Řekněme si to otevřeně, asi nemáš vůbec žádnou představu kolik času by tohle všechno stálo. Představa dát takovým lidem balíček součástek je naivní

Další věc je ta, že mnoho lidí než by něco bastlilo doma, i když to umí, si to už radši koupí už hotové. Ono něco prodávat není jen tak, musí to mít i potřebnou atestaci a další věci kolem toho, což samozřejmě není zadarmo. Několik takových atestací jsem řešil pro několik výrobků firmy, tak vím, co to obnáší a že to není zrovna levná záležitost.
P.S. Ten generátor, co tady uvedl lajos, mám taky a jsem max. spokojen a to jsem v oboru elektro vzdělanej, ale než bych něco doma navrhoval a pak bastlil, radši jsem zainvestoval a koupil si jej hotový. Má to dobře technologicky zpracované a zvládnuté a dělá to koncentrace jaké chceš a co vím, má to i atest. Ze zvědavosti jsem si taky pořídil i měřák koncentrace a fakt výroba těch koncentrací sedí na chlup, což jsem ani nečekal. Kolega z práce má taky nějaký kupovaný, který byl daleko dražší a celkem byl naštvaný, když jsme si vyměnily vzorky