Ak je to pravda tak sa jedná o ionizátor vzduchu a ten znižuje spotrebu.PeTr1 píše:ahoj muzes upresnit zdroj?carpy.t píše:Šokující odhalení - spořiče fungují aj bez mediaˇ(bez vody)
Zdroj EUP 21.11.08 - 23.11.08
Zamrzání je jednou pro vždy vyřešeno/nebo ne?
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
TRkové řady vyvíječů
Moderátor: sao
- KEXIK
- Starší člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: šokující odhalení
VE je buducnost ale malo ludi to chape
informacie,schemy,foto o vyvijacoch http://www.h2o-energia.wz.cz
informacie,schemy,foto o vyvijacoch http://www.h2o-energia.wz.cz
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 2 poděkování
Šokující ?
Spořiče fungují bez vody,ale říkal jsem taky,že mají menší účinnost.Druhá věc je,že voda /destilovaná voda alá HORBACH/ ve spořiči zatím ještě taky nezamrzla.Bylo sice pouhých -3 pod nulou,ale "kohoutí" voda položená vedle v PET lahvi byla jako kámen.
Jasný důkaz něčeho,co raději veřejně nebudu komentovat.
- Pego
- Zasloužilý člen
- Dal: 29 poděkování
- Dostal: 19 poděkování
Re: Šokující ?
Já jenom přidám, že při minus čtyrech sem v nedeli ráno (stále ešte u Jeffa) dolíval zimní směs do ostřikovače. Kókám, kókám, destilka v TR-ku v pohodě, zásobník s letní směsí zmrzlej... Trysky sem po cestě domů přestřík až za Brnem...Novák píše:Spořiče fungují bez vody,ale říkal jsem taky,že mají menší účinnost.Druhá věc je,že voda /destilovaná voda alá HORBACH/ ve spořiči zatím ještě taky nezamrzla.Bylo sice pouhých -3 pod nulou,ale "kohoutí" voda položená vedle v PET lahvi byla jako kámen.
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Je to pravda,ikdyž se Vám to zdá nepravděpodobné a to schémma je k tomu všemu připravené a jedeme dál....Luboši,ty jsi měl odvahu jim to říct ...?Kexi,to není jen ionizace!Novák píše:Spořiče fungují bez vody,ale říkal jsem taky,že mají menší účinnost.Druhá věc je,že voda /destilovaná voda alá HORBACH/ ve spořiči zatím ještě taky nezamrzla.Bylo sice pouhých -3 pod nulou,ale "kohoutí" voda položená vedle v PET lahvi byla jako kámen.
Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: šokující odhalení
Zdravím já si pořád zatím hraju z mojim "chaotickym motákem" v dílně na "suchu" a z měnící se vlhkostí venku (v dílně je stejně jak venku) se myslím trošíčku mění potenciál toho "(sao promine) "kondenzátoru"carpy.t píše:Šokující odhalení - spořiče fungují aj bez mediaˇ(bez vody)
Zdroj EUP 21.11.08 - 23.11.08
Zamrzání je jednou pro vždy vyřešeno/nebo ne?
a jak píše keksík ionizace tam myslím asi hraje taky velkou roli. co nechat dráták přes mrazy na "suchu" a pouštět tam třeba jen VN z autocívky?.....
mimo jiné ,někde sem taky četl že z každým metrem nad zemí roste napětí o 100v...to znamená že člověk z dodávkou a anténou na střeše(viz saova malůvka)na tom bude o 100v líp než já z malím peugeotkem.
pokud to najdu z dovolením sem hodím odkaz ju?..
ps: to nám tady sao zavedl ale pěknou hračku co
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Napadlo už někoho zjistit hustotu této "vody" (g/cm3) a hodnotu pH? Bylo by vám jasné proč nemrzne.Novák píše:................Druhá věc je,že voda /destilovaná voda alá HORBACH/ ve spořiči zatím ještě taky nezamrzla.Bylo sice pouhých -3 pod nulou,............
P.
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
anonymnímu.
Ahoj.
