Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Kauzalita budoucí pogROMy - zprávy z tisku, postřehy, atd.

Moderátor: aNONym

Odpovědět

Co myslíte, jak se vyřeší tato otázka?

Vláda konečně zasáhne a přitvrdí.
1
2%
Lidem dojde trpělivost a začnou to řešit sami.
38
76%
Jinak.
11
22%

Celkem hlasů: 50

cimirek
Zasloužilý člen
Dal: 258 poděkování
Dostal: 213 poděkování

rozsudek

Příspěvek od cimirek »

přišlo e-mailem
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: rozsudek (napadení Patrika v Krupce)

Příspěvek od A(&F) »

cimirek píše:přišlo e-mailem
... jak jste si všimli, v textu dopisu od ústeckého senátora Doubravy (Severočeši.cz) bylo mimo jiného zmíněno aj IQ napadeného Patrika (v hodnotě 111 bodů) ... soud totiž v tomto případě nechal vytvořit znalecké posudky všech zúčastněných ... no, a jaké to velké překvapení, že u Nikolase Bady (tč. momentálně již po podeváté na útěku z výchovného ústavu) bylo naměřeno IQ ve "výši" 48 (!!!) a u druhého útočníka potom dokonce pouze 41 (!!!!) ... :shock: :shock: ...... to i švábi mají pomalu vyšší ...

... ještě doplnění k útočníkům v souvislosti s Klauzovo amnestií ... http://zpravy.idnes.cz/trest-za-uteky-n ... zpravy_alh ..... co myslíte, že se stane až se tenhle zmetek zase dostane na svobodu ??? ...... kolik nevinných lidí bude muset ještě trpět, než tihle parchanti konečně dostanou doživotí ???!! ...

-----------
doplněno: ... další zdroje pak naleznete zde http://www.wikipus.net/wiki/Chlapec_mu% ... 29.4.2010) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: Kauzalita budoucí pogROMy - zprávy z tisku, postřehy, at

Příspěvek od sisa »

Zastavte už ten svět, já fakt chci vystoupit!

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Tento svět staví až na konečné.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

sisa píše:Zastavte už ten svět, já fakt chci vystoupit!
... nezastavujeme ... máme zpoždění !!! ... :D :D :D ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
A(&F)
Zasloužilý člen

My o vlku ...

Příspěvek od A(&F) »

... a vlka už mezitím chytili ... na jeho již 11 útěku ... :D ...

... http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/chytli- ... -sexu.html ... a prý už ho raději zavřou "natvrdo", aby jim zase nefoukl ... :good: ... maximálně ale na jeden rok ... :? ...

-----------
PeS: ... pozor !!! ... neplést si ho s tímto Badym !!! ... http://www.ahaonline.cz/clanek/musite-v ... lnice.html ... :shock: ... to je totiž úúúplně jiná kauza ...... a potom, že policie nemá nic smysluplnýho na "práci" ... :bhead: :bhead: :bhead: ......
(mmch, hafan je už zase u svých páníčků ... http://www.ahaonline.cz/clanek/musite-v ... usili.html ... ale ty policajty by patřilo nakopat do :ptrain: ... hovada jedny ...... pes jako předmět doličný ... :roll: :help: ... )

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

a ona o beráncích

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
A(&F)
Zasloužilý člen

Re: a ona o beráncích

Příspěvek od A(&F) »

... :laugh: :laugh: :laugh: ... rozesmály mě především pasáže: ... "V roce 1971 se na jednom ze svých srazů shodli na přijetí nového pojmu „Rom“, což je nepřepisovatelný typ paměti používaný v IT. V rámci držení kroku s dobou bude na příštím romském srazu projednáván návrh na přejmenování z „Rom“ na „Flash“ nebo "Transformace šachů: nová podoba hry předpokládá 32 šedých, sociálně nerozlišených figur na nediskriminační šedé šachovnici. Na pravidlech se zatím pracuje" ... tyhle vtipy jsem fakt neznal ... :good: ...

... no, a občas se to tak zkrátka povede, že pod článkem je odkaz na jiné související články ... v tomto případě jsem vyprskl smíchy, jelikož odkaz na článek Železniční hřbitov v České Třebové ukrývá i vagon z první světové války mi připadl silně související ...... protože až se tato informace dostane k našim "spoluobčanům" ("magnetům"), tak nebude co řešit ...... vyčistí to tam do posledního šroubku ... :D ...

A(&F)
Zasloužilý člen

(SK) V romské osadě musí zbourat dům ...

Příspěvek od A(&F) »

... nelegálně postavený na cizím pozemku ...

citace: ... "Rozhodnutí obce Krásnohorské Podhradie se může stát precedentem pro další černé stavby postavené v různých částech Slovenska. Romská osada pod hradem Krásna Hôrka je zčásti postavená na pozemcích soukromých vlastníků, kteří se již léta nemohou dostat ke svému majetku.

Rodina Darvašových bydlí v domě téměř 17 let a požádala o dodatečnou legalizaci stavby. Obec však jejich žádost zamítla a nařídila dům zbourat. „Napadnu toto rozhodnutí. Nedopustím, aby to zbourali,“ uvedl Štefan Darvaš pro Slovenský rozhlas. Právní pomoc mu údajně nabídlo Evropské centrum pro práva Romů se sídlem v Budapešti."
...
(zdroj: ... http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... i-dum.html )

... :shock: :shock: ... jakou právní ochranu, proboha ??? ... :bhead: ... dát jim týden na vystěhování, potom nastartovat buldozer a srovnat se zemí !!! ... není co řešit !!! ...... a můžou bejt rádi, že po nich nikdo nebude chtít zpětně úhradu za pronájem nelegálně užívané plochy !!! ...

