Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Kauzalita budoucí pogROMy - zprávy z tisku, postřehy, atd.

Moderátor: aNONym

Odpovědět

Co myslíte, jak se vyřeší tato otázka?

Vláda konečně zasáhne a přitvrdí.
1
2%
Lidem dojde trpělivost a začnou to řešit sami.
38
76%
Jinak.
11
22%

Celkem hlasů: 50

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: Absurdnost okamžiku ... pokračování ...

Příspěvek od A(&F) »

abul píše:Každopádně Ti přeju hodně štěstí v téhle pakárně!
... děkuji za přání !!! ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
A(&F)
Zasloužilý člen

Chtěl ubránit hospodu před povodní a rabováním, ...

Příspěvek od A(&F) »

... zmlátili ho do bezvědomí ...

citace: ... "V ústecké čtvrti Střekov se voda valí přes povodňové zábrany. Také dál po produ Labe, ve čtvrti Svádov, řádí velká voda. Ale nejen ta. Povodně jako příležitost k rabování využila skupinka lidí. Vydali se do hospody U Pešků, kde za pípou obvykle vládne hostinský Ladislav Kratochvíl.

V noci na dnešek ve své hospodě přespal. "Voda stoupala a já jsem se bál rabování. Ulicí se potulovali skupinky podezřelých lidí a já chtěl chránit svůj majetek," vysvětluje pro server tn.cz. Do jeho podniku pak nad ránem skutečně dorazila trojice mužů. Nejspíš si mysleli, že je restaurace opuštěná. Když narazili na hostinského, zaútočili.
"Dali mi pěstí, až jsem upadl na záda a ztratil jsem vědomí. Asi do mě museli kopat, protože mám pohmožděná žebra a záda. Potom utekli," dodal napadený muž, kterého nakonec odvezla záchranka.
Voda mu mezitím hospodu zatopila. Policie po trojici útočníků, údajně Romů, pátrá. "Takhle zneužívat povodně, to je prostě hyenismus."

zdroj: ... https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-povo ... edomi.html ...

doplněno ... rozhovor s napadeným hostinským je zde: ... http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/p ... labem.html ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
A(&F)
Zasloužilý člen

Další útok v Duchcově: 12letého kluka cikáni zbili klacky ..

Příspěvek od A(&F) »

citace: ... "Jen několik dní po té, co skupina Romů v Duchcově zbila manželský pár, řeší policie další napadení. "Pět Romů zbilo klacky v zámecké zahradě 12letého Ericha D. Je to syn mé kamarádky a sousedky. Šel jen nakoupit," ...

zdroj: ... https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udal ... lacky.html ...

A(&F)
Zasloužilý člen

přenos

Příspěvek od A(&F) »

S nožem v ruce ukradl vepřová žebírka v hodnotě 35 USD a ještě u toho vyhrožoval zabitím ... dostal 50 let vězení ...

citace: .. "Státní zástupce požadoval nejvyšší trest za to, že do řeznictví přišel muž s nožem. A kvůli masu za 35 dolarů – asi 700 korun – prodavačce vyhrožoval zabitím.

Soudce vše pečlivě přezkoumal a došel k závěru, že je muže potřeba potrestat exemplárně. Útočník totiž přestoupil zákon už poněkolikáté, v minulosti byl zadržen za vloupání, pokus o krádež, napadení a další drobnější trestné činy.

Tento verdikt jasně ukazuje, že občané této země nebudou tolerovat opakované nerespektování a znevažování druhých lidí a jejich majetku,“ komentoval rozsudek státní zástupce J. R. Vicha z texaského města Waco."
...

... jo, tohleto zavést u nás, tak by se to tu velmi rychle "vybílilo" ("odtmavilo") ... neb používání výhrůžek typu "Já tě zabiju ty česká mrdko!", totiž místním indočechům nedělá pražádné problémy ..... a zkuste pak na PČR oznámit, že Vám bylo ze strany "etnika" takto podobně ústně vyhrožováno ... :D ... policajti si jen zaklepou na čelo a suše oznámí, že dokud skutečně nebudete fyzicky napadeni, tak s tím opravdu nemohou vůbec nic dělat ... :? ...

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: To by měli zavést i u nás ...