Těžká voda a jiné "podobné" tuhne už při 3,82°C nad nulou takže nenapadlo. Spíš bych tipl na vnitřní náboj, když už teda .
Těžká voda a jiné "podobné" tuhne už při 3,82°C nad nulou takže nenapadlo. Spíš bych tipl na vnitřní náboj, když už teda .
- la
- Zasloužilý člen
Jestli mužu tipovat tak vnitřní náboj se vybíjí tím pomaleji čím je voda čístčí ,a patrně se to brání krystalizaci ,něco jiného je pokud by to dostalo mechanický podnět,třeba tvrdé klepnutí zkrystalizovalo by to asi naráz.Změnila by se tloušťka dieletrika.lidé jsou obvykle naomylu že tam uvnitř nic není ale náboje jsou vysoké.Ono to tu vodičku drží pohromadě.jarda ovčák svitavy píše:Loni bylo minus 15 a já koukal s vytřeštěnáma očima na vodu z lékárny. aqua purificata nezamrzla i při této teplotě. Řeknete mi někdo proč?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
- la
- Zasloužilý člen
Akord píše:Až to byla voda a mela teplotu pod nulou, tak zrejme proto, že neobsahovala žádnou patričnou nečistotu pro zárodek prvního krystalu. Taková prechlazená tekutina po vhození krystalku okamžite pred očima zamrzne.
Tak za tohle musím dát karmičku .Myslím si totiž že krystalizace (tvary)a clustry(velikost a shlukování clustrů) je o náboji.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 7 poděkování
Šetří to Bez vody
Takže pánové .
Dostáváme se k rozřešení oněch tří otázek , které jsem před časem předložil :
Zaslal: so 27 září 2008 13:09 Předmět: Zima je tu , coby dup
- nemrznoucí , ale nehořlavá směs -- ?? ( sůl ne )
- olej – jenom jde o to jaký -- ?? (asi nejlepší bude přírodní , tedy nikterak znásilňovaný všelikými Krakovači )
- a úplně bez ničeho -- ??
Třetí varianty bych se ujal já , protože se na této budou muset udělat dost zásadní úpravy , ač se to nezdá . V žádném případě se ale nejedná o vnitřní zasahování , ale pouze jenom o venkovní část . To jen tak na doplněnou , aby si někdo nemysle , že se bude něco z gruntu předělávat . ……………..
K první otázce jste se jádřili celkem statečně --- já jsem potom říkal , že Pego tam frkne Slivovicu . V celku to není špatnej nápad , ale Vy by jste ji bez toho vyslopali a taky by to určitě bylo v káře cejtit .
K druhé otázce se myslím celkem nikdo nejádřil i když by to bylo schůdné řešení , jenomže podtlak by musel být vcelku dost velký i když by se použil řídký olej .
Někdo by mohl říct je to blbost , ale :
Éter je všudypřítomný a prochází vším , cirka 1m/vteřina . (Pokud Éter všudypřítomný není -- Není to Éter .)
Jak jsem tenkrát napsal , tak jsem se třetí otázky zhostil sám , a za využití nových poznatků , které La a potom já naštudoval od našich Německých bratrů – notabene dal na ně tenkrát pěkné odkazy , jsem se to jal zkoušet na starším modelu auta , protože teďko mám trošičku novější model se silnějším motorem .
Chlapci z Německa to sice využívají k jiným , ale hlavně k léčení , tak co bych to neprubnul v Trku -- ne ?
Je využíváno přírodního materiálu a podle mě je nejlepší a taky pro nás nejdostupnější Vlna .
Z úžasem jsem zjistil , že jsem ji tam už dříve dal né proto , abych myslel na zimní období , ale aby nebyla objímka přímo na Nerezovém obalu , aby se to dalo snadněji vytahovat , aby se , po případné Ionizaci nestahoval potenciál na kostru a aby to taky nedrnčelo . Samé – aby .
Nejlepší jsou dvě až tři vrstvy proložené kovovým materiálem , který částečně zadržuje zpětný průnik Energie , vniknuvši do TRka . Jako nástavbu je možné použít slabého VN do vodivých proložek , které nám podrží na zase delší čas Energii v mašince .
