Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS i jinak - Léčení zvířat

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: MMS - Léčení zvířat

Příspěvek od Slavek Krepelka »

poota píše:
ailleyscha píše: Tehdy u té první feny jak se to stalo jsem byla taky nemocná,..
Je docela dost pravděpodobné, že spouštěčem ....
JJ. Dost lidí si všimne, jak se pes a pán, nebo paní, vzájemně dovedou v mnohém podobat. Ono to jde ale o dost dál. Dokonce pár spekulantů, včetně mne, se domnívá, že naši miláčci snad dokonce dělaj instinktivně to, co někteří léčitelé dělají ať již podvědomě, či vědomě, a to, že přebírají naše nemoce na sebe, aby nám ulevili. Do toho obrazu mi leze především dost známý léčitel Bruno Groening http://revue.theofil.cz/revue-clanek.php?clanek=1556 , který se přiznal, že přebírá nemoci druhých na sebe a pak se s nima teprve potýká. Fyzicky se to projevovalo tak, že mu příšerně nabíhal krk a než ho chátra medicínská stačila zničit, zemřel sám na raka. Hodně mentálních léčitelů si taky stěžuje, že cítí příznaky nemocí pacientů. Jde ale o špatné nastavení podvědomí, není to třeba a i diagnostikovat se dá i jinak a bez vlastní fyzické, příznakové účasti.

Takže autopatie obou se mi Aillescho jeví jako vynikající možnost.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
ailleyscha
Stálý člen
Dal: 23 poděkování
Dostal: 10 poděkování

Příspěvek od ailleyscha »

Děkuji Slávku a Poota
Já si říkala že to není náhoda :(
Včera jsem šla spát dneska ráno a byla už dosti unavená ale dneska dočtu to MMS u zvířat a kouknu na tu Autopatii. Fenečka dneska vypadá o něco lépe, žere a kůže vypadá zklidněná ale má snahu se škrábat takže vím že svědí dál a v pořádku to není.
Já si sama sobě naordinovala ode dneška MMS aktivované HCL co hodinu 1-2 kapky desetkrát denně, uvidím co to udělá se mnou a hlavně s těmi plicnímy chlamkami :shock: Mám sice od doktora předepsané ATB ale ty neberu ale to sem nepatří.
Ještě k té autopatii - něco už o ní vím tak se chci zeptat : musím i u zvířete dodrzovat ten režim že bych měla udělat brzy ráno než se s čímkoliv dostane do styku a ještě jak odebrat zvířeti slinu ? Někde jsem četla že by mohla stačit i zarosená sklenička dechem ale asi nemohu použít normální skleničku, mám tu takové malé umělohmotné štamprličky nové ještě nevybalené tak snad ty nebo novou injekční stříkačku ?
Děkuji vám všem za rady a přeji pěkné ráno

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

ailleyscha píše:.. jak odebrat zvířeti slinu ?
Psi většinou sliní docela ochotně a někteří dokonce víc, než je jejich okolí milé :lol:
Mám dojem, že jim stačí koutkem strčit mezi dáseň a tvář cokoli čistého, třeba nové brčko, chvíli počkat a pak tím brčkem zamíchat trochu vody v tom štamprlátku. A pokračovat normálním potencováním, ale zbytečně do toho nedýchat. Slinu odebrat celkem kdykoli, ale asi ne brzo po jídle.

Taky můžeš použít novou stříkačku bez jehly, strčit fenečce do tlamky ten stříkaččí sosáček a pístem trochu slin nasát. Potom píst ze stříkačky úplně vytáhnout a potencovat přímo ve stříkačce tím, že do ní necháš horem téct tenkým čůrkem vodu z vodovodu tak, aby část vytékala sosáčkem a zbytek přetékal přes okraj. Vzhledem k menšímu průtoku bych odhadoval potenci po minutě asi tak na C20. Ke konci potencování to chce dát stříkačku šikmo, aby zbylo trochu preparátu ve stříkačce a to aplikovat celkem kamkoli do tlamky, nejlépe sice pod jazyk, ale jak se to povede.
Fenečce kolem toho můžeš napovídat spoustu nesmyslů o tom, jak je to úžasná hra a nebo důležitá a náročná operace - ony ty naše chlupaté děti milují všechny komedie a hlavně když se to točí kolem nich.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
ailleyscha
Stálý člen

Poota - děkuji moc :) právě ten tvůj postup s tou inj. stříkačkou jsem kdysi už četla jen jsem si nemohla vzpomenout.
Udělám jak radíš a ještě mám jednu otázku - jak poznám kdy opakovat ? Mám zkusit jednou a čekat co to udělá nebo zítra ráno zkusit znovu ?
Děkuji moc

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Jsou zde zastánci metody častého opakování, ale já k nim nepatřím, a i když jistou funkčnost jejich metody nepopírám, tak mám dojem, že jde svým způsobem proti "duchu" autopatie.
Přímé zkušenosti s častým opakováním nemám a domnívám se, že je vhodnější na méně závažné a spíše akutní problémy, takže se nižšími potencemi směruje do nižších vrstev, které jsou fyzickému tělu blíže.
Na závažná onemocnění a chronické problémy se používá podání nízké potence a další, vyšší potence se podává až po "doběhnutí" účinku té předchozí, což bývá většinou v rozmezí tří až šesti měsíců. Po podání preparátu nejdříve mizí "duševní potíže" jako třeba špatné usínání, neklid, ošklivé sny. Doběhnutí účinku preparátu se nejsnáze pozná podle toho, že se právě tyhle "duševní potíže" opět začínají pozvolna projevovat. Takže je nejvhodnější doba pro podání dalšího preparátu, který bude ve vyšší potenci, načež se celý proces opakuje.
Také je možné oba způsoby kombinovat tak, že se člověk "léčí" dlouhodobě působícími potencemi a současně na akutní problémy používá častěji podávané nízké potence.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Já mám od Mudr. Lebenharta postup na akutní autopatii, který aplikuje moje dcera, když cítí, že bude nemocná.
Koupit balenou nebublinkovou vodu (s modrým uzávěrem, stačí levná), plivnout do uzávěru a dát pod puštěnou vodu na 15 vteřin. Čůrek vody by měl být furt stejný. Po 15 vteřinách zbytek vody z uzávěru natřít na čelo mezi oči.
Zopakovat několikrát za den, ale při každém dalším opakování prodloužit působení vody o 15 vteřin.
Druhý den vzít novou láhev s vodou a tím pádem nový uzávěr.
Dcera tím likviduje každé bolení v krku a pod. do 3 dnů, někdy kombinuje s MMS, to když je jí moc blbě a chce v pondělí do školy. :-)
Poslední čtyři roky jsme nebyly u lékaře, předtím minimálně, protože jsem skoro všechno zvládala homeopatií. Takže naše odzkoušená trojka je homeopatie, MMS a autopatie, nevíme, co to jsou ATB. :-)

ailleyscha
Stálý člen

Nevím jestli jsem dobře pochopila, v podstatě použiju pouze vršek láhve se samotnou flaškou vody nic nedělám ??
Děkuji

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Ano, jde o to, že potřebuješ relativně čistý kelímek nebo nádobku a uzávěry od balené vody tomu odpovídají.
Plnění vody je automatizovaný proces a je tam min. pravděpodobnost, že uzávěr přišel do styku s lidma a že obsahuje nějaké informace od cizích lidí.
Vodu můžeš použít na kytky. Uzávěr vždy po použití přišroubuješ zpět na láhev.
Ještě máš možnost si koupit originál autopatickou lahvičku, tu používám já, ale musí se měnit po 3 měs. používání. Stojí 600 Kč, pro někoho je to hodně, vím, ale mám tu zkušenost, že co jsem ušetřila tím, že jsem lahvičku nekoupila, to jsem pak (a víc) vyplázla u veta. Takže pro delší a pravidelné používání se vyplatí originál lahvička i pro zvíře.

