Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Kauzalita budoucí pogROMy - zprávy z tisku, postřehy, atd.

Moderátor: aNONym

Odpovědět

Co myslíte, jak se vyřeší tato otázka?

Vláda konečně zasáhne a přitvrdí.
1
2%
Lidem dojde trpělivost a začnou to řešit sami.
38
76%
Jinak.
11
22%

Celkem hlasů: 50

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Kauzalita budoucí pogROMy - zprávy z tisku, postřehy, at

Příspěvek od poota »

"Můj dům - můj hrad" je sice moc hezký systém a docela věřím tomu, že by se tím dal zcela legálním způsobem snížit početní stav nepřizpůsobivých, ale přece jenom to má svoje ALE.
Oni brzo přijdou na to, že je každý ochotně zastřelí hned, jak přelezou plot.
Takže ubyde domovních krádeží a přibude přepadávání ve veřejných prostorách.
Když už se bude "hýbat" s tou přiměřenou obranou, tak je také nutné uzákonit, že veškerou odpovědnost za jakékoli škody, včetně škod na zdraví i životech, nese plně narušitel poklidného stavu. Pro naše chápání je to přece jenom trochu nezvyklé, ale v důsledku by to znamenalo, že pokud napadený útočníka zraní, tak bude útočník odsouzen za způsobení zranění, které mu udělal napadený. Pokud bude útočník při přepadení zabit, tak bude odsouzen k náhradě škod im memoriam a škody uhradí jeho dědici nebo příbuzní.
Jediný háček, a to dokazování, kdo konflikt začal a narušil tím poklidný stav, se dá snadno vyřešit pomocí malých kamerek, které již běžně existují a dají se nosit třeba na kšiltu čepice.
Problém snadného získání vhodné zbraně je řešitelný perkusními dvourannými pistolemi, které jsou podle zákona volně prodejné komukoli nad 18 let.

Takže jak vidno, vázne to jenom na našich zákonodárcích :bhead:

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Výrok Jaroslava Foldyny ...

Příspěvek od A(&F) »

Jaroslav Foldyna (ČSSD), též bývalý policista z Ústecka: .... "Policisté mají příště agresory ihned srovnat tak, že na to do smrti nezapomenou!" ...

(zdroj: ... http://beta.parlamentnilisty.cz/arena/m ... kce-273473 )
► Ukázat spoiler

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Tak střelec s kuší, který nešťastnou náhodou zabil cikánského zloděje, dostal 10 let. Je toto vůbec možné?

A(&F)
Zasloužilý člen

Re: Je toto vůbec možné? ...

Příspěvek od A(&F) »

... je, v ČR bohužel ano ... ale předpokládám, že se ještě během víkendu objeví petice za jeho zproštění viny, kde budeme moci vyjádřit nesouhlas s rozhodnutím soudu ...

... a pokud ani to nepomůže, tak potom přijde ta správná chvíle na mobilizaci slušných občanů za právo hájit si své zdraví a majetek ... 8) ...

... s pozdravem NNN ... Anri ... :bye: ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

V našem absurdistánu je možné úplně všechno.
Malý příklad:
- vidíte zloděje, jak vám právě bere nějaký majetek - máte právo svůj majetek bránit, ovšem pozor - pouze přiměřeným způsobem. Co to konkrétně znamená mi není vůbec jasné, zřejmě máte možnost pouze zloděje přemluvit, aby vám ho dobrovolně vrátil - použití jakéhokoli násilí je značně riskantní a může taky skončit vaším odsouzením.
- tentýž zloděj váš majetek uchopí, otočí se a začne prchat - nemáte právo proti němu zakročit, protože vás, a paradoxně ani váš majetek nijak neohrožuje. Je sice pravda, že se s ním chystá zmizet, ale je tu právní klička - dokud ho neodsoudí pravomocně soud, tak je nevinný a z právního hlediska stejně bezúhonný, jako vy, tedy právě okrádaný. O vašem majetku, který má zloděj právě ve svém držení, musíte napřed prokázat, že je skutečně váš - a teprve potom je možné uvažovat, že byl váš útok na zloděje oprávněný. A aby toho nebylo už tak dost, tak dál se bude posuzovat, jestli byl taky přiměřený. A když by k tomu ještě byl zlodějem cikán, což taky většinou je, tak se to snadno může zvrtnout v rasově motivované napadení na základě vykonstruovaného a nepravdivého nařčení z krádeže, zvlášť pokud se ukradený majetek nepodaří zajistit a nebo se vám nepodaří prokázat, že patřil před krádeží vám.
Jó, naše zákony smějí skřípnout jenom slušného člověka, před nímž důsledně chrání všecky grázly :bhead:

Zdravím - poota

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

poota píše:tentýž zloděj váš majetek uchopí, otočí se ....
doplnění: ... a pokud snad dojde k dopadení či vypátrání zloděje + k zahájení trestného stíhání, z vašeho majetku se automaticky stává předmět doličný (což znamená, že je vaše věc uložena někde v depozitu, tudíž ji nemůžete používat), kdežto zloděj si až do vynesení rozsudku dál užívá svobody (většinou i po něm) a mezitím páchá další trestnou činnost ... no, a až se vám po letech ukradená věc vrátí zpátky, tak je většinou už dááááávno morálně zastaralá (např. v případě notebooků, mobilů, atd.), nehledě na to, že si mezitím stejně musíte pořídit odpovídající náhradu (za své prostředky) ..... kamarádovi takto nedávno vrátili po téměř 4 letech jeho ukradený notebook bez nároku na jakoukoliv náhradu vzniklé škody ... (cikán mu ho ukradl a prodal do bazaru, kdy bazarista ntb vykoupil v dobré víře dle obč. zákoníku = tzn. že ho vesele legálně používal více jak rok, než mu ho zabavila policie, přestože byl vypátrán již hned druhý den) ... :bhead: ... A(&F) ...

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

A(&F) píše: ... a pokud snad dojde k dopadení či vypátrání zloděje + k zahájení trestného stíhání, ...
doplnění: ... v protokolu podepisujete, že pod pokutou nesmíte jakkoli publikovat jakékoli údaje o pachateli, a to až do jeho odsouzení :laugh:
To jenom aby vás snad nenapadlo před ním varovat třeba svoje nejbližší :enaughty:

Zdravím - poota

Doplněno: ... dle "Zákona o ochraně osobnosti" ... další to paskvil z pera našich zákonodárců ... A(&F) ...

A(&F)
Zasloužilý člen

Přepadení a krádež ve vlaku ...

Příspěvek od A(&F) »

... hned ta první reportáž ... http://play.iprima.cz/iprima/374308/all ...... kéž by mu napařili celejch deset let, který by si odseděl až do konce ... :| ... (kůůůrňa, mám neskonalou chuť přesně ho pojmenovat, ale jelikož nechci ohrožovat forum, tak se pouze omezím na označení: ☻ zm*d ... ) ...

A(&F)
Zasloužilý člen

Takhle to dopadá, když ...

Příspěvek od A(&F) »

... takhle to dopadá, když je romská koordinátorka těžce odtržená od reality ... :roll: ... to jí pak nepomůže ani vysokoškolský vzdělání ... http://www.ceskatelevize.cz/porady/1010 ... 058290531/ ... začátek v 10:15 ...

... na většinu jí vyřčených argumentů bych odpověděl: "že by nejdříve museli chtít oni sami" ... :? ...

poota
Zasloužilý člen

Re: Takhle to dopadá, když ...

Příspěvek od poota »

