sisa píše:Jesy, držím palce.
Vdaka
[hr]
Takze, skontaktoval som sa so znamou, ktora studovala veterinu. Zdelila mi, ze pri odbere krvi sa macke vacsinou nedavaju ziadne anestetika, podla nej by to mohlo skreslit vysledky. Takze, kym macka neni velmi agresivna, nepodava sa jej to. Nasa macka je bojazliva, agresivna nikdy nebola, ani u veterinara
Este dodala, ze lieky ako anestezia, atd sa kombinuju TAK, aby neboli negativne ucinky ako zvracanie, atd.
Navyse macka bola strasne malatna, a mala take silne krce pri zvracani, ze krcne svaly mala az pri usiach! To si ziadny seriozny veterinar nedovoli, potrhala by si stehy, keby ich mala
Tymto davam
VYSTRAHU vsetkym, ktori sa rozhodnu navstivit
veterinarnu nemocnicu Bennett v BA!! Doviezli sme tam macku s tym, ze ak to podla predoperacneho vysetrenia nema prezit, bereme si ju naspat! MVDr. Dzivy s usmevom slubil ze zavolaju. Pri odchode som ale zbadal vychadzat mladu zenu, ktora drzala v naruci mrtveho psa a kliala "Fagani!". Zarazilo ma to a po rychlom zbehnuti preferencii Bennetu na Googli sme nabehli dnu s tym ze ju bereme spat. Cicikali nas, ze dokoncia vysetrenie a hned nam povedia ako dalej. To som im este dovolil s tym, ze rezat sa teraz nebude! Po 20 minutach nas pustili dnu. Macka bola uplne bez zivota, bola bdela, ale nepohla by sa ani keby vedla nas buchol granat.
Prognoza: operaciu by vraj neprezila, ma na to prilis zle krvne testy: anemia s moznou leukemiou (teraz ani tomu neverim, ked ju tak nadopovali ze vysledky boli rozhodne skreslene, ako spominala znama).
Moj zaver je taky, ze videli velmi pokrocilu rakovinu. A odhadli jej zostavajuci cas na nie viac ako polrok, tak sa rozhodli pre zisk za kazdu cenu. Ze ju zabiju, pardon akoze zoperuju a vypytaju si peniaze za komplet servis. SKUR.... CHUJI!!!
Operuje tam vychyreny MVDr. Cegin (podla referencii najlepsi zvieraci onkolog na SK), ale mozno aj jemu ide o zisky! Jedine, co mu moze zachranit povest je to, ze on jej vysetrenia nerobil.