Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: prosím o radu a povzbuzení

Příspěvek od Palo »

Azul píše:MMs mám odsud, aktivuji citronem...
Aktivované citronem je to trochu slabší, zkus přeci jen 10% kyselinu citronovou... Ale nezdá se mi, že by to bylo jenom tím...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Azul
Stálý člen

díky

Příspěvek od Azul »

Tak jsem si dala koupel a je to o něco lepší, zítra dám mms s kyselinou citronovou a ráno přidám další koupel.díky za rady.

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: prosím o radu a povzbuzení

Příspěvek od milda »

Azul píše: umělý vitamín C nejím.Mám ještě vydržet na MMs, nebo zahájit mega céčko? Máte někdo podobnou zkušenost? Díky
Taky jsem řešil podobný problém a teď střídám céčko (obyčejné-ne postupně uvolňované) po 3-4 hodinách s MMS-kem. Chlordioxid je v těle cca 2hodiny, tak by se to nemělo třískat... maximálně oslabíš trochu účinnost :)

Taky se dá OPATRNĚ párkrát vdechnout : http://www.emms.cz/index.php

sao
Zasloužilý člen
Dostal: 7 poděkování

007

Příspěvek od sao »

Mildo Mildo

Já bych ti to MMSko i s tím vitamínem C sebral , protože to plácáš páté přes deváté a tak blbneš organizmus , že se divím , že ti ještě nenařezal .
Ještě si k tomu dej KS -- kopni na to Slivovicu ředěnou Gutalaxem a pak to bude to pravé ořechové .

jardys
Nový člen

Zkušenost s kašlem

Příspěvek od jardys »

:evil: U syna zjištěna lehká varianta černého kašle(dle rozboru krve po 3 týdnech!)Měl jsem stejné příznaky,nejhorší to bylo v noci-při kašli se blokuje hrtan a člověk má strach ,že se dusí.Nepomohlo na to nic-léč.čaje,kloktání atd.Náhodou jsem v mag.WM narazil na MMS,neváhal a hned objednal u Pala.Jel jsem až na 4 kapky a to mě skolilo-slabej jak čajíček,bolest hlavy,hnáčka.
Dal sem pauzu a v pátek do toho šel znovu-příznaky slabší,ale hnáčka furt.Bral sem tak 3-4 po 2 hod.Druhý den jen 4k.a tom už jenom Céčko.Dnes se mi neblokuje hrtan,ale mám obyčejnou
chřipku-pěkný kašel a rýmu.Tak nevím asi jsem se zbavil exotického a dnes už zapomenutého čer.kašle,ale dostal klasiku z důvodu oslabení organismu.Tak mi nezbylo nic než znovu MMS-po2 hod.-4k.Nesmím k tomu čuchat hned se mně zvedá kufr.Stav navečer-nevolnost už není,ale musí být na blízku WC.Tolik má zkušenost!

kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Re: Zkušenost s kašlem

Příspěvek od kutil »

Ahojky, to co píšeš je typický příklad předávkování mmskem a nečteš rady že k tomu nesmíš hned od začátku čichat.
Zkus vyzkoušet šetrnou verzi na horní cesty dýchací dle p.Humbla

Likvidace plicních infekcí:
Čtěte velmi pozorně - je zcela nutné dodržet přesný postup!
1. aktivujte pouze 2 kapky MMS 10 kapkami aktivátoru (10% roztok kyseliny citronové) v porcelánovém hrnku.
2. promíchejte a vyčkejte obvyklé tři minuty
3. po uplynutí tří minut se nad hrnkem velmi pozvolna ale dlouze nadechněte a pomalu vydechněte
4. opakujte třikrát nádech nad sklenicí a pomalý výdech, pokud se vám udělá špatně, nepokračujte dál a počkejte až se váš stav normalizuje.
5. poté si zacpěte nos (pokud se tři nádechy nijak u vás negativně neprojevily) a nadechněte se nad hrnkem s otevřenou pusou - opět velmi pomalu a zadržte dech. Poté vydechněte.
6. Opakujte nádech pusou a zadržení dechu ještě jednou .
Po této aplikaci dojde k okamžitému zničení drtivé většiny všech infekčních ložisek v plicích. V těchto dnech, kdy hrozí infekce ze všech stran, doporučuji provádět minimálně jednou denně - před spaním. Dodržujte však maximální počet kapek MMS - tedy pouze 2.
Jim V.Humble
PS- je to tu někde na fóru ale v jiném vlákně
H.v.

marlenka
Stálý člen
Dostal: 16 poděkování

Ďalšie prekvapenie po kúre MMS.

Příspěvek od marlenka »

Ahojky všetci!