Já si myslím, že naprosto základní chyba je v tom, že se na Cikány hledí jako na zcela normální lidi, kteří mají jenom jinou barvu kůže. Tím pádem se hledá a hledá, čím to vlastně je, že se chovají jinak než ti ostatní.
Ve skutečnosti je to právě naopak.
Primární je u nich právě to odlišné chování, které je dáno tím, že mají rozdílnou genetickou výbavu, což se mimo jiné projevuje i naprosto podružně jiným zabarvením kůže.
Tohle není o nějakém rasizmu a nebo nesnášenlivosti - to má být jenom konstatování, že jsou určité odlišnosti a také rozdíly.
Pokud přijmeme to, že je jim přirozené chovat se "jinak", pak snadno dojdeme k tomu, že jim "dáno" žít parazitickým způsobem, čili že ke svému prospívání potřebují nějakou fungující společnost, ze které nějakým způsobem odčerpávají víc, než jsou ochotni jí sami odevzdávat. Je to dáno tím, že sami nejsou schopni vyprodukovat tolik, kolik spotřebují. Z toho naprosto logicky vyplývá, že nejsou ochotni a dokonce ani fyzicky schopni si vytvářet vlastní čtvrti, jako třeba Číňani nebo jiné národnosti.
Pro Cikány je největším strašidlem představa, že by dostali nějaké území, na kterém by si museli vybudovat svůj vlastní soběstačný stát s vlastní samosprávou - a je lhostejné, jestli by to měla být jenom jedna čtvrť ve městě, samostatná vesnice, samostatný stát a nebo samostatný světadíl. Parazitický způsob života je jim dán jejich genetickou výbavou a jinak žít nemohou, kromě toho že ani nechtějí. Otázka je, do jaké míry má smysl se pokoušet o jejich nějakou "převýchovu" a nebo asimilaci, k čemuž nás nutí "demokratický" přístup, kterého oni velice šikovně a sofistikovaně zcela bezostyšně zneužívají k tomu, aby si získali výhody, o kterých se nám ostatním ani nesní.
Když už jsem tu nakousnul, že žijí jako paraziti, tak bych obrátil vaši ctěnou pozornost k vláknům, která se tu parazitům intenzivně věnují a mají už značný rozsah i záběr.
Pokuste se v nich najít nějaká tvrzení, že bychom měli o své parazity pečovat a starat se o to, aby jim u nás bylo dobře - že se tím docílí, že budou na nás "hodní" a nebudou nám škodit. Zkuste tam najít názor, že pokud budeme správně "vychovávat" parazita už od jeho nejútlejšího věku, tak že nám bude v dospělosti prospívat.
Ani se nepokoušejte, nic takového tam nikde není!
Četl jsem to všechno, i když to nebylo kvůli cikánům, a všude se jenom píše - zničit, vyhnat, vzít jim podmínky vhodné k jejich přežívání. Na zničení se doporučují bylinky a nebo chemie a doporučuje se ničit všechna vývojová stádia. Nedat jim to, co k životu potřebují, a to třeba dietami a nebo i dlouhodobým hladověním. Vytvořit v těle takové podmínky, aby se tam neměli možnost a ani důvod usídlit. Posílit svůj obranný systém natolik, aby se s případnými vetřelci dokázal vypořádat dřív, než se dokážou pevně uchytit. Nevyčítám parazitům, že se chovají jako paraziti - je to jejich přirozenost a jiní být neumějí, takže se za to na ně ani nezlobím - jenom je v sobě nechci mít a nechci, aby mi škodili odměnou za to, že ve mně mohou spokojeně vegetovat.
Cikáni taky nejsou moji nepřátelé, nepřeju jim nic zlého, ale nechci, aby žili na můj úkor a odměňovali se mi za to devastací mého životního prostředí. Vůbec je ke svému životu nepotřebuji a nemíním znásilňovat jejich přirozenost jenom proto, aby mohli žít po mém boku. Ať si zůstanou takoví, jak jim to vyhovuje, ale ať jsou tak daleko, že je už do konce života nespatřím a neuslyším.
Jak jsem již psal - dávejme jim peníze jenom za práci a ať mají jenom to, co si za ně nakoupí. A když jim k tomu dokážeme zabránit krást, tak nejspíš "do roka a do dne" nebude v zemi české vidět cikána. A pokud nějakého potkáme, tak to bude Cikán jenom pletí, ale ne genetickou výbavou - i tací mezi nimi jsou, ale ti nejsou moc vidět a ani slyšet.

Zdravím - poota

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Poota, tleskám. :-)

la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

Příspěvek od la »

Myslím si že je hodně způsobů jak na to :D tohle je takový hodně mirný.
[youtube][/youtube]
:oops: :bye:

A(&F)
Zasloužilý člen

Absurdnost okamžiku ... pokračování ...

Příspěvek od A(&F) »

... UPOZORNĚNÍ ... toto je pokračování příspěvku z Relaxu ...
----------------------------------------------------------------------------

... takže po uhašení auta a odevzdání mých nacionálií příslušníkům PČR, veliteli požárního vozu i požárnímu vyšetřovateli jsem sebral pár zachráněných věcí, kteréžto mi hasiči vyčlenili jako neohořelé (tj. jeden ze dvou kabelových bubnových prodlužováků, kladivo a záložní pětilitrový kanistr s benzínem - k němuž mi jeden z požárníků řekl "Ten tam už raději nevracejte" ... :D) ... jsem sa odebral se domů k netu, zajistit odtažení "škvarečku" ...... po necelé půlhoďce telefonování již bylo na cestě k nám auto s "nakládací rukou" ...... no a teď to přijde: ... :shock: ...

