své životy a kočírujte své osudy.... nikdo to za vás neudělá. Na konec světa se můžeme jen těšit, jsme chlapi a budeme mít s čím bojovat. Přeci neposcípem jak navoněný slečinky s nagelovanou kšticí.......

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: 2011

Příspěvek od Palo »

laik píše:Zajímavé informace o tomto a příštím roce.......
http://www.jinestranky.cz/clanky/doporu ... taji-.html
V jednom odkazu je schovaný odpočet. Nedávno jsme byli informováni o tom, že špičky chtějí odletět na Měsíc. Nedivil bych se, kdyby právě k tomuto sloužil ten odpočet. Konec světa by to tedy mohl znamenat... Ale jak pro koho ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Palo píše:.. Nedávno jsme byli informováni o tom, že špičky chtějí odletět na Měsíc. ..
Tak pro mě by tam mohli odletět na furt, ne jenom na měsíc :lol:
A kam? No přece tam!
A nebyl by to žádnej konec, žádná katastrofa nebo neštěstí - ale naopak začátek.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Za všecko může hloupý Honza, který přes všechnu snahu a povídačky neuťal všechny hlavy najednou. Narostly nové.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
adam.benda
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

28.10.2011 za dveřmi

Příspěvek od adam.benda »

Za chvilku budeme mít pátek a podle dr. Callemana inkriminované datum 28.10.2011. V rámci toho bych chtěl říct pár stručných slov.
Práci dr. Callemana jsem více či méně studoval a došel jsem k tomu, že on vnímal mayské časové cykly zcela jiným způsobem, než jakým se chápe mayský kalendářní systém jako celek. On se divá na úplně jiné časové periody. Musím uznat, že něco na jeho práci je, všiml se zajímavých věcí a někteří Mayové mu přitakávají, že jeho pohled je v pořádku. Nicméně soudím, že to chytil za špatný konec a pravděpodobně celé věci přikládá až trochu nezdravou míru "mysticismu". Řekl bych, že na jeho práci je jen část trefná a kloním se k tomu, že nová světová éra by neměla nastat datem, o kterém Calleman mluví. Soudím, že datum 28.10.2011 nebude mít nějakou mimořádnou váhu.

poota
Zasloužilý člen

Re: 28.10.2011 za dveřmi

Příspěvek od poota »

adam.benda píše:.. Soudím, že datum 28.10.2011 nebude mít nějakou mimořádnou váhu.
Lokálně určitě ano, například v jednom malém státečku kdesi ve střední Evropě mají ten den státní svátek. Zároveň je to tam i den volna a protože je to pátek, budou tam mít o jeden den delší víkend, což je pro tamní domorodce důvodem k radosti, kterou projevují nejviditelněji tím, že vyjede všechno, co má kola, aby se na silnicích vytvářely co nejmasivnější zácpy. :D

Zdravím - poota

jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

mno....

Příspěvek od jarda ovčák »

Já si myslím, že bychom se měli v toto datum všichni korporativně vožrat jako hovada....
Náš duševní poklesek by mohl rozhoupat časoprostorové kontinuum tak hodně, až by něco povolilo.
Čím víc nás bude, tím líp. A čím víc toho vypijem, taky líp.Budeme mít jistotu, že nezahynem na silnicích v těch zácpách....s tchýní na klíně a dušičkovým věncem kolem krku. Tož nazdraví... A dodna.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: mno....

Příspěvek od Palo »

jarda ovčák píše:...s tchýní na klíně a dušičkovým věncem...
Někde jsem četl článek, že kdesi vylezly kosti mrtvých napovrch... Že by to datum nebylo náhodné a začali se po nás v ten den sápat nějací upíři či živí mrtví?

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: je to běžné ?

Příspěvek od huhu »

Slavek Krepelka píše:Nazdar Huhu,

Západní pobřeží Kanady patří do Pacifického Kruhu Ohně (Pacific Ring of Fire). .................. Dá se tedy říct, že to je na západním pobřeží Kanady normální, i když seismická aktivita během posledních 50 let prý narůstá celosvětově.

Ahoj, Slávek.
Že to znovu otvírám - já jsem to dříve nesledoval , ale za poslední měsíc a púl jsem napočítal deset silných kvejků.
Teda i s tím tureckým , ten do kruhu nepatří. Postupně jsem doplňoval odkazy do původního příspěvku , takže jsou datumy i polohy k dispozici. Stává se, že dochází k takovým seriím, nebo je to běžné a já si to doteď nevšímal, nebo je možné, že nám zemička chystá překvapení ?

http://www.mediafax.cz/zahranici/324082 ... nitudu-6-3

Podle serveru Irish Weather Online by se letošek mohl stát rokem s nejvíce zemětřeseními za posledních 12 let.

takže se s tím počítalo :)
Naposledy upravil(a) huhu dne čtv 27 říj 2011 9:12, celkem upraveno 1 x.

