Také jsem měl stejný problém až do svých 12ti let, nejen neustále hnisavé angíny, ale také černý kašel, příušnice, 2x zápal plic...........až doktoři rozhodli o odstranění krčních mandlí. Po té - jako když utne! Nemoci se mi vyhýbaly obloukem. Celých 43 roků jsem mimo rýmy a občasného zánětu průdušek nedostal žádnou jinou nemoc!!!NoDi píše: od mala težce trpím na hnisavé angíny (zrovna ted jednu mám, jinak by nebyl čas celý den procházet net , 3-4x do roka, když byl extrém tak i 8x..., doprovázené horečkama kolem 40, mandle mi už vypadají jako pořádně a poctivě vymačkaný citron, prorostlé bílýmy čepy a na velkou řadu antibiotik sem si vypěstoval alergii, taky je to přece pro organismus docela zahul to stravovat si myslím, hlavně to cítím na srdci, vemu v potaz že mám 21 tak nevím jak bych s takovou životosprávou pochodil za dalších 20 let. trochu mi začlo pomáhat tohle http://zivotni-energie.cz/tibetska-houb ... efiru.html ale prostě to nestačí. je nějaký speciální recept na můj anginový problém nebo si mám nasadit normální doporučenou kůru pro začátek?
díky za rady ;p)
Věřím že vše co nám příroda ,,nadělila,, je v našem organizmu důležité a zdravé mandle ,,hrají,, svou nezastupitelnou roli. Ale ve tvém případě si nejsem tak jistý.
Určitě MMSko vyzkoušej, opravdu moc ti přeji, aby pomohlo!!!
Dokud jsem filtr v podobě krčních mandlí vlastnil, byl jsem stále vážně nemocen - včetně těžkých zánětů a zápalů. Je více než jisté, že takový - řekl bych až patologicky nemocný orgán v mém těle, by dále vyvolával řetězovou reakci jiných závažnějších onemocnění postihujících životně důležité orgány - srdce, plíce, játra, ledviny................
Onemocněl jsem vážněji teprve před rokem, kdy po mnoha letech těžké fyzické práce a práce v nezdravém silně zaprášeném provozu, moje plíce - poznamenané z dětství, toho již měly dost. Prodělal jsem sérií 7 měs. trvajících zánětů (mimochodem je vyvolal zánět po ,,přeléčeném,, zubu), samozřejmě léčených antibiotiky a tím se můj IS zcela zhroutil a nastaly mnou popisované radosti - viz. fórum.