Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Kauzalita budoucí pogROMy - zprávy z tisku, postřehy, atd.

Moderátor: aNONym

Odpovědět

Co myslíte, jak se vyřeší tato otázka?

Vláda konečně zasáhne a přitvrdí.
1
2%
Lidem dojde trpělivost a začnou to řešit sami.
38
76%
Jinak.
11
22%

Celkem hlasů: 50

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: Kauzalita budoucí pogROMy - zprávy z tisku, postřehy, at

Příspěvek od sisa »

Já myslím, že se to nezmění nikdy, protože my už nejsme ve své zemi pánem. Zákony a nařízení si hlídá EU pod vedením velkého bratra. A čím větší nespokojenost obyvatel jednotlivých států, tím větší šance na zavedení zákonů oklešťujících práva a svobodu jednotlivců. Takže se podporují cikáni, různí multikulti a čím větší třenice s domorodci, tím lépe.

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Vítkov (4.8.2013)

Příspěvek od A(&F) »

... včerejší foto z Vítkova ... "ZBOUREJTE PRASEČÁK NA MÍSTĚ ROMSKÉHO KONCENTRÁKU TÁBORA V LETECH" ...... probůh, kdy už s tím přestanou lživě argumentovat !!! ... :roll: :roll: ... vždyť to nebyl žádný "koncentrační tábor", ale tábor pracovní !!! ... a nikoliv pro politické vězně, ale pro nepřizpůsobivé osoby, jenž se dopustily trestných činů !!!!!! ...

Obrázek
(zdroj: ... http://www.novinky.cz/krimi/309519-prav ... brane.html ) ...

... mno, tak SRP už mají (k tomu dokonce i ROMSKOU HRDOST ... :laugh: ) ... takže teď by to ještě chtělo nějaký KLADIVO, aby se mohli aktivně zapojit do budování státu ... :D :D ...... a to pokud možno velmi urychleně !!! ...... protože pokud se nic nezmění, mohla by brzo nastat zvýšená poptávka po "kladivech na čarodějnice" ... :ewhistle: ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
A(&F)
Zasloužilý člen

Zemřel protože nechtěl dát cikánům cigaretu ...

Příspěvek od A(&F) »

... aneb jakou cenu má lidský život ...

Obrázek
(zdroj obrázku: ... http://www.ahaonline.cz/clanek/musite-v ... -roky.html )

citace: ... "Poslední srpnový den to bude rok od smrti Milana Šlemendy (†28) ze Strakonic. Neměl cigaretu, a tak ho romský mladík Ivan Demeter (19) zabil. Soud ho potrestal dvěma roky kriminálu. Už v září (pozn: tzn. po jednom roce !!) by se tak mohl dostat na svobodu. Demeterovi původně hrozilo až 10 let vězení za ublížení na zdraví s následkem smrti. Soud ale případ překvalifikoval na usmrcení z nedbalosti. ( :shock: :shock: :bhead: )

Milan Šlemenda seděl 31. srpna 2012 v restauraci Sokolovna, kam si přišla parta Romů koupit kusové cigarety. Neměli. A nedal jim je ani Milan, který vzápětí zaplatil a odcházel domů. Před restaurací mu proto Demeter dal pěstí takovou ránu, že upadl a způsobil si zlomeninu lebky. V nemocnici pak zemřel."
...
(zdroj: ... http://www.ahaonline.cz/clanek/musite-v ... -basy.html )

... "státní zástupkyně se proti rozsudku neodvolala, čímž znemožnila vyšší trest ... nepřesvědčivý byl také výkon soudce Michala Kubánka, jehož rozsudek po odvolání měl Vrchní soud v Praze hodnotit jako nelogický a neshodující se s nasbíranými důkazy a odůvodněním" ... (zdroj: http://www.jcted.cz/statni-zastupkyne-p ... ma-stesti/ ) ...

... "Soud však rozhodl nepochopitelně a skutek kvalifikoval jako nedbalost! Neposkytnutí pomoci se neřešilo. A navíc senát ještě zmírnil trest, jehož spodní hranice byla tři roky, o jeden rok." ... ( http://radek-velicka.cz/?p=5213 )

... mmch, ti šmejdi ho tam (poté co ho zmlátili) nechali s rozbitou hlavou ležet na chodníku a v klidu odešli pryč s tím, "že prý mysleli, že usnul" ... http://janzima.blog.idnes.cz/c/353843/M ... sanci.html ...

