Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Crohnova choroba - co zvolit?

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Crohnova choroba - co zvolit?

Příspěvek od poota »

Saint-Jimmy píše:.. za velice malý poplatek, ...
... by bylo proti přírodě to nevyzkoušet!

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Saint-Jimmy
Stálý člen

Příspěvek od Saint-Jimmy »

Pravda, když je člověk v úzkejch, tak není o čem přemýšlet a zkoušet cokoliv, co neublíží..

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Saint-Jimmy píše:Takže nemusim mít panickou hrůzu, že to udělá něco, co by nemělo jo? Všude se totiž píše, jak lidi s implantátama a kardiostimulátorama nemůžou zappovat. Ale nikde už se nepíše, co to jako dělá (může dělat) za špatný věci.. Ale tak snad bych to poznal, kdyby se s klíční kostí kuli zappingu něco špatnýho dělo.

Btw: A s jakým zapperem máš nebo maj obecně lidi dobrý zkušenosti? Ten zapgen od Crafta přes PC je dobrej?

A ještě něco: Má někdo zkušenosti nebo nějaký info o přístroji Bicom? Má to být nějaká biorezonanční terapie. Mám na to právě ze známosti přístup za velice malý poplatek, tak nevim jesi by mi to mohlo pomoct.
Né, panickou hrůzu mít nemusíš, u Zapperu může být problém - domnívám se - pouze u "zaoperovaných" elektrických přístrojů, které by to mohlo ovlivnit.

Super Ravo Zapper jsem měl v ruce jen pár minut, no dělá to to, co to dělat má... ;) Ale že bych s tím aktivně zappoval, to ne. Zřejmě by bylo lepší se obrátit na lidi, co s tím mají zkušenosti, však zkus skočit do vlákna tady na fóru, které se toho týká a pročteš si.

Bicom - není to mašina na diagnostiku?

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Saint-Jimmy
Stálý člen

Bicom by měl být přístroj jak na diagnostiku, tak i na terapii, podle toho, co sem četl. Má to fungovat na principu biostimulace..

Ohledně zapperu zkusim popátrat no. Už sem právě zkoušel, ale nikde sem moc nenašel nic bližšího ani o těch implantátech, ani nějaký porovnání jednotlivých zapgenů.

Drta.tom
Stálý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od Drta.tom »

Saint-Jimmy píše:Ten zapgen od Crafta přes PC je dobrej?
Ahoj,
vlastnímm CPZ (Craftgen PC Zapper) a myslím, že je v pohodě. Z uživatelského hlediska (ovládání, možnosti nastavení) je na tom velmi dobře - zde bude těžko hledat soupeře. Oproti Ravo zapperu (kde je ovládání jedna velká klikaná na čudlíky) má nižší rozsah frekvencí: 1 Hz - 20 kHZ u CPZ oproti 1 Hz - 900 kHz u Ravo zapperu. Nicméně naprostá většina frekvencí v CAFLu je do 20 kHz.

šroubu v kosti bych se nebál - zapper/zapgen není magnetická rezonance, ale raději bych to vyzkoušel - máš možnost si půjčit zapper/zapgen? - přinejhorším pustíš elektrody.

Bicom neznám, raději si zajdi k někomu použitelnýmu na Salvii/Oberon/Biolaz na pořádnou diagnostiku.

Co Tvoje hmotnost - je už stabilizovaná, nebo dále ztrácíš?

Reakce na hřebíček a Ivermectin?

Saint-Jimmy
Stálý člen

Ahoj Tome,

děkuju za info ohledně Craftgen PC Zapper. Snad to nebude dělat neplechu s tím železem v rameni. Navíc jsem četl, že je dobré přikládat elektrody blíže k místu, které chci řešit. V mém případě tedy játra, žlučník, střeva (kdo ví), takže by to na železo v rameni mohlo mít o to menší vliv, kdybych přikládal elektrody k břichu (nebo uvažuju špatně?).

Osobně asi nikoho, kdo má zapper neznám, abych mohl vyzkoušet. Ale i tak ho asi pořídím, protože i kdyby byl problém s šroubama, tak jsou tam jen do jara a zapper se určitě bude hodit i v dalším období.

Hmotnost se zastavila a tak nějak osciluje kolem 90 kg plus mínus 2 kg (což je pro moji výšku 190 cm zcela normální váha, ale vzhledem k původním 108 kg ve svalech vypadám jak z Dachau).
Nicméně ostatní problémy jsou více méně pořád stejné (tlak a nepříjemné pocity pod pravým podžebřím, bledá kouskovitá stolice podivný struktury) a nezdá se, že by Ivermectim, hřebíček nebo cokoliv jiného zatím problém řešilo.. :( Ale uvidíme, až dojedu celý Palem doporučený postup.

Drta.tom
Stálý člen

Příspěvek od Drta.tom »

Ahoj,
důležité je, že máš stabiizovanou hmotnost.

Ten Palův postup dojeď do konce. Výsledky mohou dostavit se zpožděním.

Že jsi z nejhoršího venku poznáš mimo jiné z toho, že aniž bys zobal bobule od doktora, začneš pomalu a stabilně nabírat hmotnost.

Ohledně bledé stolice jsem našel toto:
Bílá resp. bledá stolice svedčí o tom, že žlučové kyseliny nepřecházejí do střeva. Je to například při vrozené poruše žlučových cest, pri nádorech a nebo i žlučových kamenech

Bledá stolice může znamenat i alergii na lepek (Celiakie)

Saint-Jimmy
Stálý člen

Palův postup samozřejmě dojedu, je mi jasný, že i kdybych se zbavil příčiny problému, tak potrvá, než se dá trávení a metabolismus zase dohromady.

Právě to tak podle všeho vypadá, že je problém v játrech nebo žlučovodech a žluč se nedostává do střeva, což má za následek špatné trávení a druhotně ty drobné záněty ve střevě.
Na celiakii mi dělali v UVN doktoři testy, tak tam by snad být problém neměl, pokud se těm testům dá věřit.

Drta.tom
Stálý člen

Příspěvek od Drta.tom »

Ahoj,
tvorba žluče (a obecně i trávení) se dá podpořit bylinama. Teď si zaboha nevzpomenu na žádnou, ale obecně to chce hořké chutě. Spousta jaterních čajů a lektvarů toto splňuje.

Chce to hledat na netu, nebo jednodušeji se zeptat zde v sekci byliny.

Teď mě napadá puškvorec (pozor, je třeba dodržovat postupy přípravy - je to velmi silná bylina), pampeliška (stonek) a určitě tuna dalších.

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

..........zeměžluč,kořen hořce,pampeliška kořen+list, pelyněk, puškvorec.
Ale nejlepší je vyzkoušet některý z osvědčených bylinkových čajů. Namíchat dobrou směs dovedou jen velmi dobří, zkušení bylinkáři a každému tělu prospívá něco jiného a proto je třeba vyzkoušet více osvědčených směsí.
Některé se pijí nalačno, před jídlem, jiné zas po jídle.
Na bylinkách, koupených v lékárně je vždycky napsané 3 x denně..... To ale většinou neplatí. Každá bylinná směs má největší účinnost v určitou dobu a v jiný čas je zase účinnější něco jiného. :D
Má to přímou souvislost s orgánovými hodinami.
Takže ideálem je cca 3 různé "čaje" denně.

Saint-Jimmy
Stálý člen

Nerad skuhrám a propadám panice. Ale kdo se v tom všem má zorientovat :( To aby ze mě byl biochemik, elektrotechnik, botanik a astrolog, pak bych měl možná nějakou šanci na uzdravení. Jako ekonom jsem tudíš asi pěkně v.. :?

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Doktoři studují dost pilně a za pár let se naučí jen část toho, co by lidi skutečně vyléčilo!
Takže to ber tak, že Ti jde o Tvoje zdraví a potřebuješ znát jenom to, co skutečně vyléčí Tvůj problém.
To by Ti nemuselo být tak zatěžko zvládnout.

A jako perlička - aspoň vidíš, jak užitečná je pro praktický život ekonomie :D - ale neber to ve zlém.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

Je to už dost dávno, co jsem poprvé navštívil bylinářku. Tehdy jsem po léčbě zánětu průdušek antibiotiky dostal astma jako hrom.
Když jsem musel jít na podniku po schodech do 1. patra, sotva jsem lapal po dechu. Naštěstí byla hned proti schodům nástěnka. A tak, abych popadl dech, četl jsem každonenně několikrát o tom, že ani zrno nepřijde nazmar, plán x-té pětiletky splníme na 120% atd... :laugh:
Od bylinářky jsem očekával zázračný čaj na průdušky. Místo toho mi začla povídat o žlučníku (vůbec mě v té době nezlobil - dneska už je venku), o trakčníku a střevech vůbec. Moc si z toho nepamatuju. Tenkrát pro mě bylo důležitý, kde seženu tvrdý Sparty a kam se dá ještě jít, když nás hodspodský vyžene už ve 22hod z hospody! ;)

jelikož mi nic jiného nezbývalo, pil jsem místo piva ("jako blbec" :D ) 3-5 čajů denně, každý jiný. Sedm týdnů se nic nedělo, pak se to začlo zlepšovat. přesně jak paní předpověděla. Po třech měsících jsem byl fit.

Shrnu to asi takhle: když budeme užívat bylinky na jednotlivé potíže, budeme dělat stejnou chybu, jako naši doktoři. Jen místo drahých chemických srágor užíváme přírodní produkty.
Je však třeba léčit člověka a nikoli nemoc. Všechno souvisí se vším a proto se nedaří, když se léčí jenom příznaky.
Je potřeba vyléčit -odstranit příčiny.

Saint-Jimmy
Stálý člen

Tak jsem dobral druhé tři dávky Ivermectinu. Bude mi chybět...docela mi chutnal :) Ted dle Palova postupu VMS.
Palo zase neaktivovaný, 3 x denně 3 kapky a postupně navyšovat po jedné kapce na 3x15 kapek/den, to vše za doplňování HCl 3 x denně 10 kapek? Pak jaterka a znova stejným způsobem VMS?

NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Příspěvek od NAVAR »

Náhodou jsem narazil na toto:
http://www.magazin-legalizace.cz/cs/art ... nilo-zivot

Mohlo by to být nápomocné.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“