ziadna chemia nieje potrebna, ja som postupoval podla navodu a je to jednoduche:vokoun píše: Brano dík za info. Asi začnu studovat chemii a půjdu do toho
vyrobne naklady 8 euro vratane vzduchovaca
ziadna chemia nieje potrebna, ja som postupoval podla navodu a je to jednoduche:vokoun píše: Brano dík za info. Asi začnu studovat chemii a půjdu do toho
Jardax... a jak se ten plyn dostane do vody ? Když to probublává, tak to chápu , ale takto ? A používáš ten provzdušňovač ?jardax píše: Do promývačky jen jedna dírka, naplněná vodou jen do půlky a hadička končí hned pod zátkou. Zmáčknout flašku, vytlačit vzduch a zavřít. Reakční směs do rychlovarky a už to frčí.... s promývačkou lehce pohybovat, za 5 minut hotovo.
Možná je to známá věc.... šlape skvěle a nic doma nesmrdí
Edit - doporučuji test kapátek - kolik je skutečně kapek do 1ml - co kapátko, to jiný výsledek....
třeba na http://www.svetecigaret.cz/forum/index. ... ic=14332.0
Tak jsem to dnes vyzkoušel .. a supr , jen jsem měl trochu problém najít vhodnou lahvičku (koupil jsem v lékárně na 100 ml až na druhý pokus) , z té první mi to utíkalo okolo závitů.jardax píše:
Jen pozor na to, aby vám dekl od rychlovarky neskřípnul hadičku....
Perfektní nápad Jardoxjardax píše:Ravalopa Romik - nezkoušel, spoléhám na výpočty, barvu roztoku a zdravý rozum.
Přepočet MMS/CDS- bereme 3 kapky 10x denně, 21 dní. 33 kapek/ml...za 21 dní spotřebujeme 3x10x21 to je 630 kapek... 19ml.
do reakční směsi dáme 19ml chloritanu, 19ml citronky a máme piitíčko na cca 3 týdny.... Víc oxidu v roztoku CDS vež v MMS být nemůže.