Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Urinoterapie

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
abul
Zasloužilý člen
Dal: 106 poděkování
Dostal: 197 poděkování

Re: Urinoterapie

Příspěvek od abul »

Mimo téma (offtopic)
Slavek Krepelka píše:Navíc, jak to, že je ve flašce? Má to mít při pokojové teplotě konsistenci margarínu.
Panennský nebo RBD (rafinovaný, bělený a dezodorizovaný) kokosový olej má teplotu tání 24°C, zatímco hydrogenizovaný 36°-40°C. Panenský by měl být k rozeznání od rafinovaného typicky kokosovou vůní i chutí. (nemyslím, že by byl nějaký problém do rafinovaného přidat trochu aroma, takže na tohle bych osobně nesázel). V procesu hydrogenace, jsou nenasycené tuky (mononenasycené a polynenasycené mastné kyseliny) kombinovány s vodíkem v katalytickém procesu tak, aby tvořily více nasycených. Kokosový olej obsahuje pouze 6% mononenasycených a 2% polynenasycených mastných kyselin. V tomto procesu jsou některé z nich přeměněny na trans mastné kyseliny. Více čtení tady http://en.wikipedia.org/wiki/Coconut_oi ... =412419351

Když mluvíš, tvá slova by měla být lepší než ticho.
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Dyž už jsme u těch volejů ...

Příspěvek od A(&F) »

Mimo téma (offtopic)
... máte-li problémy (nejen) se žílama, tak by pak vaší pozornosti rozhodně neměla uniknout Šrucha nebo Portulák ... bohatý to zdroj Omega-3 nenasycenejch kyselin ... ( http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=86499#p86499 + http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=86982#p86982 ) ....... a přestože já sám ji mám na zahradě, tak doporučuju "ten plevel" sázet raději někam mimo, abyste nedopadli jako jeden můj známej ( http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=88825#p88825 ) ... :D ....

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
babanci
Stálý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Příspěvek od babanci »

Teď se mi forum asi tři dny nedařilo otevřít, ani doma ani v práci. Už jsem se bála, že se k Vám, mí přátelé virtuální, nedostanu. Ale dnes už to jde, přečtu si zpětně Vaše příspěvky, abych byla chytřejší. U mě jsou bouřlivé reakce. Napřed zduřelé uzliny, bolest v krku jako při angině, ale bez teplot, za dva dny v pořádku a dnes v noci šílené křeče v trávicím traktu, v pravém i levém podžebří hlasité projevy, různé přelévání a takové jako trhání, tak hlasité, že to probudilo i mého mužíčka. Bohužel, provázené bolestí. Snad se něco děje a bude to k něčemu. Urinu piji teď raději jen ráno, střední proud, asi dvě decky. Nijak se mi to neoškliví, cítím, že to je, musí, být moje cesta, už čistím kdeco dlouho a zatím jsem se výrazně nezlepšila. Urina je poslední dva dny šíleně tmavá a slaná. Ještě trochu mimo - včera jsem udělala klystýr, uriny nebylo dost a tak jsem udělala vodou a citronovou šťávou, doteď se mi střeva kroutí a bolí. Kde myslíte, že se stala chyba?

libcosenior
Zasloužilý člen
Dal: 165 poděkování
Dostal: 131 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libcosenior »

babanci píše:...Urina je poslední dva dny šíleně tmavá a slaná. ...
Treba piť veľa, veľa, veľa vody! ;)

Žiť, to je tá najvzácnejšia vec na svete, pretože väčšina ľudí len existuje.
Armstrong-Elixir_zivota.pdf
Partykova.pdf
Perfektné fórum pre každého kto sa chce naučiť programovať
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Mimo téma (offtopic)
abul píše: ... Panennský nebo RBD (rafinovaný, bělený a dezodorizovaný) kokosový olej má teplotu tání 24°C ...
Však právě. Alespoň naše norma považuje za pokojovou teplotu 21°C. Navíc se vsadím, že se to má držet v chladu, i když vydrží hodně dlouho i při pokojové teplotě a nad. Jenže to je právě díky tomu, že ten olej je prohnán spoustou tepelných změn a chemie, jinak by nevydržel. Petr taky mluví o škvíření. Zádný čistý olej se teplem neškvíří a škvíření by stejně jako u nepřetaveného másla mělo znamenat nečistoty a hlavně vodu. Čistý začne v klidu tmavnout a pálit se.