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

28.10 2011

Příspěvek od martin11 »

adam.benda napsal(a):
.. Soudím, že datum 28.10.2011 nebude mít nějakou mimořádnou váhu.

....zdarec hoši.../ a děvčata/ :bye: ..nevím jak kdo, ale např. u mě / a je to asi náhoda/ se bude 28 slavit, protože to je právě sedm roků, co se ke mě nastěhovala Eva :pivko: ...
zajímavější však jsou ti Ilumináti....jak si klidně odpočítávaj....uvidíme , co tam bude až nastane na jejich počítadle NULA :idea:
hezký podzimní den všem martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
sano
Zasloužilý člen
Dostal: 18 poděkování

Aj mŕtvi politici dospeli ku poznaniu

Příspěvek od sano »

http://tvina.sk/index.php?program=5&video=2156
zaujímavý je coitát z Kaddáfiho zelenej knihy o parlamentoch.
Je to posledný príspevok pod videom. Pridávam jeho kópiu.

................................................................................................................................................................................

Libyjský vůdce Muammar Kaddáfí, který již několik týdnů vzdoruje snaze o svržení ze strany povstalců a jejich západních spojenců, je autorem spisu Zelená kniha, ve kterém formuluje své názory na uspořádání a řízení státu. Níže uvádím výtah ze dvou úryvků, na které jsem byl upozorněn, které poměrně dobře osvětlují, proč se pan Kaddáfí zuby nehty brání zavedení demokracie v Libyi.

Mimochodem, jsou to názory, které by našemu panu prezidentovi mohly přivodit srdeční příhodu a takové mračení, že by se ho i Jakl s Hájkem polekali.
O parlamentu

Parlament je falešným zastoupením lidu a parlamentní systém je scestným řešením problému demokracie. Parlament je původně zakládán, aby zastupoval lid, ale to samo o sobě je nedemokratické, protože demokracie znamená moc lidu a nikoli moc jeho zástupců.

Parlamenty se staly právní přehradou mezi národy a výkonem moci, vylučují masy z politického života a monopolizují si svrchovanost na jejich místě. Národům je ponecháno jen falešné vnější zdání demokracie, která se projevuje stáním v dlouhých frontách při vhazování hlasovacího lístku do volební urny.

Masy jsou proto naprosto izolovány od svého zástupce a ten je naopak naprosto izolován od nich. Ihned po získání jejich hlasů monopolizuje si sám jejich svrchovanost a jedná místo nich.

Znamená to, že se parlamenty staly prostředkem, jak pro sebe uloupit a uchvátit moc lidu. Proto má lid právo bojovat prostřednictvím lidové revoluce za zničení nástrojů, jimž se říká zastupitelské sbory (parlamenty) a které uzurpují demokracii a svrchovanost na úkor lidových mas.

Jestliže však parlament vzejde z vítězství strany ve volbách, je to parlament strany a nikoli lidu.

V takovém systému je lid obětí, na kterou se všichni vrhají, klamanou a vykořisťovanou politickými orgány, zápasícími o moc a zároveň i o získání hlasů.

Jelikož se systém volených parlamentů opírá o propagandu pro získání hlasů, je to demagogický systém v pravém smyslu tohoto slova a hlasy mohou být koupeny nebo manipulovány. Chudí lidé nedokáží soutěžit ve volební kampani a tak se vítězi stávají vždy a jen bohatí.

Nejtyranštější diktatury, jaké poznal svět, existovaly ve stínu parlamentů.

(Zelená kniha, úryvek 1)
http://tribun.bloguje.cz/887989-radikal ... addafi.php

poota
Zasloužilý člen

Re: Aj mŕtvi politici dospeli ku poznaniu

Příspěvek od poota »

Do kamene by se jeho slova měla tesat!

Jenomže pak není divu, že se ho museli za každou cenu zbavit.
Utrápit Libyi dluhama se nepovedlo, atentát taky nevyšel, tak holt právo neprávo, zaplatili a vyzbrojili povstání a pod záminkou pomoci "osvobozovacímu" boji zcela protiprávně napadli svrchovaný stát.
A je po ptákách.
Žádnej buřič, žádná prosperita a žádná svobodná, samostatná a nezávislá Afrika!

Prostě ty černoši na tom musí být za každou cenu tak mizerně, aby jim ta hodná Amerika mohla pomáhat - jinak by na tom nevydělávala.

Zdravím - poota

NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: Aj mŕtvi politici dospeli ku poznaniu

Příspěvek od NAVAR »

Asi to tak bude. Mám totiž z těch událostí takový nedobrý pocit a nedobrý pocity skoro vždycky smrděj průserem.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

28:10:2011 - nový začátek ?

Příspěvek od milda »

Poslední dobou se množí zajímavé články o r. 2012 atd. Tento mi přišel dnes a stojí za přečtení.........
Přílohy
28.10. 2011.txt
(7.15 KiB) Staženo 172 x

Odpovědět

Zpět na „Universum“