Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

V Hádánicích

Přesunuté příspěvky s "nulovou" informační hodnotou...

Moderátor: FUP - Moderátoři

Zamčeno
Návštěvník

Re: co je to?

Příspěvek od Návštěvník »

Mimo téma (offtopic)
Všechno souvisí se vším. Živá a mrtvá voda, Joe cell, elektrolýza, MMS a jiné obory souvisí s podáváním informací zde na fóru. Povrchní, falešné, nebo mírně řečeno, zavádějící informace.
Chybí ti pohled zvenku.
P.

sano
Zasloužilý člen
Dostal: 18 poděkování

Ahoj P.

Příspěvek od sano »

Mimo téma (offtopic)
Kvôli tomu bolo založené vlákno Open source projekty, aby tu bol pohľad zvonku. Kto chce, a má trochu dobrej vôle, tak sa ku informáciám zvonku ľahko dostane.
Ide mi v prvom rade o podporu tej časti členov fóra, ktorí bádajú a dávajú svoje informácie iným. Podľa všetkých kritérií aj oni sú, hoci si to neuvedomujú, Open source inžinieri.
Trko, živá mŕtva voda, efektívna elektrolýza, vyhľadávane informácií zo zahraničných vebov, aj iné veci, na ktoré si narýchlo nespomeniem, to všetko sú výsledky práce, ľudí, ktorí nezištne dali svoje vedomosti a prácu v prospech ostatných.

Nezištnosť, bezplatná práca nemusí byť jediným kritériom toho, či niekto pracuje v prospech ostatných. Privítal by som aj predaj hotových výrobkov. Myera tu zvládli viacerí, nabíjačku so skalárnymi vlnami tiež, trko,prístroj na živú a mŕtvu vodu..., nebráni tomu nič, aby sa začal ich pravidelný predaj na fóre. Aj amatérski výskumníci potrebujú z niečoho dotovať svoje výskumy. Určite by to prispelo ku rýchlejšiemu rozšíreniu týchto technológií, veď to je hlavný zmysel tohto fóra.

sano

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: co je to?

Příspěvek od poota »

Mimo téma (offtopic)
Je docela klidně možné, že máš pravdu. Ale rozhodně to nedokážeš jenom takovýmhle levným "vokecáváním", které nemá žádnou hodnotu.
Dej sem opravdu fundované a přesné informace! A nezapomeň přidat i pohled zvenku!

Dokud to neuděláš, tak jenom možná něco víš, ale kdoví jestli. Ale i kdybys opravdu věděl, tak je nám to na prd! Čili až do té doby se žádný obdiv konat nejspíš nebude.
Zdravím - poota

P.S. Není to tak dlouho, co sis liboval, jak Ti vyhovuje být na fóru jako Anonym. Teď pozoruji, že Ti náramně vadí, že bys jako Anonym nemohl psát, kam se Ti zlíbí. Asi Tě to překvapí, ale téměř na všech fórech je běžné, že bez přihlášení není možné přispívat vůbec. Vypadá to tak, že Tě Rival svojí přehnanou demokratičností příliš rozmazlil, takže když Ti nechá "jenom" část fóra k přispívání, tak to bereš jako křivdu. Tvůj postoj mi silně připomíná jedno z našich etnik. Co kdyby sis založil něco jako "stranu na ochranu práv anonymů"?

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: hmmm

Příspěvek od poota »

Mimo téma (offtopic)
Děláš dobře, že sbíráš informace na různých místech. Jak jsem se dočetl, tak zde, i když se opravdu snažíme ze všech sil, tak stejně prý nezveřejňujeme všechno a dokonce prý informace záměrně zkreslujeme, abychom Tebou a dalšími masami našich obětí, zcela nezodpovědně manipulovali. Takže opravdu pozor na nás, a všechno, co si tu přečteš, ověřuj na nějakých zodpovědnějších webech. Není mi sice příliš jasné, co bychom výše zmíněnými manipulacemi získávali, ale při mé prohnanosti to také může být jenom zastírací manévr či pouhé "matení nepřítele". Více by Ti k tomu mohl říci Anonymní P. - kdyby to nebyl anonym, tak bys mu mohl napsat Soukromou Zprávu a dozvědět se i nějaké podrobnosti.
Zdravím - poota
P.S. Pokud jde o rozsáhlejší spiknutí, tak zavádějící informace mohou být šířené i jinými weby, a dokonce i globálně. Pak by Ti ovšem nezbylo nic jiného, než si ty informace "vlastnoručně" ověřovat. :D

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
PeTr1
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

:)

Příspěvek od PeTr1 »

Je to blbost každej kdo to dělal ví že to nejde.Ty magnety se vždy přitahnou a nebo jestli to ma obráceně ale už nepřekonají sílu aby to pokračovalo dál. :lol:

bob
Stálý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování
Kontaktovat uživatele:

mgnetmotor z videa

Příspěvek od bob »

Radšej sa posnažiť získať kontakt na toho chlapa a spýtať sa ho ako to "nejde", keď jemu to fachčí a nám nie... :oops: :roll: :lol: :lol:

Bob
PeTr1
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

:)

Příspěvek od PeTr1 »

Další z těch co to umí dobře udělat čest mu jo jo

j0hny
Stálý člen

mm

Příspěvek od j0hny »

roztaca to vzduchovou tryskou ? :D

Návštěvník

Re: Jsou magnetické motory pyramidová hra ?

Příspěvek od Návštěvník »

Ahoj ,
Mám funkčí magnetický motor postavený svépomocí a vylepšený o stínění a odlišným časováním magnetů.Fígl je pouze v časování,žádná věda,jen to chtělo trochu času si s tím pohrát . Takže motor o velikosti rotoru 200mm má 2000 ot . Sílu neumím změřit,ale hřídel se v provozu nedá zastavit a spolehlivě mi utáhne generátor .Více neprozradím , jen ubezpečuji,že to má budoucnost .

1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1220 »

Anonymous píše:Ahoj ,
Mám funkčí magnetický motor postavený svépomocí a vylepšený o stínění a odlišným časováním magnetů.Fígl je pouze v časování,žádná věda,jen to chtělo trochu času si s tím pohrát . Takže motor o velikosti rotoru 200mm má 2000 ot . Sílu neumím změřit,ale hřídel se v provozu nedá zastavit a spolehlivě mi utáhne generátor .Více neprozradím , jen ubezpečuji,že to má budoucnost .
Pohrát si a blbě nekecat, vo tom to je celou dobu. :eclap: Platí všeobecně.
:bye:

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Příspěvek od martin11 »

čeče.si mě předběh...si připadám jak Jára Cimrman...."...teď tu byl...". :hip: ...já na rozdíl od tebe ale všechno přiznávám.....napiš alespoň čím stíníš...tedy ty magnety.... :idea:
...jinak já mám také rotor cca 200mm....tak zdarec ....zdraví martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

Agentura JPP. Když neumíš zmerit sílu, tak nejspíš neumíš zmerit nic. Mohl bys ješte dopsat, čím se lišíš od podvodníka, já na to nemužu prijít.

Dvell
Zasloužilý člen

Příspěvek od Dvell »

Akord píše:
Agentura JPP. Když neumíš zmerit sílu, tak nejspíš neumíš zmerit nic. Mohl bys ješte dopsat, čím se lišíš od podvodníka, já na to nemužu prijít.
Akorde ty se snad nikdy nepoučíš :?
On se přeci liší tím že ten model má.. :lol: on má perpetum mobile.. měli bychom ho oslavovat jako boha :lol:

S pozdravem

Dvell

"Dneska už nikdo nechodí s písničkou do boje a nezpívá když umírá, ptám se Vás čím to je? Možná že sme se konečně sami sebe zeptali, při tom šílenství, v té bolesti, proč vůbec sme kdy zpívali..."
Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

Dvell píše:Akorde ty se snad nikdy nepoučíš :? On se přeci liší tím že ten model má.. :lol: on má perpetum mobile.. měli bychom ho oslavovat jako boha :lol:
Tos me dostal do rozpaku... Radši pohledám nejakou príručku na téma - jak správne závidet. Nebo snad prece jenom oslavovat? A koho, krásného neznámého z Marsu ? :spirit: Co když se neumí ani podepsat? Škola prece tady podmínkou není. :piss:
:D

Koupíšek

Příspěvek od Koupíšek »

Seš ty ale vtipálek.

Ale mohl bys tu nechat nějaký kontakt, třeba jen e-mail; to abych ti mohl potvrdit, že ti za tu samorotující ptákovinku hotově zaplatím šestimístnou sumu v Kč, jakmile se přesvědčím, že tu píšeš pravdu svatou....

:O)))

Zamčeno

Zpět na „Černá díra“