Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Chemtrails
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 132 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chemtrails
Dnes byla obloha "nalinkovaná" silnou padající oblačností z CHEMTRAILS. Lidé si již začínají stěžovat na bolesti hlavy, kašel, zahlenované plíce. A PŘESTO JE JIM CHEMTRAJLS NĚCO NEUVĚŘITELNÉHO. Nezvednou hlavu k obloze, ale jen čučí na televizi a její blbiny.
CHEMTRAJLS V RUKOU CHAMTIVCŮ nezná meze. Je to bezohledný vražedný nástroj těch, kdo touží po moci.
CHEMTRAJLS V RUKOU CHAMTIVCŮ nezná meze. Je to bezohledný vražedný nástroj těch, kdo touží po moci.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Kluci, do toho.
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Taky se mi ty chemické srágory na obloze nelíbí, ale co s nima? Vyrábějí se různá orgonitová zařízení, ale na oblohu spolehlivě dosáhne jen cloudbuster, ten má bohužel dost vysoké náklady na materiál, navíc by bylo třeba výkon ještě vyšší. Delší dobu jsem nebyl na orgonitových stránkách, tak neznám novinky, ale jak by tyto chemikálie na obloze reagovaly na podélné vlny? Jako vysílač jde použít Caduceusova cívka, u které by se nechal větší rozptyl paprsku, pak vhodná frekvence a ať to lítá! No, i když tohle záření by bylo dost nápadné a jistojistě by brzy přiletěl nějaký ten černý vrtulník bez označení. V tom případě, protože ty vrtulníky v sobě mají nejrůznější pozorovací technologii, by bylo dobré tu cívku pořádně okouřit a paprsek pustit rovnou na něj. Protože podélné vlny procházejí vším materiálem, tak by jim to mohlo docela odpomoci od snímačů...
Asi by to bylo dobré, ale i dost zlé, potom bych musel utéct nejspíš někam do Ruska, jako ten Američan, co teď nedávno zveřejnil nějaké info o odposleších. Jinak ale je pravda, že chemtrails se v Rusku zatím nevyskytují.
Chemtrails tu budeme vídat, dokud tady bude co ničit, ovlivňovat a připravovat na umělé zlé časy. Až z oblohy jednou úplně zmizí, bude hotovo a můžeme se jen dohadovat, co přijde potom.
Jeff
Asi by to bylo dobré, ale i dost zlé, potom bych musel utéct nejspíš někam do Ruska, jako ten Američan, co teď nedávno zveřejnil nějaké info o odposleších. Jinak ale je pravda, že chemtrails se v Rusku zatím nevyskytují.
Chemtrails tu budeme vídat, dokud tady bude co ničit, ovlivňovat a připravovat na umělé zlé časy. Až z oblohy jednou úplně zmizí, bude hotovo a můžeme se jen dohadovat, co přijde potom.
Jeff
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
To, co se dnes na obloze a vůbec v ovzduší děje, má dvě složky.jeff píše:Taky se mi ty chemické srágory na obloze nelíbí, ale co s nima?
Jednou je obsah vody a různých částic ve vzduchu.
Druhou jsou chemické a fyzikální vlastnosti vzduchu.
Oboje se v poslední době změnilo a oboje k mnohem horšímu - ve vzduchu je stále víc vody a částic a vzduch je sycen stále větším množstvím spalin tryskových motorů a stále intenzivněji je promícháván prolétávajícími letadly. Změněné výchozí podmínky mají za následek i změnu chování atmosféry - ta už prostě "nežije" svými normálními a přirozenými fyzikálními procesy a chová se podle změněných podmínek. Jestli a jak je to ovlivňované HAARPem a postřiky sice nevím, ale mám dojem, že k současnému chování počasí ani nic takového není bezpodmínečně nutné. Čímž nechci tato působení nijak vylučovat, jenom naznačuji, že by se to neustále zhoršovalo i bez nich.
Takže jak to tak vypadá, možnosti jak ovlivňovat nějak příznivě tyhle podmínky jsou jen silně iluzorní. V omezení spalování jakýchkoli paliv doufat je zcela mimo realitu. Stejně tak masivní vysazování lesů - v dnešní době, kdy se naopak zuřivě kácí a denně se betonují a asfaltují stále větší a větší plochy.
