Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Animálnosti

Přesunuté příspěvky s "nulovou" informační hodnotou...

Moderátor: FUP - Moderátoři

Zamčeno
ravima
Nový člen

Re: HCl - Pozitíva & negatíva spojené s jej aplikáciou.

Příspěvek od ravima »

neoanthropus píše:Riešenie tohto problému nie je až také komplikovane ako sa na prvý pohlad zdá. Jediný vážnejši problém ktorý by som v tom videl je zhlýhane v dosť tvrdej disciplíne ktorú si to vyžaduje. Celé je to len o strave, konkrétne o tom čo jeme, ako to jeme ale hlavne čo s čím jeme. Všetko sa to začína naším prvím pohladom alebo ovoňaným konzumovanej potraviny alebo nápoja, pričom reakcia nášho nosa na pachy (nie len človeku čo nevoní nedáva do úst nech je to akokolvek pekné) má vyšiu prioritu. Tento reflex nie je samoučelný, jeho zmyslom je ochrana organizmu pred zjedením toxínov ktoré vznikaju pri rozklade potravýn alebo nápojov vždy so sprievodným pachom viď npr. pokazené mäso ktoré ďaleko skôr začne páchnuť ako sa začne "farbýt". Ďalešie na rade sú ústa. Túto časť začnem tým starým taoistický: "Nech pokrm Vám je nápojom a nápoj pokrmom". Do zrozumitelnej slovenčini by sa to dalo preložiť: "Jedlo požuj tak aby si ho pil a nápoj pi tak ako keby si ho jedol". N
Ano, naprosto souhlasím. Většinou stačí jíst vhodné potraviny a jíst je správným způsobem. Ještě lepší je nejíst, a půst řeší spolehlivě skoro jakýkoliv problém, jde jen o délku.
Na druhou stranu, když už má někdo větší problém, jako třeba rakovinu, tak bych do té HCl a dalších podpůrných prostředků šel, ale jedině zároveň se správným jídlem a po vyřešení problému s tím zase skončil. Pít HCl jako pravidelný pitný režim do konce života, protože jinak by mě pálila žáha, no to nevypadá moc jako léčba, to je stejné jako být závislý třeba na tom inzulinu, hormonech nebo jiných farmaceutických prášcích.

Moje, zatím malá, zkušenost: Včera jsem zkoušel HCl jen tak ze zvědavosti co to udělá, protože žádné problémy díky půstům a minimalizaci jídla nemám. Dal jsem jenom 2 kapky 10% kyseliny do 150 ml vody a zapil jsem to ještě čistou vodou, protože mi to připadalo i tak hrozně kyselé. Po druhé takové dávce mě začala trochu pálit žáha, vyřešilo to až jídlo, pití čisté vody nepomáhalo.

adam.benda
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Re: Diskuze k seriálu o magnetech

Příspěvek od adam.benda »

Ahoj všichni, ...
...odstranit nicka - záškodné intervence... & ...méně drbání, více experimentů...
- Oba "tábory" chápu a oběma dávám za pravdu. Nekonečný problém mnoha nicků je, že je jako pana e.f. vyhodíš dveřma a oni ti jako g.h. přilezou oknem. Pak se jako i.j. vrátěj komínem (jako Santa..), jako k.l. se pak připlazej kanalizací a tak dále. Tudíž, trénujme svou psychiku a odolnost vůči hloupému "hecingu" a zatím co moderátorská nespravedlnost a potlačování práv svobod občas zrecyklujeme záškodné bacily, my (vy) ostatní naučme se více jednomu umění - ignorovat. Jednou vysvětlit a dost (když je zřetelné, že to "jednou" nezabralo a "podruhé" to zřejmě taky nikam moc nevede). Ale rozumím, je to těžké, mnohdy je spousta důvodů, proč reagovat i když to nikam nevede, jen k plevelení. Tak hodně síly a zdraví a když to půjde, co nejvíc nadhledového ignorování. Díky a zatím ahoj!

neoanthropus
Starší člen
Dostal: 2 poděkování

Re: Betain HCL

Příspěvek od neoanthropus »