Příspěvek od poota »

A(&F) píše:.... a zkuste pak na PČR oznámit, že Vám bylo ze strany "etnika" takto podobně ústně vyhrožováno ... :D ... policajti si jen zaklepou na čelo a suše oznámí, že dokud skutečně nebudete fyzicky napadeni, tak s tím opravdu nemohou vůbec nic dělat ... :? ...
To by mě zajímalo, jestli by úplně stejně reagovali na ústní výhrůžky vůči Indočechům :?:
:ethink:

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

poota píše:To by mě zajímalo, jestli by úplně stejně reagovali na ústní výhrůžky vůči Indočechům :?:
:ethink:
... na základě prosincové "nakládačky" jsem v lednu "nenápadně" zazvonil u jejich dveří (tím že jsem se o něj opřel a držel ho dokud neotevřeli :laugh: ) a jejich gajdovi oznámil, že "V případě podobného incidentu mi nebude dělat žádné problémy použít všech dostupných legálních prostředků ke své obraně", což však evidentně nechápal, takže jsem mu to přeložil do jemu pochopitelné mluvy, a to doslovně "Příště vás postřílím jako psy" + ještě odrhnul levou část vesty (aby viděl, že to myslím smrtelně vážně) ..... no to víš, že si byl na mě ještě hned ten samý den stěžovat na místním oddělení (jak jsem se obratem dozvěděl od tam sloužícího cajto-kamaráda), ale byl policií poučen: "Že mám právo na obranu" ... takže ani nepodal trestní oznámení ... :D :D ...

... jo, souhlas, ... bylo to dost na hraně, ale pro tentokráte jsem z toho vyšel "bez ztráty desítky" ... :) ...

--------
PeS: ... nehledě na to, že "ústní vyhrožování" se dost těžko prokazuje ... ;) ...

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

Takhle "předem" to sice vypadá jako vyhrožování, ale "potom" by se to dalo vykládat jako upozornění předem, a že teda dobře věděli, do čeho jdou ;) - že by teda něco jako polehčující okolnost :?: :ethink:

Zdravím - poota

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

poota píše:Takhle "předem" to sice vypadá jako vyhrožování, ale "potom" by se to dalo vykládat jako upozornění předem,
... no, vzhledem k tomu, že už tam bylo i "předtím" (když mě zmlátili na "Boží hod vánoční"), tak není moc co řešit ... :D ...

... každopádně to mé upozornění má aj další pozitivní účinky ...... cigoši z 11. poschodí mě opět začali uctivě zdravit ... :lol: ... a do pátého poschodí přestaly proudit dennodenní davy pravidelných přičmoudlých návštěv, takže se nám všem ve vchodu snížily i náklady na provoz výtahu ... :) ...... dokonce to vypadá, že část tamního osazenstva se nadobro odstěhovala pryč, neb už jich nepotkáváme tolik ...... tipnul bych si, že jich tam bydlí už jenom polovička z původního množství, tj. něco kolem 10 - 12 kusů (v bytě 4+1 o celkové rozloze 89 m2 ... :shock: ) ... i tak je to pořád ještě hodně ... :? ...

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

Že by to chtělo ještě trošku? :ethink:
Někdy se může třeba stát, že se na chodbě roztrhne nějaká plechovka z celkem neznámého důvodu, ony to někdy staré konzervy nebo zavařeniny dělají :ewhistle: - nic se nestane, akorát to udělá pěknou šupu, ale kolem je pěknej bordel, kterej je potom dlouho vidět. Ale někdy se taková šlupka ozve - a nikde nic, žádnej nepořádek, žádná plechovka, jenom ta rána - a zrovna v noci. Copak ve dne, to můžou bejt děti, dneska si ty haranti hrají s kdejakými bouchacími prevíty, ale tak pozdě v noci už nefungujou ani cikáňata. Eště že se nic nestalo, ale bejt to třeba granát, jaký bysme byli?!

Zdravím - poota

A(&F)
Zasloužilý člen

Poučně výchovné video k probíranému útoku ... :) ...

Příspěvek od A(&F) »

citace: ... "Oprávněná obrana může být tvrdší než původní útok" ... 8) ...

[youtube][/youtube]

... to video tu sice už někde zde je, ale já ho sem dám ještě jednou ... dyť je to balzám na duši ... :) ... dostali co zasloužili !!! ... (a ještě o kousek víc ... :D ) ...

A(&F)
Zasloužilý člen

Británie se začíná bouřit proti přistěhovalcům z Česka ...

