To si tak chytíte zloděje, jak řádí ve vašich prostorách, zrovna když vykuchává kabely a vinutí transformátorů z hodně drahých uskladněných zařízení, předáte ho policii a ona vám dá mimo jiné podepsat "
Poučení..." (viz příloha).
Non
Potom vám sdělí i jméno pachatele, na to máte přece nárok, ale stejně je vám to úplně "k hovnu", jelikož nemůžete ani ostatní spoluobčany varovat, aby si dali na toho kterýho hajzla pozor.
No velebnosti, to bych blil. Zase další, našima svělejma poslancema vykurvenej zákon, kterej nahrává především tý vychcaný svoloči, co se odjakživa štítí práce a raději dál okrádá ty ostatní poctivý, co si zajišťují obživu legální cestou. (schází mi tu teď smajlík vyjadřující maximální míru nasrání)
PS: Pokračování bude, až se prospím a doženu včerejší noc, jenž jsem z větší části strávil až do rána s policajtama při sepisování protokolů.
Mimochodem, toho šmejdskýho hajzlo-zmrda už hned odpoledne po výslechu propustili, jelikož prohlásil,
"že když tam přišel, tak už to tak bylo". Schází jim prý důkazy, protože používal rukavice, když "pracoval" s mým vercajkem, který si přinesl z předminulých vloupání. Dokonce mu ani neudělali domovní prohlídku, přestože jsem včas předal PČR jeho doznání natočený na videu, kde se do objektivu "dobrovolně" přiznal, co všechno mi už ukradl a má to ještě doma. Při výslechu totiž prohlásil, "
že všechno si to raději vymyslel, aby si uchránil holý život".
Kurva, kde to probůh žijeme! To je fakt k posrááánnnnííííííí !!!!!!!!!!!!!!!!!! (Slávku Křepelko, jak já Ti závidím, že už nežiješ v týhle divný republice.
)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.