Ahoj Eliško,Eliška píše:Urinové injekce praktikuji již cca 2 roky. Nedám na ně dopustit... Do svalů a žil jen moč sterilovaná cca 20 minut ve vodní lázni a přecezená....
jsem ráda, že máš podobnou zkušenost s urinovými injekcemi, jako mám já - na nemoci z nachlazení ani u mne nemají konkurenci ... Já si injekce aplikuji také pod kůži, i když do jiného místa, a z jiných důvodů Do svalu mě to totiž bolí jako . Ale nezkoumala jsem důvody..
Používám jehly - tzv. "inzulinky", možná jsou příliš tenké, proto to při vytlačování uriny štípe. .. musím to porovnat s běžnými krátkými...
Také mě zajímá, proč do svalu musí jít sterilovaná, když se aplikuje hned po odebrání. MUDr. Partyková ji používá bez sterilace, hned po odebrání ... Možná, že jsou nějaké novinky v aplikaci , o kterých ještě nevím - o urinoterapii jsem se zajímala před pár lety a poslední knížku o urinoterapii, kterou jsem četla, je Urinoterapie a nemoci od MUDr. V.Partykové - držím se podle ní ... Můžeš nám tady dát zdroj, odkud čerpáš?
Díky, Hanka.