Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

A je to jen Vaše...

Pravidla, aktuální info a finanční příspěvky na chod fóra
Odpovědět
Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Re: A je to jen Vaše...

Příspěvek od Akord »

zatím mi žádná netvrdila, že smot funguje :mrgreen:

...jo a akord by recky mohlo znamenat i ne-kord, treba vidlička :mrgreen: každému podle své chuti

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Akord píše:"AaF, vždyť jste mi zde kdosi smazali kolem 100 príspevku, tak nechápu, co mám linkovat." .........
1) Za počet neručím, ale za kvalitu definitivně. Příspěvky, pokud vůbec s nějakým obsahem, avšak nic neříkajících, jsme vymazali pěkných pár, včetně Tvých. Pokud řekněme Peter kdysi napsal a později vymazal svůj příspěvek a k němu se vázala odpověd ať už Tvá, či někoho jiného bez citace a ve smyslu "No, to je vynikající", nebo "to je blbost", byly, jsou a budou oba (či více) příspěvků vymazány. Od Tebe jich takhle skutečně skončilo v koši hodně. Jinak se snad podívej do vlákna "Připálené Karbanátky". Tam toho svého odpadu najdeš hodně a sem tam i s nějakou tou technickou informací pokud byla součástí Tvého opakovaného prudění.

2) Tvůj poslední ban ti byl udělen za:
- Sprosté a veřejné napadení moderátora
- Bezdůvodné osočování moderátorů z jakési nepoctivosti při úpravách a organizaci fóra
- Diskutování modrátorských záležitostí ve veřejné sekci

Úhrnem jsi ban dostal za vážné porušování pravidel fóra s přihlédnutím k faktu, že všechny předešlé a mírnější pokusy administrace o zjednání nápravy u Tebe selhaly včetně Tvého předešlého 14ti denního banu také v Dubnu 2012, který Ti byl udělen z více méně stejných důvodů jiným moderátorem.

Ani tato dnes již předposlední disciplinární akce týkající se tvého hulvátství a dalších Tvých závažných přestupků nemá nic společného ani se Smotem ani s jakoukoliv jinou technickou záležitostí, kam se jako vždy snažíš touto neplodnou diskuzí úpěnlivě celou záležitost převeksloval. Dostal jsi trojku z mravů Akorde. Za matiku, nebo biologii, či kterýkoliv jiný přemět, Tě nikdo neznámkoval, neznámkuje a známkovat nehodlá, stejně jako to nikdo z administrace nehodlá dělat komukoliv jinému. SDK

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Akord
Zasloužilý člen

Příspěvek od Akord »

1. Podobné konstatování, nebo holé souhlasy byly spíše vaším stylem, než mým.

2. Dvojí metr. Nestávalo se, že bych nekoho začal "napadat" první. Lze dohledat, že jsem byl napadán podstatne více, než jsem toho vrátil.

3. S tou trojkou z mravu jsi absolutne vedle, podívej se nejprve na své chování. Prišel jsi na fórum mnohem pozdeji, než já, až jsi náhodou nebyl predtím s jiným nickem:
tvoje registrace 07 bře 2010 3:35
má registrace 24 led 2007 0:52
V té dobe jsem mel opravdu hodne príspevku, určite pres 2000. Prokazatelne jsi vubec nevedel, o čem jsem psal, a už jsi začal naopak urážet ty mne, lze dohledat, choval ses arogantne, hodnekrát jsem ti to nevrátil, a naopak se pokoušel možný konflikt tlumit. Zakrátce jsi získal moderátorská práva, vubec nevím, z jakého duvodu, príspevku jsi mel docela málo, a o vecném obsahu šlo často dobre pochybovat. Nekolikrát jsi mne bezduvodne narkl z rozvracení fóra, podobne jako další, a podívejte se, kolik šikovných diskutujících zmizelo jenom proto, že nepapouškovali po vás, tak 10, viz také sestava na srazu. To, co jsem napsal na adresu moderátoru klidne mohla být i pravda, zejména podle toho, jak reagujete. Zbytek je nepravdivá konstrukce, kterou si pestujete jako alibi, aby jste vy co držíte pohromade byli ti dobrí. Jste tu moderátori jenom proto, že je vás víc se stejným názorem, bez ohledu na jeho kvalitu. Bravo.

Ke každému mému "prestupku" najdu aspoň 5 dalších a horších, které nebyli nikdy rešeny, nekteré zmíneny výše. Proč místo rozdávání 3 z mravu radši nevysvetlíš svoje prestupky. Udelil sis hodnocení sám.

"á"-chord

huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

Magneto píše:bydlím ve stejné čtvrti jako Jeff). Ale tak nějak po všech těch excesech jaksi nemám chuť (prej je to docela nuda,
Zajdi v sobotu v deset na pivko, možná se zdržíš. Nudit se nebudeš. Vloni jeden účastník ohlásil úspěšnou konstrukci jak magnetického, tak gravitačního motoru. Doufal jsem, že je letos doveze předvést, ale zatím ohlásil jen přednášku na téma zdraví ( asi probíhají patentová řízení ). Ale i jinak je to osvěžující. Uvidíš nevídané, uslyšíš neslýchané. Já kdybych to neměl tak daleko, jel bych určitě, takhle se rozhodnu zase na poslední chvíli.

Někteří lidé mají pocit, že vědí lépe než já co a kam jsem chtěl napsat. Budiž blahoslaveni.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Akord píše:1. Podobné konstatování, nebo holé souhlasy byly spíše vaším stylem, než mým... Prokazatelne jsi vubec nevedel, o čem jsem psal, a už jsi začal naopak urážet ty mne, lze dohledat, choval ses arogantne, hodnekrát jsem ti to nevrátil, a naopak se pokoušel možný konflikt tlumit. ....
:D Ano Akorde, dá se dohledat. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 002#p61002 Zde jsi se do mne po mém příchodu na fórum poprvé navezl. Stačí si to projít.

http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 212#p61212
Akord píše:
Slavek píše: Uvedení autori mi nejsou primerenými partnery,
Ocividne.
Mluvě o aroganci Akorde. Tento problém je jasnou ukázkou toho, jak to dopadá, když se schopnosti jedince neochotně potácejí za jeho ambicemi. Závist, žárlivost a ponižování druhých s tím jdou ruku v ruce.
Akord píše: Prišel jsi na fórum mnohem pozdeji, než já, až jsi náhodou nebyl predtím s jiným nickem
Taky by bylo zajímavé, kdybys mohl dát nějaký návrh jaký nick jsem zde používal než jsem se zde uvedl pod svým vlastním jménem. Pokud se Ti to totiž nepodaří prokázat, třeba IP adresou, a vezmu už i to, že to bylo hnáno přes kanadský server Sympatico, jenom potvrdíš to, že sem vnášíš naprosto nezdůvodněná podezření nejen proti kdejakému serióznímu vynálzci, proti druhým členům, ale i proti moderátorovi, abys uvedl v pochybnost jejich důvěryhodnost. Otázka: "Proč?" pak má snadnou odpověď.

Mezi námi Akorde, kdyby jsi si vzal k srdci, co jsem Ti napsal zde, ("poslední citace" kam se poděl originál nemám páru) http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 589#p97589 určitě by se Ti zde dařilo podstatně lépe.
:bye: Slávek.

Akord
Zasloužilý člen

Příspěvek od Akord »

Slavek:
1. Špatne jsi mne citoval. Krome toho nemá velký smysl rovnocenne rozebírat s tebou dríve napsaný text, když ty mi mažeš predešlé príspevky a já tobe ne.
Linky jsem si prošel, a trvám na tom, že zmínení anonymní autori s nedoloženými výsledky mi nejsou primerenými partnery. Považuju za normální, že nedostatečne podložené výsledky nejsou primerené výsledky. Nepotrebuju konzumovat papouškování. Navezl jsi se pak spíše ty do mne. Mám pritom pochybnost, zda dokážeš pochopit cizí text bez svévolného podsunutí. Nejspíš sis neprečetl, co jsem o tom napsal predtím, nebyla má povinnost všechny argumenty opakovat každému novému príchozímu. Tvou aroganci vidím v tom, žes o tom ode mne nic predešlé nehledal, nenavázal na vecné argumenty, ale apriori mne postavil do pozice tupého, a nejaké diletanty do role svatých.