Jediné, co by snad mohlo připadat do úvahy, je ovlivňování fyzikálních vlastností ovzduší. Což má ovšem několik háčků - pokud by to šlo, tak jenom lokálně a pak taky to, že nevíme přesně, co a jakým směrem ovlivňovat, aby to nebylo dokonce ještě k horšímu. A pak je ještě problém, čím by se toho mělo nebo mohlo docilovat. Určitou cestu naznačuje octování, u kterého zatím není zcela jednoznačně prokázaný účinek a taky není jasný princip jeho fungování.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
S tím obrovským množstvím mohutných letadel a jejich práci "míchačky" to vidím stejně.vzduch je sycen stále větším množstvím spalin tryskových motorů a stále intenzivněji je promícháván prolétávajícími letadly. Změněné výchozí podmínky mají za následek i změnu chování atmosféry - ta už prostě "nežije" svými normálními a přirozenými fyzikálními procesy a chová se podle změněných podmínek. Jestli a jak je to ovlivňované HAARPem a postřiky sice nevím,
Je to jako když do klidného rybníka s čistou vodou budeme házet pořád šutry. Bahno se zvedne a krásný čistý rybník už není.
Když tam navíc přidáme stejné svinstvo, které obsahuje CHEMTRAJLS vyhyne v rybníce vše živé.
A tak asi dopadneme i my.
Kluci, do toho.
- poota
- Zasloužilý člen
Konečně něco pozitivníhoděda Slavík píše:.. vyhyne v rybníce vše živé.
A tak asi dopadneme i my.
Víš jak bude na zemi krásně, až tu nebudou žádní lidé - moc bych to chtěl vidět
Zdravím - poota
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 419 poděkování
- Dostal: 437 poděkování
Taky jsem nejprve octovala a připadalo mi, že když jsem s tím začala včas, pomohlo to, ale pokud už byla "poklička" souvislá, ocet na to byl krátký. Od té doby, co to u nás čistí naše kameny, už ani neoctuju - nemusím. Ale souhlasím s vámi, že je to nehoráznost, co si dovolí vůči lidem, přírodě, Zemi... Přesto zůstávám optimistou, že dobro nakonec zvítězí! ;-)
Stavte menhiry, posílíte území...
http://1kachna.rajce.idnes.cz/menhiry/# ... 00x600.jpg
kachna
http://1kachna.rajce.idnes.cz/menhiry/# ... 00x600.jpg
kachna
Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
I já jsem optimista a miluji snění. Ale trošku už vím, jak to v životě chodí. Zatím vždy vítězí plechová huba a silné lokte. A pochopitelně peníze.Přesto zůstávám optimistou, že dobro nakonec zvítězí!
Přesto věřím, že dobro zvítězí. Povzbuzení nehledám v televizi, EU či jinde, ale především v Bibli. Ne v náboženství a církvích. To je podraz na lidi podobně jako menhiry. Podraz v tom, že to funguje. A v tom, že vládcem (bohem) tohoto světa je v Bibli označen satan. Zlo i jakoby dobro jsou jeho patenty. Takže i kdyby menhir sloužil stoprocentně já jej budovat nebudu.
Podstatnější je odstranit příčinu CHEMTRAILS a ne hledat jak tomu nějak snad na chvilku uniknout. Velký bratr má zatím obrovskou moc peněz a tak ta příčina nejde odstranit. Naopak bude sílit. Mocenské zájmy (světovláda) to vyžadují.
Myslím si ale, že majitel této planety brzy řekne DOST. Tak, jak je psáno.
Zjevení 11:18 Ale národy se rozzlobily a přišla tvá vlastní zloba a ustanovený čas, ...................... aby byli zničeni ti, kteří ničí zemi."
Kluci, do toho.
- poota
- Zasloužilý člen
Nemíním rozsuzovat, co je dílo Boží a co Satanovo, protože podle mně je to naprosto lhostejné a jedná se jenom o pouhý názor, který stejně nemá na skutečnost vůbec žádný vliv.děda Slavík píše: Povzbuzení nehledám ... v náboženství a církvích. To je podraz na lidi podobně jako menhiry. Podraz v tom, že to funguje. A v tom, že vládcem (bohem) tohoto světa je v Bibli označen satan. Zlo i jakoby dobro jsou jeho patenty. Takže i kdyby menhir sloužil stoprocentně já jej budovat nebudu.
Tady se jedná o přírodu, ve které žijeme a jejíž zákony a zákonitosti buď respektujeme a nebo ne. A taky o to, jestli jejich možností využíváme a nebo zneužíváme, jestli naše činnost přírodě prospívá a nebo škodí.