A(&F)
Zasloužilý člen

Policie v Českých Budějovicích zasáhla ...

Příspěvek od A(&F) »

... Policie v ČB zasáhla proti skandování brutálních rasistických hesel:... "Dost bylo dávek !!, Zákon platí pro všechny !!, Stop kriminalitě !!, Cikáni do práce !!" ...

... joó, v Českých Budějovicích, ... tam by chtěl žít každý ...... tož českobudějovičáci, vítejte v klubu !!! ... :D :D ...

---------------
doplněno: ... jak se v ČB hraje kopaná ... s dýmovnicema ...... ten prošedivělej "extremista" (s taškou z Billy) je dobrej ... :laugh: :laugh: :laugh: ...

[youtube][/youtube]

A(&F)
Zasloužilý člen

Cikánská férofka ...

Příspěvek od A(&F) »

[youtube][/youtube]

A(&F)
Zasloužilý člen

Okamura navrhl "Romanistán" ... a co na to cikáni ...

Příspěvek od A(&F) »

... nedávno v širším kontextu Okamura prohlásil ... „Myšlenka romského státu, takzvaného Romanistánu, není nová a nepřišli s ní ani extremisté, ani neonacisté, ale přišli s ní v minulosti sami Romové. Například v roce 1936 žádal samozvaný cikánský král Matiáš Kwiek fašistického diktátora Mussoliniho, aby mu dal část okupovaného etiopského uzemí, kde by založil Romanistán,” ...

.. a co na to zástupci našich "spoluočanů" ??? ... např. Čeněk Růžička, první místopředseda SRP (Strana rovných příležitostí, jenž byla založená v roce 2012 po šluknovských nepokojích) na to regoval takto: ... Když má pan Okamura o nás takovýto zájem a péči, tak my si nějaký stát vybereme a on, protože má peněz dost, by tento stát mohl dotovat. Budeme jen rádi,“ ...

... mmch, také mu vzkázali: ... „Okamuro, jeď si do Japonska. Máme tu větší práva než ty“ ... :ethink: ... :bhead: ...

... co dodat ?? ... :laugh: ... přesný to obraz jejich přístupu (který je stále stejný už několik set let) ...

pozn.: ... použité citace jsou z článku http://www.parlamentnilisty.cz/parlamen ... 95?beta=up ...

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Okamura navrhl "Romanistán" ... a co na to cikáni ...

Příspěvek od poota »

Cikáni jsou svým způsobem života cizopasníci, takže bez nějakého státu, který budou vysávat, nejsou schopní vůbec přežít.
Je to naprosto to samé, jako vyjmout třeba tasemnice z lidských těl a dát je řekněme na kompost, aby se "živily samy", tedy bez lidí.
Nemám žádné informace o tom, jak si to Matiáš Kwiek tenkrát představoval, ale zcela určitě to nebylo tak, že by si tam Cikáni sami postavili domy a obdělávali půdu, aby měli co jíst.
Spíš bych věřil tomu, že je měli živit tamní černoši.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Cikáni by ve svém státě chcípli hlady.

A(&F)
Zasloužilý člen

Lidem už nevadí jít demonstrovat společně s neonacisty ...

Příspěvek od A(&F) »

Lidem už nevadí společně demonstrovat s neonacisty, říká o nepokojích politolog ...

citace: ... "Jakkoliv je to smutné, "obyčejní" lidé skutečně mají pocit ohrožení a zástupci pravicově extremistické scény jsou v jejich očích jediní, kdo se jich zastanou. Akce už zdaleka nejsou jen záležitostí organizovaného extremistického ideologického spektra, což je velká změna.

Oni už vědí, že v jednom místě to policie vesměs vždycky dokáže zastavit. Takže teď spřádají plány uspořádat akci v jeden den na několika místech, aby se policejní síly rozptýlily. O tom se teď debatuje na internetu."

(zdroj: http://zpravy.idnes.cz/lidem-nevadi-jit ... domaci_mzi )

... vždyť na tom není probůh nic podivného, zarážejícího nebo dokonce "smutného" ...... již před mnoha lety se to projevilo naprosto stejně, např. během akcí v Janově (Litvínov), kdy tamní místní "neromští" obyvatelé přinášeli členům DSSS čaj a jídlo, přitom je záslužně poplácávali po ramenou se slovy: "Děkujeme vám, jste jediní, co pro nás něco děláte" ...... vždyť vláda se na lidi totálně absolutně vykašlala, tudíž potom zákonitě hledají "spásu" jinde, jelikož jim nic jiného nezbývá ...... takže co je na tom nepochopitelného ??? ... :dknow: ... vždyť pomyslný "pohár trpělivosti" přetekl již dávno ... :| ...

-----------------
PeS: ... ještě k poslední větě citovaného článku, tj. "Politici by měli být empatičtější a zajistit lidem pocit bezpečí." ...... mno, pouze "pocit" bezpečí určitě nestačí ... protože dokud nebude zajištěno skutečné bezpečí a vymahatelnost práva (tj. rovný metr pro všechny + skutečné tresty = a ne ta parodie na vězeňství, která se praktikuje nyní), tak se rozhodně nic nezmění a problémy neustanou ...... (pokud snad vláda počítá s tím, že na inkriminovanou dobu povolá "posily ze spřátelených zemí EU", tak to zřejmě dopadne převelice blbě ...... českej člověk sice stráví hodně času "nadáváním u píva", zradu však těžce nesnáší) ...

pozn: ... velmi snažně tímto prosím onoho pracovníka PČR, který monitoruje zdejší vlákno, aby tyto informace předal svým nadřízeným (+ vládě ČR) jakožto "velmi vážné a důležité" ...... děkuji ... ;) ...

Odpovědět

Zpět na „Tertium NON datur“