2. Veta o tom, že jsi mohl predtím mít jiný nick se týkala času tvého príchodu na fórum pod nickem Slavek.... Logicky je v porádku, a konspiraci sis vnesl do toho sám. Šlo o podmínený výrok, pokud bych se sám mýlil časem tvého príchodu, s tím že jsem práve toto predtím nesledoval. Než začneš rozvíjet zbytečné konspirace, nebo myšlení jménem jiného, tak se predem ujisti, zda chápeš text jednoznačne, nebo primárne v puvodním významu výkladového slovníka. Krome toho zde nic neríkám o nejakém kanadském serveru, a o tom, že tvuj současný nick není v porádku, z mého pohledu je to odbočení. Všiml jsem si jenom, že zde predtím psali nekterí konkrétní účastníci postupne pod více nicky, nikdo to v té dobe prímo nezakazoval, když se to delo a vedelo se o tom.

Právo na existenci si nebereme, tvou radu nechápu jako radu. Na tvém doporučení, který vynálezce je "zaručene" seriozní jiste nebudu závislý. To, co mi píšeš vidím spíše jako obhajování tvé vlastní pozice, než jako reálnou odpoveď.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Akord píše:Slavek: 1. Špatne jsi mne citoval.
Vzhledem k tomu, že jsem kopíroval a lepil, je Tvůj výrok jenom dalším podvratným zaváděním. Tak je to s tebou se vším v momentě, kdy se začneš s kýmkoliv o čemkoliv dohadovat. SDK

Akord
Zasloužilý člen

Příspěvek od Akord »

Napsal jsi výše toto:
Akord píše:
Slavek píše: Uvedení autori mi nejsou primerenými partnery,
Ocividne.
To je špatná, prehozená citace, prehozené odpovedi a ne cituju "podvratné zavádení".
Slovo "ocividne" jsem nenapsal já, ale ty, viz menu hledat, text "ocividne" autor "akord". Co takhle uznat svuj preklep místo podsouvání, narčení, nebo ironie. Současný čtenár nemusí vedet, o jaký omyl šlo, to by bylo zavádení spíše z tvé strany. Krome toho tamtéž "KŠŠŠŠŠŠŠŠC" jako argument platí spíše na "moderátora" slepic.

Takže bacha na mne, mé jednoduché upozornení na preklep je zaručene "podvratné zavádení", tvé globální zduvodnení "se vším...s kýmkoliv o čemkoliv" je docela naruby a predstavuje jen dvojímetrovou urážku a nálepku od jasnovidce. Psáno modre by melo kvalitu ješte vyšší. Nač bys rešil svá pochybení, když se lépe dívá na jiného.