Palo píše:Jedna věc je tlachání o teoriích, druhá věc jsou výsledky z praxe...
Ak by autor članku v tom linku od teba mal aspoň z časti teoretický prehlad ako veci fungujú, netláchal by také nezmysli o rakovine & vodíku ako na tej stránke tlácha. Výsledky z praxe majú vo všeobecnosti (každý z nás sme iný a to nielen tým čo kto z nás v priebehu dňa zje alebo vypije ale aj tým v akej pohode & strese žijeme) význem len v tom prípade pokjal su reprodukovatelne bez výraznejších rozdielov vo výsledkoch danej metody.
Palo píše:Prý užíváním kávy vzniká v žaludku kyselina solná (kyselina chlorovodíková) a díky tomu mohou vzniknout v žaludku vředy
V tomto sa ten kto to tvrdí nemýli, káva prekysluje žalúdok. V prípade zalievanej kávy tzv. turka ak si dotičný dopraje aj troška z toho "socu" tak je to pokjal ide o vredy tiež pravdivé tvrdenie.
Palo píše:Kdyby přebytek (pravé) trávicí kyseliny způsoboval žaludeční vředy, tak by ze mě byl už dávno jeden velkej vřed
Súhlasim s tebou, v tomto sa prezmenu Ty nemýliš, si naozaj velký vred v oblasti alternatívnej medicíny. I tu na fore je zjavné že ťa ako "obchodníka so zdravím" nielen z pohladu dlhodobeho uživania evidentne absolutne nezaujímaju dôsledky tebou propagovaných alternatív. N

Hrubá neuctivost k druhému členovi. 11.3.2012 SDK

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Betain HCL

Příspěvek od Palo »

neoanthropus píše:
Palo píše:Tvrzení, že překyseluje žaludek je zavádějící.
Nie je, viď npr.: Káva ako kyselinová pasca
Kto konzumuje kávu v nadmernom množstve, dostáva do chodu nielen krvný obeh a trávenie, ale silno rozprúdi aj produkciu kyselín v tele. jeho premena v metabolizme vedie k tvorbe kyseliny trieslovej. Dôjde k tomu, že kofeín u prekyslených ľudí kladie ešte väčšie požiadavky na už aj tak preťažený sympatikus (sympatikus má povzbudzujúci účinok na životne dôležité funkcie a maximálny výkon vylúčením adrenalínu, zdvihnutím krvného tlaku, zrýchlením dýchania a srdcovej frekvencie). Pretože prekyslenie vedie k poruchám spánku, nervozite a súčasne k príznakom veľkej únavy, je káva pre takto postihnutých nevhodná z viacerých dôvodov. Podobne to platí pre čierny čaj ako aj pre kolu.
Bezva, takže mi vlastně doporučuješ chlastat kafe a pak si dát hnedka HCl. Tak to je pro mě super zpráva ;)
neoanthropus píše:
Palo píše:Proč pálení žáhy mizí po pití chlorovodíkové? To pořád není někdo schopnej pochopit, že tohle opravdu funguje – z toho si nic nedělej, doktoři taky budu pořád dokola tvrdit, že je to nesmysl.
Tu istú službu dokaže spraviť akakolvek nesladená & neperlivá & pitná a primerane teplá nealkoholická tekutina. Pálenie žáhy nemá na svedomí kyselina ale nadmerné množstvo alebo zlá skladbe potravým & tekutín v žalúdku a s tým následne súvisiace problémi s pažerákom (jícen). Pálenie žahy je už len jedným z dôsledokou daného stavu a dá sa jej bez večích problemov spravnou skladbou a primeraným množstvom konzumovaných potravín & nápojov predísť.
To mi nesedí, pálení žáhy se v tom případě sice utlumí, ale po chvíli se zase objeví znovu. To není řešení...
neoanthropus píše:
Palo píše:Ale proč nemám problémy se žaludkem, mi pořád vysvětlit nějak nechceš... ;)
Všeho jenom do času.
No poněkud mi to nedává logiku, spíš se mi tyhle problémy daly dokupy.
neoanthropus píše:
Palo píše:A taky jsem dosud nepochopil, o jakých důsledcích mluvíš.
Ak ešte nie je naštartovaná (o čom osobne dosť silne pochybujem), tak urcite ťa onedlho pri tejto "tvojej medicine" osteoporoza neminie. Pri tejto chorobe sa obzvlášť v dôchodkovom veku naozaj nemáš na čo tešiť. N
No třeba dneska jsem si do HCl dal i trochu kys. fosforečný, takže s osteoporózou jsi vedle jak ta jedle ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Žaludeční trávicí kyselina