Příspěvek od A(&F) »

... kteří čím dál tím častěji páchají závažné trestné činy ... tady je další z nich s typicky českým příjmením: Josef Szelong ... :D ... http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... -roky.html ...

"This shows once again why we would be better off out of the EU, having control over our own borders to keep violent offenders away" ... Tory MP Philip Davis ...
(zdroj: http://www.express.co.uk/news/uk/405701 ... opping-bag )

A(&F)
Zasloužilý člen

Konečně se oteplilo, cikáni se přesunují ven ...

Příspěvek od A(&F) »

... včera odpoledne (když jsem z domova odcházel na zahrádku), udělal jsem několik fotek, jak to běžně vypadá před naším panelákem ... :( ... to abyste věděli, jak to u nás vypadá, když je venku "hezky" ...

(... viz komentáře a názvy fotek ...)
Je teplo, cikáni se přesunuli ven na ulici ....jpg
Ulice je přece dokonalý hřiště a není nad posezení u popelnic ....jpg
Myslíte, že uhnou ze silnice před přijíždějícím autem ....jpg
Ještě jeden malý detailík ....jpg
... během těchto jejich "sedánků" (trvajících často až do pozdních večerních hodin) na sebe řvou (jelikož se neumí normálně bavit) a rovněž hulákají i na další skupiny, popř. na ty, co jsou doma a čumí ven z oken ... klasika je: .... "Áráánóóó, hóóď mí cígáretýýý" ... nebo "Héééj, dones náám ještěé pivóó" ...... v případě potřeby si samozřejmě uleví venku, vždyť k čemu jinýmu by byly nedaleké keře ??? ... :help: ... také po nich v zůstávají hromady odpadu, papíry, obaly od jídla, kelímky, vajgly, střepy z rozbitých flašek, atd., atd., protože ten dobytek zkrátka není vůbec zvyklej po sobě uklízet ...

... takové to kdysi bývalo poklidné sídliště s parkem vč. fontány a několika dětskými hřišťátky + pískovišti, kde si hrála spousta dětí ...... a dnes ??? ... :? .... několik tisícovek slušných lidí je proti vlastní vůli v "zajetí" pár cikánských rodin ...... rodiče své děti raději nepouštějí ven, protože doma jim nehrozí žádné přepadení jako venku (jsou proto radši, když děti dřepí doma u počítačů nebo u televize) a staří lidé se ze stejného důvodu bojí vycházet ze svých bytů ... :bhead: ..... z kdysi hojně využívaného volejbalo/nohejbalového hřiště je po ukradení napínacích sloupků na síť je po roce pouze travou zarostlá plocha ... a v místě bývalé fontány dnes stojí hospoda ...

... tak co, ještě se nám divíte, že začínáme mít nervy na pochodu ??? ... :| ...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

poota
Zasloužilý člen

Re: Konečně se oteplilo, cikáni se přesunují ven ...

Příspěvek od poota »

A(&F) píše:... tak co, ještě se nám divíte, že začínáme mít nervy na pochodu ??? ... :| ...
Nedivím se ani trochu, a kdyby je někdo všechny postřílel ze samopalu, tak bych se divil jenom tomu, že se mu povedlo ten samopal sehnat.

Při pohledu na ty "roztomilé dětičky" na vozovce jsem si vzpomněl na před pár dny televizí prošlý případ, kdy řidič ve Škodovce s přívěsem "sestřelil" podivně nelogicky dvě cikáňata a konteiner - kupodivu mě hned tehdy napadlo, že kdyby si hrály na chodníku, tak by do nich musel najet úmyslně - a taky že jsem cikáňata na chodníku viděl jenom tehdy, když tam někomu něco upadlo a nebo tam zahodil vajgla.

Zdravím - poota

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: Kauzalita budoucí pogROMy - zprávy z tisku, postřehy, at

Příspěvek od sisa »

Takové idylky při pohledu z okna bych nerozdýchala. Děkuji Bohu, že Cikána nepotkám, jak je rok dlouhej, ale soucítím se všemi, co takové štěstí nemají.

A(&F)
Zasloužilý člen

Taky řešení ....

Příspěvek od A(&F) »

... http://www.novinky.cz/zahranicni/amerik ... obeti.html ...

... akorát chtělo dát toho svázaného vraha přímo do rakve k oběti, aby si to ještě "nějakou chvíli užil" ...

Odpovědět

Zpět na „Tertium NON datur“