Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Rok 2012 - střípky poznání
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Pro Metiu
Tak vidíš,teď jsem to dostal od xzzzx,i to je život,když se snažíš někomu pomoci a pokecat si,jseš OUT.Sranda že,měj se fajn a bojuj a děkuji za přání síly do života,vidíš,teď se to hodí,nebo bych se musel nas......
Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
strom
"Kdybych věděl, že zítra nastane konec světa, zvednu se a půjdu zasadit strom."
Pestalozzi
....kdo se přidá a také zítra zasadí strom.....hezký den všem martin11
Pestalozzi
....kdo se přidá a také zítra zasadí strom.....hezký den všem martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
-
- Zasloužilý člen
to se počítá
.Chiq..máš na kontě 3 stromy.....to je za dva členy tady, kteří tedy nemusí..,,,,jo a nevymlouvejte se , že nemáte zahrádku....
...kdo chce , hledá způsob, kdo nechce hledá důvod....martin11
...p.s. akce platí stále...až do konce světa...ale čím dřív, tím líp....budete mít větší radost.....a jestli se vám nechce chodit z domu ven....tak vemte květináč a zasaďte si něco doma....třeba pažitku...nebo si nasejte do misky řeřichu...
....a včera byla Barbora....říká vám to něco ???? abysme tady pro samé mag.motory, ESP, spalování vody, TRKY , auta na vodu a relaxy všeho druhu ...nezapomněli, že žijem....
...kdo chce , hledá způsob, kdo nechce hledá důvod....martin11
...p.s. akce platí stále...až do konce světa...ale čím dřív, tím líp....budete mít větší radost.....a jestli se vám nechce chodit z domu ven....tak vemte květináč a zasaďte si něco doma....třeba pažitku...nebo si nasejte do misky řeřichu...
....a včera byla Barbora....říká vám to něco ???? abysme tady pro samé mag.motory, ESP, spalování vody, TRKY , auta na vodu a relaxy všeho druhu ...nezapomněli, že žijem....
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
stromy
Je dobře sázet stromy, ale beru to spíš z toho praktického hlediska. Jabloně bych nesázel, je jich všude plno a jablka se pracněji zpracovávají. Dávám přednost hruškám a hlavně peckovinám. Meruňky, švestky, mirabelky, třešně, višně... Nakonec nejsou špatné ani mišpule, kdoule, kdyně a i ty broskve, ringle, blumy.... Důležitý je obsah cukru
Jeff
Jeff
-
- Zasloužilý člen
jablko a spol
zdar Jeff a spol.....Jeffe ale ta moje má ráda jen ...!!!....jablíčka....a já mám zase rád ji......mě je jedno jestli to bude jabloň nebo borovice.....já miluju pivo...a to se pěstuje jinak..... martin11
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Hmm. Zajímavé, jak lidi tehdy tu sarkastickou poznámku vzali vážně. Myslel jsem si, že to může zacloumat jen bezmozky. Asi jsem se mýlil..Edgar píše:Bohužel zase další neověřená(-itelná) poplašná zpráva. Připomíná mi to prohlášení jednoho nejmenovaného spisovatele před několika lety, který je také členem našeho fóra, že přijde ona Planeta X a jak se všichni možná sejdeme na schovku v moravském krasu. Jenže ouha, planeta nikde a - voilá - žijeme....... Tak, třeba to tentokrát vyjde
Ale přes to přeze všechno, pořád platí staré dobré přísloví: "Neříkej hop, dokud letíš nad kanálem."
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
2012
Zmatky a pověsti kolem roku 2012 mají původ v odhalení mayského matematického systému. Toto číslo či datum se vyskytuje jen v jednom jediném záznamu. Přes okruhy "mystiků" to pak bylo zavlečeno do různých prací spisovatelů, kteří založili hnutí New Age a stalo se jakýmsi mýtickým číslem, otevřeným pro jakoukoli úvahu. Toho všichni bohatě využili. Jsou to ovšem jen čiré spekulace. Zmínil se o něm i Sitchin, jelikož, velmi hrubě, zapadá do jeho předpokládaného "cyklu Nibiru", 3600 let.
Mezitím jsem dospěl k závěru, že ono "nibi-ru", sumersky "křížení", je něco úplně jiného, než to, co jistě správně popisuje sumersko-babylonská mytologická kosmogonie ohledně událostí, v jejichž důsledku vznikla Země.
Může se skutečně jednat o protnutí galaktické roviny, a to by jistě byla událost, která mayským astronomům stála za spočítání.
Kromě toho, co si na sebe vymyslíme, se patrně nestane nic. I když se zdá, že změna sluneční činnosti, a tím i změny na VŠECH planetách, s tím nějak souvisí. V každém případě můžeme počítat spíš s vyrovnáním počasí na "neslano-nemastnou" selanku plnou překvapení, a pak nastane prudké ochlazení.
Co se mne týče zasadil jsem mimo jiné i ginkgo - jinan dvojlaločnatý. To je strom, který žije i 3000 let..