Příspěvek od Palo »

neoanthropus píše:Palo kedže HCl sa nenachadza...
Naše názory a zkušenosti se v dost tvrzeních rozchází, proto nemám důvod s Tebou dále debatovat, nemělo by to smysl.
Ikdybych jedl Hanburger od MacDonalda pomaloučku a polehoučku, stejně bych měl za chvíli pálení žáhy jako kravinec. To bych ho musel konzumovat dva dny, aby se mi pálení žáhy neprojevilo.

neoanthropus
Starší člen

kutil píše:Musíš si sám a bez svalování viny na kohokoliv od Mudrců až po pala vybrat, co je pro tebe lepší?
Kutil tvoje nadšenie ti neberiam. Keď máš ten pocit že ti to pomáha tak si to kludne užívaj. U mňa je to tak že mám za to že prirodzenosť je môjmu telu prospešnejšia ako neprirodzenosť a užívanie HCl peroralne je neprirodzené.
kutil píše:PS- až teď sem si všim že HCl považuješ za zakrytí důsledku- veliký omyl!!! Právě nedostatek HCl je příčinou mnoha nemocí a právě doplňováním HCl odstraňuješ příčiny :!: :!: :!:
a v tom je ta krása :hip:
Nepoteším ťa. Peroralne užívanie HCl problémi žialbohu naozaj len schváva. Prúser je i v tom, že jeho uživatel si vďaka nej takto podávanéj stavia dosť slušné základy na nové a ovela večie problemi. N

neoanthropus
Starší člen

Palo píše:Ikdybych jedl Hanburger od MacDonalda pomaloučku a polehoučku, stejně bych měl za chvíli pálení žáhy jako kravinec. To bych ho musel konzumovat dva dny, aby se mi pálení žáhy neprojevilo.
Presne o tom je ten problem s peroralnym užívanim HCl. Príčinu žáhy ti neviliečila, len tú žáhu "schovala". Problém so žáhou pri hanburgeri by som hladal skôr v tom že to nie je zrovna tá najvhodnejšia konbinácia potravín. N

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

kutil píše:
neoanthropus píše:Nepoteším ťa. Peroralne užívanie HCl problémi žialbohu naozaj len schváva. Prúser je i v tom, že jeho uživatel si vďaka nej takto podávanéj stavia dosť slušné základy na nové a ovela večie problemi. N
Člověče, nési ty mudrc?
ON je takovej skoromudrc. Ví toho hodně, ale ty nesmysly, co kdesi vyčetl, tak považuje za svatou pravdu. Holt takoví jsou hlavně doktoři – debata o ničem.

Tady končíme v situaci tvrzení proti tvrzení a handrkovat se tu můžeme tím pádem donekonečna.

Pokud užíváním HCl vniknou nějaké problémy, pak jsou to problémy s nedostatkem některých látek, které tělo běžně využívá (fosfor, draslík, hořčík apod.). Tzn. jde o problémy, které by nevyřešilo např. MMS, ale vyřešilo by to doplnění určitých minerálů či vitamínů.

