... naprosto jinak ...Ilem píše:Když to vezmu do důsledku, pokud nevím, kde jsem přišel k dané informaci, můžu sem psát pouze výsledky svého vlastního bádání, jinak porušuji autorský zákon.
... pokud sem někdo vlastními slovy vloží informaci, ke které někdy někde kdysi přišel a nemusí si již ani pamatovat původní zdroj, popř. autora, tudíž potom logicky není možno tyto uvádět ...
... něco jiného však je, pokud sem stylem kopírování (Ctrl+C Ctrl+V) z internetového zdroje beze změn (slovo od slova stejně) kdokoliv vloží kompletní cizí dílo nebo jeho část, tak pominu-li fakt, že z právního hlediska má za povinnost uvést zdroj, je to potom přinejmenším aj slušnost ..... a to nejen vůči autorovi, ale i k ostatním, kdo tuto "vloženinu" posléze čtou, jelikož se tak čtenář může např. podívat, zda-li je ze zdroje přeneseno opravdu vše podstatné (tj. zda to není pouze úryvek), popř. zda součástí původního zdroje nejsou kupř. i odkazy, ilustrace, fotografie, diskuze s dalšími zajímavostmi, atd. ..... uvedení zdroje se tak navíc stává další cestou k poznání ...
... pls, buď tak laskav, Ilemku, dej si tu práci .... a potom mi ty stovky případů vomlať vo hlavu ... ...... víš Ileme, vzhledem k tomu, že v rámci studia nebo výzkumu či vývoje jsem nucen předkládat různé elaboráty (vesměs vědeckého charakteru), tak uvádění zdrojů a dalšího souvisejícího je pro mě naprostá samozřejmost (a to nejen protože v rámci jmenovaného se plagiátorství neodpouští, popř. po ne-zásluze poměrně tvrdě trestá) ... dokonce pokud je to možné, tak vesměs uvádím zdroje i v případě, že použiji vlastní interpretaci (pokud se nejedná o elementární všeobecně známé znalosti) ...Ilem píše:Kdybych si dal tu práci, našel bych tu stovky případů, kdy ani Anri neuvedl citaci, tak nechápu, proč se čílí.
... momentálně jediným problémem jsou lidé jako jsi Ty, Ileme ... jelikož již opět zase (v rámci banování jiné osoby) se naprosto zbytečně vyjadřuješ k věcem přesahující Tvou pravomoc (moderátorství jsi s díky odmítl, ale opět se seueš do věcí bez kompletní znalosti situace a problematiky) ...... nicméně, tentokráte (na rozdíl od podobného případu, jenž se udál před lety) sis dal alespoň tu "práci" a (kliknutím na mnou výše vložený odkaz) ses podíval do místa, kde uživatelem MIRKO došlo k porušení pravidel ....... zbytek jsi opětně (sobě zmatečně) nepochopil ... zcela stejně jako minule ...Ilem píše:Asi má nějaké osobní problémy a odnesl to MIRKO, Kov a Vlčice.
... Anri ...
-----------
PeS: ... prosím, a ty bezpečnostní pásy v autě raději používej ...... ať už jsi jakýkoliv, tak by Tě byla škoda ...