Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
mahatma

re : solarita

Příspěvek od mahatma »

mám pocit, že večera sa dožijete :-), sám som prešiel cez hnačkové reakcie, našťastie doma a nie v práci... skúste pokračovať týždeň s dávkovaním 3 až 4 kvapky, dávkovanie nezvyšujte, až po týždni skúste pridať jednu kvapku, znovu pár dní užívajte až potom zvyšujte dávku. postupne, pomaly. organizmus sa začal rýchlo čistiť, preto taká prudká reakcia. pri nižšom dávkovaní by to malo byť bez takýchto nepríjemných reakcií. viem že je ťažko po takomto zážitku dostať ten chlorový smrad dole krkom, ale skúste vydržať. držím palce, nech sa dáte čím skôr doporiadku....

Johana
Nový člen

Příspěvek od Johana »

Dnes jsem se dostala na 7 kapek a už mi bylo hůř.Pocit na zvracení, průjem. Od 4 kapek mám pocit chřipky. Koupili jsme to s mužem hlavně pro našeho nemocného psa. Ochotně to pije, ale nemá chuť k jídlu. Zato vypije hodně vody, což předtím dělal s odporem-téḿěř nepil.

laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Zdravím

Příspěvek od laik »

Taky sem podlehl a ač zdráv (teda asi, u doktora sem nebyl 15let ) zakoupil.jen tak zatím před spaním sem zkoušel dvě kapičky.ale včera před spaním dal tři byl sem nachlazen po vejletě (teda ale klobouk dolu, kdo zvládá silnější dávky, je to fakt bleee).Každopádně včera rýma jak trám a ráno......nic..super.

Tak přeji všem hodně sil do uzdravování
Naposledy upravil(a) laik dne stř 06 kvě 2009 19:52, celkem upraveno 1 x.

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
sao
Zasloužilý člen
Dostal: 7 poděkování

MMS

Příspěvek od sao »

Snažím se , seč můžu a dávám své zkušenosti

Paráda. Ale pozor na ten postup! Tyhle trojskoky mohou vyhovovat Tobě, ale někým jiným mohou praštit. Trvám na tom, aby KAŽDÝ začal pozvolna, po kapičce, a psí kusy může zkusit až když zjistí, že to u něj projde. Jinak NE!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: MMS

Příspěvek od martin11 »

...zdarví Martin11 :lol: ...když to čtu...tak mě běhá mráz po zádech...ale dobrý, že to sneseš....holt mladej zdravej kluk....já a ta moje jsme začli v neděli...dnaska středa jsme na 5ti...3x denně...mě bylo v pondělí...večer na 3 trochu blbě....pobolívala hlava...ale mohlo to být změnou tlaku...začalo pršet barometr klesal....uterý cuk 1 kapka míň...
....tobě na 9ti není blbě..???..ani tě nic neprohání,,,???...no dobrý....jinak ta moje to pije jako vodu....a prej jí ten chlor chutná...jako v bazenu na koupaličti za mlada.....blééééé....já míchám s jablíčkovou bezkonzervantů.
.....napiš ještě na kolika kapkách chceš zkončit a přejít na Céčkovou kůru....já pojedu do neděle....podle stavu kam to dotáhnu...pak týden C...a pak znova od 1 kapky....rychlejší nástup....zdravím všechny...martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
jeff
Zasloužilý člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 95 poděkování
Kontaktovat uživatele:

taky MMS

Příspěvek od jeff »

Včera mi to taky přišlo, tak jsem si hned večer dal 2 kapičky a do toho 10kapiček kysky citronový. Opravdu po chvíli směs mírně zežloutla a začal být cítit chlor, připomínalo mi to spíš trochu oxid dusičitý, se kterým se občas dostanu do styku. Doplnil jsem čistou vodou a vypil. Necítil jsem žádné sexuální ani jiné změny. Ráno jsem namíchal 3 kapky + 15 kapek a zatím pořád nic. Po Obědě si dám 4 + 20 kapek a večer 5 + 25 kapek. Zítra to bude horší, mám službu a budu točit pivo. Co to asi provede? Přece se nedá žíznit u roztočeného piva.