Je těch "panenských" olejů na netu ve flaškách hodně, nicméně bych se toho ani nedotkl, protože to čistý a panenský kokosový olej být nemůže. Jde o pěkně prohnanou panu, kterou někdo prohnal potrubím Chemičky Ústí. Taková panna už nikdy neporodí. Co s ní dělá komerční zpracování je i v té české wiky. Průmyslově ždímané oleje do poslední kapky mají velice málo společného se skutečnými panenskými oleji, i tím kokosovým olejem s významným prodloužením jeho skladovací doby. Jde o stejně příšerné znehodnocování jako u olivového oleje a pokud má někdo pochyby, může si při protirakoviné dietě J. Buwigové místo čerstvého lněného oleje míchat tvaroh s fermeží. Určitě to příjde laciněji a výsledek tomu bude odpovídat.

Slušný kokosový olej se dá koupit přímo třeba z Filipín, od malých dodavatelů, ale ten zase nevydrží i v tropech sedět na polici dva roky a je potíž ho schrastit. Jsme u stejného problému jako se všemi potravinami. Z prodavačů potravin jsou skladníci, z pěstitelů otroci a ze spotřebitelů hypochondři na psychodrogách, které zase prodlouží jejich skladovací lhůtu, zatímco výrobci a skladníci si mastí kapsy. Čím déle jakýkoliv hnus fialový průmyslový vydrží sedět na polici, aniž by se zkazil, tím si můžete být jistější, že je nestravitelnější, i když sem tam nějaká vyjímka je, specielně u potravin již úmyslně zkažených, jako jsou třeba sýry, kysané zelí i okurky a víno, které jsou předstrávené mikroorganismy, ale i něco jiných. Okrádaj, lžou a vraždí.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

babanci píše: ... U mě jsou bouřlivé reakce..... Kde myslíte, že se stala chyba?
Taky jsem se nemohla (asi 20 hodin) na tenhle server připojit.. zdá se, že rival něco upravuje :dknow: .
Těm reakcím buď ráda, aspoň víš, že urina funguje a bere to poctivě ;) . Protože předpokládám, že klystýr dělat umíš, nemyslím si, že se někde stala chyba - něco tam máš a urina to vyhání . Na Tvém místě bych tomu asi pomohla miniklystýrkem :ethink: , na něj stačí malé množství.
Jinak k té urině - nevím, kolik vody piješ, může to být tím, jak píše libcosenior, ale i tím, co jíš (hlavně ta sůl).. tmavá barva by mohla ukazovat na to, že pracuje i v játrech .. uvidíš, co se z toho vyvine. Bát se myslím nemusíš, urina neškodí a v tom množství, co teď bereš, by se očista měla trochu zpomalit.
Ahoj, Hanka :lol:

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

babanci píše:Teď se mi forum asi tři dny .... Kde myslíte, že se stala chyba?
Málo vody!!! Potřebuješ ty střeva zavodnit a vyhnat to vše nejen z tlustého střeva, ale krz. Tmavá urina je málo vody. Pít, pít a zase pít, třeba i urinu a všecku ale zředěnou a mít po ruce kliku od záchoda. Pak žádný klystýr nepotřebuješ.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

V této době chřipkové epidemie tady musím vyzdvihnout výborný ochranný účinek uriny proti nákaze chřipkou, který pozoruji u sebe. Je teď dost nebezpečné se nacházet v místech, kde se pohybuje spousta lidí - např. veřejná doprava, supermarkety apod. Nemám sice zkušenosti s tím, jak dobře chrání pouze pití uriny, proto se k tomu nemohu vyjádřit - ale urinové injekce v tomto směru nemají chybu!
Okolo mne teď všechno kýchá, prská, kašle, uléhá v horečkách a světe div se! - já odolávám :shock: :) ...
Hanka.

"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
hanka
Zasloužilý člen

Slunce v duši.

Příspěvek od hanka »

Myslela jsem, že po měsíci činjekcí si dám týden pauzu. Jenže zjišťuji, že to není tak jednoduché... urina opravdu pracuje, a injekce mi pomáhají mimo jiné k tomu, abych necítila nepříjemné reakce těla na očistu. Teď probíhá očista orgánů v pánvi (zřejmě také díky miniklystýrům) a ráno jsem měla pocit, jako kdybych se chystala k porodu :( ... Po činjekci byl za hodinu klid. Teď večer už zase začínám chodit v mírném předklonu ;) a už se těším na večerní činjekci..
Od pondělka beru urinu také v kapkách pod jazyk – po 10 kapkách 3x -4x denně. Mám v plánu užívat tímto způsobem také urinu čtvrtinovou.
Myslím, že urina pracuje dobře po všech stránkách. Čistí i psychiku, a to ne právě příjemným způsobem. Kdo prožil v poslední době těžší psychickou zátěž, může se stát, že se mohou prožitky zase připomenout .. nepotlačujte je zpátky dovnitř - musí to jít z člověka ven, stejně jako fyzické nečistoty!
Doporučuji po silných psychických zážitcích (např. žalu, vzteku, velké lítosti a jiných silně negativních emocích příjem uriny zastavit a pokračovat až po 2 dnech. Negativní emoce se promítnou i do uriny a jejím zpětným příjmem působení negativních emocí prohlubují...
Takže po dobu urinoterapie (a nejenom při ní) mysleme pozitivně a mějme slunce v duši :lol: .
Hanka.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Mimo téma (offtopic)
Slavek Krepelka píše: Čím déle jakýkoliv hnus fialový průmyslový vydrží sedět na polici, aniž by se zkazil, tím si můžete být jistější, že je nestravitelnější ...
Jakákoli konzervace je vlastně hlavně znepoživatelnění původně poživatin.
Záleží jenom na tom, jestli je to znepoživatelnění jenom dočasné, jako třeba u mražení - a nebo trvalé, jako třeba přidáním konzervantů, soli a nebo uzením.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Dušanbe
Nový člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 18 poděkování

Příspěvek od Dušanbe »

som tu nový,začal som s urinoterapiou už v lete,a pomohlo mi to upraviť trávenie,a tiež reumu,v zime aj v lete mi doslova mrzli nohy,už je to ok.Tretí deň dávam čurinoinjekcie a tie isté príznaky ako ty Hanka,musím to vydržať,lebo som sa liečil aj z candidy.Ste super že ste založili toto vlákno,moc mi to pomohlo,cítim sa lepšie,výsledky napíšem neskoršie.

libcosenior
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Slávku, potvrdzujem, čo si raz písal.
Dnes ráno som si vmasíroval čerstvú, ešte teplú :piss: do celého tela (masíroval som sa prstami namáčanými v pohári s :piss: všade tam, kam som dočiahol). Hlavu, tvár a krk som masíroval dva krát pre väčšiu účinnosť a stačilo na to všetko zhruba 1 dl :piss: . To sa dá bez problémov odložiť každý deň. :good:
Zaujímavé je, že keď som to nechal na sebe vyschnúť, vôbec som nemal potrebu to opláchnuť.
Je to ako si písal. Proste sa to vsiakne do kože a žiadny zvláštny zápach alebo vôňa nie je.
Cítim sa svieži ako po sprche. 8)

Partykova.pdf
libcosenior
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Ešte sa vrátim k chuti :piss: . Pri hladovke keď pijem dostatočné množstvo vody, chuť :piss: vôbec nie je horká, má veľmi nevýraznú (vodavú) chuť. Dokonca mám niekedy pocit, že by som mal piť tej vody trochu menej, aby :piss: bola trošku "hutnejšia" :D , aby mala potrebnú silu a teda aj výkon v očiste.

Partykova.pdf
babanci
Stálý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Příspěvek od babanci »

Hanko, to u mě nepůjde, přerušit urinoterapii při stresu a trápení. Mám ho už 15 měsíců, šílené trápení, to největší možné. Zemřelo mi dítě. Začala jsem se právě velmi snažit o uzdravení, po dceři zůstalo dítě, malé dítě a mě bude letos 50 let. Musím tu být a zdravá, prostě musím.

hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

babanci píše:Hanko, to u mě nepůjde....
Vím, babanci, jaké máš trápení, proto jsem to tady napsala - hlavně pro Tebe.. Znám to, co prožíváš, jsem na tom podobně (8 měsíců) .. akorát se nemusím starat o její děti - mají ještě otce... Já jsem všechny síly nasměrovala na smíření se a přijetí... nic jiného stejně nezbývá. Nezměníš na tom nic, i kdyby jsi se utrápila, život jde dál.. Zjistila jsem, že to sluníčko v duši si můžeme nést přesto všechno .. je třeba přijetí a odpustit osudu (Bohu), mělo to tak být .. neptejme se proč - to je dobré leda na zbláznění. U Tebe, babanci, platí dvojnásob ta potřeba sluníčka v duši - svítí Ti a hřeje v podobě vnoučátka, jen se mu otevři a vpusť ho do srdce. Půjde to, neboj. Je to těžké, ale jde to - vím, co říkám :lol: ..
Přeji Ti hodně síly. Hanka.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“