...tak...a kolega Dvell se nebude urážet a doučí se pravopis, jako já se doučuju fyzikální zákony....já mám jistou výhodu, že ty zákony mohu ignorovat...a také tak , v zájmu vědy , poznání a pokroku činím....
....z těchto zákonů respektuji jen gravitaci...ale to asi není zákon ale přírodní jev...???....a pak magnetismus, který se snažím donutit, aby se choval podle mých představ..../a třeba i v rámci zákonů/... mám svoje přesvědčení, jak asi vznikl vesmír...i když Sokrateus a spol zde naznačují něco jiného.....sice tomu nerozumím, ale doufám , že kolega POOTA to záhy pochopí a u Jeffa mi to vysvětlí../ při Svijanským pivu/
.../ si myslím , že vesmír....tedy material vesmíru = energie je zhmotnělý čas....a říkejte si co chcete....mě to je jedno...
a gravitace je důsledek rozpínání vesmíru a ten se může dít jen v nějakém čase...a čas je jediné co může přibejvat...a protože hmotnost vesmíru není konečná, tak tato hmota vzniká z času......jen nevím, kde se ten čas vzal..../
...a jak to souvisí s magnetickým motorem....???...no třeba jo.....ale to je na dlouhé vysvětlování......
....tak ještě...kolega Dvell mi neodpověděl na otázku....kde se motor zastaví , když se sám bude roztáčet z nuly....nebo proč se sám neroztočí... popis toho co dělám i fotek tu už je už dost......hezký den ...zdraví martin11