Ilem píše:Šmírující_Smířující píše:Novák píše:Je velmi málo lidí, kteří chtějí, umí, ví a dokáží to zrealizovat. Dokud tahle společnost bude z šašků dělat modly, je výhodnější se holit a držet krok. /Tam mělo být hubu/
Částečně souhlasím, protože se však ze zásady nikdy nepodřizuji době a už vůbec ne davovým šílenstvím (nebo podobným jiným psychózám), tak držet hubu nebo krok s ostatními nehodlám. Jsem (pokud možno) za každých okolností vždy jen a pouze svůj. A to i bez ohledu na to, jak se Ty zrovna teď stavíš k myšlence vodního pístu.
Doufám jen, že žádná má (ani Tvá) slova nebyla pochopena jinak, než byla doopravdy myšlena.
Šmíro, ty jseš i Velmi_vnímající. Likviduješ konflikty dřív, než můžou začít. Ale z Luboše strach neměj. Ten se jen tak vytočit nedá.
Děkuji Ti Ile.
Krom toho, že jsem už jenom z principu jsem velmi opatrný při hraní si se sirkami poblíž jakéhokoliv stohu slámy, tak se vždy raději snažím uhasit vše doutnajícího mnohem dříve, než to následně samo od sebe přeroste v živelnou a nekontrolovatelnou událost (byť by to i potom na pohled docela hezky hořelo). O Lubově vnitřní pohodě jsem vnitřně zcela přesvědčen, přestože to zrovna poslední dobou ne vždy dává plně najevo (a já mu teď, za těch pár dní, toho klidu asi zrovna také moc nepřidal).
Doufám jen, že si tu na mne časem zvyknete, a především na ten fakt, že opravdu Šťourám_do_všeho, pokud mám co k danému tématu říci. Takový jsem totiž já (a už asi zřejmě nikdy jiný nebudu). Velmi nerad bych totiž díky svému raketovému nástupu dopadl jako mnozí někteří, které zde poznávám již jenom díky jimi dávno napsaných příspěvků.
Narodil se WhileShewrMen (což je takový docela záludný překladatelský oříšek), ale klidně mne dál oslovujte Šmíro, třeba do doby, než mi Luba zase vymyslí nějakou jinou novou přezdívku. Jsem v pohodě.
PS: Kamarádi Švestku_Konzumující mi také občas přezdívají "Wasserfall", což je, když se na tím zamyslím, docela divné, tedy popravdě řečeno, já vskutku ani nevím, jak to celé ve skutečnosti vlastně vzniklo, protože "já totiž pješky chodím děsně nerad".