Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Pro neználky II (potřebuji vědět.....) ... pokračování ...
- peroxid
- Stálý člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 6 poděkování
CKP / EOS-KSI
Jednali jste někdo s kanceláří pojistitelů? Zapomněl jsem zaplatit jednu složenku a kvůli změně adresy se k nám nedostala upomínka a posléze zrušení pojistky. (léta nepojízdný tudíž neprovozovaný pionýr) Reklamoval jsem to u pojišťovny ČSOB s tím, že jsem adresu měnil ve svém účtu (pojistka se mi zobrazoval spolu s životkou) přes jejich webové rozhraní (jak vidno, neúspěšně) Z kanceláře pojistitelů mě zatím nekontaktovali, ale předpokládám, že mi tam naskakuje dvacetikoruna každý den, než to znovu pojistím.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Re: CKP / EOS-KSI
Nejsem si tak docela jist ale pokud neuplatní své nároky do tří let od poslední výzvy tak se jedná o promlčení dané věci.Předpoklad je ovšem fyzické zrušení pojistky k čemuž nejspíše došlo jak čtu.Mrkni do občanského zákonníku tam by to mělo být.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
No, tak to jsi zločinec. Já prodal za komančů bavoráka se sajdou a zůstal mi techničák, kterej nikdo nechtěl, a......ještě že mám dobrýho právníka, jináč bych hnil někde v alcatrazu, nebo kopal na sibiři solvinu.
Halt nám vládnou zločinci. přitom by stačilo, aby ti parchanti měli povinnost upozornit na tvůjj dluh.
Halt nám vládnou zločinci. přitom by stačilo, aby ti parchanti měli povinnost upozornit na tvůjj dluh.
„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Ale kdepak, nestačilo. Od té doby, co si ti zločinci odhlasovali, že po 14ti dnech od odeslání (!!!) se zásilka považuje za doručenou, tak jim nedokážeš, že nic neposlali.jarda ovčák píše: přitom by stačilo, aby ti parchanti měli povinnost upozornit na tvůj dluh.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- peroxid
- Stálý člen
Ba právě! Potřeboval bych svoji zločinnou hlavu řádně vydrhnout sibiřskou solvinou. Mašinérie je nastavená tak, že tvrdě doplácíš i na banální chyby. Trochu jsem doufal, že se pojišťovna zachová krapet velkoryse a po vylíčení okolností smlouvu obnoví. Raději obětují spokojenost dlouholetého klienta za pár stokorun do pokutového fondu. Za 26 let, co jezdím nemusela žádná pojišťovna řešit jedinou škodní událost a tu máš čerte kropáč, zrezavělého pincka v garáži je třeba řádně osolit.
Aquarius1, dík, ale obávám se, že to mají dobře podchycené. Synovcovi přišel "dáreček" těsně před uplynutím vypršecí lhůty.
Ještě to doplním odkazem patřícím spíš do jiného vlákna, ale k tématu mi to tak nějak pasuje. http://zpravy.idnes.cz/rusko-a-zakon-ko ... anicni_ert
Aquarius1, dík, ale obávám se, že to mají dobře podchycené. Synovcovi přišel "dáreček" těsně před uplynutím vypršecí lhůty.
Ještě to doplním odkazem patřícím spíš do jiného vlákna, ale k tématu mi to tak nějak pasuje. http://zpravy.idnes.cz/rusko-a-zakon-ko ... anicni_ert
-
- Zasloužilý člen
Re: Pro neználky II (potřebuji vědět.....) ... pokračování .
cha....
nám loni vznikl nádherný dluh. na dětský tábor jsme darovali pár beden zeleniny, k tomu jehně.... někdo nás prásknul a věřte.... finanční úřad chtěl vidět záznam o odvedení darovací daně a odvedené dph. I když daruješ pro chudý děcka. tehdy jsme zjistili, že na finančním úřadě nemůže pracovat normální člověk, nýbrž chorobomyslná monstra, které jsou v mém žebříčku hodnot hluboko pod odloženými exkrementy. A je mi naprosto lhostejný blábol o normálních pracujících lidech či vyjimkách. Žijeme v nemocné době, v nemocném státě plným nemocných úředníků, zákonodárců, policajtů, práskačů. Jednou na ně budem hulákat zespoda kandelábrů, když je budem věšet.Dekograticky jim dáme vybrat, jestli chtějí useknout hlavu, upálit zaživa, napíchnout na kůl nebo pověsit na kandelábr.
Že to je nemocný názor?? Nu, přeci nebude hovno z žumpy vonět po konvalinkách.
nám loni vznikl nádherný dluh. na dětský tábor jsme darovali pár beden zeleniny, k tomu jehně.... někdo nás prásknul a věřte.... finanční úřad chtěl vidět záznam o odvedení darovací daně a odvedené dph. I když daruješ pro chudý děcka. tehdy jsme zjistili, že na finančním úřadě nemůže pracovat normální člověk, nýbrž chorobomyslná monstra, které jsou v mém žebříčku hodnot hluboko pod odloženými exkrementy. A je mi naprosto lhostejný blábol o normálních pracujících lidech či vyjimkách. Žijeme v nemocné době, v nemocném státě plným nemocných úředníků, zákonodárců, policajtů, práskačů. Jednou na ně budem hulákat zespoda kandelábrů, když je budem věšet.Dekograticky jim dáme vybrat, jestli chtějí useknout hlavu, upálit zaživa, napíchnout na kůl nebo pověsit na kandelábr.
Že to je nemocný názor?? Nu, přeci nebude hovno z žumpy vonět po konvalinkách.
„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... doporučuju skouknout tohle http://play.iprima.cz/iprima/311895/all ...peroxid píše:Jednali jste někdo s kanceláří pojistitelů?
... a mmch existuje i toto ... http://www.antickp.cz/index/ ... ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Však kvůli tomu mnoho lidí přestalo podnikat a někteří raději ani nezačali. Nicméně echt zarytého úředníka finančáku alias monstrum najdeš většinou i v Cibulkových seznamech STB, to je náhodička co....jarda ovčák píše:cha....
že na finančním úřadě nemůže pracovat normální člověk, nýbrž chorobomyslná monstra, .
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
- peroxid
- Stálý člen
-
- Starší člen
- Dal: 87 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
V Cibulkových seznamech se nachází i matka Cibulky a další jeho rodinní příslušníci. Cibulka toto vysvětluje tak, že seznamy nejsou přímo jeho ale opisy pořídil jeho kamarád, který je tam uveden taktéž (TV pořad na ČT v souvislosti s prezidentskými kandidáty k dohledání i na Stream). Vřele doporučuje využívat siderického informačního kyvadélka spolu se seznamy, a tak ověřit skutečného estébáka, fízla nebo rusofila. LOL :-D Na stránkách STB - ONLINE je k dohledání tolik konfidentů, že až to bolí. Nejste tam i Vy? Samozřejmě nedopatřením...LOL :-DNAVAR píše: Nicméně echt zarytého úředníka finančáku alias monstrum najdeš většinou i v Cibulkových seznamech STB, to je náhodička co....
Tak tyhle hodiny se nám do kufru nevejdou - Maršál Koněv, Praha 1945, Staroměstské nám.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
dotaz - vši
SOS....vnučka od nepřizpůsobivých spolužáků v 1 třídě přinesla vešky. šampon zabral ale jen dočasně. má někdo zkušenost jak desinfikovat velkoplošně....jakákoliv rada, schůdná při 2 dětech 7 a 2 ...dík za cokoliv martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: dotaz - vši
Umejt párkrát čurinou. Ahoj, Slávek.martin11 píše:SOS....vnučka od nepřizpůsobivých spolužáků v 1 třídě přinesla vešky. šampon zabral ale jen dočasně. má někdo zkušenost jak desinfikovat velkoplošně....jakákoliv rada, schůdná při 2 dětech 7 a 2 ...dík za cokoliv martin11
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
Ach jo, martine, dobře velkoplošně desinfikuje gamma záření, plamenomet ,ale jináč to je boj s větrrnýma mlýnama.Nebo se u nás rodiče složili na sponzorský dar pro školu a nepřizpůsobiví byli přesunuti na patřičnou,LEPŠÍ školu. To byla taky fajn desinfekce.Nebo jim na kebule nastříkat neoostomosan, čož funguje bezvadně na dobytek a dlouhodobě působí preventivně. Sice to smrdí trochu jako nafta, ale dobytek si nikdy nestěžoval.....
-
- Zasloužilý člen
Přátelé, soudruuzi, kamarádi. potřebuuju vědět dvě věci. první je, proč se člověk muusí přihlašovat a registrovat neustále, znova a znova při nějakém kloudném webu. co z toho ten majjitel stránek má, když se tam ti lidičky přihlašuujou.......mi to připadá jjakési obstrukcoinfantilní.nemůžu s dovtípit, co to může někomu přinést, ta registrace a přihlašování. já si s bídou pamatujjuu letité heslo od mailu, a zbytek zapomenu.....
Druhá věc. Potřebuju vymyslet úvazek na trhání stromků. Mám vyzkoušeno, že když vytrhnu strojem stromek, tak on roste po přesazení pěkně, ovšem když nemá příliš poškozenou kůru. Ta se však poškodí téměř vždy. Jak nahradit lidské ruce a tenký stromek uchopit tak, aby se kůra neodřela. Kořeny jsou pevné a regenerují velice dobře, když je kůra celistvá.Rád sázím stromy a mám v lesích spoustu stromků v podrostu, které by nikdy nevyrostly a po přesazení by dostali novou šanci. Jak je uchopit a nezničit........
Druhá věc. Potřebuju vymyslet úvazek na trhání stromků. Mám vyzkoušeno, že když vytrhnu strojem stromek, tak on roste po přesazení pěkně, ovšem když nemá příliš poškozenou kůru. Ta se však poškodí téměř vždy. Jak nahradit lidské ruce a tenký stromek uchopit tak, aby se kůra neodřela. Kořeny jsou pevné a regenerují velice dobře, když je kůra celistvá.Rád sázím stromy a mám v lesích spoustu stromků v podrostu, které by nikdy nevyrostly a po přesazení by dostali novou šanci. Jak je uchopit a nezničit........
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... např. obyčejná "pletýnka" z hodně měkkýho popruhu (přiměřeně širokýho dle průměru kmínku) ... viz http://gord.gringo.cz/Uzly/index.html?T ... rusik.html francouzský rozšířený Prusíkův uzel ...jarda ovčák píše:Potřebuju vymyslet úvazek na trhání stromků....
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...