Mozne to je, jeste pred 2 mesici jsem nejedl prakticky zadne syrove cerstve ovoce ani zeleninu az na par redkvicek.... Ale taky je mozne ze to mam leta chronicky uz od narozeni, protoze matka candidozu mela a muze nejspis take dojit k prenosu na plod....(s imunitou mam problemy od narozeni..)Jayo píše:Pravdepodobne kvoli 2 dovodom:muflon píše: Kdyby byla pravda to o zaneseni tuky v krvi, tak nechapu proc ji mam ja ktery nejim uz leta smazena jidla, margariny atd., ale pouze panenske oleje, pripadne maslo(maslo ted uz nekolik mesici nejim).
1. Nejes surovu stravu, ale varenu a denaturovanu.
2. I to male mnozstvo tuku, ktore jes, je viac, ako je telo ochotne prijat. Pretoze mnozstvo tuku, ktore staci prijat zvonka pomimo ovocia a zeleniny = 0. Kedze ovocie a zelenina obsahuje priblizne 5% tuku, tymi olejami a maslom si to presvihol.
Vyskusaj na 2 tyzdne beztukovu stravu na surovej strave. Teraz mas na to idealne podmienky. Samozrejme, na vyliecenie kandidy v crevach to nebude stacit, na to potom pouzijes ine postupy.
PS: ty 2tydny bez tuku by asi slo zkusit...to by ale znamenalo asi ani zadne orechy a kokos....!!!, otazkou je i velmi tucne avokado...(asi tez na nejaky cas vyradit). A hlavne bych musel vyradit kefir a spred ze lneneho seminka , a to se mi nezda....
Ted jsem par tydnu na bezlepkove strave(brambory syrove,pohanka, jahly, kukurice, amaranth...) a piju hodne cerstve vylisovanych ov. a zel. stavy.....a nejim ani nic vareneho-kupodivu mi to nedela problemy ale naopak se mi vraci sila kterou jsem uz hodne dlouho velmi postradal....
Tak uvidime ....nebyl ale zatim cas na dulezite ocisty.....streva jsem zacal(Lepicol+Laktobacily...odhodlavam se ke klystyrum s mms(to ale predpokladam temer uplne pozabiji i prospesnou strevni mikrofloru??...), zatim jsem se k tomu nedostal, brzo se chci pustit do ostropestrecove jaterni kury a "Dennyho" jaterni kury a pak i k ledvinove ociste.....Jen me prekvapuje ze mms1 spolu s mms2 na candidu nestacilo.....mozna sem nebyl dost dusledny a vytrvaly.... Jo, kde na vsechno clovek furt ma brat cas, to aby nedelal odc rana do vecera nic jineho....ale vyplati se to, citim ze se mi pomalu ale jiste navraci sily....