Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

HCl Terapie-Injekce-Zkušenosti uživatelů

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: HCl terapie — základní fakta

Příspěvek od Slavek Krepelka »

jberanek.j píše:Ahoj Slávku, s tim nataženim zpět do stříkačky máš pravdu,mě to musela pomoct žena.
Hoho. To kdybych zkusil na ženu já, dopadlo by to asi takhle.
Jinak pro kohokoliv, rozškubl jsem si dnes pěkně nohu a že jsem zamilován do HCl, dal jsem na to jako dezinfekci 1:1500 HCl obklad a zafačoval. Žádné pálení, šumění a štípání, krásně se to uklidnilo a prakticky o tom nevím, jenom cítím obvaz. Tedy je to veskrze stejná zkušenost jako s obroušeným prstem, který mezi námi je zpět kde byl i s daktyloskopií. Je mi dost nepochopitelné, proč se tohle nepoužívá místo peroxidu, lihu a jódu, hlavně pak u našich malinkých lidí, kdy ta desinfekce je často daleko víc traumatizující, než zranění samotné.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

HCl injekce

Dal jsem 4 dny hladovku a vrátily se mi skoro okamžitě křeče do nohou, poškubávání svalů po celém těle plus něco, co jsem dříve až tak moc pocit neměl, ale co mi podle popisů připomíná pocity, jako bych měl mít svrab, nebo alespoň naprosto definitivní pocity že mi něco leze pod kůží, i když svrbění to nedoprovází. Konečně jsem se ale začal navrtávat do žíly s HCl 1:1500 Ferguson. To okamžitě sebralo křeče, ty zmizely. S pocity červů pod kůží skoro zmizely, ale technicky je to dost s injekcemi sám na sobě obtížné a zatím zjišťuju, co ano a co ne, a jak aplikovat. Třikrát jsem si pěkně rozpíchal jamku lokte na pravé a z toho jednou jsem toho nechal a nedostal injekci do žíly, protože se mi taky podařilo stříknout trochu kyseliny vedle žíly a žalostně jsem :cry:

Včera jsem zase zjistil, že není asi možné píchat do stejné žíly a místa každý den, ale nejsem si jistý. Dal jsem úspěšně převčírem 10ccm do žíly v pravé loketní jamce a včera jsem do stejného místa nacpal jenom 5 ccm a už to pálilo jak cejch, ačkoliv převčírem vůbec nic. Dochází nejspíše zase k poškození stěny žíly a musí se to asi nechat nejdřív alespoň jeden den na pokoji a vrazit jinam, takže dnes zkusím ulovit žílu v jamce na levé ruce. Začínám být schopný je nahmatat, i když nejsou vidět. Hold se pořád něco učím. Možná to pálení bylo způsobeno jenom díky rychlosti vstřiku, anžto jsem přeplnil 10ccm stříkačku a začátek cca 3 ccm jsem jel bez indikace stupnice a možná moc kách.

To vše třeba zjistit, protože sdílnost druhých co se týče techniky, jednoruční IV HCl se tu i jinde moc nevyskytuje. Hold to tedy zkouším na psovi vše, jak to přijde a co se stane. Alespoň že vím, že ta Amerika existuje. Každopádně jsem potřel na hlavu tvrzení, že člověk musí držet někde žílu a mačkat a nebo škrtit ruku gumou atp. Jsem si jistý, že to velice pomůže, ale není to asolutně nutné. Také není pravdou, že bez nějakého toho přiškrcení hrozí vniknutí vzduchu do žíly. To je pitomost. V žilách je větší tlak než je atmosferický a proud je relativně minimální a není šance, že by si přicucnul vzduch jako injektorová pumpa. Když se říznem, by dokonce jsme rozřezání při autonehodě, nebo chirurgem atp velice vážně, žádné vzduchové trombózy se nekonají. Že by mohly mám od jedné profi zdravotní sestry, a od jedné pokázky na sestru, které to učí ve škole, ale je to nesmysl. Jenom rozšiřujou bludy, aby se lidi báli sami.

Čím menší průměr jehly, tím líp. Jednak čím menší jehla, tím menší škody na žíle a jednak to pomáhá proti příliš rychlému vstříkování směsi do žíly. Veledůležitá je kvalita stříkačky. Musí jít hladce. Mačkání pístu při deseti kubících je minimálně destet minut a i s dobrou stříkačkou mi začne levačka se stříkačkou po pár minutách trnout. S plastikovejma si to nedovedu představit. Také mám zatím pocit, že je dobré vsunout jehlu do žíly dostatečně hluboko, řekněme alespoň 1cm, aby šla kyselina do krve dostatečně daleko po proudu od místa vpichu, jinak to poněkud pálí, takže poněkud delší jehla vypadá dobře. Moje 26Ga (0.443mm) průměr při 1.5cm délce je celkem fajn ale menší průměr by asi nebyl na škodu, i když při té délce už bude starost s její pružností.