Mezitím jsem dospěl k závěru, že ono "nibi-ru", sumersky "křížení", je něco úplně jiného, než to, co jistě správně popisuje sumersko-babylonská mytologická kosmogonie ohledně událostí, v jejichž důsledku vznikla Země.
Může se skutečně jednat o protnutí galaktické roviny, a to by jistě byla událost, která mayským astronomům stála za spočítání.
Kromě toho, co si na sebe vymyslíme, se patrně nestane nic. I když se zdá, že změna sluneční činnosti, a tím i změny na VŠECH planetách, s tím nějak souvisí. V každém případě můžeme počítat spíš s vyrovnáním počasí na "neslano-nemastnou" selanku plnou překvapení, a pak nastane prudké ochlazení.
Co se mne týče zasadil jsem mimo jiné i ginkgo - jinan dvojlaločnatý. To je strom, který žije i 3000 let..
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
Re: 2012
Konečně s tebou plně souhlasím. Možná i proti tvé vůli.gewo píše:
P.
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: jablko a spol
Mam tu 250beden po cca 13Kgmartin11 píše:zdar Jeff a spol.....Jeffe ale ta moje má ráda jen ...!!!....jablíčka....a já mám zase rád ji......mě je jedno jestli to bude jabloň nebo borovice.....já miluju pivo...a to se pěstuje jinak..... martin11
nechce někdo?
Golden Idaredi
Neplatí pouze pro martina a chéfa ((o:
PS: to není sranda!!!
Svět zboř! Já budu stát.
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
PRO Iv!!!
*Omlouvám se za to, že jsem tě v mém rozmaru bezdůvodně osočil, že seš OUT.
Vysvětlení pro ostatní:
V den kdy jsem reagoval na Iv zpravu jsem "pravděpodobně"myslel na jiné věci a protože jsem u toho měl jednoho kozla tak jsem reagoval jak reagoval. No jo nebyl to jeden kozel, ale musel to být jeden nebo max 2 protože vždy je mi po jedné nebo druhé ruce.
I tak schledávám se vinný i přesto, že tu žádné nemám.
Na druhou stranu mé obhajoby po celou dobu mého skutku jsem Iva neviděl a proto musel být out.
Protože mé windows se ne a ne otevřít jak při páchání tak po žádám o udělení trestu nej a to nebudu navštěvovat stránky:
http://www.upramene.cz/forum
Tak ať rozhodne rada sarších.
*Ive promiň
*upřímná věta
Vysvětlení pro ostatní:
V den kdy jsem reagoval na Iv zpravu jsem "pravděpodobně"myslel na jiné věci a protože jsem u toho měl jednoho kozla tak jsem reagoval jak reagoval. No jo nebyl to jeden kozel, ale musel to být jeden nebo max 2 protože vždy je mi po jedné nebo druhé ruce.
I tak schledávám se vinný i přesto, že tu žádné nemám.
Na druhou stranu mé obhajoby po celou dobu mého skutku jsem Iva neviděl a proto musel být out.
Protože mé windows se ne a ne otevřít jak při páchání tak po žádám o udělení trestu nej a to nebudu navštěvovat stránky:
http://www.upramene.cz/forum
Tak ať rozhodne rada sarších.
*Ive promiň
*upřímná věta
Svět zboř! Já budu stát.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
-
- Zasloužilý člen
dotaz na Gewo
....prosím tě, co to to je protnutí galaktických rovin....jak to popisuješ výše...????....pošli nějaký odkaz kde se o tom něco dočtu....slyším to poprvé...
.....jinan jsem zasadil jako první strom na zahrádce ...když jsem přišel do toho nového domu....je krásnej....malej...a roste sráááááášně pomalu.....za rok mě vyrostl o 4 cm......za 5 let asi o 25.......a to si s ním povídám a má ty nejlepší podmínky.....ale on už je takovej.....všem...když někde potkáte JINAN....tak si ho pohlaďte.....vyzařuje z něj nějaké zvláštní teplo.....ale musí být alespoň 100letý,,,,hezkej den martin11 p.s jabloňka je zasazená....
p.s.s. xzzzx se ozvu, ale takovou spotřebu ta moje zase nemá...bohužel nemám sklípek na uskladnění....tak jen máme to co okamžitě spotřebujeme...no ale je dobře , že o tobě víme.....sklípek právě na jablíčka je v plánu.. ..m11
.....jinan jsem zasadil jako první strom na zahrádce ...když jsem přišel do toho nového domu....je krásnej....malej...a roste sráááááášně pomalu.....za rok mě vyrostl o 4 cm......za 5 let asi o 25.......a to si s ním povídám a má ty nejlepší podmínky.....ale on už je takovej.....všem...když někde potkáte JINAN....tak si ho pohlaďte.....vyzařuje z něj nějaké zvláštní teplo.....ale musí být alespoň 100letý,,,,hezkej den martin11 p.s jabloňka je zasazená....
p.s.s. xzzzx se ozvu, ale takovou spotřebu ta moje zase nemá...bohužel nemám sklípek na uskladnění....tak jen máme to co okamžitě spotřebujeme...no ale je dobře , že o tobě víme.....sklípek právě na jablíčka je v plánu.. ..m11
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování