Pokud sis zrovna nevrazila hřebíky do ušíhanka píše:Vyřešila jsem jenom svůj problém,...

Zdravím - poota
Moderátor: rival
Pokud sis zrovna nevrazila hřebíky do ušíhanka píše:Vyřešila jsem jenom svůj problém,...
Jelikož jsem ještě nezačal, žádná škoda zatím nevznikla, tudíž netřeba nic hradit.hanka píše:Tak můj problém s nočním štěkáním psa jsem už vyřešila. Antištěk už nebudu potřebovat. Prosím aNONyma, aby mě vyškrtnul ze seznamu zájemců o antištěk - doufám, že to hlásím ještě včas - jestli ne, omlouvám se a vzniklou škodu samozřejmě nahradím - prosím napiš mi na SZ jak to můžu nahradit. Děkuji mockrát za projevy přátelství a snahu mi pomoct.
Přeji všem krásné dny. Hanka.
... byl jsem na tom podobně ... BeBe po umístění do pivovaru velmi záhy zjistila, že než pást se je mnohem jednodušší si vyžebrat nějakou "nadstandardní dobrotu" od vesničanů, takže jsem byl díky tomu i několikrát řešen na radnici (kde jsem reagoval slovy: ... "že bečí? ... no to bude asi tím, že to ovce"jvj56 píše:Existuje něco jako antibečák pro ovce?
Ty moje "královny" bečej od rána do večera a lidi dumaj, že nedostávájí nažrat (prostě od kolemdoucích žebrají).
Na netu jsem nic nenašel.
Tak to buď rá že se Ti jí nepokoušeli krmit párkama. Někteří lídé neví že ovce je býložravec.A(&F) píše:... byl jsem na tom podobně ... BeBe po umístění do pivovaru velmi záhy zjistila, že než pást se je mnohem jednodušší si vyžebrat nějakou "nadstandardní dobrotu" od vesničanů, takže jsem byl díky tomu i několikrát řešen na radnici (kde jsem reagoval slovy: ... "že bečí? ... no to bude asi tím, že to ovce"jvj56 píše:Existuje něco jako antibečák pro ovce?
Ty moje "královny" bečej od rána do večera a lidi dumaj, že nedostávájí nažrat (prostě od kolemdoucích žebrají).
Na netu jsem nic nenašel.... (a slíbil jim, že se pokusím ji naučit štěkat, jelikož to nikomu nevadí) ...
:D:D ... postupem času jsem ji musel úplně oddělit od vrat, protože ji jednou tak hodně moc někdo nafutroval houskama a chlebem, že se jí z toho až "zastavilo trávení", ... což byl dost velkej průser ...
...
PeS: ... na vratech umístěná cedule "o zákazu krmení" nijak nepomáhala ...... věřili byste tomu, že jí tam někdo nosil i knedlíky a pórek ??? ...
...
A co tedy vlastně děláš?hanka píše:Nebylo by ode mě férové a taky by to bylo proti mé povaze, kdybych tady rozběhla diskuzi Jak na noční štěkání psů a pak z ní tiše bez vysvětlení odešla. Takže povím, jak jsem nakonec svoji situaci se psem, který mě v noci nenechává spát, vyřešila.
Patřím k lidem, kteří mají lehké spaní a usnou jenom v tichu. Vždycky to tak nebývalo, ani nevím, kdy to začalo, ale skutečnost je taková, že v hluku prostě neusnu. Po probdělých nocích jsem nepoužitelná, proto je pochopitelné, že štěkající psi, hluční sousedé a další noční zvuky mě rozčilují a snažím se je eliminovat. Za této situace jsem vyhlásila boj štěkajícímu psu na chatě a poprosila zdejší mužskou část o pomoc .. Nezklamali moje naděje a podle svých možností mi nabídli pomoc – ještě jednou všem děkuji.turtle22 píše: A co tedy vlastně děláš?
... Hanko, ... a myslíš, že by to stejně fungovalo i na cikány ??? ...hanka píše:Tak jsem začala pracovat sama se sebou. Namísto odporu jsem dosadila mírumilovnost a pochopení ....
No, a pak se začaly dít neuvěřitelné věci: soused se v bytě přes rok neukázal a byt je prázdný ....