Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
V Hádánicích
Moderátor: FUP - Moderátoři
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Objektivista
Je reálný snílek.
Proč reálný ? Protože hledá to co existuje.
Proč snílek ? Protože hledá to co jěště nebylo nalezeno.
Proč tedy objektivista ?
Protože používá i např objektiv mikroskopu, teleskopu atp také okulár používá a do toho se dívá, zároveń koriguje svoje ego to znamená zdroj všech chyb , musí se o to snažit, bez toho dopředu cesta nevede.
Námitka typu : není ale reálné, co nebylo zatím nalezeno je sice možná, a je relevantní, zkušenost lidská však tvrdí, a lze to nalézti i v té kratší oficiální historii, že mnohé tušené a sněné se stalo - vzniklo za poměrně krátkou dobu od tušení.
to znamená, když tady někdo napíše, že stávající fyzika platí a nic jiného nebude , je to docela obyčejný hovado.
Mno a takový hovado by mně mělo zaplatit, a i Vám ,čas, který jsme mu svojí pozorností věnovali.
Odcházím z hospody vstříc činnosti užitečnější.
To, že je smot celkem záhadný i mně a video mně nepřesvědčilo asi bude tím, že jsem tomu nevěnoval zatím vůbec pozornost, však nelze sedět na mnoha koních, a všem úspěšným i těm druhým přeju moc a moc štěstí, lásky a pochopení.
Ahoj.
Proč reálný ? Protože hledá to co existuje.
Proč snílek ? Protože hledá to co jěště nebylo nalezeno.
Proč tedy objektivista ?
Protože používá i např objektiv mikroskopu, teleskopu atp také okulár používá a do toho se dívá, zároveń koriguje svoje ego to znamená zdroj všech chyb , musí se o to snažit, bez toho dopředu cesta nevede.
Námitka typu : není ale reálné, co nebylo zatím nalezeno je sice možná, a je relevantní, zkušenost lidská však tvrdí, a lze to nalézti i v té kratší oficiální historii, že mnohé tušené a sněné se stalo - vzniklo za poměrně krátkou dobu od tušení.
to znamená, když tady někdo napíše, že stávající fyzika platí a nic jiného nebude , je to docela obyčejný hovado.
Mno a takový hovado by mně mělo zaplatit, a i Vám ,čas, který jsme mu svojí pozorností věnovali.
Odcházím z hospody vstříc činnosti užitečnější.
To, že je smot celkem záhadný i mně a video mně nepřesvědčilo asi bude tím, že jsem tomu nevěnoval zatím vůbec pozornost, však nelze sedět na mnoha koních, a všem úspěšným i těm druhým přeju moc a moc štěstí, lásky a pochopení.
Ahoj.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 10 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Re: pro Martina(Karkulku)
Čo myslíš pod pojmom fungoval?Waldes píše: mne napríklad fungoval SMOT !!!
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Re: na téma:co je zbytečné a nemá cenu
Až bude mít nekdo verejne známý jako treba Waldes verejne funkční smot, nebo Meg, tak to proste uznám. Jinak jsi podvodník i ty, protože podporuješ neco, co neumíš doložit. Dukaz je to, že mluvíte o funkčním zarízení bez toho, že by ho nekdo nekdy tady nebo kolem objektivne testoval. Nemužu dokazovat nefunkci/dysfunkci, když tady není zarízení, které funguje. To by bylo stejné, jako kdybych prokazoval, že drevený kul v plote neprodukuje elektrinu.Slavek Krepelka píše:Akorde, placas. Nehodlam ani vytahovat, kolik clenu jsi na tomto foru obvinil z podvodu, nemluve o neclenech, beze smitka realneho dukazu. To si kazdy muze vyhledat pod tvymi prispevky. Nemas moc co o etice mluvit.
Nemám problém sem napsat seznam tech podvodníku. Ani ostatní nejsou tak hloupí, že by nevedeli, kdo je kdo. To, že tak nedelám je jenom má tolerance a vstrícnost, zdá se nedocenená. Mel by ses radši venovat vecným otázkám, jinak tahle diskuse bude jenom o osobních komplexech.