Mám na všechno jednoduchý názor. Tenhle vykonstruovaný konflikt mezi mnou a nekterými tu proste je, protože trvají pokusy predstavovat verejnosti nefunkční podfuky. Nevím na základe čeho volení moderátori neobjasnili, proč to tímhle smerem vedou, kvuli samotné inspiraci není nutné delat voly z ostatních.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Akord píše:Napsal jsi výše toto:
Slavek píše:
Akord píše: Uvedení autori mi nejsou primerenými partnery,
Ocividne.
To je špatná, prehozená citace, prehozené odpovedi a ne cituju "podvratné zavádení".
Pravdu díš. Děkuji za Tvé upozornění a omlouvám se. Mělo to vypadat jak je to zde upravené.
Akord píše: Krome toho tamtéž "KŠŠŠŠŠŠŠŠC" jako argument platí spíše na "moderátora" slepic.
:D Pravda. Tak nějak to bylo i míněno. Nicméně v té době jsem psal vyloženě jako soukromá osoba druhé soukromé osobě a s moderátorstvím to nemělo a nemá nic společného. Máš naprostou pravdu, že v té době jsem neměl tuchu nejenom co zde vše Akord napsal, ale ani že zde na fóru jakýsi Akord existuje. Představil ses mi svou intervencí skutečně více než dostatečně.
Akord píše: Mám na všechno jednoduchý názor. Tenhle vykonstruovaný konflikt mezi mnou a nekterými tu proste je, protože trvají pokusy predstavovat verejnosti nefunkční podfuky. Nevím na základe čeho volení moderátori neobjasnili, proč to tímhle smerem vedou, kvuli samotné inspiraci není nutné delat voly z ostatních.
Stejně jako dělá z lidí voly oficiální věda a to již po staletí a stejně tak jako je děláš z lidí Ty, presentujíce své neúspěšné pokusy, naučené pravdy, velice omezenou expertýzu, polopravdy a vyložené omyly jako důkazy, že ti, kteří se díky své nestranosti a houževnatosti dopracovali k výsledkům, které se neshodují s Tvými a Tobě podobnými a o kterých se vám ani nesní, jsou podvodníci. Oni jsou podvodníci na obou stranách, ale ne všichni na obou stranách jsou podvodníci. Z tohoto důvodu bylo založeno toto fórum, aby sjednotilo do nějaké míry ty, kteří se v oficiálních dogmatech a lžích po krk netopí, a z tohoto důvodu je fórum otevřeno všemu co přijde s tím, že ponechává na každém jedinci, aby si věci sám přebral a sám odzkoušel podle svých schopností a aby těmto jedincům umožnil komunikaci a spolupráci.

V čem Ti bráníme my Akorde je to, abys tu dělal za každou cenu policajta myšlení druhých a navíc velice nevybíravými způsoby. Sám si jseš velice dobře vědom, stejně jako celá vědecká komunita, že nedostatek důkazu pro cokoliv není důkazem proti čemukoliv. Přes toto Tvé povědomí jsi to právě i Ty, kterému z nějakého důvodu nezbývá spolu s několika dalšími než se uchylovat k metodám odvádění pozornosti plevelením, zesměšňováním, poukazováním na lidské fyzikální zákony předstíraje, že nemají omezení, hulvátstvím a neopodstatněnými výroky včetně osobních napadání ať už kohokoliv. Už samotný fakt, že Ty, stejně jako všichni Tobě podobní, kteří se sami označují za skeptiky, se uchylujete k protiargumentaci vymýšleje si způsoby, jakými lze ten který pokus, či demonstraci ožulit. Ono to se dá se vším. Problém takového přístupu a takové argumentace je v tom, že je sama podvodná.

Je mi naprosto putna proč se tak moc snažíš, jde-li o Tvůj osobní problém, nebo o Tvůj komunální problém. Není mi však putna toto volnomyšlenkářské fórum a pokud mi okolnosti dovolí, udělám vše pro to, aby jako takové zůstalo zachováno. Znova Ti zde zopakuji: "Pokud máš skutečně dobrý a opodstatněný argument proti čemukoliv, bude vždy navýsost vítán." Pokud máš názor, tak ho taky jako názor presentuj a to tam, kam patří. Pokud se budeš nadále uchylovat k výše jmenovaným metodám směřujícím k destrukci fóra, ať už úmyslné, či neúmyslné, nebude Ti to tolerováno. Stejně tak Ti bude eventuelně zatržen tento Tebou vytvořený, udržovaný a naprosto zbytečný konflikt. SDK

ťuťu
Starší člen
Dal: 3 poděkování

Příspěvek od ťuťu »

Akord píše: Tenhle vykonstruovaný konflikt mezi mnou a nekterými tu proste je, protože trvají pokusy predstavovat verejnosti nefunkční podfuky. Nevím na základe čeho volení moderátori neobjasnili, proč to tímhle smerem vedou, kvuli samotné inspiraci není nutné delat voly z ostatních.
Ano, to je pravda - a dnes dopoledne jsem zde uvedl jen konkrétní příklad zde z fóra a před několika hodinami mi můj příspěvek zde Křepelka opět smazal!
Nikoliv, přemístil kam patří i s vysvětlením. Plevelíš tu. SDK

Akord
Zasloužilý člen

Příspěvek od Akord »

Slavek Krepelka píše:1. Stejně jako dělá z lidí voly oficiální věda a to již po staletí a stejně tak jako je děláš z lidí Ty, presentujíce své neúspěšné pokusy, naučené pravdy, velice omezenou expertýzu, polopravdy a vyložené omyly jako důkazy....