Mou důvěrou v Bibli dost silně otřásá hlavně fakt, že "není celá" - během nástupu církve byla několikrát revidována a na církevních koncilech bylo rozhodováno, co v ní zůstane a co je nutné z ní vypustit. Tím se různé její varianty dostávají do konfliktu, jak dokazují třeba Kumránské svitky. Navíc různými výklady Bible vznikla většina sekt, které byly označeny jako kacířské.
Mé osobní přesvědčení je, že všechno je daleko jednodušší a přímočařejší, než jak se to sice květnatě a zajímavě, nicméně složitě a nejednoznačně pokouší vysvětlovat Bible.
Zdravím - poota
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Právě že má. Děda má naprosto pravdu. Pokud se člověk podívá nezaujatě jenom na kouda bible, který pojednává o tom jak se židům dostalo do rukou desatero od psychopata Mošeho, vlastně Mojžíše. Ten rabiát vybil se svými příbuznými 3000 mužů, žen a dětí, které do toho navrácení k Bálovi namontoval jeho brácha Aron, jenž samozřejmě trestu unikl. Tím je jasné, že to spáchali povedení bratříčci aby odstranili tradiční náboženskou opozici Bála, Molocha a dalších, které Moše i s jejich vynikajícími vlastnostmi shrnul do jednoho Yahweho. Moše a jeho klan likvidoval politickou oposici. Už to, že rozmlátil prý bohem vytesané kamené desky s desaterem atd. a že ten jeho proslulý Yahweh mu za to neukroutil hlavu, ale naopak mu ochotně nadiktoval to desatero znova, jasně napovídá co to bylo celé za "vládní" podvod a že tahle politika přetrvává ve všem co lidstvo podniká. To desatero sice zní moc hezky, ale každej politik na něj naprosto tradičně po příkladu Mošeho od papeže po posledního sokromého kriminálníka. Už z toho je snad naprosto jasné, že jde skutečně o Satana který lidstvu vládne, i když spíš v povědomí belhaných lidí, což je tímto zakotveno v křesťansví, židovství a islámu, takže jde o víc než polovinu světové populace.poota píše: .... Nemíním rozsuzovat, co je dílo Boží a co Satanovo, protože podle mně je to naprosto lhostejné a jedná se jenom o pouhý názor, který stejně nemá na skutečnost vůbec žádný vliv. ....
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Nechci tady hodnotit Bibli. To dělám na své stránce-
http://bibleforum-net.9forum.biz/f1-zakladni-temata
Tady máme neřešitelný problém CHEMTRAJLS. Jediná pomoc je zatím v tom, že si koupíme za kačku "dýchací roušku". Já ji již občas nosím, když cítím že koncentrace toho svinstva ve vzduchu je nad "normu". Přibývá lidí, co si stěžují na bolesti hlavy, kašel, zahlenované plíce a to v době, kdy nachlazení nepadá v úvahu.
Dnes ráno byl podle snímků na radaru příslib krásného červencového dne. Vyšel jsem na dvůr, podívám se na tu nádhernou oblohu, jak jsem ji znal z doby zlatých komunistů, ale nebyla modrá. Jen špinavě šedomodrá a na ní doplňující čáry chemtrajls, aby snad toho svinstva tam nebylo málo.
Občas ta umělá oblaka "prachových částic" jak říkají odborníci na čistotu ovzduší a smog, jsou tak nízko, že by se na ně z vyššího žebříku dalo sáhnout. Nejde to, ale je cítit jejich zápach. Tak honem domů pro roušku a nebo zůstat doma a zavřít okna s dobrým těsněním.
http://bibleforum-net.9forum.biz/f1-zakladni-temata
Tady máme neřešitelný problém CHEMTRAJLS. Jediná pomoc je zatím v tom, že si koupíme za kačku "dýchací roušku". Já ji již občas nosím, když cítím že koncentrace toho svinstva ve vzduchu je nad "normu". Přibývá lidí, co si stěžují na bolesti hlavy, kašel, zahlenované plíce a to v době, kdy nachlazení nepadá v úvahu.
Dnes ráno byl podle snímků na radaru příslib krásného červencového dne. Vyšel jsem na dvůr, podívám se na tu nádhernou oblohu, jak jsem ji znal z doby zlatých komunistů, ale nebyla modrá. Jen špinavě šedomodrá a na ní doplňující čáry chemtrajls, aby snad toho svinstva tam nebylo málo.
Občas ta umělá oblaka "prachových částic" jak říkají odborníci na čistotu ovzduší a smog, jsou tak nízko, že by se na ně z vyššího žebříku dalo sáhnout. Nejde to, ale je cítit jejich zápach. Tak honem domů pro roušku a nebo zůstat doma a zavřít okna s dobrým těsněním.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Kluci, do toho.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Jsem již, jak se říká "na vejminku". Takže i zahrada je na starosti mladých. Místo toho hlídám oblohu a fotím tu "parádu". Dnes zeťák říká "dědo, pojď se podívat co je s těmi stromy a zeleninou".
Žádná běžná nemoc, žádná plíseň, nebo něco podobného. Vše má stejnou, podobu. Ovocné stromy, rybíz, angrešt, rajčata atd. Pokroucené listy a jakoby zaschlé. Suchem to není. Vody mají dost. Černý rybíz je vedle červeného a nic mu není. Ořešák je také v pořádku. Ale vše ostatní jakoby chtělo zemřít. Diagnosa je jasná. Sláva Velkému bratru a jeho chemtrajls.
První "pokroucené a zaschlé listy" jsou i u lidí. Bolesti hlahy, kašel, zahlenované plíce, zánět spojivek. To je jen začátek. Ti choulostivější již navštívili nemocnici. Pobyl jsem tam týden, baštil antibiotika a "vysolil" sedm stovek. Po pár dnech opět kašel a hleny. Jediná pomoc je ochranná rouška a nechodit ven.
Těm mládencům nahoře to nevadí. Ne proto, že jsou odolnější, ale proto, že mají bezvadně klimatizovaná pracoviště (pokud se tomu vůbec dá říct pracoviště) podobně klmatisovaná auta i své "bejvání" .
Plevel je potřeba vyhubit. Je jejich názor. Můj názor je, že za blbost se musí platit. A ten čas přijde. Týká se to nejen původců toho svinstva, ale i těch kdo o tom nechtějí nic slyšet a vědět i těch kdo o tom ví a poníženě ohýbají hřbety a mlčí.
Žádná běžná nemoc, žádná plíseň, nebo něco podobného. Vše má stejnou, podobu. Ovocné stromy, rybíz, angrešt, rajčata atd. Pokroucené listy a jakoby zaschlé. Suchem to není. Vody mají dost. Černý rybíz je vedle červeného a nic mu není. Ořešák je také v pořádku. Ale vše ostatní jakoby chtělo zemřít. Diagnosa je jasná. Sláva Velkému bratru a jeho chemtrajls.
První "pokroucené a zaschlé listy" jsou i u lidí. Bolesti hlahy, kašel, zahlenované plíce, zánět spojivek. To je jen začátek. Ti choulostivější již navštívili nemocnici. Pobyl jsem tam týden, baštil antibiotika a "vysolil" sedm stovek. Po pár dnech opět kašel a hleny. Jediná pomoc je ochranná rouška a nechodit ven.
Těm mládencům nahoře to nevadí. Ne proto, že jsou odolnější, ale proto, že mají bezvadně klimatizovaná pracoviště (pokud se tomu vůbec dá říct pracoviště) podobně klmatisovaná auta i své "bejvání" .
Plevel je potřeba vyhubit. Je jejich názor. Můj názor je, že za blbost se musí platit. A ten čas přijde. Týká se to nejen původců toho svinstva, ale i těch kdo o tom nechtějí nic slyšet a vědět i těch kdo o tom ví a poníženě ohýbají hřbety a mlčí.
Kluci, do toho.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Četl jsem, že Rusko nedovolí aby tam kluci z OSN práškovali jejich chemtrajls. Takže to tam díky tomu vypadá takle. Mrkněte na dokument,
http://manfreddan.livejournal.com/316704.html
http://manfreddan.livejournal.com/316704.html
Kluci, do toho.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 419 poděkování
- Dostal: 437 poděkování
Tak to je paráda!děda Slavík píše:...Takže to tam díky tomu vypadá takle....
Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Díval jsem se na video o MMS. Námět MMS je "U pramene" na jiném vlákně, ale přesto patří i sem. Závěrem videa je popis chemtrajls jako nové bakteriologické zbraně, která má za účel nejen zničit zemědělství, ale především několik miliard lidí.
Jediná zatím známá pomoc je právě MMS. Video má české titulky.
Pěkné snímky chemtrajls s dobrovodem "Jožin z bažin" jsou zde.
Jediná zatím známá pomoc je právě MMS. Video má české titulky.
Pěkné snímky chemtrajls s dobrovodem "Jožin z bažin" jsou zde.
Kluci, do toho.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování