útlum slušně malý, díkygewo píše: polystyrén.
PS: Po cca týdnu jsem zjistil, jak je to s kočkama a jejich střelbou v Praze, holt bez televize ......
dokonce kvůli tomu zastavili cirkus
Ale cirkus bude/u Jeffa/
K.
Moderátor: rival
útlum slušně malý, díkygewo píše: polystyrén.
Vypadá to dobře,Anonymous píše:Bez útlumu.
P
Anonymous píše:Proč se nikomu nechce místo trubek zkusit ploché elektrody?
Při použití páru elektrod žádné svody nehrozí, navíc dvě stejně velké elektrody není třeba ladit.la píše:Anonymous píše:Proč se nikomu nechce místo trubek zkusit ploché elektrody?
Myslím si že u vibračních plochých elektrod by byly větší nežádoucí boční el. svody,než trubkových elektrod.
O mech. vibracích je moc pěkný článek v posledním čísle 81 WM magazínu Kymatika věda budoucnosti.
huhu1235 píše:Takze ako som skusil, je mozne zladit mechanicku frekvenciu vnutorne s vonkajsou trubkou, avsak podla mna to meyers neurobil.
No ,myslím že v tomto případě,je to dost nešťastné řešení využití aktivních ploch a ztrát a dobře rozkmitat patrně jen externě.Anonymous píše:Při použití páru elektrod žádné svody nehrozí, navíc dvě stejně velké elektrody není třeba ladit.la píše:Anonymous píše:Proč se nikomu nechce místo trubek zkusit ploché elektrody?
Myslím si že u vibračních plochých elektrod by byly větší nežádoucí boční el. svody,než trubkových elektrod.
O mech. vibracích je moc pěkný článek v posledním čísle 81 WM magazínu Kymatika věda budoucnosti.
Hoří snad pára?la píše:
Zajímavá je taky ta diskuze pod filmem (hoří ty bublinky ,nebo nehoří,to by mě fakt zajímalo)
No však právě, proč toho nevyužít ,když je to o náboji.Akorát je třeba si všimnout toho vzkazu těch co byli před náma a nedělat to opačně.Míchat vodou by trvalo podstatně déle a bylo by to asi energeticky i náročnější.Anonymous píše:Hoří snad pára?la píše:
Zajímavá je taky ta diskuze pod filmem (hoří ty bublinky ,nebo nehoří,to by mě fakt zajímalo)