2. V čem Ti bráníme my Akorde je to, abys tu dělal za každou cenu policajta myšlení druhých a navíc velice nevybíravými způsoby.

3. se uchylujete k protiargumentaci vymýšleje si způsoby, jakými lze ten který pokus, či demonstraci ožulit. Ono to se dá se vším. Problém takového přístupu a takové argumentace je v tom, že je sama podvodná...
1. Není namíste mi podsouvat názor kohokoli jiného včetne oficiální vedy. Psal jsem sem prakticky vždy jenom o tom, co jsem si sám overil, a s čím jsem pracoval. Já te také neobviňuju z kanadské vnitrní i zahraniční politiky.

2. Nedostatečne podložená konstrukce nejspíš stojící jenom na emocích a sympatiích.

3. Pokud te zajímá názor jiného, tak ho nech ten názor napsat. Pokud si nekdo myslí, že je neco podvod a ješte k tomu napíše proč, tak to laskave respektuj, když nejsi na té úrovni, abys ses sám mohl pričinit o potvrzení, nebo vyvrácení. Jinak zde vytváríš precedensy rovných a rovnejších. Nevím nač zobecňuješ, když jsi nenavázal na vecné vyrčené a konkrétní argumenty. Nejprve jsem napsal argumenty, a až pak byly "metody" o kterých jsi psal, vetšinou jenom jako obrana proti kydání na hlavu. Není v porádku kritizovat kritické myšlení. Kouzelník a iluzionista nelže, protože peníze z rukávu netahá. Pokud ale nekdo peníze z rukávu tahá, a rekne, že jsou skutečné, tak buď jde o podvod, nebo je to neco jako FED, a i o tom druhém lze pochybovat. Nelži, žes nikoho nevidel lhát, prímo, nebo neprímo. Na základe hromady zverejnených informací o smot, Johnson, a další lze vyhodnotit, že jde o podfuk. Vhodne volená polopravda muže predstavovat také lež. Podle tebe jednou poteče z kamene šťáva jenom proto, že nikdo nesmí napsat, že vždy nepoteče. Jste snad v rešených vecech za tu dobu nejak vecne pokročili, proti mým názorum?
Když já napsal, proč neco nepojede, tak normální pokračování diskuse je vecne napsat, proč pojede, jinak je problém mimo moje rádio. Nechodím na nejaké fórum se klanet zlatému teleti.

:D Pořád dokolečka Akorde. Mluvíš s člověkem, který prakticky dokázal získat energii z gravitace a z pružnosti materiálů. S těma řečma o Smotu atp. se jdi vycpat. To, že nevíš co děláš neznamená, že to nevědí druzí. SDK

Akord
Zasloužilý člen

Příspěvek od Akord »

Vzhledem k tomu, že jedinný kdo má právo a možnost jmenovat moderátory a zadat někomu moderátorská práva je administrátor fóra, tudíž v našem případě Rival, je mi záhadou, že jsi si tak naprosto jasnou záležitost nevykoumal sám. Co na tom chceš prosím tě vysvětlovat? Pokud chceš čmuchat jak k tomu došlo, čmuchej.

... K čemu dochází nyní je to, že přestáváme tolerovat intoleranci Tvou a jiných. SDK [/color]
Jenomže já mel práva jenom na jednu tému, spíše po pár letech, ty na celé fórum spíše po pár mesících, a stále nemáš dost. Nejaký nick se prihlásí na fórum, a po pár mesících po napsání na muj vkus dost málo vecných informací ho po troše politiky muže editovat krížem krážem. To je logicky ponekud divné, čekal bych nejakou protekci. Prešel jsi už na modrou a množné číslo, to bude jiste vážné.
Žádné fórum nemá záruku, že se tam nevecpe moderátor trouba.
To si snad vyříkej s Rivalem. SDK
Naposledy upravil(a) Akord dne pát 11 kvě 2012 21:22, celkem upraveno 1 x.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Akord píše:v príspevku 02 bře 2012 13:37 se píše: "Vzhledem k tomu, že na tomto vlákně nemáš moderátorské oprávnění, jsem tvou připomínku odbarvil. 2.3.2012 SDK" Ptám se proč SDK toto oprávnení mel, když tam jsou (doteď) zverejneni moderátori jenom AaF a adam.benda?
Proč mi také AaF a Slávek doplnili príspevky do zamčeného vlákna v téme Akord, kde mám práva jenom já a Rival? viewtopic.php?f=41&t=1249&start=270
Proč mi poota a Slávek moderátorsky editovali vlákno, když já jim jejich vlákna moderátorsky editovat nemužu(nemám prístup)? viewtopic.php?f=41&t=2710
Akord píše:Jenomže já mel práva jenom na jednu tému, spíše po pár letech, ty na celé fórum spíše po pár mesících, a stále nemáš dost. Nejaký nick se prihlásí na fórum, a po pár mesících po napsání na muj vkus dost málo vecných informací ho po troše politiky muže editovat krížem krážem. To je logicky ponekud divné, čekal bych nejakou protekci. Prešel jsi už na modrou a množné číslo, to bude jiste vážné.
Žádné fórum nemá záruku, že se tam nevecpe moderátor trouba.
Z citovaného vyplývá, že jsi stále ještě nepochopil, že o tom, kdo bude moderátor a s jakými právy, rozhoduje pouze Rival a nemá mu do toho kdo co mluvit.
Jeho rozhodnutí záleží pouze na něm a na jeho úvaze, nikoli na tom, jak dlouho je kdo na fóru a nebo kolik má příspěvků - a rozhodně není možné si moderátorování nějak nárokovat a nebo dokonce vynucovat.
Pouze Rival také rozhoduje o tom, v jakém rozsahu kdo bude mít možnost zasahovat - někdo pouze v jednotlivém vlákně, jiný třeba v podsekci, další v sekci a někdo třeba v celém fóru. Dané rozsahy kompetencí také může libovolně kombinovat a také k nim různě nastavovat rozličná omezení pravomocí. To všechno systém eviduje, kontroluje a hlídá. Takže když někdo něco někde udělá, tak na to zcela jistě má oprávnění.
Jak správně píšeš, tak "Žádné fórum nemá záruku, že se tam nevecpe moderátor trouba.". To se samozřejmě může snadno stát, a nemusí to být jenom "trouba". Pro takový případ je samozřejmě možné takovému "nepodařenému" moderátorovi jeho pravomoci omezit a nebo úplně sebrat, což na našem fóru může zase jenom Rival.
Doufám, že teď už je Ti to jasné.

A teď konkrétně k Tobě.
Vytrvale porušuješ pravidla a nepomáhá Tě na to ani upozorňovat a ani Tě penalizovat. Jak to tu čtu, snažíš se to hodit na nedořešené technické záležitosti, ale v tom to není, protože Varování a bany dostáváš za jiné, a mnohokrát zmiňované a opakované věci.
Navíc si uvědom, že na tomto fóru nemáme žádnou povinnost, ale naopak možnost různé problémy řešit. A řešit je jenom tehdy, když se nám chce a máme čas, a také jenom do té úrovně, dokud nám stačí znalosti, síly, nadšení a chuť. Takže v různých vláknech je nadhozeno nepřeberné množství námětů, z nich většina ještě stále nedospěla ke konečnému vyřešení. K mnoha z nich se vracíme i po několika letech a některé třeba nebudou dořešeny nikdy. Z tohoto pohledu je Tvoje bazírování na třech nedořešených věcech naprostá prkotina a každému je jasné, že je to pro Tebe podle Tvých zvyklostí zase jenom odvádění pozornosti od hlavní věci.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Akord
Zasloužilý člen

Příspěvek od Akord »

poota píše:....většina ještě stále nedospěla ke konečnému vyřešení. K mnoha z nich se vracíme i po několika letech a některé třeba nebudou dořešeny nikdy. Z tohoto pohledu je Tvoje bazírování na třech nedořešených věcech naprostá prkotina a každému je jasné, že je to pro Tebe podle Tvých zvyklostí zase jenom odvádění pozornosti od hlavní věci.
Každému to jasné jiste není. Ne vetšina, ale presne nic z toho, na co jsem reagoval dorešeno, ba ani vecne argumentováno zde nebylo. Nikde nešlo o to, že bych nekoho tlačil neco dorešit, to mi podsouváš, ale o to, že jsem uvedl nekolik príkladu, kde jste posledne opetovne odbočili od vecných argumentu. Možná adam.benda na srazu predvede, jak mu jeho vyklenutá smyčka "funguje".

Non také napsal, že mu smot "funguje", ale zatím bez energetického zisku. Waldes zase napsal, že mu uhradí mechanické ztráty. Takhle prý mluvili spolu Hotentoti. Je to stejné jako nevyžádaná reklama, co človeku napíše "vyhráli jste....." ale nejdrív zaplaťte. Mohl by každý prijít na sraz a predvést, popsat, ale takové veci se asi nepopisují verejne.

11.5.2012 napsal Slavek Krepelka výše ve vlákne moderátorskou barvou:
Mluvíš s člověkem, který prakticky dokázal získat energii z gravitace a z pružnosti materiálů. S těma řečma o Smotu atp. se jdi vycpat. To, že nevíš co děláš neznamená, že to nevědí druzí.
...a pak nekdo smazal 2 následující docela vtipné komentáre. Tohle me opravdu dostalo, dlouho jsem se tak nepobavil, lidi tu hledají ostošest, a von už neco má. :baby:

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Tak nějak mi není jasné, kvůli čemu to sem píšeš.

Kdo chce, tak reaguje.
Kdo chce, tak si prakticky zkouší.
Kdo chce, tak teoretizuje.
Kdo chce, tak svoje výsledky zveřejní.
Kdo chce, tak o nich mlčí.
Kdo chce, tak rýpe - pokud je to ve správném vlákně, tak proč ne.

Ale nějak mi uniká, proč by někdo něco měl a nebo dokonce musel, když je tu zcela dobrovolně a ve svém volném čase.

Napadnul jsi Slávka, že nějaké dva docela vtipné komentáře smazal.
Není to pravda!
Oba jsem četl, a to jak v původním vlákně, tak i ve vlákně, kam je Slávek přesunul.
Kdybych měl ve zvyku reagovat stejně, jako reaguješ Ty, tak bych rovnou napsal, že jsi lhář, podvodník a nactiutrhač - ovšem reagovat jako Ty rozhodně nechci. Prostě když vidíš, že příspěvky zmizely, tak je považuješ rovnou za smazané a dál je už nehledáš. Zřejmě od lidí očekáváš pouze to nejhorší - což ale také svědčí o tom, že zároveň i všichni ostatní se od Tebe mohou nadát jenom toho nejhoršího. Neříkám, že si to nutně musíš uvědomovat, ale je to Tvůj způsob uvažování i reagování.

Už hezkých pár stránek se tady pořád vrtáš v tom, co kdy kdo kde jak napsal - a zřejmě se domníváš, že kromě Tebe samotného ještě taky někoho jiného zajímá, kterak Akord křivdy došel a zda se mu a kdy konečně dostane řádného zadostiučinění. Psalo už Ti dost lidí a všichni v podobném duchu, ale Tebe ani ve snu nenapadne, že Tebe i Tvoji roli zde vidí úplně jinak, než to vidíš Ty. K tomu se snad hodí jen to Měňavkovo: "každému, čo mu právem patrí".

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Odpovědět

Zpět na „Úvodní informace“