Pokud využijeme jedno VN , je dobře . Pokud ale dvě , tak se Energie ještě z další části zpětně vrátí a pomůže nám zase o něco víc podržet výkon mašinky , protože jenom VN dokáže , aspoň teda trošku přibrzdit Éterickou Energii .
Luboš už sice uvádí zmenšení výkonu zařízení bez vody , ale po zkouškách bych mohl říct , že se to celkem dorovnalo a to tam mám prosím pěkně jenom tu jednu vrstvu pod objímkou . (cirka 1cm)
Jediné co jsem před spuštěním nějakého kousku ještě nezkoušel , je nenapustit tam žádnou vodu , ale dát tam jenom jednu kapku -- mrsk s tím na radiátor --- nechat to ohřát a změřit polaritu --- Teď to ale prubnu .
Doufám , že na Vás nejedu příliš zhurta , ale čas pokročil a TRková řada už jede nějakou dobu , -- a taky zima se nás už zeptala a taky už bylo na čase , abych něco vylepšil ještě předtím , než tam začnu dávat další model , tedy zařízení , o kterém jsem se zmiňoval a i ukazoval u Jeffa a mám ho v šuplíku od šestého roku . (La&Sao)
Budu ho ovšem prat už do nového zkušebního modelu tedy 2,5l a opět D-motoru o spotřebě 12 l .
Je to mrcha líná a tady se ukáže , co to skutečně dovede . Celé zařízení bude tak prťavé (10x5cm) , že už vůbec nebude problém ho někam zašít .
„“ Jede to na vodu „“ bych trošku poopravil a napsal bych „“ Šetří to bez vody „“ , takže teďko by to bylo – si teda myslím , bez jakýchkoli problému ze strany všelikých orgánů , kteří by chtěli klacky pod nohy házeti a o výbušnosti , či homologaci mluviti ráčili .
Už teď , a to Vám teda povím naprosto přesně - vím , kam bude další a nové zařízení umístněno , jak bude vypadat a co od něho můžeme čekat .
Vše se v pravý čas dozvíte .
Nejsem žádnej Tajemnej hrad v Karpatech , ale po zkušenostech z minula to SZ napíšu potom jenom tomu , kdo zvládl jakýkoli vyvíječ , --- měl a pruboval ho v autě a nebude to vytrubovat ve svém vlastním zájmu jak hlásná trouba , ale bude se kochat jízdou a ušetřený peníz vrazí do dalších výzkumů aby , jak píše Kutil : „“ Nechcu umřít blbé „“
A ještě dopředu odpovídám na případné dotazy : Ještě jsem Ionizaci nikde nedával a VN jakbysmet .
Dostáváme se k rozřešení oněch tří otázek , které jsem před časem předložil :
Zaslal: so 27 září 2008 13:09 Předmět: Zima je tu , coby dup
- nemrznoucí , ale nehořlavá směs -- ?? ( sůl ne )
- olej – jenom jde o to jaký -- ?? (asi nejlepší bude přírodní , tedy nikterak znásilňovaný všelikými Krakovači )
- a úplně bez ničeho -- ??
Třetí varianty bych se ujal já , protože se na této budou muset udělat dost zásadní úpravy , ač se to nezdá . V žádném případě se ale nejedná o vnitřní zasahování , ale pouze jenom o venkovní část . To jen tak na doplněnou , aby si někdo nemysle , že se bude něco z gruntu předělávat . ……………..
K první otázce jste se jádřili celkem statečně --- já jsem potom říkal , že Pego tam frkne Slivovicu . V celku to není špatnej nápad , ale Vy by jste ji bez toho vyslopali a taky by to určitě bylo v káře cejtit .
K druhé otázce se myslím celkem nikdo nejádřil i když by to bylo schůdné řešení , jenomže podtlak by musel být vcelku dost velký i když by se použil řídký olej .
Někdo by mohl říct je to blbost , ale :
Éter je všudypřítomný a prochází vším , cirka 1m/vteřina . (Pokud Éter všudypřítomný není -- Není to Éter .)
