Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: kde je pravda?

Příspěvek od Palo »

Cizopasník požírá cizopasníka... není jednodušší všechny zlikvidovat?

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Peter píše:
Marteen píše:Črevné parazity chránia pred alergiami - Pravda.sk

http://zdravie.pravda.sk/crevne-parazit ... preven_p05

:lol:
"Cieľom výskumu je vynájsť liek, ktorý by fungoval na rovnakom princípe ako červy - utlmiť imunitný systém alebo mu vrátiť rovnováhu, aby telo nereagovalo na alergény a spúšťače astmy."

To je práve ClO2. Ale nie v takých konských dávkach ako sa tu doporučuje.
Nazdar Petře,

Těla nereagovala na alergeny v době před všema takovejma přiblblejma výzkumama a vědeckejma výdobytkama posledního století. Utlumit imunní systém je volovina. Ten za to nemůže. Jenom reaguje na posledná kapky v řetězci otrav, at' už přímo způsobených prostředím, jídlem, špatným způsobem života atd., nebo nepřímo díky rozházenému metabolismu a produkcí vlastních jedů k těm, co přichází z venku.

To, že se vrhnou bílé krvinky na nějaký orgán je jenom známkou, že se snaží napravit škody jak umí. Je naprosto nelogické, aby se najednou bílé krvinky po pozření, nebo nadýchnutí něčeho rozhodly: pojd'mě, sežereme ledviny, nebo jícen nebo štítnou žlázu. Ten, kdo tohle vymyslel, by sám zasloužil sežrat.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Peter píše:Přehnaná reakce imunitního systému. Např. astma.
Přehnaná reakce těla naznačuje, že s něčím bojuje a nemůže stále "vyhrát", proto zesiluje účinky. Oslabování imunity v tomto případě odpovídá doktorské inteligenci.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Peter píše:Myslet je ho..o vědět.
Holt někdo řeší cizopasníky předraženou chemoškou a ozařkama se zhoršením stavu díky vylikvidování bílých krvinek, někdo jde na to jinak. Ve zdravotnictví je povolené pouze hamtat prachy a vymýšlet pošahané nelogické způsoby a řešení, co přinesou další zlaťáky bez ohledu na úmrtnost pacientů. Lidé jsou jen ovce, co, si nechají všechno líbit. Ostatně - na to už jsme si zvykli, jen to někdo vidí a někdo ne.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Peter píše: Myslet je ho..o vědět.
To záleží na tom, kdo to dělá, jako u všeho.

Ahoj, Slávek.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Peter píše:Myslet je ho..o vědět.
Jenže ono to funguje i s druhé strany:

Když nevím, můžu myslet !

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Peter píše: Přehnaná reakce imunitního systému. Např. astma.
Nazdar Petře,

Přehnaná přesně na co? To mi prosím Tě pověz. Fakt, že třeba pyl to astma vyvolá, nebo burák, neznamená, že je to reakce jenom na pyl. Pyl je pouze tou poslední kapkou, kterou přeteče hrnec. Tělo toleruje a toleruje a balancuje a najednou je toho moc.
Pokud by tomu tak nebylo, trpíme stejnými alergiemi všichni. Pokud by tomu tak nebylo, bylo by procento lidí s alergiemi historicky stejné, ba dá se předpokládat, že by poněkud klesalo, protože s nudlí u nosu a sípavým dechem se bude poněkud hůře hledat partner, nemluvě o praktických problémech dechového cvičení i při mírné fyzické námaze spojené s rozmnožováním. Za mých školních let byla senná rýma raritou. Dnes už je téměř pravidlem. Detoxifikace bůhví čeho ji ve většině případů odstraní. Proč asi? Jde o reakce toho a onoho a výsledkem je toxicita nějakého orgánu natolik vysoká, že ho imunní systém nemůže poznat.

V podstatě jde o I. P. Pavlovovu blechu.

Ahoj, Slávek.

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

Slávku, to je moc hezky řečený. :good:

Ještě doplním, že velmi dobrá léčitelka, která mi před léty dost pomohla říkala, že "Alergie je otázkou trávení a nervů". Tedy především střev a nervů......

lena

alergie

Příspěvek od lena »

alergie je dle ruznych studii Clarckove, parazitniho puvodu

cetla jsem jeji knihu a zde popisuje velmi jednoduse, ze alergie je vyvolana schaf-leberegel = preklad volny = ovci cerv jaterni, je to parazit, prenasi se z cloveka na cloveka a nebo ze zvirat, nejenom ovci, pokud ho nekdo ma, takze jsme zase u tech parazitu,

pokud je v tele nejaky, tak neni mozne nektere nemoci vylecit, my je muzeme nas stav jenom vylepsovat, ale ne zcela vylecit, ale pokud se nic moc nedela pak to neni
jednoduche se jich zbavit.

ja jsem udelala parazitni kuru a muzu ted potvrdit, ze je to tak, ale je jasne, ze je nutne stale telo proti nejakym neradum chranit ci delat
prevenci. ted kdyz delam mms koupel, tak po ni nejsem tak unavena jako pred kurou, asi to vyvolaval nejaky ten nerad. zatim beru hrebicek s pms1, HCl, nekdy pelynek s oresakem a take mms, zalezi, jak a kde se nachazim.

Take jsem ted vyzkousela, byla jsem postipana komarem, ale u me je to vzdy velmi intenzivni, (kdyz me postipe komar i jina havet), ze velmi dobre ucinkuje tinktura z oresaku, stacilo misto 1-2x natrit a prestalo to svedet a zahojilo se to velmi rychle. Uz po prvnim pouziti me prestalo misto svedet a zacala se mista zmensovat. Druhy den jsem mela jenom male cervene misto, ktere uz nebylo skoro videt. Byla jsem sama prekvapena, jak rychle jsem se toho zbavila. Normalne se musim stale skrabat a to ne jenom jeden den. Da se rici cely tyden me to zamestnava.

Vyborny prostredek !!!

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: alergie

Příspěvek od Palo »

lena píše:Take jsem ted vyzkousela, byla jsem postipana komarem, ale u me je to vzdy velmi intenzivni, (kdyz me postipe komar i jina havet), ze velmi dobre ucinkuje tinktura z oresaku, stacilo misto 1-2x natrit a prestalo to svedet a zahojilo se to velmi rychle. Uz po prvnim pouziti me prestalo misto svedet a zacala se mista zmensovat. Druhy den jsem mela jenom male cervene misto, ktere uz nebylo skoro videt. Byla jsem sama prekvapena, jak rychle jsem se toho zbavila. Normalne se musim stale skrabat a to ne jenom jeden den. Da se rici cely tyden me to zamestnava.

Vyborny prostredek !!!
Na zkoušku jsem koupil 100% levandulový olej a jsem s ním nadmíru spokojený. Když se s ním natřu, pár kapek, neuvěřitelný (celkem příjemný) odérek, ráno jsem bez evidentní návštěvy komára. Včera jsem si říkal, že je na komáry příliš zima, tak jsem se nenatřel. Ráno bodanců nepočítaně. Potřel jsem je levandulovým olejem a následně jsem o bodancích nevěděl. Tak mě napadá, co takhle ten levandulový olej použít vnitřně? Zkusím a poreferuju ;)

Ten levandulák mi lehce připomíná repelent. Nahlodává mě myšlenka, jestli někdo tak náhodou kdysi dávno nechtěl udělat levný syntetický levadulák, nevyšlo mu to, tak z toho udělal repelent a že prej je to proti komárům :lol: Kdysi se mi moc jeho účinnost nepotrvdila, ikdyž drobný úspěch byl znát... Levandulák je proti tomu nebe a dudy ;)

Jinak ještě... Zkoušel jsem i B vitamin - pilule. Na komáry to evidentně nefunguje. Kvasnice budou zřejmě o poznání lepší, ale dělat si každý den kvasnicovou pomazánku bude o nervy... Zatím vyhrává levandulák. Hodlám vyzkoušet i hřebíčkový olej, uvidíme, jestli ještě budou vůbec ňácí ti moskyti než mi dorazí, vypadá to, že se brzy na ně dost ochladí a ohodnocení bude muset počkat na příští rok...

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: alergie

Příspěvek od Palo »

lena píše:alergie je dle ruznych studii Clarckove... ...ovci cerv jaterni, je to parazit...
Vypadá to tak, že alergie opět způsobují cizopasníci, zejména na játrech, jak píšeš. Hřebíčková kůra by teoreticky mohla zabrat...

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Levandulový olej.

Příspěvek od hanka »

Palo píše: Na zkoušku jsem koupil 100% levandulový olej a jsem s ním nadmíru spokojený. Když se s ním natřu, pár kapek, neuvěřitelný (celkem příjemný) odérek, ráno jsem bez evidentní návštěvy komára. Včera jsem si říkal, že je na komáry příliš zima, tak jsem se nenatřel. Ráno bodanců nepočítaně. Potřel jsem je levandulovým olejem a následně jsem o bodancích nevěděl. Tak mě napadá, co takhle ten levandulový olej použít vnitřně? Zkusím a poreferuju ;)
.......
Palo, díky za tip + :good: !

Letošní jaro a léto bylo u nás díky jarním povodním na komáry obzvlášť bohaté, repelenty jsou na dvě věci.... Ráda vyzkouším levandulový olej, i když je chladno, komárů je pořád více, než jindy o tomto čase, ještě se bude dobře hodit - jenom aby šel koupit, levandulová vůně je výborná nejen proti komárům, taky molům je hodně nepříjemná :) .

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Levandulový olej.

Příspěvek od Palo »

hanka píše:...ráda vyzkouším levandulový olej, i když je chladno, komárů je pořád více, než jindy o tomto čase, ještě se bude dobře hodit - jenom aby šel koupit...
Zaslechl jsem, že ho někdo sehnal ve Vaňkovce (Brno), něco kolem 120 Kč. Je to celkem malá lahvička, ale vydrží poměrně dlouho. Sám jsem ho přiobjednal při příležitosti objednání Betainů HCL, tak kdyby ho někdo chtěl, tak mi napište na mail nebo SZ, případně bych udělal větší objednávku. Nečekejte ale, že to bude levnější než v tý Vaňkovce. Možná ale s tou kvalitou to v tý Vaňkovce nebude žádný zázrak - nechci ale zase kecat...

U mě by mohl být cca za 220 Kč, 30 ml, žádná sláva...

Modest
Stálý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 13 poděkování

Proti komárům

Příspěvek od Modest »

hanka píše:Letošní jaro a léto bylo u nás díky jarním povodním na komáry obzvlášť bohaté, repelenty jsou na dvě věci.... .
Dostal jsem návod na levný a údajně velice účinný repelent proti komárům. Pro nedostatek komárů jsem to zatím nevyzkoušel.
Do skleničky Alpy 200 ml dáme 30 hřebíčků, necháme 24 hodin vyluhovat a pak se s tím mažeme. Hřebíčky ponecháme v Alpě.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Proti komárům

Příspěvek od Palo »

Je otázka, co ty komáry odhání. Jestli alpa, hřebíček, nebo kombinace. Proto jsem objednal na vyzkoušení hřebíčkový olej ;) Někdo zkoušel dávat tuto směs k oknu aby komáry odehnal, ale neúspěšně. Natírat se s tím může ale dobře fungovat...

Mimochodem... Nevíte někdo, jak naředit levandulový olej, aby se dal použít do původní RAIDu, spínaného časovým spínačem, aby účinkovat pouze v noci a nevyprchal příliš brzo?

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“