Jeff

martin11
Zasloužilý člen

Re: taky MMS

Příspěvek od martin11 »

...žíznit u piva....problem....jsouc též velký pivař....jsem poprvé v životě přečetl složení piva na lahvi.....ajajajaj.....mimo chmele atd....!!!!...konzervováno...pivovary jmenovat nebudu...je to jedno...buď píšou rovnou E 300, nebo antioxydant...což je ASI...??..totéž....to je ale pivo v lahvích...otázka je , jestli je takto konzervováno sudové...ale předpokládám , že ano....a jestli je C...žrout MMS....tak ...synku...bez piva....já také jen vodu......já , kterej pije pivo i k palačinkám....martin11 :lol: p.s. jinak koukám na tvuj nástup....docela zostra...jsem na tebe zvědavej...mě teď dopoledne po 5ti nějak divně...a to beru od neděle...pomali.... :oops: p.s.s nařeď to jablíčkama nebo ananasem.....možná by šlo kvasnicový pivo...ale to by byla bratrovražda....

jeff
Zasloužilý člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 95 poděkování
Kontaktovat uživatele:

žízeň

Příspěvek od jeff »

Pokud vím, Svijanské pivo není pasterováno a je konzervováno kyselinou mléčnou. Jiné než kvasnicové bych stejně nepil a protože Svijany mají kvasničák 13, tak budu pít Kácov 10 taky nepasterovaný, kvasnicový, ten by měl být čistý, ostatně dneska mi ho přivezou, tak se na to optám.

Jeff

martin11
Zasloužilý člen

Re: žízeň

Příspěvek od martin11 »

...v principu je jedno...po čem ti bude šoufl....no a jestli nebude...tak jseš zdravej....jo a kdyby tě náhodou ráno nic nebolelo...tak jseš mrtvej.....
...ale jsem zvědavej na reakci s pivem...La :bye: ....mě pivo zakázal....tak nevím..." řekla ta moje "....martin11 :lol:

sao
Zasloužilý člen

Dodatek

Příspěvek od sao »

Gewo -- Help

Tak předně - MMS C-čko uložené v těle neodstraňuje, ani nemůže, neb to se nikam neukládá, ale je okamžitě využito k tvorbě jiných látek a enzymů.
Co bylo vypozorováno je, že vit. C MMS neutralizuje. Zkuste si dát normální dávku, třeba 3 kapky (+15) a přisypte do toho trochu práškové kyseliny l-askorbové. Po promísení zjistíte, že máte neutrální směs - ClO2 se nevyvíjí. Tak je to, a proto se to nedá míchat.
Čili - "zásoba" vit. C v těle je blbost - jeho pomocí se v těle pouze zvyšuje zásoba jiných potřebných látek - je něco jako cement zabudovaný v betonu, nedá se už odtud vypláchnout, čili MMS tělo o tento vitamín nemůže nijak ochudit.
Z toho logicky vyplývá, že v období, kdy "betonujeme" nemůžeme současně vyplachovat cement vodou. S tou můžeme přijít až tehdy, když beton ztuhne...

Možná by vůbec neškodilo držet se nějakého postupu, o němž zjistíte, že vám dělá dobře a tohle hloubání úplně pustit z hlavy. Nebo už jste někdy takhle hloubali nad tím, co vlastně dělá v těle penicilín, acylpyrin či jiné, běžně polykané léky? Nemyslím. A přitom byste měli. Protože MMS dělá jen to, co je popsáno, zatím co všechny ostatní "léky" mají ještě své vedlejší účinky. Trvalé.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

carbous
Nový člen

Zkouška bojem..