Jak jsem tenkrát napsal , tak jsem se třetí otázky zhostil sám , a za využití nových poznatků , které La a potom já naštudoval od našich Německých bratrů – notabene dal na ně tenkrát pěkné odkazy , jsem se to jal zkoušet na starším modelu auta , protože teďko mám trošičku novější model se silnějším motorem .
Chlapci z Německa to sice využívají k jiným , ale hlavně k léčení , tak co bych to neprubnul v Trku -- ne ?
Je využíváno přírodního materiálu a podle mě je nejlepší a taky pro nás nejdostupnější Vlna .
Z úžasem jsem zjistil , že jsem ji tam už dříve dal né proto , abych myslel na zimní období , ale aby nebyla objímka přímo na Nerezovém obalu , aby se to dalo snadněji vytahovat , aby se , po případné Ionizaci nestahoval potenciál na kostru a aby to taky nedrnčelo . Samé – aby .
Nejlepší jsou dvě až tři vrstvy proložené kovovým materiálem , který částečně zadržuje zpětný průnik Energie , vniknuvši do TRka . Jako nástavbu je možné použít slabého VN do vodivých proložek , které nám podrží na zase delší čas Energii v mašince .
Pokud využijeme jedno VN , je dobře . Pokud ale dvě , tak se Energie ještě z další části zpětně vrátí a pomůže nám zase o něco víc podržet výkon mašinky , protože jenom VN dokáže , aspoň teda trošku přibrzdit Éterickou Energii .
Luboš už sice uvádí zmenšení výkonu zařízení bez vody , ale po zkouškách bych mohl říct , že se to celkem dorovnalo a to tam mám prosím pěkně jenom tu jednu vrstvu pod objímkou . (cirka 1cm)
Jediné co jsem před spuštěním nějakého kousku ještě nezkoušel , je nenapustit tam žádnou vodu , ale dát tam jenom jednu kapku -- mrsk s tím na radiátor --- nechat to ohřát a změřit polaritu --- Teď to ale prubnu .
Doufám , že na Vás nejedu příliš zhurta , ale čas pokročil a TRková řada už jede nějakou dobu , -- a taky zima se nás už zeptala a taky už bylo na čase , abych něco vylepšil ještě předtím , než tam začnu dávat další model , tedy zařízení , o kterém jsem se zmiňoval a i ukazoval u Jeffa a mám ho v šuplíku od šestého roku . (La&Sao)
Budu ho ovšem prat už do nového zkušebního modelu tedy 2,5l a opět D-motoru o spotřebě 12 l .
Je to mrcha líná a tady se ukáže , co to skutečně dovede . Celé zařízení bude tak prťavé (10x5cm) , že už vůbec nebude problém ho někam zašít .
„“ Jede to na vodu „“ bych trošku poopravil a napsal bych „“ Šetří to bez vody „“ , takže teďko by to bylo – si teda myslím , bez jakýchkoli problému ze strany všelikých orgánů , kteří by chtěli klacky pod nohy házeti a o výbušnosti , či homologaci mluviti ráčili .
Už teď , a to Vám teda povím naprosto přesně - vím , kam bude další a nové zařízení umístněno , jak bude vypadat a co od něho můžeme čekat .
Vše se v pravý čas dozvíte .
Nejsem žádnej Tajemnej hrad v Karpatech , ale po zkušenostech z minula to SZ napíšu potom jenom tomu , kdo zvládl jakýkoli vyvíječ , --- měl a pruboval ho v autě a nebude to vytrubovat ve svém vlastním zájmu jak hlásná trouba , ale bude se kochat jízdou a ušetřený peníz vrazí do dalších výzkumů aby , jak píše Kutil : „“ Nechcu umřít blbé „“
A ještě dopředu odpovídám na případné dotazy : Ještě jsem Ionizaci nikde nedával a VN jakbysmet .
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
Re: Šetří to Bez vody
sao píše:Nejlepší jsou dvě až tři vrstvy proložené kovovým materiálem
To je ale tedy vpodstatě princip orgonového akumulátoru.