Jardakov
Nový člen

Příspěvek od Jardakov »

Dobrý den. Mám 8.5 letého rotvajlera, kterému byl v minulém týdnu diagnostikován karcinom v nosní houbě. Doktor řekl, že se to nedá léčit jenom čekat. Rozhodl jsem se ale aspoň něco zkusit a psovi pomoci.Prohledal sem internet a zaujalo mne MMS. Objednal jsem tedy chloritan sodný a dalí potřbné ingredience a chtěl bych se zde zeptat jak přesně mám používat. Aktivování je mi jasné a chci to dávat do tobolek do kterých se dávají léky jak je to popsané na stránkách o MMS. Dále by mne zajímalo jestli bych mohl tu ránu/čenich/, která je nyní rozpraskaná i potírat roztokem jak je tady uvedeno i když je mi jasné že si to ve velmi krátké době olízne.

3 duplikáty smazány. SDK

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Jardakov, podávání u zvířat je stejné jako u lidí. Jestli to jde, tak po hodinách, 10x denně, počet kapiček podle váhy. Stříkat nebo potírat je taky vhodné. Že si to olízne, nevadí, budeš stříkat častějc. Dej mu také do vody neaktivované MMS.
Kde přesně to má? Co to je nosní houba? Lze se mu tam dostat prstama? Protože na kožní druhy karc. je perfektní černá mast. Ta ten nádor doslova odloupne z kůže. Napiš víc.

Jardakov
Nový člen

Příspěvek od Jardakov »

Nosní houba se jmenuje konec čumáku, kde jsou dvě nosní dírky. Vyrůstá to z nosní přepážky dovnitř do levé nosní dírky a tuto to již docela hodně utlačuje. Mazat i stříkat by to jistě šlo ale nevím jestli ho to nebude třeba pálit jelikož je to hodně živé jak si to pořád olizuje protože mu to tam vadí. Myslíš černou mast z lékárny nebo něco jiného? Tzn. při jeho váze 50 kg by bylo třeba dvě kapky že?

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Myslím Black Salve, zadej si do vyhledávače tady na fóru "černá mast", i v knize J. Humbla je fotodokumentace, jak nádor doslova po dnech ustupuje. Každopádně jestli se tam dostaneš prstama, určitě kup tu mast, prodává se pod názvem impregnace malířskeho plátna. Stojí to za to. Po internetu určitě najdeš hodně fotek, jak to funguje.
MMS u zvířat se dává na každých 12 kg 1 kapka orálně ( u tebe asi 4 kapky ), začínat musíš pomalu od jedné kapičky za hodinua na postřik si najdi kolik, moc asi ne, když to jde do čumáku.
Dej pak vědět, jak se daří. Já v září přišla o RTW, moje holčička měla skoro 14 let, doteď to bolí.

Jardakov
Nový člen

Příspěvek od Jardakov »

Díky mast už sem ráno objednal zítra by tu měla být, akorát jak je to na čumáku moc mu tam té masti nezbyde hned to olízne budu muset mazat hodně často aby to mělo účinek. Doufám, že to nevadí když to bude olizovat. Postřik jsem si udělal, ale myslím, že když to budu mazat nemusím ten postřik používat aby se to nějak nenegovalo.

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Jardakov, zkus něco vymyslet, třeba obtočit něco kolem čumáku, aby si tam nedošáhl a neolizoval to. Aby to bylo účinnější.
MMS do vody a do tlamy určitě dávej. Jak to půjde.
Držím palce. Jak se jmenuje pejsek?

Jardakov
Nový člen

Příspěvek od Jardakov »

Jenže tam si dosáhne moc snadno stačí vystrčit jazyk z tlamy. JBudu muset mazat hodně často a snad tam něco zůstane, taky záleží jak to chutná, jestli je to nechutný tak si to olizovat nebude.Jmenuje se Phalko

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“