... :help: ...

... co vše se ještě bude muset stát, než nás podobná svoloč přestane ohrožovat ??! ... jak dlouho ještě budou mlátit a zabíjet naše děti ??? ... :ethink: ...... protože udělování takovýchto směšně nízkých trestů nás před nimi rozhodně neochrání !!!!! ... :? ...

---------
PeS: ... vůbec bych se nedivil, pokud by rodina nebo přátelé zabitého Milana po Demeterově propuštění vzali spravedlnost do svých rukou a bez výčitek dokonali to, co justice zanedbala ...... neb já být na jejich místě, tak bych to určitě udělal ... :| ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
A(&F)
Zasloužilý člen

Proč vláda tají statistiku o Romech ...

Příspěvek od A(&F) »

... ještě jednou ona dnes již poměrně známá statistika, ale tentokráte i s vyjádřením autora ...

citace: ... "Článek vyšel původně na blogu Jana Zimy na iDnes, ale byl později redakcí stažen.
Autor o tom píše v emailu: „Dnešního dne jsem vydal na blogu iDnes přiložený článek.
Citovaná data se dají ověřit, ale z pochopitelných důvodů článek vzbudil zájem a pozdvižení.
Pokud se týče sledovanosti, byla velmi nadprůměrná, co se týče karmy, došlo to prý někam
k absolutnu na 47 a pokud se týče kraválu, editor to musel po devíti hodinách vlivových
telefonátů shora prostě stáhnout
. Chudák Honza Dvořák. Prý mě dlouho bránil.“
...

... ať žije demokracie, kde jsou určitá témata tabu, tudíž se o nich nesmí veřejně hovořit ... :? ... více viz příloha ...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

A(&F)
Zasloužilý člen

Romský protest ...

Příspěvek od A(&F) »

... hm ... :ethink: ... Romové již začali s protesty ...
romsky-protest.jpg
... tak to nás opravdu mrzí ... :D ...

A(&F)
Zasloužilý člen

Re: Košice mají protiromskou zeď. Má chránit před lidmi z gh

Příspěvek od A(&F) »

A(&F) píše:... hmm, ... tak Košice mají "protiromskou zeď" (dokonce již pátou) a rozhodně se tím nijak netají .... (http://www.lidovky.cz/kosice-maji-prvni ... nky.clicks ) ...
... hm, takže to nakonec taky neušlo pozornosti "Ochránců zvěře" z EU ... :D ...

citace: ... "Evropská komise v pondělí vyzvala Slovensko k „bezodkladnému“ stržení betonové zdi v Košicích, která odděluje Romy od ostatních obyvatel. Podle komisařky pro výchovu a kulturu Andruly Vassiliuové se zeď neslučuje s hodnotami, na nichž je vybudovaná Evropská unie." ...
(zdroj: ... http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... ovaky.html )

... a co chování "menšiny", ... :ethink: ... to se snad slučuje se oněmi výše zmíněnými "hodnotami" ????? ... :shock: ... :bhead: :bhead: ...

... :roll: ...

-----------
doplněno: ... ještě něco málo o nechvalně známém sídlišti Luník IX, jenž je zdí oddělen od "civilizovaného světa" ...... http://zpravy.idnes.cz/kosice-zbouraji- ... ranicni_dp ...

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

.. a pak, že jsou nepřizpůsobiví ... :)

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
A(&F)
Zasloužilý člen

Ostravští Romové vyzývají národ, aby nepodporoval pogrom ...

Příspěvek od A(&F) »

citace: ... "Tvrdá slova zazněla ve středu odpoledne v Ostravě z úst romských zástupců, kteří jsou ostře proti tomu, že se v sobotu 24. srpna mají v pěti českých městech včetně Ostravy, uskutečnit neonacistické akce zaměřené proti Romům. Mluvili o obavách z druhého holocaustu Romů i o tom, že by se neonacistům měla postavit celá společnost.

V naší společnosti není romský problém, ale sociální problémy. Romové nemohou nést zodpovědnost za špatnou sociální situaci lidí v našem státě. Chceme problémy řešit. My nejsme agresoři, chceme v sobotu na situaci upozornit poklidnou cestou. “ upozornila za ostravské Romy Jolana Šmarhovyčová." .....

(zdroj: ... http://www.novinky.cz/domaci/311206-ost ... -romy.html )

... :bhead: :bhead: ...

... za sebe k tomu mohu Romům říci jedině: ...
- v naší společnosti ROMSKÝ PROBLÉM JE!!! ... a rozhodně ne malý ..... byl už za minulého režimu a trvá dodnes !!! ... po roce ´89 pod rouškou demokracie pouze vy-eskaloval do dnešní podoby, která se neustále dál prohlubuje ... díky vstupu do EU nám dneska do našich záležitostí kecají bruselští úředníci, kteří ale na vlastní kůži nikdy nezažili, co vše obnáší cikánský teror ...
- především Romové nesou značný díl zodpovědnost za špatnou sociální situaci v tomto státě !!! ... vždyť kolik stovek miliard ze společné kasy jste za uplynulých 20 let odčerpali na sociálních dávkách + dalších požitcích ?!! (peněz, které už kriticky dlouho schází na celospolečensky důležité věci) ... a přitom jste zároveň neskutečně zatížili úřady, policii i soudní systém, až do takového stadia, že nestíhají řádně konat své povinnosti !!! ... rovněž tak i zdravotnictví, kdy za vás však stát platí zdravotní pojištění, včetně ostatních s tím souvisejících poplatků, např. regulačních, doplatky za léky, apod, pod zástěrkou "hmotné nouze" .... to vše přitom bez toho, aniž byste cokoliv z "odčerpaného" vrátili společnosti zpět !!! ...
- občané i firmy utrpěli neskutečné ztráty neustálými krádežemi, páchané členy z vaší komunity (kovů počínaje, kdy je to posuzováno pouze jako přestupek, při nulové vymahatelnosti náhrad) a z toho pak následně vyplývající nutnosti ještě více si zabezpečit svůj majetek před zcizením ...... opětně zase peníze, které se daly využít mnohem smysluplněji, neboť takto investované prostředky nepřinášejí žádné požitky ani zvýšené zisky, jsou to pouze vynucené výdaje ...
- Romové, pokud chcete řešit problémy, tak musíte začít především u sebe ...... hlavně ale musíte začít a ne o tom pořád dokola jenom kecat !!! ... protože pouze chtít totiž nestačí !!!!! ...
- a co se týče zmíněné cikánské (ne)agrese ?? ... ( :shock: ) ... vždyť se stačí podívat zpátky do "porevolučních let", kolik lidí bylo brutálně přepadeno, okradeno, zraněno nebo dokonce zabito díky naprosto nepochopitelnému konání Romů ...... kolik lidí má kvůli tomu doživotní psychické problémy ... kolik zbytečné bolesti zakusili poškození ... a kolik žalu zůstalo v rodinách pozůstalých ...

... takže vzpamatuj se Šmarhovyčová !! ...... jelikož jsi placena z společných peněz nás všech (neb organizace "Občanské sdružení Vzájemné soužití", pro kterou pracuješ, je financována především z prostředků daňových poplatníků ČR, potažmo EU / fondů ESF), tak namísto pomáhání s vyplňováním žádostí o podporu (a přilejvání oleje do ohně lživými prohlášeními) raději dělej pořádně svou práci terénního sociálního pracovníka a přesvědči své soukmenovce, aby přestali krást a neubližovali ostatním lidem !!! ... nauč je dodržovat pravidla soužití !!! ... vštip jim základy hygienických návyků a udržování pořádku, aby tím netrpěli ostatní spořádaní lidé !!! ... vysvětli jim, jak je pro jejich budoucnost neskutečně důležité, aby jejich děti chodily do školy namísto "flákání se", kteréžto je povětšinou přivede "leda tak do kriminálu" ... i to, jak je důležité, aby přestali zneužívat sociálních výhod a konečně se zapojili do budování tohoto státu ...... protože pokud tento padne na hubu, tak už je nebude mít kdo živit ...

... jo, a když už v tom budeš, tak rovnou také zařiď, ať se zpátky vystěhují ti, co se za poslední dvě desetiletí natáhli do ČR z okolních zemí pouze proto, aby zde mohli nerušeně pobírat soc. dávky ... přitom dokola neustále řvát, jak tu jsou utlačovaní ...

... neb nynější nálada ve společnosti není vůbec o neonacistických náladách, ale o pouhé beznaději a nasrání nás obyčejných lidí, kteří makáme od rána do večera (mnozí i ve dvou zaměstnáních zároveň, aby vůbec uživili své rodiny), kdežto minorita se spokojeně v klidu veze (a ještě nás k tomu okrádá a mlátí !!!) ...

... měj se, Šmarhovyčová !! ..... a chceš-li snad namítnout, že výše napsané není pravdou, tak potom lžeš i sama sobě, protože jinak by totiž tvé práce nebylo zapotřebí !!! ...

---------
PeS: ... výše uvedená fakta se samozřejmě netýkají těch Romů, kteří pracují a poctivě žijí ... kteří i své děti vedou ku spořádanému způsobu života ...... těch je však bohužel naprosté minimum v řádu několika procent ... :? ...

A(&F)
Zasloužilý člen

Přizpůsobiví nebo nepřizpůsobiví ??? ...

Příspěvek od A(&F) »

A(&F)
Zasloužilý člen

Kolonizace světa ...

Příspěvek od A(&F) »

... vydržet až do konce ...

[youtube][/youtube]

... co se týče v dokumentu zmíněných koeficientů porodnosti nutných pro udržení stávající národní kultury, tak se to bohužel týká i ČR, byť ze strany zcela jiného etnika, než je zmíněno ve videu ...

... v ČR je průměrná dlouhodobě postupně se snižující porodnost 1,2 dítěte na jednu ženu ... v tomto čísle jsou však zahrnuty i cikánky, u nichž je průměrná porodnost 4,7 (což jim umožňuje a následně i zajišťuje štědrý systém soc. dávek) ...... při dnešním počtu Romů v ČR tudíž u českých žen neromského původu vychází průměrná porodnost těsně nad 1 ....... a o to je setsakramentsky málo ...

k zamyšlení: ... po skončení druhé světové války se jich z koncentračních táborů vrátilo přesně 583 ... z původní romské populace v Čechách a na Moravě tak zbyla asi jedna desetina ... ihned po skončení války začali přicházet do Čech a na Moravu romské rodiny ze Slovenska, kde nedošlo k programové likvidaci, takže na konci roku jich tu už bylo cca 800 ... dle policejního soupisu provedeného v roce 1947 zde pak žilo již přes 16 tis. Romů ...... nu, a dnes jich tu údajně je 286 tisíc (oficiální to odhad z roku 2012) ... skutečné číslo však může být (a zřejmě i je) několikrát vyšší ... neoficiální odhady totiž hovoří až o 1 milionu ...

... takže kolik jich tu bude za dalších 10,... 20,... 30,... 40,... 50 let ?????? ... :ethink: ...

... vidím to dost špatně ...... neb pokud v blízké době nenastane nějaký zásadní zázrak :epray: , tak tuhle demografickou válku evidentně prohrajeme ... což asi zřejmě už nebude dlouho trvat ...

... :? ...

---------------------------
PS: ... romské ženy (na rozdíl od "neromek") začínají rodit již velmi brzo ...... 6% rodí poprvé mezi 14 až 16 rokem .... 19% pak poprvé rodí v 16 letech ... a do věku 24 let se matkou stane 92% romských žen (většina z nich dokonce vícenásobně) ...

jeff
Zasloužilý člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 95 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jeff »

Přišlo mi poštou, zajímavé, jen si někde vypůjčit ty děti.... :ethink:

jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

Příspěvek od jarda ovčák »

My umřem jako srágorky, který neuměly ani projevit svůj nesouhlas, ¨svůj hněv, svoji vůli. naše děcka však povstanou, a nebudou to ořezávátka, páč si svoje živobytí budou bránit jináč. Je potřeba do každé české rodiny zasadit semínko patriotismu a národní hrdosti. Netřeba se s tím vzrušovat, bída teprve přijde a nebudou prostředky na vydržování nějaké příživnické lůzy.Naše děti nebudou tak zženštilé a dobrosrdečné.A když je naučíme postarat se o sebe, nebude v tom potíž.
Prasatům taky nezávidíme, že mají plná koryta.S prasetem se nekámošíme, nechodíme s ním na pivo a nevysvětlujeme mu, aby bylo čistotné a nesralo si u koryta.
Nemá budoucnost, stejně jako ti nepřizpůsobiví.Nemá smysl je vychovávat, když nemají budoucnost.Můžem si za to sami, páč žádnej cigán nebyl v parlamentu. Že si volíme tyhle nekrofilní hovada je náš problém a nikdo nám to neodpáře. Že těm hovadům věnujeme kus života ve formě daní je naše bída a smutek. Bojujte. já vysvětlil těm třem cigánům, slušným cigánům, u nás v dědině, aby mne nestopovali, aby mne nezdravili, aby po mne nikdy nic nechtěli, jináč že je přejedu autem a barák jim zbořím traktorem.Nevšímají si mne, nechodí na houby ani haluze do mých lesů a nedívají se přes plot na mé ovoce.Mají mne za úplného šílence, kterému je třeba se vyhnout. Letos mi neukradli ani kopejtko, páč jsem si najal profíka, kterej je na čekané ztřískal jako hovada a vysvětlil jim příští postup.
Lidi furt netuší, jak se chovat a přitom to je jasně psané v satanském devateru. Jednou to bude základem nové ústavy čr. Nechť se na vás alláh usmívá....

„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
A(&F)
Zasloužilý člen

Re: naše děcka však povstanou ...

Příspěvek od A(&F) »

... obávám se, že nepovstanou ... :? ... ono se totiž jedná o to, že pokud se narodíš do nějaké doby, tak ti momentální (pozvolna se zhoršující) situace, ve které vyrůstáš, připadá "jako normální", kdežto jsi-li přímým účastníkem náhlých změn "k horšímu", tak se jim přirozeně bráníš ....... takže si myslím, že budoucí generace mít dokonce ještě mnohem laxnější přístup, než má ta dnešní ...... bohužel, těch pár jedinců, kteří své potomky vychovávají v duchu odboje, tak ti budoucnost nezachrání ...

... je sice prima, žes to vysvětlil vašim místním slušnejm cigánům, zkus však stejný postup aplikovat na tu primitivní svoloč, co se do zdejších luhů v posledních letech natáhla ze Slovenska, Maďarska, Rumunska, atd. ..... při jednání s nima totiž nepomáhají žádný domluvy či pohrůžky, neb si přes ně dál dělají co chtějí ...... a pokud této sortě nových cikánů cokoliv vytkneš (řekneš) z očí do očí, tak jsou v v tom lepším případě okamžitě v opozici ... anebo rovnou útočí (což je mnohem častější) ...... způsobuje to především nedostatek sebereflexe = vyhodnocení svého chování (a vzetí si ponaučení), neb tato hovada většinou vůbec nepřemýšlejí, ale jednají pouze impulzivně jako divá zvěř ...

... na ně totiž platí jedině až ten další Tebou zmíněný vyšší level ... ;) ...

... :bye: ... Anri ...

A(&F)
Zasloužilý člen

28.8.2013 ...

Příspěvek od A(&F) »

... co dodat ... :dknow: ...

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: 28.8.2013 ...

Příspěvek od poota »

A(&F) píše:... co dodat ... :dknow: ...
Jenom to, že jak znám letoru cikánů, tak mě překvapilo, že si ty fólie nezačali rovnou stěhovat domů - přičítám to jenom tomu, žes je měl na dohled a případně i tomu, že s Tebou již mají nějaké zkušenosti, takže vědí, že by jim to tak snadno neprošlo ;)
I když ty otevřené dveře mi spíš naznačují, že se k tomu stejně chystali, kdybys měl to auto třeba kus dál a sehnali dost dalších cikánů.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Odpovědět

Zpět na „Tertium NON datur“