Jednoduše ON je přesvědčený, že má pravdu a neudělá nic proto, aby si moje tvrzení ověřil, protože k tomu nemá důvod, když falešně věří, že to tak není.

neoanthropus
Starší člen

Kutil keby si čital tie moje príspevky poriadne, tak by ti určite neušlo že mňa zaujimaju v prvom rade príčiny a nie ich dôsledky. Holé fakty sa majú tak že tam kde sú v organizme problem s prirodzenou produkciou kyseliny chlorovodikovej, tak tam sa jej neprirodzeným dolievanim tento vážný problem nevyrieši. Jej dolievanim sa len "zakryjú" problémy ktoré jej nedostatok organizmu spôsobuje. N
Naposledy upravil(a) neoanthropus dne stř 08 úno 2012 15:35, celkem upraveno 1 x.

neoanthropus
Starší člen

Každý už určite postrehol že náš organizmus nás vždy pri našom neprirodzenom správani sa k nemu "odmení" nejakou chorobou. Pozná tu niekto dôvod prečo by malo byť pre náš organizmus uplne neprirodzené perorálne užívanie HCl z tohto pravidla výnimkou? N
Naposledy upravil(a) neoanthropus dne čtv 09 úno 2012 7:49, celkem upraveno 1 x.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

neoanthropus píše:Palo spravil by si pre toto forum lepší skutok keby si namiesto toho urážania a tláchania od veci radšej argumentoval vecnými faktami. N
No dobře, ukecal jsi mě:
neoanthropus píše:Palo kedže HCl sa nenachadza v žiadnej z potravín na svete je neprirodzené touto formou (peroralne) ju našmu organizmus podávať.
Nikdy nebylo potřeba, aby nějaká potravina obsahovala HCl. Doplňovat musíme od té doby, co kupujeme v obchodech chemikálie, vodu tam, kde být nemá, další sajrajty a zaplísněná jídla (chléb).
Velkou podobnost - co se týče účinků HCl má citron, podobně funguje i ocet (nakládané okurky), který jsi zmiňoval u hořtice. Jde však pouze o podobnost.
neoanthropus píše:Ďalší z faktou ktory potvrdzuje neprirodzenosť jej užívania týmto spôsoboj je že jedním z podvedomých obraných mechanizmou organizmu je - čo mu nevoní to si do úst nedáva. Samo dobre vie rozlíšiť že čo je preňho toxicke tj. život ohrodzujúce (skracujuce). Má tu snáď niekto z uživatelov tejto kyseliny pocit že táto kyselina voní?
Voní nebo nevoní, mě chutná. Hromada věcí voní a nejíme je, třeba květiny. Doporučuji upravovat počet kapek tak, aby chutnala. Někdo třeba dá i 2 kapky do hrnku a stačí mu to, někomu 3 nestačí a musí dát 4. Olomoucký tvarůžky taky moc nevoní a jsou chuťově výborné...
neoanthropus píše:
Palo píše:Je pravdou, že najít potraviny, které pálení žáhy nezpůsobují je umění.
Toto tvrdenie nie je pravdive. Pravdou je že žiadna samostatne skonzumovaná potravina v primeranom množstve nespustí pálenie žahy.
Stejně jako s tím hamburgerem...
neoanthropus píše:Spúštajú ju nevhodné kombinácie potravin & tekutín alebo ich nadmerne množstvo skonzumovane z krátkom čase. Ako príklad sa dá použiť i spomínana káva. Ak požuješ hoci i celý 70g balík pražených kávých zrn žáha sa nedostaví. No stačí nato vypiť hoci len deci vody (v prípade sladenej stači aj polievkova ližička) a žáha sa začne hlásiť.
To nedokážu okomentovat, nemám dostatek zkušeností, pro mě to není podstatné.
neoanthropus píše:Problem s peroralnom užívanim HCl je i v tom že funguje ako ibuprofen na bolavý zub tj."zakryje" dôsledok (bolesť) no nič neurobí s jeho príčinou.
To je pěkný nesmysl. Kdyby to tak bylo, pálení žáhy by nás trápilo stále a pořád, podobně jako při podávání Anacidu, sody nebo jiných zásaditých látek. Ovšem při užívání HCl se potřeba doplňování HCl stále zmenšuje.
Vysvětli mi principy, podle kterých HCl takto funguje – jako fet – to nemá logiku. Jakékoliv psychotropní látky včetně některých léků obsahují benzenové jádro, zatím jsem neslyšel o tom, že by někdo fetoval HCl kvůli nedostatku ibuprofenu. Nevidíš, jaký je to nesmysl? To je z Tvé hlavy?
neoanthropus píše:Palo ešte ti to asi stále nedošlo tak ti prezradím že v prípade prúseru (ktorý sa už určite aj stal len dotičný ešte stále nevedia čo to spustilo) na zdraví kohokolvek je tu pre ibuprofen i farmaceutov jedna polahčujúca okolnosť: VŽDY PRILOŽENÝ LETÁČIK S KONTRAINDIKÁCIAMI A VEDLAJŠÍMI ÚČINKAMI DANEHO LIEKU (prípravku). Tebou propagovane neprirodzene peroralne užívanie HCl a to dokonca v konbinácii s BetainomHCl má v sebe z pohladu rizík s tým spojených až príliš vela otáznikov.
Já v tom mám jasno, žádné otazníky. Pokud otazníky máš Ty, měl bys si najít někde odpovědi, když pochybuješ nad tím, co tu uvádím.
neoanthropus píše:
Palo píše:Nejlepší potraviny jsou samozřejmě domácí...
Toto tvrdenie nie je celkom pravdive. Podrobnejšie sa to pokusim rozoberať v tomto http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=2418 vlakne. N
Ano, nejlepším způsobem, jak vysvětlit lidem s čepicí, že čepici nemají, je, že jim budeš vysvětlovat, že čepici nemají :lol:
V tom vlákně si to užij, nepolezu Ti tam.

kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Příspěvek od kutil »

Mimo téma (offtopic)
Palo píše:.....Já v tom mám jasno, žádné otazníky. Pokud otazníky máš Ty, měl bys si najít někde odpovědi, když pochybuješ nad tím, co tu uvádím.
......Ano, nejlepším způsobem, jak vysvětlit lidem s čepicí, že čepici nemají, je, že jim budeš vysvětlovat, že čepici nemají :lol:
Palo, všimni si kdy byl na fóru registrován... Není to některý z těch převlečkabátníků co tu pořád prudí?
cituji slávka kř. .......prudičů, jako je neandrtálec, peter, animál, rufboj, pepo atd.

Kdo sám nevyzkouší, nepochopí :pivko:
H.v.
Ovšemže je. Když se profláknul, tak se přihlásil pod jiným nickem. poo.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Mimo téma (offtopic)
kutil píše:Palo, všimni si kdy byl na fóru registrován... Není to některý z těch převlečkabátníků co tu pořád prudí?
cituji slávka kř. .......prudičů, jako je neandrtálec, peter, animál, rufboj, pepo atd.
My přece víme o koho jde ;) Prdič neprudičovatější ;)
Stejní prudiči jsou doktoři, co prudí, prudí a rodinní příslušníci jim umírají na rakovinu. Oni s tím nic nezmůžou, ale ví, že ostatní co navrhují jsou nesmysly.

neoanginus má taky pár diplomů, stejně jak ti doktoři, takže víme odkud VÝTR vane ;)

