Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS i jinak - Léčení zvířat

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
ceskymo
Starší člen
Dal: 283 poděkování
Dostal: 155 poděkování

Re: MMS - Léčení zvířat

Příspěvek od ceskymo »

Uf, tak jsem udelala "domaci ukoly" a nasla jsem, ze pacienti s epilepsii maji mit dietu s vysokym cholesterolem a hodne tuky. Pak jsem jinde nasla (pro sebe) "patlaninu"
http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic ... 0patlanina
a napadlo me, ze ji zkusim podavat cubince. Je mala (asi 5 kg), tak ji davam kazdy den tak asi pol. lzici. Zda se mi, za pejskova je zase plna energie, lita jako prdla... :)
A jeste vylepseni: zkusim ji do te patlaniny pridavat trosku zloutku (cholesterol). Bohuzel vysledky nezjistim driv nez tak koncem roku; mela zatim jenom dva zachvaty, jeden loni na podzim a dalsi asi pred mesicem. Takze jestlize by mela mit zachvaty jednou za cca 6 mesicu, zjistim ucinnost tehle patlaniny (kruci, proc tak hnusnej nazev pro tak ucinnou vec?) az tak v prosinci...
Mate nekdo nejake dalsi napady k tehle diete? Myslite, ze by mohla pomoct?

Kdo se chce zblaznit, musi mit nejdriv rozum
Každý den ráno sněz žábu a nic horšího už te nepotká
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Žloutek bych dávala zvlášť. Patlanina se žloutkem není patlanina. :-)

ceskymo
Starší člen

Příspěvek od ceskymo »

Siso, dobrej napad, dekuju!

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

ceskymo píše:Siso, dobrej napad, dekuju!
Patlanina je Budwigová a Budwigová mluví o navázání lněného oleje na sirné bílkoviny. Vybrala si tvaroh nejspíše jak všeobecně přijatelnou formu, ale co se týče síry, vajčný bílek nebude o nic horší, ne-li lepší. Jenže kolik lidí si dá syrový bílek s fermeží, že jo. Tím jenom chci říct, že vaječný žloudek v patlanině, nebo i celé vejce (tedy bez skořápky :D ) určitě ve směsi neublíží.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
ceskymo
Starší člen

Příspěvek od ceskymo »

Slavku, dekuju za odpoved. Ja i cubinka mame rady syrovy vajicka (mame dobry, domaci), ono treba takova dobra majoneza je vlastne zloutek s olejem, zejo :) , tak jsem si rikala, ze udelat klasickou patlaninu i se lnenym seminkem a pak tam pridat ten zloutek kvuli cholesterolu by mozna, jenom mozna, mohlo fungovat. Zatim tedy vidim na cubine, ze ma asi tak 10x vic energie nez pred patlaninou. Tak snad....

zuzana36
Nový člen

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od zuzana36 »

Prosím, mám otázku,
mám kocicku 12 let, chtěla bych jí zkusit dát mms, můžete mě poradit, kdo vám seriozně poradi s dávkováním, má asi 3,5 kg. A kde sehnat vhodný přípravek? Rychle se jí tvoří nádory, budu ráda za jakoukoli informaci. Našla jsem to zde na netu, spěchá to. Nevíte , jestli v té knížce je i dávkování pro zvířata? Celý den tu sháním informace, ale telefony na stránkách převážně nikdo nebere.Kam se mohu obrátit na informace? díky Zuzana D.Prosím o ověřené kontakty, kde se zajímají odborníci těmito metodami. Díky

ceskymo
Starší člen

Příspěvek od ceskymo »

Zuzano, podivej se na predchozi stranku, jestli si z toho neco vyberes... Ja osobne bych pejska nebo cicu ve 12 letech asi spis nechala v miru a bezbolestne odejit do dalsi dimenze, nez je trapit lecbou, ale chapu, ze je to pro tebe hodne bolestivy.

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Dávkování pro zvířata je 1 kapka na zhruba 12 kg váhy. Začala bych na čtvrt kapičce a pak zkusila půl kapičku. Kdyby jí to nic nedělalo, myslím nevolnost, zůstala bych na půl kapičce každou hodinu, 10 dávek za den. A do misky z vodou klidne kápni 1-2 kapky neaktivované.

grejsi
Nový člen

Příspěvek od grejsi »

Prosím poraďte ,
mám fenu německého ovčáka a v posledním roce jsem zjistila, že se necítí nejlépe...má různé trable. Vřídky na těle ( jakoby uhrovité), které jdou vymačkat ale zase se vytvoří. Další věc je že pozoruji, že kulhá...pak ji to přejde a tase kulhá...lítá jak splašená. Asi před měsícem se ji udělal nad okem hrbolek , přímo na víčku. Tak jsem koupila MMS , že ji to budu dávat , ale nechce to pít ani kočky . Myslíte, že bych ji to mohla dát do něčeho jiného? Asi by bylo nejlepší do salámu :DDD Ale je mi jasný že tam to nedostanu. Co mléko? Vadilo by kdybych ji to podávala v mléce? Děkuji za odpověď

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Můžeš jí dávat několik kapek neaktivovaného chloritanu do misky s vodou a dávat každý den čerstvou vodu i dávku. Když se jí bude zdát voda podezřelá, tak ji naber do dlaně a dej jí napít z dlaně - tím jí naznačíš, že je voda v pořádku a že chceš, aby ji pila.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
grejsi
Nový člen

Příspěvek od grejsi »

Poota: tak jsem ji to dala do vody a jak píšeš dávala jsem ji to dlaní jelikož to nechtěla pít z misky. No ani toto nepomohlo, tak jsem hodinu počkala a znova a nyní zase, nechce to pít :( budu to ještě zkoušet, ale nemáte někdo třeba jiný způsob , který bych mohla vyzkoušet nebo co to mléko? Můžu to podávat v mléce? To by mi určitě vypila.

xdraho
Zasloužilý člen
Dal: 23 poděkování
Dostal: 87 poděkování

Příspěvek od xdraho »

My jsme neaktivované MMS dávali pejskům i kočičkám do žrádla. Ve žrádle to už prakticky nepoznají. Většímu pejskovi, který je hodně žravý, jsem tu jednu až dvě kapky kápl třeba i na kousek rohlíku.
Třeba taková polévka by chuť neaktivovaného MMS překryla zcela určitě.
Možná, že to není tak zcela podle pravidel používání MMS, ale takhle se to do nich dá dostat v pohodě.

grejsi
Nový člen

Příspěvek od grejsi »

Poota: jsem trdlo, špatně jsem si přečetla tvůj příspěvek a dala jsem ji tam aktivované MMS......takže nyní jsem to udělala znova s neaktivovaným a už to pije ...díky moc.
xdraho: Tobě taktéž děkuji za příspěvek, kdyby to náhodou nechtěla někdy v budoucnu tak ji to kápnu do polívky.

Ještě otázka: Jak ji pomůže jen neaktivovaný chlorit? Myslela jsem že ta aktivace je důležitá v tom procesu. Kolik kapek by jste doporučili pro 55 kg psa? takže jednou denně do pití.....jste zlatí . Moc děkuji

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

grejsi píše:Ještě otázka: Jak ji pomůže jen neaktivovaný chlorit?
Neaktivovaný chloritan se aktivuje celkem jakoukoli kyselinou, tedy i trávicí v žaludku.
Je celkem jedno, kolik kapek jí do vody dáš, ona si najde to správné dávkování sama - vypije toho míň a nebo víc. Když to vypije celé, tak příště můžeš nějakou tu kapku přidat. Myslím, že takových deset kapek by mohlo být pro začátek tak akorát a pak uvidíš, jestli máš přidat a nebo ubrat.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
grejsi
Nový člen

Příspěvek od grejsi »

Poota: Moc děkuji za informace :)

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“