-
- Zasloužilý člen
Udelal jsi to jednou a overil to? Když ne, nemáš co jinému radit. Jaké promiň, když kážeš nekomu vlítnout do hospody s megafonem, tam by jsi za tohle tak akorát sklidil.Jim68 píše:Promiň, ale tam je Tvoje svatá osvětová činnost mnohem potřebnější - vlítni do první hospody, vyskoč na stůl, megafon do ruky a do toho...!
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
To víš jenom odněkud z doslechu, a nebo sis to skutečně ověřil?Akord píše:...drevený kul v plote neprodukuje elektrinu. ..
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
X krát jsem to vysvetloval a stejne i teď riskuju, že odpoveď slyšet nechceš.poota píše:1........"Když je nesoulad, nekdo začít stejne musí."
Co míníš tím "nesouladem"? Pokud to mají být různé názory, tak bez těch se žádná diskuze neobejde, protože při stejných názorech by šlo jenom o bezcenné přitakávání, plácání si po zádech a nebo pochlebování. Pokud to mají být různé postoje, čímž míním přístup k faktům podřizovaný názorové orientaci, pak není cílem této diskuze nalezení řešení technického problému, ale vítězství nad "protivníky". Také laskavě ujasni, s čím tedy "někdo" má začít, a nezapomeň na to proč musí.
2.........."Proste až tady nemají co hledat realisté, tak tady nejsou správne ani ti ostatní."
I tahle věta si žádá vysvětlení, jak to vlastně myslíš. Chceš tím říct, že bez "realistů" fórum nebude fungovat, a nebo že bez nich nesmí existovat?
3..........."Až má být diskuse k nečemu, tak tu musí být více lidí s realistickým a eticky slučitelným prístupem."
Tak tady to vypadá, že je konečně "šídlo z pytle venku". Předpokládám, že "realistický a eticky slučitelný přístup" je právě ten Tvůj. A z toho, že fórum ještě stále funguje, si odvozuješ, že takových jako jsi Ty, je tu stále ještě málo! Ovšem v tom případě tu nejsi proto, že se Ti líbí názory členů tohoto fóra, ale proto, abys tu prudil, a to to formuluji ještě velice mírně. Pokud by ses chtěl pohybovat někde, kde panují výhradně názory "eticky čisté", tak bys byl na Aldebaranu a Sisyfu, kde bys sklízel neutuchající ovace.
4........"Nezbývá, než oprášit základní dobré zvyky, až to ješte nekde pomuže."
Upřesni, prosím, co to jsou "základní dobré zvyky", takhle to totiž vypadá, že by Ti mohlo jít spíš o "staré osvědčené triky", se kterými má většina z nás dlouholeté neblahé zkušenosti. A abych nemluvil za jiné, tak já jsem tu, mimo jiné, i proto, že je tu atmosféra, ve které je možné napadat i názory jakýchkoli "pilířů" vědy, jestliže o nich mám nějaké pochybnosti. To je ostatně přístup, který propaguješ i Ty - rozdíl je v tom, že já si počkám, jestli "názor celebrity" ten útok ustojí a nebo ne, kdežto Ty ten útok "povolíš" jenom když jsi si jist, že není "nebezpečný". Když to tak není, spustíš povyk, že to je podvod, lež, nepodložený nesmysl a kdovíco ještě. Jako kdyby se jednalo o svatokrádež. Případně ještě vytáhneš "ochranu chudých důchodců a ubohých nevědomých", čímž se pasuješ do role ochránce spravedlnosti. Proč? Buď je napadený názor v pořádku, a pak to v klidu vydrží a naopak bude ještě pevnější, a nebo v pořádku není, a pak může jít klidně k čertu - tak je to snad správně "vědecké", ne?
A kdybys byl ještě tak laskav, a mohl mi vysvětlit, jak myslíš to "až to ješte nekde pomuže." Takhle to vypadá, že je snad něco v tak katastrofálním stavu, že kdoví, jestli se to ještě podaří zachránit. Co je tak špatně? A jak se to má napravit? Jak by to mělo vypadat, až už bude pomoženo?
Možná, že je více takových, kteří Ti zcela nerozumí, takže to neber jako napadání, ale jako příležitost to všem jasně, prostě a přehledně vysvětlit.
Zdravím - poota
1. X krát vysvetluju, že vecná diskuse má mít prednost pred emocionálními výlevy a politikou. Když tu otázku umíš rozpitvat, tak premýšlej, kdo tady potrebuje vítezství nad protivníky.
2. Bez realistu bude forum fungovat pouze jako fantasmagorie.
3. Na predpojaté otázky je známá odpoveď predem, bez ohledu, co napíšu.
4. To o čem píšeš je typická intrikánská spekulace. Opet predpojatost. Když ti napíšu, že jsem pod tím myslel základní etiku, tak mi v záplave svých spekulací snad ani nebudeš verit. Nemusíš, od toho jsi, co si. Mel bych se ptát já, proč si mé slova vysvetluješ oklikou, vždy jako spekulaci. Do domu se prece chodí dverma, ne pres plot. Když nekdo kolem krade, nebo škodí, je docela logické, že ho v tom nenechám, nevím, co to má společné s =pasováním se do role ochráncu=. Udelal by to každý normální človek.
-
- Zasloužilý člen
funkční kul
Jak vidím, nedokážeme se shodnout ani na českém, nebo slovenském slovníku.
Že se neco hýbe neznamená, že to funguje.
Neco funguje, pokud to dodává energii navíc.
Jinak funguje i muj kul v plote, co se ve vetru hýbe, nebo praská, když schne na slunci.
Martine, asi te zase nekdo zblbnul. Ať žije fantasie. Ale magnetismy dva nejsou. Spíše ani jeden, než dva. Hrál jsem si dost, aby ta slova meli svou váhu.
Že se neco hýbe neznamená, že to funguje.
Neco funguje, pokud to dodává energii navíc.
Jinak funguje i muj kul v plote, co se ve vetru hýbe, nebo praská, když schne na slunci.
Martine, asi te zase nekdo zblbnul. Ať žije fantasie. Ale magnetismy dva nejsou. Spíše ani jeden, než dva. Hrál jsem si dost, aby ta slova meli svou váhu.
- poota
- Zasloužilý člen
Tak v tom se hluboce mýlíš. Ale bohužel v tom, co jsi napsal, vidím pouhé řečnické kličkování a jen jedinou skutečnou odpověď:Akord píše:X krát jsem to vysvetloval a stejne i teď riskuju, že odpoveď slyšet nechceš.poota píše:... příležitost to všem jasně, prostě a přehledně vysvětlit.
Pro Tebe je důležité zřejmě hlavně to, že to bude, jak Ty to klasifikuješ, fantasmagorie!Akord píše:2. Bez realistu bude forum fungovat pouze jako fantasmagorie.
Pro nás je mnohem důležitější to, že bude forum fungovat, a bude takové, jaké si jej uděláme!
Jinak mne vytrvale přesvědčuješ pouze o tom, že diskuze s Tebou je jenom ztráta času.
Zdravím - poota
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Pro Akorda
Akorde, s tím kůlem jsi mě rozesmál, jako for to je dobrý, budu se smát celý víkend, dík za dobrou pohodu.
Návod na ověření: Vezmi dřevěný kůl, dobře vysušený a základnu vnoř na chvíli do žhavého popele. Tento kůl vynes na nejvyšší kopec a na vrcholu zasaď ohořelým koncem v zem. Na vrcholu kůlu usaď třeba zemědělcovy vidle. Stoupnuvši si za silné bouřky těsně k tomuto kůlu, zažijete léčebné požitky atmosférické elektřiny, jež Vám vyčistí jak klouby, tak i duši a Svatý otec Vás bude muset přijmout. Pozor- návod se nesmí zkoušet, byl uveden jako technická parodie.
Návod na ověření: Vezmi dřevěný kůl, dobře vysušený a základnu vnoř na chvíli do žhavého popele. Tento kůl vynes na nejvyšší kopec a na vrcholu zasaď ohořelým koncem v zem. Na vrcholu kůlu usaď třeba zemědělcovy vidle. Stoupnuvši si za silné bouřky těsně k tomuto kůlu, zažijete léčebné požitky atmosférické elektřiny, jež Vám vyčistí jak klouby, tak i duši a Svatý otec Vás bude muset přijmout. Pozor- návod se nesmí zkoušet, byl uveden jako technická parodie.
Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
-
- Zasloužilý člen
Ty jsi snad prezident nejakého spolku, nebo aspoň mluvčí. Čitelneji to vnucování obsahu fóra napsat ani nejde. Buď bude místo pro všechny prístupy, nebo pouze pro zlodeje, kterí si privlastní obsah.poota píše:Pro nás je mnohem důležitější to, že bude forum fungovat, a bude takové, jaké si jej uděláme!
Kdybych tohle napsal já, už bys slušností rval.
-
- Zasloužilý člen
Dobrá, začnu tebou. Považuji te tímto za podvodníka, tolerance nezabírá. I tvuj patent na generátor s kterým jsi se pochlubil pri vstupu na fórum považuji za podvodem získaný, až jde o tvé dílo. Jinak by jsi nemel místo techto ideologických hovadin problém odpovedet na nekolikrát tady položenou a nikdy nezodpovezenou otázku, proč ti nevadí poloviční indukce v jeho magnetickém obvodu. Nikdy jsi ho neudelal a nezmeril, jinak by jsi o tom cosi vedel. To já mám reálne za podvod, pouze s papírem jde tak utrít zadek.Slavek Krepelka píše:.......Jdi tedy becet nekam jinam.
.........Ale Akordiku, udelej nam tu laskavost a vyjmenuj zde ty podvodniky a take ty, ktere tito podvodnici podvedli.
Tva tolerance a vstricnost jsou nulove, o cemz svedci i tahle technicky neplodna diskuze a tve osocovani druhych z podvodnictvi. Jsi velmi neuzitecne zviratko vsem, kdo nezaviraji oci pred realitami at uz zivotnimi, ci fyzikalnimi. Pokud mas pocit, ze ti cely zivot vsichni ublizuji a podcenuji tvou genialitu, urcite neni tento pocit vyvolan jejich zlovuli.
Ve zbytku citace si se popsal lépe, než bych to svedl já.
-
- Zasloužilý člen
Re: Pro Akorda
Zrejme jste si tohle také nestihl overit.Iv píše:Akorde, s tím kůlem jsi mě rozesmál, jako for to je dobrý, budu se smát celý víkend, dík za dobrou pohodu.
- poota
- Zasloužilý člen
Já o voze, Ty o koze.Akord píše:Ty jsi snad prezident nejakého spolku, nebo aspoň mluvčí. Čitelneji to vnucování obsahu fóra napsat ani nejde. Buď bude místo pro všechny prístupy, nebo pouze pro zlodeje, kterí si privlastní obsah.poota píše:Pro nás je mnohem důležitější to, že bude forum fungovat, a bude takové, jaké si jej uděláme!
Prostě typická Akordovština. Halda okecávání, osočování a výpadů, ale hlavně neodpovídat na cokoli konkrétního. Mám z Tebe podobně trapný dojem, jako když rozšlápnu psí výkal.
- poota
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
Fungoval? A už nefunguje? Co se mu stalo? Unavil se? Kolik wattů měl výkon?Waldes píše:... A nieje pravda, že nič nikomu nefungovalo, mne napríklad fungoval SMOT !!!
-
- Zasloužilý člen
Já nemluvím jménem jiných. Buď máš na to, cos psal mandát, nebo blábolíš. Konkrétní vysvetlení se mi nedostalo. Tvuj dojem chápu.poota píše:Já o voze, Ty o koze.Akord píše:Ty jsi snad prezident nejakého spolku, nebo aspoň mluvčí. Čitelneji to vnucování obsahu fóra napsat ani nejde. Buď bude místo pro všechny prístupy, nebo pouze pro zlodeje, kterí si privlastní obsah.poota píše:Pro nás je mnohem důležitější to, že bude forum fungovat, a bude takové, jaké si jej uděláme!
Prostě typická Akordovština. Halda okecávání, osočování a výpadů, ale hlavně neodpovídat na cokoli konkrétního. Mám z Tebe podobně trapný dojem, jako když rozšlápnu psí výkal.
- poota