Zkus ho ráno na lačno, odpoledne 1hod. před obědem a večer 2hod po večeři.Palo píše:Hej Denny, dík! Akorát teda z česneku mám pálením žáhy Fakt nekecám
Také mě z něj pálila žáha jako a bál jsem se toho. No vidíš a teď ti tady radím.
Zkus ho ráno na lačno, odpoledne 1hod. před obědem a večer 2hod po večeři.Palo píše:Hej Denny, dík! Akorát teda z česneku mám pálením žáhy Fakt nekecám
Toto som nasla pri "surfovani" co sa tyka parazitov, len tu odpurucanu stranku mi nejde otvorit :Palo píše:Zajímavá páge na téma paraziti.
Čtěte všichni!
http://www.vegastrava.sk/parazity/vytla%C4%8Di%C5%A5/
Tak ja by som k tomuto este dodala, mne po dlhosm uzivani MMSKa vysli prvy krat po niekolkych rokoch borelie negativne (ale stale moze ist o falosnu negativitu, ale aj tak zaujimave) , ale velmi zvysenu autoimunitu a to hlavne voci priecne pruhovanemu svalstvu.... ked tak rozmyslam, tak by ta toerai s aparazitmi v mojom pripade velmi sedela..... jednoducho niektore parazity stale ostali.... Ja som si uz objednala protiparaziticku tinkturu podla Huldy Clarkovej, ona popissuje ze te to skoro na vsetky druhy, aj dospele, vajicka, larvy. Tak cakam netrpezlivo na flastickuPalo píše:Narazil jsem také na informace, že kde je parazit, tam může vzniknout autoimunitní problém. Mohla by to být odpověď na problém berkyho, který tu popisoval. Jsem si jist, že kdyby se jiným způsobem (jiným než MMS) berky zbavil parazitů, pak by bez obav mohl dále vyčistit své tělo MMSkem.
Magnea, jak se zjistí tahle autoimunita ve svalstvu?Magnea píše: ale velmi zvysenu autoimunitu a to hlavne voci priecne pruhovanemu svalstvu.... ked tak rozmyslam, tak by ta toerai s aparazitmi v mojom pripade velmi sedela..... jednoducho niektore parazity stale ostali....
Tak nevím,jestli už někdo odpověděl.Rozhodně SAVO a MMS nemá mic společného.Tady se ale určitě jednáděda Slavík píše:Byl jsem tady před dlouhou dobou, ale zapomněl heslo. Protože mne zajímá MMS, opravil jsem svou registraci. Nemám s MMS žádné zkušenosti.
Někde jsem tady četl o CLOR ŠOKU. Koupil jsem jej. Zdál se být dobrý. Ale drahý. 270 Kč. Navíc mám odpor vůči "práškům v nějaké tobolce". Tedy rozpustit ve vodě. Ale jak, v jakém poměru? Podíval jsem se na obsah a zjistil, že obyčejné SAVO ORIGINÁL na ( jak je tam psáno) i dezinfekci pitné vody, je pro mne akorát. Je to tekuté, levné, obsah 5% chlornanu sodného a jinak asi nic dalšího. To by znamenalo o nějakou kapku víc. Prostě jiný poměr směsi s kyselinou citronovou.
Hoši, kdo tomu rozumí, mrkněte se na to. Mám sice hromadu nemocí, rakovinou počínaje a cukrovkou konče, ale taky 75 let, takže už mi to tak nepálí. Navíc umělou chlopeň v srdci. Nebude to vadit???
Díky.
Vcera ahoj, no muism ti povedat ze mna na zaciatku podozrievali z roztrusenej sklerozy, boreliozu mi zistili v r. 2001 alebo 2002, mala som robenu 3 krat lumbal. punkciu, ale nikdy nic nevyslo.... ako to tu uz pisali viaceri.... vraj autoimunitne ochorenie je vzdy zapricinene nejakym vonkajsim cinitelom, "breberkou". ja ju mam ako sekundarnu..t. j dosledok borelii, to vyslo z ust moije imunologicky... no a teraz sa dosatvame k tomu, ze pricinou by mohli byt aj paraziti....verča píše:Magnea, jak se zjistí tahle autoimunita ve svalstvu?
Dělali mi testy na borelku. Vyšly negativně. Pak mi paní Bláhová sdělila, že borelku burgdorferi stále mám, a jak vyšitou. Bylo to hned poté, co mi došly testy z krve na borelii burgdorferi negativní.Magnea píše:...mne po dlhosm uzivani MMSKa vysli prvy krat po niekolkych rokoch borelie negativne (ale stale moze ist o falosnu negativitu, ale aj tak zaujimave)...
Ve svalstvu? Tam problém není. Na svalech se jen objeví příznaky. Bolest? Tak to vyhodnotí mozek. Hledej parazity...verča píše:Magnea, jak se zjistí tahle autoimunita ve svalstvu?
...protilátek na různé ,,breberky" mám v těle dost, mohou to mí také na svědomí...