Příspěvek od carbous »

Přes výbornou radu Habany (Bláhová) a přečtení knížky, jsem si řekl, že to prubnu bojem. Tj. dal jsem si poprve večer 4 kapky a bylo to OK. Druhý den jsem přitvrdil rovnou na 12 kapek a to bylo taky ok. Včera (tedy třetí den) jsem to zkusil rovnou na 20kapek MMS (pakarna s odkapanim 100kapek roztoku kyseliny) a to co následovalo tak to je "hukot" :oops: . Po dvou hodinách jsem se nestačil zastavit na hajzlíku. V práci celej den vařilo břicho + občasné návštěvy oné místnosti...prostě kdo chce kam :lol: . Dneska zmírním počet a jestli to organizmus ustojí tak má ode mne metál. Tj. opravdu doporučuji pomalu, ale jistě :lol: .

Po zmirneni na 12 kapek vse OK :D .

A ted jen pro blazny: Jestli chcete poznat, co znamena bejt cloveku opravdu spatne tak si dejte vetsi pocet kapek (ja to zkusil s 13) rovnou po ranu na lacno...vecer jsem mel 12....z toho jsem se daval 3 dni doporadku :evil:
Naposledy upravil(a) carbous dne sob 09 kvě 2009 14:24, celkem upraveno 1 x.

Pego
Zasloužilý člen
Dal: 29 poděkování
Dostal: 19 poděkování

C-cko pred MMS?

Příspěvek od Pego »

Hele, co tak si dat C-cko pred zacatkem MMS? pak stridat MMS-C-MMS... :roll:

I toto už je tady nejméně třikrát... Německý praktik doporučuje týden na vysokých dávkách vit. C předtím, než se začne s MMS.
Když sem někdo přijde jako nový, měl by si napřed pořádně pročíst to, co tady už je. Vyhneme se tím "americkému stylu"... těm je třeba všechno zopakovat pětkrát, než si toho všimnou, a pak ještě nejméně třikrát než pochopí, oč jde. ;)

EDIT Pego:Omluva, fakt posledni dobou nemam casu cist... doba tlaci. Dik moc za ochotu!
Naposledy upravil(a) Pego dne stř 06 kvě 2009 21:45, celkem upraveno 1 x.

Návštěvník

Re: Dodatek

Příspěvek od Návštěvník »

sao píše:Gewo -- Help
MMS přeci neutralizuje jen synteticky vyrobené C. Přírodní C by s MMS nemělo nic dělat, nemělo by mězi nimi dojít k nějáký reakci.

sao
Zasloužilý člen

Re: Dodatek

Příspěvek od sao »

Čert aby se v tom vyznal čoveče , ale daleko podstatnější je , cože a jak s tím Céčkem zachází , protože by s toho vycházelo , že při normální stravě , by deficit neměl být vlastně poznat , takže proč teda ten vitamín C a proč teda pauzu , když jak ty anonyme říkáš by nemělo nic dělat . Ha ?

Protože vitamínu C máme NOTORICKY MÁLO, a proto, že když čistíme tělo tím, že v něm vybíjíme breberky, MUSÍME podpořit bílé krvinky, protože to čištění je jejich práce - ke které potřebují látky získávané pomocí přeměny vitamínu C! Už to tu píšu potřetí, možná by neškodilo si napřed přečíst, co už tu je...
Dnešní "normální stravou" do sebe nedostaneš ani třetinu potřebné denní dávky... leda ve formě E300. Pauling považuje za spodní hranici u dospělého člověka 2 gramy denně!

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: C-cko pred MMS?

Příspěvek od Iv »

Pego píše:Hele, co tak si dat C-cko pred zacatkem MMS? pak stridat MMS-C-MMS... :roll:
Dělám to tak: Když jsem dělal kůru s MMS (týden),tak jsem se vitamínu C nedotkl.Po ukončení kůry s MMS nastoupil ten další týden vitamín C(přiměřeně) a myslím,že to tělu vyhovuje a žádný problém.
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 9214#39214

Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“