Helicobacter nesnáší HCl, kdyby tam v tom žaludku byl dostatek, tak by tam nebyl Helicobacter. To co píšeš nedává smysl. Sám mám krevní skupnu O+ a měl jsem dříve HCl poměrně velký, dá se říci obrovský nedostatek...demiv píše:Ja by som u ludi s krvnou skupinou O davkoval HCL opatrnejšie. Od prírody má táto skupina jej prebytok a trpí často žaludočnými vredmi a nasledne helikobakterom. Štandartne je v žaludku PH okolo 2 , no u nuliek to môže byť aj menej. Naopak u Ačkarov je často problem s trávením k vôli nedostatku HCL. Preto sú aj častejšie anemickí. Kombinácia MMS + HCL nie u ačiek tak riziková.
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
VMS - Aktivace HCl a Zkušenosti Uživatelů
Moderátor: Palo
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
VMS-Zkušenosti uživatelů
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Re: Zkušenosti uživatelů - tekutá forma, aktivace před použi
Zdravím všechny. Chtěla jsem se zeptat ženské části fóra, která má s VMS zkušenosti. Začala jsem brát opravdu postupně 1-1,1-2,2-2,2-3 kapky a tak dál. Brala jsem 14, kdy jsem se dostala asi na 9 kapek a poté jsem dala pauzu. Můj dotaz je, zažila jste některá při začátku braní VMS vynechání nebo dlouhé zpoždění menstruace? Myslíte, že na to VMS může mít vliv?
Díky
Díky
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 23 poděkování
- Dostal: 87 poděkování
Na trhu se objevil přípravek TwinOxide pro přípravu roztoku chlordioxidu z chloritanu sodného a hydrogensíranu sodného. Používá se pro desinfekci bazénů. Dá se ale použít i jako alternativa k přípravě chlordioxidu pomocí aktivace kyselinou citronovou (MMS) nebo solnou (VMS). Bohužel cena přípravku je strašná a sehnatelnost dosti mizerná.
Mé zkušenosti s aktivací pomocí hydrogensíranu jsem dal do samostatného vlákna
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=59&t=3427
Čím déle to zkouším, tím více jsem s tím spokojený.
Mé zkušenosti s aktivací pomocí hydrogensíranu jsem dal do samostatného vlákna
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=59&t=3427
Čím déle to zkouším, tím více jsem s tím spokojený.
Zdravím.
Od 18ti mám ulcerozni kolitidu (zánět tlustého střeva) Dnes je mi 26 let. Léčení od doktorů v akutním stavu mi pomohl, ale nevyléčit. Jde o chronickou nemoc, tedy podle dnešní medicíny nevyléčitelnou.
Vyzkoušel jsem spoustu doplňků, energy, diochi, aloe. U těchto produktů jsem neviděl žádné zlepšení.
Na čas mi pomohl mladý ječmen a před několika měsíci jsem bral Epam.
Asi před 3mi týdny jsem začal brát VMS. Začal jsem na 1 kapka 1x za den, po týdnu +1 kapka. Teď jedu 4tý týden a beru 3 kapky 2x za den.
První týden a druhý týden ok. Nic jsem nepociťoval. Poté mi praskl hemeroid (nejspíš už se mi to stalo kdysi, ale nevěděl jsem to, až teď jsem si to uvědomil). Do teď, tedy 2 týdny mě bolí konečník a mám průjem.
2x jsem zkusil sedací lázeň se lžičkou aktivovaného VMS. Budu v tom pokračovat. Sice žádný efekt, ale třeba to příjde.
Co bude dál, to uvidím. Jestli se jedná o očistu a zhoršení díky VMS, to nevím, ale doufám že ano.
Hodně sil
Filip
Od 18ti mám ulcerozni kolitidu (zánět tlustého střeva) Dnes je mi 26 let. Léčení od doktorů v akutním stavu mi pomohl, ale nevyléčit. Jde o chronickou nemoc, tedy podle dnešní medicíny nevyléčitelnou.
Vyzkoušel jsem spoustu doplňků, energy, diochi, aloe. U těchto produktů jsem neviděl žádné zlepšení.
Na čas mi pomohl mladý ječmen a před několika měsíci jsem bral Epam.
Asi před 3mi týdny jsem začal brát VMS. Začal jsem na 1 kapka 1x za den, po týdnu +1 kapka. Teď jedu 4tý týden a beru 3 kapky 2x za den.
První týden a druhý týden ok. Nic jsem nepociťoval. Poté mi praskl hemeroid (nejspíš už se mi to stalo kdysi, ale nevěděl jsem to, až teď jsem si to uvědomil). Do teď, tedy 2 týdny mě bolí konečník a mám průjem.
2x jsem zkusil sedací lázeň se lžičkou aktivovaného VMS. Budu v tom pokračovat. Sice žádný efekt, ale třeba to příjde.
Co bude dál, to uvidím. Jestli se jedná o očistu a zhoršení díky VMS, to nevím, ale doufám že ano.
Hodně sil
Filip
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Snad nahlédni do vlákna Crohnova choroba, celkem ke konci, asi tak posledních 3 stránky.Conchar píše:Zdravím.... Od 18ti mám ulcerozni kolitidu (zánět tlustého střeva) ...
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
Možná by pomohla kalísie voňavá.Conchar píše:
Od 18ti mám ulcerozni kolitidu ...
viz.
http://ulozto.cz/xWFtkcw/kalisie-vonava-pdf
To vypadá zajímavě. Osobní zkušenosti jsou dobré?cimirek píše:Možná by pomohla kalísie voňavá.
Edit: oprava citace - ale snad se to raději nauč sám a nebo necituj - poo.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
Re: VMS - Aktivace HCl a Zkušenosti Uživatelů
Dám to i do tohoto vlákna.
Nejlepší výsledky z krevního obrazu jsem počas posledních třech let měla při aktivaci MMS s HCL. S kys. citronovou to bylo horší a když jsem MMS flákala, bylo to znát.
Takže, děkuji, Palo.
Nejlepší výsledky z krevního obrazu jsem počas posledních třech let měla při aktivaci MMS s HCL. S kys. citronovou to bylo horší a když jsem MMS flákala, bylo to znát.
Takže, děkuji, Palo.
-
- Zasloužilý člen
Conchar, zaujalo mě, že bereš VMS jen dvakrát denně. Od tohoto způsobu se jako min. efektivního již upustilo. Pročpak tak? Omlouvám se, nečetla jsem celé vlákno.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 191 poděkování
- Dostal: 185 poděkování
Taky beru VMS 2x denně. Doporučuje to Hana Bláhová jako doplněk k antihelmintikům a kapkám Joalis, protože při rozpadu parazitů dochází k uvolnění virů a baktérií, které VMS odstraní. Tahle kombinace je účinná i na odstranění plasmodií (malárie), na které jinak nic moc nezabírá.
-
- Zasloužilý člen
Tam mi to bylo zadáno poradkyní. Každopádně jsem VMS brát přestal a asi se k němu nevrátím. Teď jdu cestou homeopatik, zeleného ječmene a potom meditací Pečuj o svá démony od Tsultrim Allione.sisa píše:Conchar, zaujalo mě, že bereš VMS jen dvakrát denně. Od tohoto způsobu se jako min. efektivního již upustilo. Pročpak tak? Omlouvám se, nečetla jsem celé vlákno.
Stav se mi zlepšil a ustálil. Je to stejně vše v psychice a mysli.
Zdravim vsetkych uzivatelov MMS aktivovanych HCL. Ja som MMS zacal aktivovat s kys. cit. ,ale uz to nemozem ani citit.
Chcem sa opytat v akom pomere mam riedit HCL s Chloritanom,aby to malo ucinnok.
mam 4% HCL chemicku to by malo byt 11,43% lekarskej (ak som dobre ratal )
Chcem sa opytat v akom pomere mam riedit HCL s Chloritanom,aby to malo ucinnok.
mam 4% HCL chemicku to by malo byt 11,43% lekarskej (ak som dobre ratal )
-
- Stálý člen
- Dal: 94 poděkování
- Dostal: 10 poděkování
Odpoveď nájdeš napr. aj tu:
od Palo 13:58
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... %AD#p94262
alebo si zadaj do vahľadávania:
"chlorovodíková ředění"
od Palo 13:58
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... %AD#p94262
alebo si zadaj do vahľadávania:
"chlorovodíková ředění"
Re: HCl terapie — základní fakta
Dobrý den, předem se omlouvám, jestli tady někde na fóru je to již řečeno, ale nějak se tím nemůžu prokousat. Otec má rakovinu a já mu podala MMS s kys.citr.- to bohužel nesnesl. Koupila jsem teda v drogerce klasickou kys.solnou 31%. Chci ji zředit a nikde nemohu najít kolika díly vody. Jsem si tak nějak spočetla, že poměr 7 dílů vody(destilky) a 1 díl té 31% kyseliny by měl vytvořit cca HCL o "síle" 3,875% a to by mohlo stačit na míchání MMS 1:1. Poradíte???