Lopata43 píše:přesto bych se cítil lépe kdybys napsal ano lze to sníst.
To je mi naprosto jasné. Taky je mi ale jasné, že bych se utopil v opakování jednoho a téhož všem těm, kteří si nejsou ochotni si na sebe najít čas a hází to na druhé. Už se dále topit nehodlám tím, že furt budu někomu strkat trámy co tu jsou až pod nos a ještě je snad na nich držet. Koukej se chytit a plav, jinak se nejspíš utopíš
Jinak jsem se dal na HCl njekce s tím, že se s nima ani z ničeho léčit nehodlám, jenom se snažím si je nacvičit na horší časy s tím, jak mi to jde s mýma prakticky neviditelnejma žílama blbě. Nicméně, že už to morduju, tak pokud nejde do žíly, vrazím alternativu do sedínky ať vím, jak to zafunguje na denním režimu. Jedu nepřímo přes hadičku.
a) 6.7. - 1500:1 - 20cc do pravého předloktí, žíla A, na 2 pokusy.
b) 7.7. - 1500:1 - 20cc do levého nadloktí žíla C nešla na 3x, šla na jeden do pravé loketní jamky žíla B
c) 8.7. - 1500:1 - 20cc do pravého předloktí, žíla A na 2x, ke konci začala pálit
d) 9.7. - 150:1 - 2:5cc do pravé sedínky, 1500:1 žilní jsem se zaboha nedokázal trefit, zkusil jsem i do pravé nohy, ale začala skoro hned dost pálit, tož jsem toho nechal.
e) 10.7.- 3000:1 - 40cc do pravého předloktí žíla B, na 1x. Žíla A ještě poněkud pálí.
f) 11.7.- 150:1 - 3cc do levé sedínky, do žil jsem se zaboha nedostal, ruce jak jehelníčky. Ve dvou místech mně trochu pálí po injekci žíly, které jsem nepoužil, stejně jako žíla A.
g) 12.7.- 3000:1 - 45cc na 2x do pravého předloktí, žíla B, pálení jiných žil stejně jako (f), B OK, Pustil jsem si k tomu zajímavé video a jaksi to šlo vše líp.
h) 13.7.- 3000:1 - 38cc na 2x levá nešlo, 1x do pravé loketní jamky žíla B stále ještě pálení jiných žil stejně jako (f), B OK. Opět video, nějak to rozptyluje a hned tak se při minutí žíly nerozvzteklím.
i) 14.7.- 3000:1 - 45cc na 1x levá nadloktí žíla C, nedotčená žíla na noze už nepálí, žíla A ještě ano.
j) 15.7.- 3000:1 - 45cc na 1x levá loketní jamka žíla B, (Video rozptyl) pálení jiných žil už nepozporuji kromě žíly A, ale mizí to taky. Ruce samá modřina
Mám to naplánováno na měsíc.
3000 jsem začal dělat kvůli té evidentně popálené žíle A. Díky pálení i v jiných místech odhaduju, že jsou místama mírně zanícené. Kupodivu žíla, kterou jsem připálil na noze přerušenou injekcí (d) už dál nepálila, ale pálila jiná vedle.
Jsem stále na ranní
už to dělám dávno automaticky. Jídlo jednou denně, převážně zelené. Ovoce mi nedělá moc dobře. Jinak mám pocit, že pár posledních dnů padá dolů škubání v nohou, ztuhlost se prakticky neobjevuje a křečci taky ne. Bradavice na minimu, ale drží se mrcha.
1) Nová jehla denně se projevuje jako docela nutnost
2) Stříkačka se mi začala nějak zatuhávat, takže jsem vzal včera taky novou a je asi dobré si ji občas vyzkoušet naprázdno, pokud člověk používá jednu a tu samou opakovaně.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.