... poté, co mi bylo zavoláno "že za chvíli je odtahovka u nás" (kolem 10:00) a co jsem z klidu domova dorazil k "požářišti", tak mě řidič odtahovky informoval, že "když vjel do ulice, tak viděl, že u toho ohořelého chudinky bylo několik cikánů" (slovy: pět kusů), "který se skrz žárem vysypaný okýnka ve dveřích přehrabovali vevnitř v autě !!!" .... :shock: :shock: ...... "ale že hned na ně zařval, takže se okamžitě rozprchli a prej nic sebou neodnesli" ....... ale já teď už vím, že odnesli ...... scházel tam např. druhej kabelovej prodlužovák (co jsem ponechal v zavazadlovém prostoru, jelikož byl spečenej dohromady), ohořelou krabici s "patch propojkama", box se šrouby ... a zřejmě i něco dalšího (obsahující to tajemně vábivé cuprum) ...

... takže tu teď popíjím portské a jenom se tak lehce zamýšlím, zdali má toto etnikum nějak v sobě geneticky zakódovaný, že jakmile je někde něco přístupně "odloženýho" (byť i jenom na malou chvilku), tak se ihned slítnou jak "mouchy na lejno" a okamžitě začnou "zkoumat", jestli by se tam "náhodou" také nenašlo něco pro ně "zajímavýho ... :| ...... já myslím že zjevně ano, jelikož tohle by si přece nikdo z "bílejch" ve dne nelajznul ...... vždyť to auto stálo na silnici u chodníku, co vede podél našeho nemalého paneláku, krom jiných lidí plného pozorných důchodců, co jsou dopoledne doma ... :ethink: ...

----------
PeS: ... jo, a bych nezapomněl, tak od "odtahovkáře" jsem se dozvěděl, že v našem městě nemine jediná noc, která by se obešla bez krádeže PHM tímto značně primitivním způsobem ... má totiž info takříkajíc "z první ruky" ... (jen jestli mu to takhle vlastně nevyhovuje, když je to jeho živnost ... :dknow: )

abul
Zasloužilý člen
Dal: 106 poděkování
Dostal: 197 poděkování

Re: Absurdnost okamžiku ... pokračování ...

Příspěvek od abul »

A(&F) píše:... UPOZORNĚNÍ ... toto je pokračování příspěvku z Relaxu ...
... takže tu teď popíjím portské a jenom se tak lehce zamýšlím, zdali má toto etnikum nějak v sobě geneticky zakódovaný, že jakmile je někde něco přístupně "odloženýho" (byť i jenom na malou chvilku), tak se ihned slítnou jak "mouchy na lejno" a okamžitě začnou "zkoumat", jestli by se tam "náhodou" také nenašlo něco pro ně "zajímavýho ...
To je docela síla! Nevím, jestli je pro Tebe větší škodou ztráta auta nebo lítání a zařizování kolem požáru odtahu atd., nicméně z vlastní zkušenosti mohu říct, že se takovéto věci kumulují, tzn. když se to začne sr..., tak pořádně.
A pokud jde o cikány, je to jistě částečně předáno geneticky a částečně získaná "dovednost". To máš jak na houbách. Člověk si taky vyselektuje pozornost a vnímá jen houby, ostatním podrostem se mozek nenechává rozptylovat. No a cikáni to jsou nějací "houbaři", když se to učí od narození. Třeba tu měď a další cennosti i nějak cítí, jak prasata Lanýže, kdoví :laugh: .
Každopádně Ti přeju hodně štěstí v téhle pakárně!

Když mluvíš, tvá slova by měla být lepší než ticho.
poota
Zasloužilý člen

Re: Absurdnost okamžiku ... pokračování ...

Příspěvek od poota »

I v Praze mám zkušenost, že jakmile zaparkuješ s naloženým autem v ulici, kde se vyskytují Cikáni, tak během vykládání auta u něj musí pořád někdo stát, jinak se už pro věci na zahrádce a pro zahrádku ani nemusíš obtěžovat a pokud jsi důkladně všechno nezamknul, tak ani pro věci, co byly v autě. Podotýkám - za bílého dne a za plného provozu na chodnících - těm zmetkům prostě vůbec nic nevadí, jsou oprsklí stejně jako mravenci.
Při té příležitosti se mi vybavila vzpomínka na to, jak jsem se pokusil mravence vychovávat. Jejich aktivity jsem jim toleroval, ale když to už začali přehánět, tak jsem nakreslil čáru a rozhodným hlasem jsem jim sdělil, že za ni nesmějí. Samozřejmě to nebrali nijak vážně a za tu čáru klidně vlezli. Jejich volba - každého, kdo překročil tu čáru jsem zabil a jeho mrtvolu jsem položil na tu čáru. Když jich tam leželo asi deset, tak pochopili a začali čáru respektovat - od té doby už za ni žádný z nich nešel. :idea:

Zdravím - poota

Odpovědět

Zpět na „Tertium NON datur“