Tento víkend sme mali v našom meste už tradične ako každý rok dni zdravia, kde okrem veľmi zaujímavých prednášok bola možnosť zmerať na prístroji baktérie,vírusy,plesne a oslabenie orgánov. Dopadla som veľmi dobre nad moje očakávania:
Výsledok: MMS užívam s prestávkami cca 3 mesiace a hneď pri meraní sa ma pani čo, obsluhovala ten čudesný prístroj spýtala ,že čím sa čistím lebo mám veľmi dobré výsledky. Spýtala som sa, čo pod tým pojmom myslí nakoľko sa zbavujem už nejaký ten čas Candidy. Ona mi prekvapujúco povedala toto: Candidu už nemám,taktiež žiadneho parazita a neaktívnu Boréliu (čomu som veľmi nerozumela).Všetky orgány v poriadku bez bakteriálneho a vírusového zaťaženia okrem štítnej žľazy kde našla prítomnosť adenovírusa v aktívnej forme čo mi môže do budúcna spôsobiť tyreotoxikózu. Našla som si o tom pár info na nete a veľmi som z tej tyreotoxikózy neni nadšená. Povedala mi že to ochorenie ešte nemám ale prítomnosť toho vírusu mi to môže spôsobiť. Chcem sa spýtať kto má skúsenosti s takýmto druhom merania že či je to spoľahlivé.Bol to prístroj pri ktorom som nič nedržala v ruke ako pri Skenari, ale mala som slúchadlá na ušiach a nemohla som mať prekrížené ruky ani nohy ale voľne spustené pri tele.Neviem, výsledkami ma milo prekvapila (až na tú štítnu žľazu,čo by som vyriešila organickým jódom),ale neviem či sa môžem na takéto meranie spoľahnúť. Zároveň sa chcem spýtať,či tyreotoxikózu nelieči MMS vo vysokých dávkach,nakoľko som doteraz nevystúpila na 3x15 kvapiek. Viem že sa musí pomaly a len po únosnú mieru a zatiaľ mi organizmus nedovolí ísť viac ako na dvanásť. Z osobnej skúsenosti sa mi ale osvedčilo vysoké dávkovanie,ale cez tých dvanásť sa nie a nie prehupnúť. Skúšala som aj kúpele,bolo to bombastické ale ďalej ako 12 kvapiek ísť nemôžem. Ďakujem za rady a prajem Vám všetkým pekný deň.
Marlenka.

lena

Re: Ďalšie prekvapenie po kúre MMS.

Příspěvek od lena »

Ahoj Marlenko,

to je velmi hezka zprava a potvrzuje nam vsem dobry ucinek. Mockrat diky.
Jinak ohledne toho viru co mas, napis si to jmeno na kousek papirku a postav na to sklenku ciste vody na 3 minuty, muze to byt i dele a pij tuto vodu pomalu ci male dousky. muzes to delat tak 2-3 denne, a vzdy cerstve. delej to 6 tydnu urcite tim neco zlepsis, ale ten mms bych brala i nadale. Je videt, ze to dobre ucinkuje a nektere potvory potrebuji dele a taky nesmime zapomenout, ze jsme denne s viry v kontaktu a nakazime se denne, proto je prevence vzdy dobra. Doporucuje jeden lekar preventivne 2x tydne 6 kapek.

Bardioc
Starší člen
Dal: 19 poděkování
Dostal: 74 poděkování

Příspěvek od Bardioc »

marlenka píše:...ten čudesný prístroj... Chcem sa spýtať kto má skúsenosti s takýmto druhom merania že či je to spoľahlivé.
Ahoj Marlenko,
ten čudesný prístroj byl tak na 99% Oberon (nejspíš Biolaz, originál Oberonů je v republice jako šafránu). Já osobně s ním mám zkušenost velmi dobrou. :)

Asi tak

milda
Zasloužilý člen

Re: 007

Příspěvek od milda »

sao píše:Mildo Mildo

Já bych ti to MMSko i s tím vitamínem C sebral , protože to plácáš páté přes deváté a tak blbneš organizmus , že se divím , že ti ještě nenařezal .
Ještě si k tomu dej KS -- kopni na to Slivovicu ředěnou Gutalaxem a pak to bude to pravé ořechové .
..ono to je těžké: Podobné problémy už tady měli i jiní: bereš MMS - paráda. Přestaneš, dáš Céčko a problémy se vracejí. Je potřeba brát obojí ;)

Aspoň to zkouším a jsem přesvědčenej, že to funguje. Je to sice trošinku proti "foršriftu", ale nevidím jiný nebezpečí, než že malinko můžu zeslabit účinnost MMS-ka. Nebo myslíš, že je v tom nějaký nebezpečí? :?: :)

Konkrétně mě dost protivně bolí v kříži (skoro pořád). Když jsem bral MMS - cca dva měsíce jsem nevěděl, že nějaký kříž mám. Přestal jsem a za tři dny to začlo nanovo :evil:
No, a co teď? Nějaký céčko už zbaštit taky musím....

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

marlenka píše:...v našom meste už tradične ako každý rok dni zdravia...
Marlenko, jsi opravdu daleko... Byla bys ochotná jeden den zkusit Turbokláru? 6 akt. kapek po půl hodinách... Jestli jsi měla i 15 kapek jednorázově, pak Ti to nemůže nic udělat... Takto celý den... 6 kapek po půl hodinách... Je to jako bys dala (max.) 24 kapek v průběhu dvou hodin... Co ty na to? Kdyby se Ti udělalo šoufl, tak samozřejmě přestat...

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

milda píše:...ono to je těžké: Podobné problémy už tady měli i jiní: bereš MMS - paráda. Přestaneš, dáš Céčko a problémy se vracejí. Je potřeba brát obojí ;)
Pak si můžeš rovnou aktivovat MMS vitamínem C, ne? Kyselina citronová je tím pádem úplně zbytečná :lol:

milda
Zasloužilý člen

Příspěvek od milda »

Palo píše: Pak si můžeš rovnou aktivovat MMS vitamínem C, ne? Kyselina citronová je tím pádem úplně zbytečná :lol:
.......i ba nee...... s odstupem 3 hodin by to asi nešlo ;) :D

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

milda píše:V době všeobecného klamu říkat pravdu znamená...
...připevňovat na sebe terč na střelnici zcela zaplněné vojáky :)

milda
Zasloužilý člen

terč

Příspěvek od milda »

Palo: :D :good:

Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“