neoanthropus
Starší člen

Palo píše:
neoanthropus píše:Palo spravil by si pre toto forum lepší skutok keby si namiesto toho urážania a tláchania od veci radšej argumentoval vecnými faktami. N
No dobře, ukecal jsi mě:
neoanthropus píše:Palo kedže HCl sa nenachadza v žiadnej z potravín na svete je neprirodzené touto formou (peroralne) ju našmu organizmus podávať.
Nikdy nebylo potřeba, aby nějaká potravina obsahovala HCl. Doplňovat musíme od té doby, co kupujeme v obchodech chemikálie, vodu tam, kde být nemá, další sajrajty a zaplísněná jídla (chléb).
Velkou podobnost - co se týče účinků HCl má citron, podobně funguje i ocet (nakládané okurky), který jsi zmiňoval u hořtice. Jde však pouze o podobnost.
Tento tvoj argument o doplnkoch v potravinách je "prázdny", s peroralnim podávanim HCl nemá nič spoločne. Kedže pliesne i z chleba radi žijú a množia sa v kyslom prostredi, neprirodzeným prídavkom HCl ich len podporuješ. Likvidáciu pliesni v traviacom trakte má na starosti žlč vylučovaná zo žlčníka a ten spravne funguje len vtedy ak správne funguje aj prirodzene vylučovanie HCl v organizme. Sú to "spojene nádoby".
Palo píše:
neoanthropus píše:Ďalší z faktou ktory potvrdzuje neprirodzenosť jej užívania týmto spôsoboj je že jedním z podvedomých obraných mechanizmou organizmu je - čo mu nevoní to si do úst nedáva. Samo dobre vie rozlíšiť že čo je preňho toxicke tj. život ohrodzujúce (skracujuce). Má tu snáď niekto z uživatelov tejto kyseliny pocit že táto kyselina voní?
Voní nebo nevoní, mě chutná. Hromada věcí voní a nejíme je, třeba květiny. Doporučuji upravovat počet kapek tak, aby chutnala. Někdo třeba dá i 2 kapky do hrnku a stačí mu to, někomu 3 nestačí a musí dát 4. Olomoucký tvarůžky taky moc nevoní a jsou chuťově výborné...
Nie je nič nenormálneho na tom že keď sa neriadiš základnými pudmi ktorými ťa príroda obdarila že máš zdravotné problémi. Ak by si čítal moje príspevky poriadne, dočítal by si sa že je pre nás uplne prirodzené skôr kým si niečo vložíme do úst sa nato pozrieme a následne to i ovoniame. Kombinácia farby (i kvetou) s pachom v prírode nie je vecou náhody. Len vďaka vrodenému prirodzenému reflexu (nenašli sme ho na ulici ale sme k nemu dospeli naším vývojom tj. evolúciov) riadenemu týmito dvoma zmyslami telo a to nielen naše vie či to alebo ono je pre neho "jedlé". Olomoucké tvarúžky ako koncentrovaná živočišná bielkovina niesu pre náš organizmus moc jedle čomu zodpovedá nielen ich vzhlad ale aj ich pach. Byť mlsným je jedna vec a "platiť zato účet" je vec druhá.
Palo píše:
neoanthropus píše:
Palo píše:Je pravdou, že najít potraviny, které pálení žáhy nezpůsobují je umění.
Toto tvrdenie nie je pravdive. Pravdou je že žiadna samostatne skonzumovaná potravina v primeranom množstve nespustí pálenie žahy.
Stejně jako s tím hamburgerem...
A od kedy hamburger nie je kombinovaná potravina? Pokjal Ja viem obsahuje bielkoviny & tuky (mäso), prepálene nenasýtene mastne kyseliny (olej na vyprážanie), sacharidy (žemla). Nie najšťastnejšia kombinácia pre náš tráviaci sistém takže sa nit čo diviť páleniu žáhy po jej skonzumovaní.
Palo píše:
neoanthropus píše:Spúštajú ju nevhodné kombinácie potravin & tekutín alebo ich nadmerne množstvo skonzumovane z krátkom čase. Ako príklad sa dá použiť i spomínana káva. Ak požuješ hoci i celý 70g balík pražených kávých zrn žáha sa nedostaví. No stačí nato vypiť hoci len deci vody (v prípade sladenej stači aj polievkova ližička) a žáha sa začne hlásiť.
To nedokážu okomentovat, nemám dostatek zkušeností, pro mě to není podstatné.
Pri tvojich znalostiach o metabolických a obranných mechanizmoch a reakciach organizmu ktorými sa tu prezentuješ sa niet čomu diviť že to pre teba nie je podstatne.
Palo píše:
neoanthropus píše:Problem s peroralnom užívanim HCl je i v tom že funguje ako ibuprofen na bolavý zub tj."zakryje" dôsledok (bolesť) no nič neurobí s jeho príčinou.
To je pěkný nesmysl. Kdyby to tak bylo, pálení žáhy by nás trápilo stále a pořád, podobně jako při podávání Anacidu, sody nebo jiných zásaditých látek. Ovšem při užívání HCl se potřeba doplňování HCl stále zmenšuje.
Určite? Tak mi potom prosim ťa vysvetli ako je potom možne že i prestovšetko že sa pernementne nalievaš HCl ťa po zjedený hanburgeru páli žáha?
Palo píše:Vysvětli mi principy, podle kterých HCl takto funguje – jako fet – to nemá logiku. Jakékoliv psychotropní látky včetně některých léků obsahují benzenové jádro, zatím jsem neslyšel o tom, že by někdo fetoval HCl kvůli nedostatku ibuprofenu. Nevidíš, jaký je to nesmysl? To je z Tvé hlavy?
Palo o čom tu splietaš? Prezradím ti že ludia nejedia ibuprofen preto že má jek píšeš benzenové jadro ale preto že ich niečo bolí a po jeho užití im tie bolesti zveča ustanú. Postupne si zviknú dávať ibuprofen na každú "bolačku" ktorá ich v živote stretne a tým si vytvoria závislosť, no tá nie je o benzenovóm jadre ani o fyziologickej závislosti ale o psychickej závislosti na stave "bez bolesti" čo je z pohladu zdravia organiznu stav neprirodzený. Bolesť nám vždy signalizuje vážny problém v organizme a jej "zakrytím" sa tento problem nevyrieši. S pálením žáhy a pitím HCl je to to same, tak isto to problem nerieši ale len schováva jej nepríjemne stavy ktore žáha spôsobila a to s rovnakými sprievodnými javmi, tj. chorý človek namiesto toho aby si upravil pre seba svoj zjavne nevhodný "jedálniček" tak si na tento stav "bez bolesti" vytvára psychickú závislosť na podávanej HCl. Celá je to (psychická závyslosť) ako huhu správne píše len o pohodlnosti ludí tj. čo najmenej spraviť preto aby sa mali dobre.
Palo píše:
neoanthropus píše:Palo ešte ti to asi stále nedošlo tak ti prezradím že v prípade prúseru (ktorý sa už určite aj stal len dotičný ešte stále nevedia čo to spustilo) na zdraví kohokolvek je tu pre ibuprofen i farmaceutov jedna polahčujúca okolnosť: VŽDY PRILOŽENÝ LETÁČIK S KONTRAINDIKÁCIAMI A VEDLAJŠÍMI ÚČINKAMI DANEHO LIEKU (prípravku). Tebou propagovane neprirodzene peroralne užívanie HCl a to dokonca v konbinácii s BetainomHCl má v sebe z pohladu rizík s tým spojených až príliš vela otáznikov.
Já v tom mám jasno, žádné otazníky. Pokud otazníky máš Ty, měl bys si najít někde odpovědi, když pochybuješ nad tím, co tu uvádím.
Som naozaj velmi zvedavý začo budeš schovávať svoja koliky (krče).
neoanthropus píše:
Palo píše:Nejlepší potraviny jsou samozřejmě domácí...
Toto tvrdenie nie je celkom pravdive. Podrobnejšie sa to pokusim rozoberať v tomto http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=2418 vlakne. N
Palo píše:Ano, nejlepším způsobem, jak vysvětlit lidem s čepicí, že čepici nemají, je, že jim budeš vysvětlovat, že čepici nemají :lol:
S tvojími "znalosťami" sa ti ani velmi nedivím takže konieckoncou nebudem jediný kto z toho bude mať radosť. N
Naposledy upravil(a) neoanthropus dne čtv 09 úno 2012 11:35, celkem upraveno 1 x.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

neoanthropus píše:Ďalší z faktou ktory potvrdzuje neprirodzenosť jej užívania...
Helec, přečetl jsem to jen ze začátku. Fakt nemám chuť o takovouhle lacinou konverzaci, mám na starosti důležitější věci.
Je to jak hádka s doktorem, jestli pálení žáhy je dost nebo málo trávich kyselin. Řekni mi narovinu – tyhle věci jsi vyčet, nebo jsi je zjistil sám?

Jestli jsi je vyčetl, tak se tomu nedá stejně věřit, jak tomu doktorovi.
Jestli jsi na to přišel sám, tak si to dokážu představit, stejně si taky testoval chlordioxid a z hrůzou jsi šílel, co to ti lidi schlastaj...

Prostě jsi podlehl farmaceutickým blábolům a ani nedokážeš věci pořádně chytnout do ruky. TEČKA.

Zamčeno

Zpět na „Černá díra“