Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Relax u kávičky
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Pokračování "Parkovací fotosérie" ...
... a všimli jste si, že místní debilové mají zálibu ve stejném typu vozu ??? ... ach jo ...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
každý se baví nějak jinak
Na celém světě se potřebují lidé nějakým způsobem bavit, ale tohle je docela nášup.
Udělejme další krok k nezávislosti!
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pády
To je lepší, než nějaký Pčko...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Voda pro K IV z vlákna voda.
Už nic.
Naposledy upravil(a) 1220 dne stř 28 úno 2007 16:06, celkem upraveno 1 x.
- Karel IV
- Starší člen
- Dostal: 1 poděkování
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Bush a Blair
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Spadlo nám tu nebe ...
... krásně tu hřmí, oblohu křižují blesky, fouká prudký vítr a do toho všeho padají kroupy pod úhlem 45 st., ... po silnici, kterou mám pod oknem, teče mezi obrubníky zhruba 5-10 cm vody ... kanály nestíhají ... jo, jo ... miluju únorové bouřky ... mají své krásné a nezapomenutelné kouzlo ... A. ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
Re: Spadlo nám tu nebe ...
Tak já jako kluk zažil bouřku že mraky byly asi 40 m nad zemí (podle věžičky na kostele-byla v mracích!) Proudy vody jako z požární hadice, za 10 minut plná ulice vody a my se jako děcka koupali na silnici kde bylo 30 cm vody a v podstatě ze silnice se stala řeka. Tenkrát sem z toho měl vélikou radost... není jak dětem :-)))A(&F) píše:... krásně tu hřmí, oblohu křižují blesky, fouká prudký vítr a do toho všeho padají kroupy pod úhlem 45 st., ... po silnici, kterou mám pod oknem, teče mezi obrubníky zhruba 5-10 cm vody ... kanály nestíhají ... jo, jo ... miluju únorové bouřky ... mají své krásné a nezapomenutelné kouzlo ... A. ...
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jen houšť a větší kapky, ať máme co rozkládat.kutil píše:Tak já jako kluk zažil bouřku že mraky byly asi 40 m nad zemí (podle věžičky na kostele-byla v mracích!) Proudy vody jako z požární hadice, za 10 minut plná ulice vody a my se jako děcka koupali na silnici kde bylo 30 cm vody a v podstatě ze silnice se stala řeka. Tenkrát sem z toho měl vélikou radost... není jak dětem :-)))A(&F) píše:... krásně tu hřmí, oblohu křižují blesky, fouká prudký vítr a do toho všeho padají kroupy pod úhlem 45 st., ... po silnici, kterou mám pod oknem, teče mezi obrubníky zhruba 5-10 cm vody ... kanály nestíhají ... jo, jo ... miluju únorové bouřky ... mají své krásné a nezapomenutelné kouzlo ... A. ...
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
-
- Zasloužilý člen
Teda ty seš ale hnusnej materialistaIlem píše:Jen houšť a větší kapky, ať máme co rozkládat.kutil píše:Tak já jako kluk zažil bouřku že mraky byly asi 40 m nad zemí (podle věžičky na kostele-byla v mracích!) Proudy vody jako z požární hadice, za 10 minut plná ulice vody a my se jako děcka koupali na silnici kde bylo 30 cm vody a v podstatě ze silnice se stala řeka. Tenkrát sem z toho měl vélikou radost... není jak dětem :-)))A(&F) píše:... krásně tu hřmí, oblohu křižují blesky, fouká prudký vítr a do toho všeho padají kroupy pod úhlem 45 st., ... po silnici, kterou mám pod oknem, teče mezi obrubníky zhruba 5-10 cm vody ... kanály nestíhají ... jo, jo ... miluju únorové bouřky ... mají své krásné a nezapomenutelné kouzlo ... A. ...
- Mim
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
-
- Zasloužilý člen
Re: Hmmm...
Máš pravdu že bude hůř.Mim píše:Věřte, že dokud prší. je to fajn....Ale kdyby nebylo....
Tak sem při opravě baráku ze staré žumpy udělal nádrž na vodu a veškeré okapy svedl do ní. Teprve až je plná tak je přepad do kanalizace. Vejde se tam 35x 200 lt.sudů = 7m3 dešťovky a v létě to vždy stačilo od deště po déšť - i dva měsíce
Zn. svět přeje připraveným
- Mim
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Re: Hmmm...
To je super nápad....měli by všichni....Mimkutil píše:Máš pravdu že bude hůř.Mim píše:Věřte, že dokud prší. je to fajn....Ale kdyby nebylo....
Tak sem při opravě baráku ze staré žumpy udělal nádrž na vodu a veškeré okapy svedl do ní. Teprve až je plná tak je přepad do kanalizace. Vejde se tam 35x 200 lt.sudů = 7m3 dešťovky a v létě to vždy stačilo od deště po déšť - i dva měsíce
Zn. svět přeje připraveným
Však ono to půjde!!!