Jinak nyní čekám, až mi přijdou Praziquantel a ještě nějaký další odčervovače a dám si záhul více méně podle Jayových zkušeností a Curezone. Snad ze mně nevypadnou játra. Zkoušel jsem, jestli tu po Kanadě někdo jede Salvii, ale nikoho jsem nenašel. To by asi pomohlo.

S laskavým pozdravem, Slávek.

jendaC
Nový člen
Dal: 13 poděkování
Dostal: 13 poděkování

Příspěvek od jendaC »

Ahoj Slávku,
koukám jak taky zápasíš s aplikací HCL do žíly samostatně. S jedním kamarádem díky tvým překladům s HCL taky experimentujeme. My na to používáme prodlužovačku . Na jehlu dáme prodlužovací hadičku (asi 30 cm dlouhá, objem hadičky je cca 2 ml) a na konec stříkačku i plastikovou, protože nejsou prsty a zápěstí v křeči. Jsou volné díky hadičce. Pokud by jsi to zkoušel doporučuji si připravit proužek náplasti a po zavedení jehly s hadičkou přelepit spoj, ale tak aby ti malinko tlačil jehlu do kůže, aby zbytečně nedošlo k roztržení žíly při pohybu stříkačkou -> hadičkou.

Proti gustu žádný dišputát, ale proč tolik otálíš s výměnou použité jehly? Vždyť i v předražených Čechách se dá v lékárně koupit 100 jehel za přibližně 85 Kč. "Lovení žíly a provrtávání " kůže-svalu-žíly tupým hrotem jehly, to přeci nestojí za to, když si můžeme dopřát hladký, šetrný vpich, možno použít i jehlou potaženou silikonem (stejná cenová relace).

Jinak děkuji moc za tvoje příspěvky :good: :good:

S pozdravem Jenda.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Jednoruční injekce

jendaC píše:Ahoj Slávku, koukám jak taky zápasíš s aplikací HCL do žíly samostatně. .... S pozdravem Jenda.
Nevím jestli jsem tvrdý, tvrdohlavý nebo natvrdlý, či jakási podivná kombinace všech, ale musel jsem si to projít po Cimrmanovsku a sem tam i skučet. Přikládám své zkušenosti a komentář. Netroufal jsem si tak učinit, dokud to nemám zmáknuté, takže tímto ano. Snad jsem spáchal všechny blbosti, co se daly, pokud ne, moc se omlouvám trpitelům příštím.

Teď se tedy můžu zabývat i tím, jak dostat stejnou ranou krev ze žíly na použití pro autohemoterapii. Prý fachá i na malárii, nejenom na rakovinu a kde jakou chronickou infekci.

Moc Jendo dík za poznámky a ahoj, Slávek.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: Jednoruční injekce

Pouze pro rekord, tedy záznam: Právě jsem do sebe vrazil 20ccm 1500 pomocí 60ccm plastikové stříkačky, jednak abych si omákl, že to jde přes šlaufek i s tak velikou bestií a jednak taky jak to bude vypadat s vyšší dávkou a jestli poznám nějaký rozdíl. Šlo to velmi dobře až na to, že do žíly jsem se trefoval na třikrát :roll: Tahle velká plastiková stříkačka jde podstatně lehčeji a hlavně hladčeji nežli menší dvanáctka (mám tři a fungují stejně blbě), ale neujíždí sama jako skleněná. Rozdíl v dávce zatím žádný nepoznávám a nedějí se žádné podivnosti.

Přikládám fotečku mého zařízení. Červená v blízkosti jehly je skutečně krev. Někdy skoro vždycky mi do jehly (a do šlaufku, či stříkačky) vletí při vpichu, ale nevypadá to, že by se srážela. Nicméně se ale lepí na stěnu šlaufku a musím šlaufek pokaždé vyčistit. Barva krve v kyselině je skutečně dost světlá.

Co se týče nějakých výsledků:
- definitivně se mi zmenšuje můj zdravotní barometr, tedy bradavice na prostředníku
- přestává mně zase otravovat břicho
- opět se začínám cítit velmi jistý na nohou, což po více méně skončení se svalovými začalo už být zase otrava.

Poslední tři dny IV denně, převčírem a včera 12ccm a dnes těch 20ccm. Do převčerejška to bylo více méně jednou každé 3-4 dny díky rozrejpaným a nateklým jamkám pod lokty jak jsem popisoval. Apropo, taky jsem zjistil, že mám větší šanci se do žíly, kterou mi nelze přidržet "třetí" rukou, dostat pokud jehlu vpichuji téměř kolmo na žílu, spíše než doporučovaných 30°-40°. Žíla nemá až takovou tendenci při vpichu uhnout a je celkem dobře cítit při průniku jehly, že jehla po počátečním odporu vlítla do prázdna, tedy do dutiny žíly.

:bye: Slávek.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Lopata43 píše:přesto bych se cítil lépe kdybys napsal ano lze to sníst. :D
To je mi naprosto jasné. Taky je mi ale jasné, že bych se utopil v opakování jednoho a téhož všem těm, kteří si nejsou ochotni si na sebe najít čas a hází to na druhé. Už se dále topit nehodlám tím, že furt budu někomu strkat trámy co tu jsou až pod nos a ještě je snad na nich držet. Koukej se chytit a plav, jinak se nejspíš utopíš :pivko:

Jinak jsem se dal na HCl njekce s tím, že se s nima ani z ničeho léčit nehodlám, jenom se snažím si je nacvičit na horší časy s tím, jak mi to jde s mýma prakticky neviditelnejma žílama blbě. Nicméně, že už to morduju, tak pokud nejde do žíly, vrazím alternativu do sedínky ať vím, jak to zafunguje na denním režimu. Jedu nepřímo přes hadičku.

a) 6.7. - 1500:1 - 20cc do pravého předloktí, žíla A, na 2 pokusy.
b) 7.7. - 1500:1 - 20cc do levého nadloktí žíla C nešla na 3x, šla na jeden do pravé loketní jamky žíla B
c) 8.7. - 1500:1 - 20cc do pravého předloktí, žíla A na 2x, ke konci začala pálit
d) 9.7. - 150:1 - 2:5cc do pravé sedínky, 1500:1 žilní jsem se zaboha nedokázal trefit, zkusil jsem i do pravé nohy, ale začala skoro hned dost pálit, tož jsem toho nechal.
e) 10.7.- 3000:1 - 40cc do pravého předloktí žíla B, na 1x. Žíla A ještě poněkud pálí.
f) 11.7.- 150:1 - 3cc do levé sedínky, do žil jsem se zaboha nedostal, ruce jak jehelníčky. Ve dvou místech mně trochu pálí po injekci žíly, které jsem nepoužil, stejně jako žíla A.
g) 12.7.- 3000:1 - 45cc na 2x do pravého předloktí, žíla B, pálení jiných žil stejně jako (f), B OK, Pustil jsem si k tomu zajímavé video a jaksi to šlo vše líp.
h) 13.7.- 3000:1 - 38cc na 2x levá nešlo, 1x do pravé loketní jamky žíla B stále ještě pálení jiných žil stejně jako (f), B OK. Opět video, nějak to rozptyluje a hned tak se při minutí žíly nerozvzteklím.
i) 14.7.- 3000:1 - 45cc na 1x levá nadloktí žíla C, nedotčená žíla na noze už nepálí, žíla A ještě ano.
j) 15.7.- 3000:1 - 45cc na 1x levá loketní jamka žíla B, (Video rozptyl) pálení jiných žil už nepozporuji kromě žíly A, ale mizí to taky. Ruce samá modřina :D Mám to naplánováno na měsíc.

3000 jsem začal dělat kvůli té evidentně popálené žíle A. Díky pálení i v jiných místech odhaduju, že jsou místama mírně zanícené. Kupodivu žíla, kterou jsem připálil na noze přerušenou injekcí (d) už dál nepálila, ale pálila jiná vedle.

Jsem stále na ranní :piss: už to dělám dávno automaticky. Jídlo jednou denně, převážně zelené. Ovoce mi nedělá moc dobře. Jinak mám pocit, že pár posledních dnů padá dolů škubání v nohou, ztuhlost se prakticky neobjevuje a křečci taky ne. Bradavice na minimu, ale drží se mrcha.

1) Nová jehla denně se projevuje jako docela nutnost
2) Stříkačka se mi začala nějak zatuhávat, takže jsem vzal včera taky novou a je asi dobré si ji občas vyzkoušet naprázdno, pokud člověk používá jednu a tu samou opakovaně.

S laskavým pozdravem, Slávek.

RonieeB
Nový člen
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od RonieeB »

Slávku, díky za inspiraci. Aplikuji 3 týdny, z počátku inteval 48 hodin, poslední týden interval 24 hodin. Konstantni dávka 12 cc / 1:1500. Pouze HCl s destil. vodou. Nyní týden pauza a zítra pokračování. Co do aplikace jsem vypozoroval, svědění až pálení v některých aplikacích. Občas mírné snížení průtočnosti po aplikaci. Aplikace vetší jehlou (0,7 mm) do loketní žíly bez komplikací, naproti tomu jehly 0,4 mm do nadloktí dráždí a musel jsem několikrát přerušovat. Zkoušel jsem i kanylu 0,9 mm, jednoruční instalace je náročná a při koncentraci 1:1500 se nevyplatí dokud jsou žíly tak citlivé. Ideál by byl kapat 100 cc dosti naředěnou směs a přes den opakovat (to otestuji). Pak bych kanylu nechal v ruce i den.
Srdečně zdravím, H.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“